30+ Bästa kyrkor och ideella WordPress-teman

Ideella organisationer och kyrkorelaterade organisationer kräver prisvärda webbplatsalternativ som gör att de kan hålla huvuddelen av sina resurser tillgängliga för det arbete de skapades för att göra. WordPress är snabbt, enkelt att lära sig att använda och erbjuder ett stort antal alternativ för webbplatstema. Plus WordPress är förmodligen ett av de mest prisvärda webbplatsalternativen tillgängliga eftersom alla användarnivåer kan köpa och ladda upp ett tema för att skapa sin webbplats (ingen utvecklare krävs).


För ett ideellt eller kyrkligt WordPress-tema finns det några funktioner du måste ha. Det är mycket viktigt att ha organiserad information. Besökare bör kunna förstå ditt meddelande eller syfte. En layout med fokuserade nyckelfunktioner (som uppdrag, program, tjänster etc.) och en lyhörd layout är idealisk. Ett inbyggt donationssystem är också en utmärkt funktion att leta efter, men tänk på detta som en bonus eftersom du alltid kan installera en donationer WordPress-plugin senare.

Med tanke på allt ovanstående sökte jag högt och lågt efter fantastiska temalternativ som jag trodde att du kanske gillar. Kolla in våra toppval för 30 av de största ideella och kyrkorelaterade WordPress-teman nedan!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Jubileum

Jubileumskyrkan WordPress tema

Jubilee är ett snabbt kyrkligt WordPress-tema med kreativ stil. Välj mellan organiska, vinklade eller fyrkantiga former för att ge din kyrkas webbplats det “idag” -utseende du vill ha. Den har en “klibbig” -meny och mobilvänlig design för att göra det till ett nöje för besökarna. Jubilee är ett vackert, lättanvänt tema som skapats för att hjälpa fler människor genom dina kyrkodörrar. Detta WordPress-tema använder det fria kyrkans innehållsplugin för att publicera predikningar (podcasting är möjligt), evenemang, campusplatser och teamprofiler. Det är mycket anpassningsbart och sportar en inbyggd hemsidebyggare med live-förhandsvisning som inte kunde vara enklare att använda.

2. Jorden

Earth Eco miljö WordPress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Jordens ideella tema skapat av WPExplorer, skapades med miljö- och miljöbyråer i åtanke, men är bra för alla ideella organisationer. Detta tema har en front-end dra & släpp sida byggare, Aqua Resizer-skript för bilder, anpassade widgetar och mer. Detta lättanvända tema kommer också med en inbyggd Ajax-kalender och 3 unika mallar för kalendersidor (kalender, lista och händelserid).

3. Sparad

Sparad kyrka WordPress tema

Saved är ett sofistikerat men ändå lättanvänt WordPress-tema för kyrkan. Det är den mest imponerande funktionen i realtid hemsidan byggare. Istället för att behöva köpa ett komplicerat plugin för sidbyggare, anger du helt enkelt Customizer och ordnar widgetar. Själva hemsidan är ett widgetområde som du kan dra vilken widget som helst till. De kyrkocentriska widgets som temat kommer med är speciellt designade för användning på hemsidan. Din kyrkas webbplats kommer att ha ett mycket anpassat utseende med Saved WordPress-temat.

Som ett WordPress-tema för kyrkor har Saved funktioner för saker som predikaner och evenemang. Inläggstyperna för dessa kommer från Church Theme Content-plugin, som är det högst rankade prekenprogrammet på WordPress.org. Det är gratis. Du kan publicera ljud-, video- och textpredikanter. De kan klassificeras efter serier, ämnen, talare och bok. Automatiska arkiv är tillgängliga för besökare för att bläddra bland dessa taxonomier, eller de kan visa predikningar från nyaste till äldsta.

Händelser kan visas i en månadskalender och i listformat. Återkommande händelser kan konfigureras så att du sparar tid. Andra användbara funktioner Sparade tillhandahåller för att skapa en kyrkans webbplats är platser med kartor, personalprofiler, ministerlistor och vittnesmål. Du kan också podcasta dina predikaner och anpassa färger och teckensnitt. Saved är ett mobilvänligt WordPress-tema. Det klarar Googles mobiltest med flygfärger till förmån för telefonanvändare och din kyrkas rangordning för sökmotorer.

4. Outreach Pro

outreachpro-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Outreach Pro är ett rent och enkelt ideellt och välgörenhets WordPress-tema skapat av StudioPress. Temat är ett bra webbplatsalternativ för välgörenhetsorganisationer, kyrkor, ideella organisationer, hjälpgrupper, miljöaktivistgrupper, skolans insamlingar, evangelister och mer.

Detta tema är en perfekt start på en webbplats för en ideell organisation. Outreach inkluderar en fantastisk hemsida som innehåller en skjutreglage, viktiga sidlänkar och en utropssektion. På så sätt kan du lägga till din viktigaste information till den sida som användarna ser först. Som ideell organisation kanske du vill inkludera länkar till sidor om din organisation, ditt uppdrag, när och var du träffas, personal eller biomedlemmar, eller kanske en länk till ditt nuvarande insamlings- eller crowdfunding-projekt. Du kan också infoga olika mediefiler till alla inlägg eller sidor med hjälp av WordPress mediebibliotek för att lägga till prekeninspelningar, pdf-evenemangsreklamblad eller till och med reklamfilmer som du kan dela med dina läsare.

Outreach Pro är ett barntema som är byggt för Genesis Framework. Detta innebär att Outreach Pro direkt från rutan innehåller alternativ för teckensnitt, inlägg per sida, gängad kommentering, reklam, storleksändring av bild, olika widgets och mer. Dessutom har temat extra funktioner som är allt det egna, inklusive färgskal, sociala rubrikikoner och en anpassad rubrik.

5. PoliticalPress

politicalpress-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

PoliticalPress är ett lyhörd politik- och kampanjrelaterat WordPress-tema tillgängligt på ThemeForest. Detta tema är ett bra sätt att samla stöd för ditt parti eller representant. Inom politik är bild allt så att ha en toppklassig webbplats är ett måste. PoliticPress levererar på alla fronter. Temat är elegant och elegant men helt funktionellt. Hemsidan är djärv men inte överväldigande och innehåller viktiga höjdpunkter som du vill dela med dina läsare (som nya blogginlägg och nya galleriartiklar). Kampanjens spårskydd är ett bra tillägg till hemsidan eftersom den visar användarna exakt var du eller din organisation kommer att vara under de kommande månaderna (med anpassade taglinjer och bilder tillagda för varje datum).

Du kan enkelt lägga till all information du behöver om din kandidat eller din sak genom att använda PoliticalPress ‘medföljande sidmall för en biografisida. Temat inkluderar också stöd för den kostnadsfria allt-i-ett-händelsekalendern WordPress-plugin av time.ly så att du kan lägga till en fin filterbar kalender med alla dina kommande uppträdanden, tal, insamlingar och andra evenemang.

6. Biosfär

biosfären-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Stöd dina miljö- och miljöskäl med Biosphere. Detta ljusa och glada crowdfunding-tema gör det enkelt att lägga till vart och ett av dina olika projekt, lägga till gallerier och samla in donationer. Dessutom innehåller temat stöd för BudyPress sociala nätverk, WooCommerce e-handelsbutiker och mer!

7. Exodus

Exodus Church Theme

Exodus är ett modernt kyrka- och ideell stil WordPress-tema skapat av ChurchThemes.com. Den flexibla designen och de fantastiska funktionerna gör detta tema perfekt för religiösa grupper och samhällsgrupper, ideella organisationer och till och med små företag.

Att skapa och hantera din webbplats bör inte ta timmar och timmar i slutet. Och med Exodus kommer det inte. ChurchThemes.com har inbyggda fantastiska alternativ som gör det enkelt att ställa in din webbplats. Plus att lägga till innehåll är en bris. De inkluderade anpassade inläggstyperna för evenemang, predikaner, platser, personal, gallerier och blogg säkerställer att du lägger till ditt innehåll där det hör hemma så att dina läsare snabbt kan hitta vad det är de letar efter. Exodus stöder också flera postformat inklusive text-, ljud- och videopedemonier samt användbara metalternativ som återkommande händelser eller evenemangsplatser.

Vill du anpassa utseendet på ditt tema också? Inget problem – den inbyggda WordPress Theme Customizer tar gissningen ur färgjusteringar och fontändringar. Navigera helt enkelt till Customizer från WordPress-instrumentpanelen och gör dina designredigeringar (bara klick, ingen kod). Det bästa är att du kan se dina förändringar i en direktförhandsvisning innan du förbinder dig till dem. Andra temafunktioner inkluderar en anpassad hemsideslayout, obegränsade sidor, uppladdning av anpassad logotyp, platt design, sektionsbaner, avancerad sökning och mer. Exodus innehåller till och med anpassade widgets för kyrktyp för att lägga till predikningar, evenemang, personer, ge, gallerier och mer till sidofältet eller sidfot.

8. Evangelist

evangelist-kyrka-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Evangelist är härlig kyrka och ideell WordPress-tema skapat av ThemeFuse. Detta tema är perfekt för välgörenhetsorganisationer, samhällsgrupper, kyrkor och andra ideella organisationer. En viktig funktion är händelsekalendern. De flesta kyrkor och välgörenhetsorganisationer är byggda runt gemenskapen av människor som aktivt deltar. Med den färgkodade detaljerade händelsekalendern kan du hålla medlemmarna informerade om kommande möten, evenemang och insamlingar. Det finns till och med ett kommande evenemangssektion som du kan lägga till på din hemsida så att besökare snabbt kan se vad som händer. En annan anmärkningsvärd funktion hos Evangelist är alternativet att ladda upp ljudfiler. Detta kan användas för att lägga till nedladdningsbara predikningar, sånger, spellistor, mötesmeddelanden, podcast och mer. Var och en visas med en titel och uppspelning / nedladdningsknappar.

9. Förlåt

förlåtit-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Forgiven är ett elegant och modernt kyrkligt stil WordPress-tema, med många användbara funktioner som alla sociala eller religiösa grupper kommer att älska. En sidanpassare, drag & Drop-byggare, premium Revolution Slider, kraftfulla predikanalternativ, WooCommerce e-handelsstöd support, anpassade evenemang och personalsidor plus fler är alla anledningar till att detta tema skulle vara bra för din kyrkas webbplats.

10. Maranatha

WordPress-tema för Maranatha kyrka

Maranatha är ett kyrkans WordPress-tema med en fantastisk, lång rullande hemsida och alla funktioner som en kyrkans webbplats behöver. Det är väldigt mobilvänligt och använder en “klibbig” -meny som ansluts till toppen av skärmen medan du bläddrar så att den alltid är inom räckhåll. Detta är särskilt användbart för användare på telefoner. Hemsidan har flera avsnitt med fotobakgrunder och en parallaxinspirerad effekt. Använd dessa för att markera din kyrkas huvudinnehåll, ett välkomstmeddelande, din plats, predikningar, evenemang osv. Det är mycket anpassningsbart – bara dra och släpp.

På tal om anpassning har du kontroll över färger, teckensnitt och mycket mer. Ladda upp din logotyp eller använd text med ett anpassat typsnitt. Ett urval av högkvalitativa typsnitt ingår. Och eftersom den använder WordPress’s Customizer-funktion kan du se dina förändringar i en direktförhandsvisning innan du rullar dem ut till dina besökare (se demo till exempel anpassningar). Du kan uppdatera din kyrkas webbplats med en design som matchar din kyrkas personlighet med detta WordPress-tema. Lägg också märke till de runda knapparna med tunn linje och det smala innehållsområdet för mer bekväm läsning. Maranatha är designad för dagens användare.

Detta kyrkliga WordPress-tema använder det högt rankade plugin-innehållet för Church Theme Content för att hantera predikningar, evenemang, personer och platser. Du kan publicera predikningar som ljud, video och text – plus inkludera PDF-anteckningar. Kategorisera predikningar efter serier, ämnen, Bibelns bok, talare och tagg. Dess indexmallar gör detta kyrkotema unikt över andra. Du kan använda dem för att skapa en sida med dina senaste serier, ett aktuellt index, ett predikanarkiv efter datum och mer. Andra funktioner är en fullständig händelsekalender och en mall gjord för att lista dina ministerier.

11. Uppståndelse

ÅTERUPPVÄCKA-kyrka-välgörenhet-wordpress-tema

Resurrect är ett lyhört WordPress-tema för kyrkor och ideella organisationer som utvecklats för vanliga människor – du behöver inte vara en design eller kodare för att använda Resurrect för att skapa din webbplats. ChurchThemes.com gjorde det enkelt för dig att bygga den perfekta webbplatsen för din kyrka eller ideella organisation med hjälp av den inbyggda hemsidamallen och anpassade widgetar. Sedan finns det Theme Customizer som gör det snabbt och enkelt att redigera färger, reglageinställningar och andra ändringar och se dem live innan du sparar. Resurrect innehåller också anpassade inläggstyper för evenemang, personer, platser och predikningar utöver bloggen för att göra det enkelt att lägga till och organisera ditt innehåll.

Vad bra är bra innehåll om dina läsare inte kan hitta det de letar efter? Återuppstå funktionsalternativ för att söka predikaner efter ämne, serie, talare eller datum. Dessutom kan du lägga till kategorier och taggar i dina inlägg så att dina läsare och medlemmar kan se de ämnen som intresserar temat. Andra fantastiska alternativ inkluderar personalprofiler, stöd för återkommande evenemang och stöd för flera platser (detta är en bra funktion om du har mer än en plats, en uppsättning platser där du regelbundet träffar eller viktiga återkommande platser för evenemang).

Resurrect har många andra fantastiska funktioner som vi har listat nedan, till exempel massor av anpassningsalternativ (färgscheman, bakgrunder, teckensnitt osv). plus att det är lätt att komma igång med dokumentdokumentationen online, med exempeldata och det stora stödet du kommer att få från ChurchThemes.com-personalen. Detta plus mer är det som gör Resurrect till ett bra tema för alla ideella organisationer!

12. Maisha

Maisha Charity WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Maisha är en fantastisk välgörenhets- och ideell utformad WordPress med funktioner för donationer, integration av nyhetsbrev, BuddyPress sociala nätverk och WooCommerce-butik. Det bästa av allt detta tema är lätt att använda, så din välgörenhetswebbplats kan vara igång så fort som möjligt. Temat byggdes med fullt stöd för den populära Give WP-plugin. Detta innebär att du kan samla välgörenhetsdonationer från dina beskyddare direkt på din webbplats. Vill du erbjuda produkter eller tjänster för insamling? Inga problem – Maisha är också kompatibel med WooCommerce så att du enkelt kan bygga din egen onlinebutik.

När du använder temat kan du enkelt göra anpassningar från live WordPress-anpassaren. Använd alternativ för din layout, reglage, video, logotyp, färgschema och mycket mer för att designa din webbplats så att den passar ditt varumärke. Temat är också översättningsklart och inkluderar RTL-stöd, så det borde fungera bra med de flesta språk.

13. Lagstiftare

Legislator Charity WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Lagstiftare är en kraftfull politisk stil WordPress-tema perfekt för politiker och myndigheter. 6 färgskal, responsiv design, anpassade sidmallar, MailChimp-integration, filtrerbara portföljer och gallerier, anpassade evenemang och mer är bara några av de fantastiska alternativen som ingår i detta tema.

14. Verklig kyrka

real-chuch-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Real Church är ett drag & drop religiöst WordPress-tema som skulle vara bra för alla kyrkor, sociala eller andra grupper. Temat innehåller många fantastiska alternativ som gör det enkelt att skapa din organisations webbplats. Använd bara inbyggda funktioner för anpassade teckensnitt, 3 blogglayouter, 6 sidfotlayouter, obegränsade färger, obegränsade sidofält och massor av anpassade inläggstyper (händelser, predikaner, gallerier, portföljer etc.) för att komma igång.

15. GeAHand

giveahand-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Give A Hand är ett kreativt välgörenhets- och ideell WordPress-tema som spricker med djärva funktioner. Drag & drop-byggaren är superenkel att använda, anpassade parallaxreglage gör att dina sidor sticker ut, social integration gör det enkelt för dina läsare att sprida ordet om din sak, och PayPal donationsstöd innebär att du kan skaffa pengar direkt från din egen webbplats.

16. Risen

stigit-kyrka-välgörenhet-wordpress-tema

Risen är ett flexibelt WordPress-tema för kyrkor och ideella organisationer som finns tillgängliga på Themeforest. Detta tema är fullpaket med fantastiska funktioner som flera färgscheman, predikanarkiv, anpassade teckensnitt, anpassade widgets och mer så att du kan skapa en webbplats som matchar ditt uppdrag. Temat är lyhört, så det ser bra ut på stationära och mobila enheter. Du kan välja mellan ett ljust eller mörkt färgschema, välja mellan hundratals anpassade teckensnitt och till och med ladda upp en anpassad bakgrund (eller välja från obegränsade färger). På så sätt kan du skapa anpassat utseende på nolltid alls.

En av Risens bästa funktioner är posttypen Sermon (eller multimedia). Den här inläggstypen stöder många medieformat så att du kan lägga till massor av information på din webbplats för din församling, följare och medlemmar för åtkomst närhelst de vill. Ladda upp videor, ljudfiler, MP3-nedladdningar och till och med PDF-filer. Du kan dela predikningar, böner, evenemangsvideor och nästan allt annat du vill, eller du tror att dina läsare skulle vara intressanta.

En annan anmärkningsvärd funktion är kyrkans händelsekalender. Här kan du lägga till dina servicetider, specialevenemang, kontortider, volontärmöjligheter och mer. Risen: s anpassade widgets gör det enkelt att lägga till snabblänkar till din kalender, predikningar och evenemang på valfri sida så att dina läsare alltid vet vad som är nytt och vad som händer.

17. Charity WP

Charity WP WordPress Theme

Charity WP är ett premium WordPress-tema skapat specifikt för ideella organisationer, icke-statliga organisationer, välgörenhetsorganisationer eller insamlingskampanjer. Detta tema innehåller redan en klick-demoimportör. Temat innehåller också 6 hemsidor-demonstrationer, ett robust donationssystem, evenemangshantering, nedräkningsklocka, separat kampanjmeny och en framstegsfält för både dig och din finansiär att följa. Och en “Donera nu” -knapp är alltid redo för dina besökare att klicka. De frågas bara om lite enkel information så kan du få din fond via många betalningsmetoder som Paypal, Stripe eller AuthorizeNet. Mycket snabbt och bekvämt!

18. Pena

Pena Charity & Nonprofit WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Pena är mångsidigt, modernt och lättanvänt välgörenhetstema inspirerat av dokumenten “Living on One Dollar”. Temademono byggs därför med verkligt innehåll relaterat till dokumentären och dess uppdrag. Vi hoppas att detta också kommer att bidra till att sprida ordet och på detta sätt stödja denna stora sak. Om detta tema lyckas motivera åtminstone en person att hjälpa och donera till denna ädla sak skulle det göra oss mycket glada.

Själva temat är byggt med standard WordPress-funktioner; sidor, inlägg, widgets, barnsidor osv. Det finns inget behov av tunga sidbuilder plugins för att skapa layouter som presenteras i demonstrationen. Pena erbjuder olika blogglayouter, olika rubrikalternativ, omfattande färgalternativ och mer. Det kommer med många vackert utformade sidmallar. Temat stöder visuellt Ge plugin som är den mest populära, flexibla och lättanvända WordPress-plugin för att ta emot donationer.

19. NonProfit

organisk-ideell-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

NonProfit-tema av organiska teman är ett bra alternativ för många ideella organisationer. De anpassade rubrikerna och bakgrunderna och flera alternativ för hemsidor ger dig ett enkelt sätt att göra din webbplats framstående.

20. Höjd

Elevation Charity, Nonprofit och Fundraising WordPress Theme

Höjd ett perfekt tema för välgörenhetswebbplatser. Det skapades för att förenkla processen att skapa en bra webbplats. Temat är lämpligt för att skapa en ideell webbplats plus det kommer med många anpassningsbara och flexibla funktioner. Till exempel, huvudsakliga orsaker, fantastiskt galleri, evenemangssektion, partnersektion och så vidare. Temaförfattarna har integrerat det med en fungerande PayPal-donationsknapp också. Dina besökare kan donera vilket belopp som helst med PayPal. Du får mest av allt nödvändigt avsnitt och funktion för en välgörenhets- eller insamlingswebbplats.

Visa upp kommande evenemang på din hemsida och bjud in din publik att delta. Det är nödvändigt att visa verkliga ansikten bakom en välgörenhetsorganisation eller ideell organisation, så temat har en extra volontäravdelning. Det utvecklades med hjälp av en anpassad inläggstyp. Lägg till så många du behöver och visa dem på hemsidan. Det finns också ett alternativ för video på hemsidan. Om du har en officiell video är det en bra idé att synliggöra den för andra. Ladda upp den på videodelningswebbplats som YouTube ellerVimeo och lägg sedan till länken till din video för hemsidan.

21. Charity Quick Edit

Välgörenhet Snabbredigering WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Charity är ett snabbt redigerande premium WordPress-tema skapat av Templatic. Detta lättanvända tema ger dig möjligheten att skapa en anpassad webbplats på några minuter. QuickEdit Charity-temat från Templatic är en bra resurs för alla ideella organisationer, tack vare den enkla visuella byggaren som gör att du också kan ändra layouter, färger och andra sidelement med ett klick på en knapp. Ingen kodning krävs! Dessutom innebär den extra WooCommerce-kompatibiliteten att du kan sälja produkter eller acceptera donationer direkt från din egen webbplats. Andra fantastiska temafunktioner inkluderar WPML-stöd för språköversättningar, prissättningstabeller, portföljer, massor av sidbyggarblock, integration av nyhetsbrev, sociala länkar och mycket mer.

22. Stiftelsen

Foundation-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Foundation by Organised Themes är ett funktionsbelastat ideellt tema. Detta tema har ett fantastiskt nyhetsbrev och donationsfält på hemsidan samt inbyggd e-postchimpling, SEO och personalsidan. Temat är också översättningsklart och kommer med anpassade widgets och integrerade sociala medier.

23. Filantropi

Filantropi WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Philanthropy är ett iögonfallande ideell och publik finansierad premium WordPress-tema skapad av ThemeFuse. Detta tema är ett utmärkt sätt att samla stöd och finansiering för din sak – oavsett om det är att rädda valarna, bygga brunnar eller tillhandahålla lättnad Philanthropy är en bra grund för din webbplats. De medföljande sidmallarna och lättanvända säkringsramar gör det enkelt att lägga till innehåll och tweaking-element i temat.

Dessutom innehåller Philanthropy härliga anpassade reglage så att du kan lägga till inspirerande foton på din hemsida, donationssidor och mer. Och med tanke på donationer, inkluderar detta tema användbara mallar för donationssidor där du kan förklara din organisations projekt, mål, lägga till i gallerier, visa din nuvarande finansieringsnivå och inkludera länkar till PayPal för att samla vad dina läsare kan ge. Det är inte allt, detta tema är också fullt lyhörd och näthinneklar, innehåller många kortkoder, har en användbar händelsekalender (med återkommande händelsefunktioner), obegränsade färgalternativ (använd bara färgvalet för att hitta din perfekta nyans), Google-typsnitt stöd och mer.

24. Eco Nature

Eco Nature WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Eco Nature är ett ljust och gladlynt ekologi- och bevarande typ WordPress-tema från Themeforest. Detta tema skapades för att hjälpa din ideella spridning av ordet genom att göra det enkelt att designa din egen webbplats. Använd de medföljande anpassade inläggstyperna för projekt, profiler och mer för att lägga till innehåll i en jiffy. En annan stor funktion i Eco Nature är det inbyggda PayPal- och WooCommerce-stödet. Detta innebär att du kan lägga till PayPal-donationsknappar till dina projekt, samt starta upp din egen onlinebutik för att samla in pengar.

Temat kan göra mycket mer. Du har möjlighet att skapa enkla eller flersidiga webbplatslayouter, använda kortkoder för att lägga till massor av stil (det finns 99 kortkoder för saker som räknare, callouts, ikoner osv.), Skapa anpassade formulär för frågeformulär och kontaktformulär och till och med lägg till anpassade widgetar för dina Flicker, Facebook, Twitter och mer.

25. Advokat

förespråkare-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Advocate är ett ideellt WordPress-tema på ThemeForest. Detta tema är bra för alla typer av ideella organisationer – inklusive miljöbyråer, politiska föreningar, välgörenhetsorganisationer, aktivister och mer. Några av de mest anmärkningsvärda funktionerna är plugin för evenemangskalender, donationssida, många layouter för gallerier och portföljer och obegränsade färgalternativ.

26. Kandidat

Kandidatens WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kandidat är ett modernt och professionellt premium-WordPress-tema för politisk stil. Detta tema skulle vara perfekt för att främja en politisk figur, välgörenhetsorganisation, ideell organisation eller annan kampanj. Installera bara, lägg till ditt innehåll så är du redo att gå!

En stor egenskap med detta tema är de integrerade plugins. WooCommerce CrowdFunding System ger dig möjligheten att lägga till dina kampanjer och projekt i din WooCommerce-butik. Plus med Visual Composer och Easy Form for Visual Composer kan du skapa vilken sida, post eller formulär du kan behöva – från kandidatprofiler till personalapplikationer. Andra temafunktioner inkluderar massor av sidmallar, anpassade widgets och kortkoder, integration av ikoniska teckensnitt, MailChimp-stöd och mer.

27. OrganicWeb

organicweb-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Organic Web är ett miljötema på ThemeForest. Anpassade widgetar för annonser och donationer hjälper till att maximera din ideella insamling, och anpassade sidtyper och kortkoder tillåter dig att skapa den webbplats du behöver. En automatisk genererad reglage på hemsidan är en annan bra funktion.

28. Livlinje

livlina-fundraising-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Lifeline NGO är ett lyhört WordPress-tema från Themeforest som du kan använda för din välgörenhets-, kyrkans eller ideella webbplats. Med fantastiska funktioner inklusive premium Revolution Slider, 8 hemsida-layouter och WooCommerce-integration kan du skapa en ideell webbplats du behöver.

29. Frälsare

räddare-välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Frälsare av ThemeBuddies är ett fantastiskt ideellt tema. Viktiga funktioner inkluderar en presenterad skjutreglage, händelseblogg (med anpassade datum), ett inbyggt kontaktformulär och en anpassad adminpanel. Flera gallerier och anpassade widgets är också bra alternativ inom detta tema.

30. WordPress Aid

bistånds välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WordPress Aid ideell WordPress-tema på Themeforest är ett fantastiskt ideell och välgörenhetstema. Detta fantastiska tema har många unika funktioner – donation ticker, call to action, alarm alarm box och mer. Obegränsade färgalternativ och fantastisk adminpanel (med OptionTree Plugin) sätter detta tema över toppen och ger dig möjligheten att helt anpassa din webbplats.

31. Kampanj

kampanj välgörenhet-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kampanjpolitiskt WordPress-tema på ThemeForest är laddat med fantastiska stilar och funktioner. Temat kommer med en inbyggd händelsekalender och WP Email Capture. Alternativ som 6 bakgrunder, 4 färgscheman, 2 kroppsstilar och mer kombinerar för att göra detta tema lätt att ändra och stil efter din smak.

32. Bethlehem

Bethlehem kyrka WordPress Theme

Bethlehem är en kyrka WordPress som kan användas av ideella och välgörenhetsinstitutioner för att skaffa donationer eller av sociala företagare för att publiken ska finansiera sina projekt med hjälp av Give som är WordPress-plugin för att hantera donationer. Dessa kan användas av butiksägare för att sälja produkter online med hjälp av WooCommerce. Det kan användas av evenemangshanteringsföretag för att lista och hantera sina händelser med hjälp av Tribe Events Calendar. Dessutom erbjuder temat också kyrkorelaterade funktioner som predikningar, ministerier, berättelser och team. Och det kommer med 3 olika demonstrationer med 8 olika sidstilar och 3 sidfotstilar.

33. Välsignelse

Blessing Church WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Välsignelse är ett religiöst och ideellt WordPress-tema. De viktigaste elementen i detta tema är den utsökta händelsekalendern och oändligt användbara modem för nyhetsbrev. För alla organisationer är det viktigt att hålla alla inblandade och se till att de har enkel tillgång till ett schema. Detta säkerställer snabb soppmåltid, insamlingar, auktioner, möten, repetitioner – oavsett vad som helst. Blessings inbyggda händelsekalender är perfekt för just det. Du kan lägga till all relevant information för varje evenemang – datum, tid, plats (händelse en karta), etc. Du kan till och med ställa in återkommande evenemang för saker som veckomöte eller årliga fester. Det här är en fantastisk funktion som du vill dra nytta av!

Dessutom kommer Blessing med en e-postabonnent för att hålla medlemmarna informerade och uppdaterade om aktuella nyheter och händelser. Du kan enkelt skicka ut ett e-postmeddelande för att meddela medlemmar om en ny händelse, eftersom abonnenten är integrerad med händelseschemat. Andra fantastiska funktioner för välsignelse är massor av kortkoder, posttyper, widgetar och en avancerad panel för temalternativ för att anpassa temat. Välsignelsen inkluderar även reglaget Revolution och Flex-skjutreglaget – båda mycket kraftfulla och användbara reglage. Plus Blessing är fullt lyhörd, lokaliserad och levereras med en kontaktformulär konstruktör.

34. Epic

episk-kyrka-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Epic Church-temat av organiserade teman är ett fantastiskt lyhört tema utformat med kyrkor i åtanke. Anpassade widgetar för podcasts, integration av e-schimpans och en lokaliserad översättningsfil gör det enkelt att distribuera ditt meddelande.


Förhoppningsvis hittar du det perfekta temat för din välgörenhets-, ideella, kyrkliga eller politiska webbplats. Om du har använt något av dessa teman, låt oss veta vad du gör (eller inte) gillar det. Och om vi missade ett tema lämnar du oss en anteckning i kommentaravsnittet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map