30+ bästa medicinska WordPress-teman för läkare

Bästa medicinska WordPress-teman för läkare och sjukhus

Läkaryrket är ett konkurrenskraftigt område. Oavsett om du är en allmän läkare som söker nya patienter, ett födelsecenter, en hälso- och hälsovårdsorganisation, en lokal klinik eller ett nätverk av medicinska kontor behöver du en fantastisk webbplats. Medicinska webbplatser bör vara professionella, lätta att läsa och inkludera stöd för bildgallerier, reglage och naturligtvis ett kontaktformulär åtminstone. Idag kommer vi att dela de bästa medicinska WordPress-teman från hela webben för att hjälpa dig bygga den moderna och professionella webbplats som din hälsovård behöver.


Det här inlägget är en fantastisk samling av de bästa WordPress-teman som passar läkare och hälso-och sjukvårdspersonal i stort. Är du ute efter ett bra WordPress-tema för din vårdwebbplats? Är du en WordPress-utvecklare som vill wow din sjukvårdsklient med bra design och funktionalitet som är synonymt med WordPress-teman? Låt dig då och njut av vår lista, och dela dina tankar i kommentarsektionen i slutet!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Medin – Medical Center WordPress Theme

Medin - Medical Center WordPress Theme

Medin-temat är ett bra sätt att bygga din medicinska webbplats. Oavsett om ditt kontor är inriktat på plastikkirurgi, laserterapi, dermatologi, tandvård, kryoterapi, pediatrik eller någon annan specialitet Medin är full av fantastiska alternativ för att designa din webbplats. Temat är lyhörd och näthinneklar så det ser bra ut på alla enheter, och de inbyggda temainformationerna (klinik, kirurgi och tandläkare) gör det enkelt att komma igång.

Du kan också använda den medföljande WPBakery-sidbyggaren för att skapa dina egna layouter. Lägg bara till sidelement och dra och släpp dem på plats. Det finns före / efter vittnesmål, två gallerivarianter, ett inbyggt bokningsformulär för möten, klibbig meny, anpassade sidor och mer. Plus Medin stöder RTL och är Polylang-kompatibel så att du kan skapa din medicinska webbplats på vilket språk du behöver.

2. MedicalPRESS

MedicalPress Health & Medical WordPress Theme

Hur går din hälsovårdsmarknadsföring? Om du inte kan säga att det är bra är kanske ditt WordPress-tema roten till dina elände. För att öka potentiella kunder på din medicinska webbplats behöver du ett syfteorienterat WordPress-tema som det vackra MedicalPress. Byggd på Twitter Bootstrap, med fyra typer av möten, två typer av skjutreglage och omfattande lista över temalternativ och andra funktioner, MedicalPress är ett bra tema för bland annat läkare, tandläkare, hälsokliniker, sjukhus och kirurger. Funktioner inkluderar responsiv design, flerspråkigt stöd (WPML-plugin), SEO-vänliga, Google-teckensnitt, inkluderat barntema och fullständig dokumentation.

3. Totalt

Totalt mångsidig WordPress-tema medicinsk hemsida

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Med massor av fantastiska funktioner är Total verkligen det enda WordPress-tema du behöver! Även om detta tema inte specifikt utformades för medicinska webbplatser, gör alla de fantastiska funktionerna och flexibla alternativen det enkelt att anpassa efter dina behov. Exempel 29 på kassans hemsida (se ovan) för att se hur detta tema kan vara perfekt för din medicinska webbplats. Temat utvecklades just här på WPExplorer och kan skryta med följande funktioner bland andra: obegränsade layouter, enkel att använda Drag & Drop-sidbyggare, snabb installation (tack vare exempeldata), WooCommerce redo, anpassade teckensnitt, obegränsade färgalternativ, skapad av en elitförfattare, fantastiskt stöd, byggt med kärlek :), frekventa och automatiska uppdateringar och mycket, mycket mer!

Detta är mitt favorit tema och jag har använt 100+ under åren. Det är funktionsrikt och stödet är utmärkt. Dessutom arbetar utvecklaren för att förbättra temat med regelbundna uppdateringar. – Mike

Total är ett fantastiskt WordPress-tema för läkare och annan professionell inom sjukvårdsindustrin (eller någon annan för den delen).

4. Läkare

Medicenter Health & Medical WordPress Theme

Du kanske inte är en läkare utan en marknadsföringsspecialist som riktar sig till läkare. Vill du skapa en snygg marknadsföringswebbplats för sjukvård som Medical Website Academy? Om du resonerande sa ja, kommer MediCenter WordPress-tema att göra långt i att uppnå ditt mål. Det är inte slutet på det. Detta tema är fortfarande lämpligt för läkare och andra medicinska områden.

MediCenter har två layouter – boxade eller i full bredd. På detta sätt kan du anpassa din temalayout så att den passar ditt företag eller välgörenhet. Dessutom är båda layouterna lyhörda så webbplatsen ser bra ut på alla enheter. Anpassningarna slutar inte där. Du kan välja mellan 6 inkluderade färgscheman, eller skapa ett som är helt ditt eget. Detta betyder obegränsade färgkombinationer! Det finns också mer än 20 sidlayouter, 200+ ikoner och 80+ teckensnitt att välja mellan så att du verkligen kan göra detta tema till ditt eget.

5. Diktat

Dikta Hälsa & medicinsk WordPress Theme

Detta 6-i-1 WordPress-tema har en ren och modern look som passar läkarnas arbetslinje. Samtidigt kan du använda temat för andra skönhetsrelaterade projekt som mode, spa eller salong. Temat är populärt för följande funktioner: responsiv design, mångsidig tema, Visual Composer-integration, Layer Slider-plugin-kompatibilitet, WordPress flerspråkigt stöd, WooCommerce-support, kortkodfunktioner, förbättrade temalternativ, SEO-redo, avancerad adminpanel, parallaxavsnitt, Google-teckensnitt, teckensnitt ikoner stöd och mer. Diktat innehåller också support och gratisuppdateringar.

6. SoulMedic

+ Soul Medic Hälsa & medicinsk WordPress Theme

Med en platt och minimalistisk design är SoulMedic ett populärt WordPress-tema för läkare och hälsorelaterade webbplatser. Temat kommer med följande funktioner: SEO-klar, WPML / översättningskompatibel, gratis händelsekalendern-plugin, MailChimp-nyhetsbrevwidget, WooCommerce-support, tematilpassare, mega-menyer, helt responsiv design, Layer- och Revolution-reglage, 20 fördefinierade skinn, kortkodsfunktioner, sex typer av mallsidor, fem typer av anpassade widgets, HTML5 + CSS3, Google Web Fonts, full dokumentation och mer.

7. Paeon

Paeon Health & Medical WordPress Theme

Har du fastnat i ditt medicinska eller hälsorelaterade projekt? Letar du efter ett medicinskt WordPress-tema för att ta din hälso-marknadsföring till nästa nivå? Paeon är din väg ut. Paeon är lätt att anpassa vad med sin minimalistiska och unika design och en omfattande lista med temalternativ. För ett lågt pris får du ett fantastiskt WordPress-tema som brister i sömmarna med funktioner som lyhörda layouter, Google Web-teckensnitt, färgväljare med obegränsade färgscheman, en lyhörd reglage, personal- och servicestyrning, avancerade temalternativ, rubrikbakgrundsbild, anpassad widgets, dokumentation och support.

8. Vi bryr oss

Vi bryr oss om hälsa och medicin WordPress-tema

We Care är ett WordPress-tema i full bredd men lyhörd som passar alla vårdpersonal. På målsidan hittar du en fantastisk skjutreglage med HD-grafik. Dessutom ser du ett arbetsformulär för att hjälpa dig att träffa marken. Andra funktioner inkluderar breda och boxade layouter, obegränsade portföljer, obegränsade skjutreglage, support, visuell kortkodgenerator, avancerade adminalternativ, IE8-support, Google Web-teckensnitt, Font Awesome-ikoner och AJAX-kontaktformulär bland andra. Du behöver verkligen inte bryta banken för att bygga en fantastisk webbplats om du provar We Care.

9. Panacea

Panacea Health & Medical WordPress Theme

Om du letar efter ett elegant och modernt tema för din vårdwebbplats, leta inte längre; Panacea har du täckt. Detta parallaxtema kan skryta med en mängd fantastiska funktioner och hjälpa dig att leverera ditt marknadsföringsmeddelande inom hälso- och sjukvård utan att sveda. Panacea kommer med många funktioner inklusive en lyhörd HTML5 + CSS3-design, demoinnehåll, retina-bildstöd, kontaktformulär 7-integration, Google-teckensnitt, teckensnitt Awesome ikoner, obegränsade färger, anpassade inläggstyper, automatiska uppdateringar, Bootstrap 3.0, et cetera.

10. Maxi Health

Maxi Health WordPress Theme

Maxi Health är ett lyhört medicinskt premium-WordPress-tema som är perfekt för läkarkontor, tandläkarmetoder och andra inom sjukvårdssektorn. Med enkla temalternativ är Maxi Health ett utmärkt val för att skapa en webbplats snabbt.

Temat har två sidbyggnadsalternativ. Den första är en anpassad kortkodegenerator som kan användas för att bygga grundläggande sidlayouter och är perfekt om du vill använda de inbyggda layouterna och sidstilarna som ingår i temat. Ditt andra alternativ är att använda den medföljande plugin-plugin för Visual Composer-sidan. Oavsett vilket sidbyggande alternativ du väljer (eller till och med om du använder temat och exempelsidor som det är) finns det massor av andra enkla alternativ i adminpanelen och den levande WordPress-anpassaren för att ändra färger, teckensnitt, rubriker, sidofält och mer. Andra temafunktioner inkluderar ett klibbigt menyalternativ, anpassad temadministratörspanel, FontAwesome-ikoner stöd, anpassade Google-teckensnitt och mer.

11. Medicin

Medicure Health & Medical WordPress Theme

Författat av CMSMasters, Medicure WordPress-tema är den perfekta lösningen för hälsa och medicinska webbplatser. De (CMSMasters) fick detta mästerverk direkt från ser ner till funktionalitet. Med fantastiska skjutreglage, flera widgetområden, fantastiska färger, servicehanteringsfunktioner, blogg, vittnesmål och mer, är Medicure symbolen för WordPress-temautveckling. Temat kommer med massor av andra funktioner så att du kan få Medicure att arbeta hårt för din sjukvård.

12. Medica PRO

Medica PRO Health & Medical WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta lämpligt namngivna WordPress-tema skapades av ThemeIsle för medicinska proffs. Medica PRO är en professionellt designad (vilket betyder att det ger din webbplats att företagets zazz) WordPress-tema bäst känt för följande funktioner responsiv HTML5 + CSS3-design, SEO-vänlig, kompatibilitet med flera webbläsare, användbara paneler för temalternativ, obegränsade färgalternativ, kortkodsfunktioner, översättning redo, bra support, widget-redigerbar sidfot och sidofält osv.

13. Healthflex

Healthflex WordPress Theme

Healthflex är ett premium WordPress-tema, utvecklat för behoven hos medicinska och hälsoindustrin som läkare, sjukhus, medicinska kliniker, läkare, hälsocentraler, hälsoprodukter eShops och mer. Med en One Click Demo Installer och ett brett utbud av demonstrationer är det enkelt att ställa in din webbplats och enkelt. Du kan finjustera och anpassa nästan alla aspekter av temat utan kodningskunskap.

Detta WooCommerce-klara tema kommer med den kraftfulla Visual Composer Drag & Drop Page Builder, Revolution Slider och Redux Options Framework. Dessa mycket intuitiva verktyg ger dig total kontroll över layouten på dina sidor och deras respektive delar, liksom utseendet och känslan för alla tillgängliga element, kortkoder och widgets.

Du kan enkelt skapa formulär för bokningsbokningar, lägga till prissättningsplaner, integrera MailChimp-prenumerationsformulär, krydda webbplatsen med Parallax-avsnitt och animerade element, lägga till Google Maps och mycket mer. Med anpassade färguppsättningar, hundratals Google Web-teckensnitt och FontAwesome-ikoner, möjligheten att lägga till anpassade CSS och JavaScript och åsidosätta temalternativ per sida, finns det ingen gräns för vad du kan skapa med Healthflex.

14. HealthPRESS

HealthPress Health & Medical WordPress Theme

Lämplig för läkare, tandläkare, sjukhus, hälsokliniker, kirurger och andra hälso- eller medicinska webbplatser HealthPress är ett annat bra tema att tänka på. Inställningarna för live-anpassning gör att utforma din webbplats till en lek. Utvecklad av InspiryThemes, HealthPress har enkla och omfattande temalternativ, ytterligare Revolution-skjutreglage, responsiv design, SEO-klar, WPML / översättningskompatibel, kortkodskapacitet, etc..

15. MedicalPlus

Medical Plus - lyhörd medicinsk och hälsotema

Medical Plus är ett enkelt accentuerat WordPress-tema som är lätt för ögonen. Temat har en kompakt och minimalistisk design. Men låt inte den förenklade designen kasta bort dig, Medical Plus är praktiskt tack vare myriad av funktioner som SEO-alternativ, live färgväljare, sidbyggare, funktionsrika adminpanel, sex sidfotlayouter, översättningsklar, bakgrund, logotyp och fontuppladdare, pristabell, kortkodsfunktioner och mycket mer!

16. MEDICO

Medico Health & Medical WordPress Theme

Om du älskar Foundation 4-ramverket, lyhörd design och massor av kortkoder kommer du att ha en fantastisk tid med det fantastiska Medico-temat. Medico, som är skriven av PremiumLayers, har många fantastiska funktioner som anpassad widget, ett fullt fungerande utnämningsformulär, avancerade adminalternativ, obegränsade portföljer, en visuell kortkodgenerator, temasupport, responsiv layout, HTML5 ljud / video support, obegränsade färger, Google Web Teckensnitt, teckensnitt Awesome ikoner, och det är helt kompatibelt med WooCommerce 2.0.x.

17. MEDICOM

Medicom Health & Medical WordPress Theme

Om du vill skapa en formidabel online-närvaro för din vårdverksamhet måste du spendera dina dollar på ett klokt sätt. Du behöver ett tema som tar hand om dina kunder såväl som ditt banksaldo. För att uppnå detta måste du gå för bra temateknologi och fantastisk design. Medicom erbjuder er båda, och en titt på temat kommer att övertyga dig om att det är exakt det du letar efter om du har en sak för helsidesreglage och massor av utrymme. Detta helt lyhörda tema skickas med fantastiska funktioner inklusive Bootstrap 3.0, Visual Composer Page builder, Font Awesome ikoner, mega-meny och tre olika blogglayouter bland andra.

18. Hälsocenter

Health Center Health & Medical WordPress Theme

Detta helt lyhörda WordPress-tema erbjuder dig fyra typer av layouter så att du kan ändra utseendet på din webbplats med ett enda klick. Du kan välja: Hem + Utnämningsformulär, Hem + Anpassade servicelådor, Parallax Hem eller Hem + En sida-meny. Som du ser är du väl täckt så långt som estetik går. Men hur är det med funktionalitet? Här är några funktioner som är värda att nämna: inga programmeringsförmågor krävs, panelen för adminalternativ, videoinstruktioner och inställningsguide, dra och släpp sida-byggare, den populära Revolution-skjutreglaget, gratis livslängduppdateringar och support, WooCommerce, etc..

19. Healthcentre

Healthcentre WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Healthcentre är ett premiumhälso- och medicinsk WordPress-tema skapat specifikt för medicinska yrkesverksamma. Detta lyhörda tema är perfekt för sjukhus, kliniker, medicintekniska företag, läkare, medicinska bloggar och mer. De enkla att använda färgscheman, förinställda bakgrundsalternativ, sidmallar, anpassade typografimöjligheter och inbyggda tjänster och projekt inläggstyper gör detta tema till ett fantastiskt val för alla mediala webbplatser.

20. Läkare Pro

Läkare Pro - Medical WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Läkare är ett härligt WordpRess-tema som vi är helt lyhörda, SEO-optimerade och har massor av anpassningsalternativ. Det är helt rätt att skapa en webbplats för ett medicinskt centrum, en professionell webbplats för en läkare eller tandläkarkontor, en marknadsföringswebbplats för hälso- och skönhetscenter, en ambulans- eller akuthälsovård och mer. Temat är också RTL-klara, inkluderar stöd för hundratals Google-teckensnitt, teckensnitt-ikoner, obegränsade färger och tema-anpassningsalternativ.

21. Vital Health

Vital Health & Medial WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Att skapa en webbplats för en hälso- eller sjukvårdssida bör inte vara svårt. Istället gör det mycket enkelt att använda ett tema som Vital. Detta tema skapades med tanke på läkare, tandläkare, terapeuter och annan vårdpersonal. Detta tema kombinerar stöd för inläggstyper som vittnesmål, personal och tjänster med massor av anpassningsalternativ via WordPress-tematilpassare för att göra din idealiska medicinska webbplats enkel. Vital är också kompatibel med WooCommerce och Gravity Forms.

22. Procare

Procare - Medical WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Procare för WordPress är ett fantastiskt tema för mediala webbplatser. Detta lyhörda och SEO-vänliga tema inkluderar funktion du behöver för att lägga till patienttjänster, skapa läkare- och personalprofiler och mer. ProCare innehåller temalternativ för 600+ Google-teckensnitt och Ajax-kontaktformulär, 300+ retina-klara ikoner, anpassade färger och mycket mer.

23. Medikit

Medikit - Hälsa och medicin WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

MediKit WordPress-temat använder Google Material Design-principer för olika medicinska temaelement. Den rena och webbläsarvänliga designen gör MediKit perfekt för alla typer av medicin, hälsa, läkare, terapeut, sjukhus och andra liknande webbplatser. Temat är översättningsklart, innehåller flera blogglayoutstilar, 3 sidmallar för läkare / personal, 3 servicealternativ, massor av typografimöjligheter, 3 menyformat, obegränsade färger och mycket mer.

24. LT Medical

LT Medical Onepage WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

LT Medical är ett elegant och lyhört WordPress medicinskt tema. Utvecklarna innehåller inbyggda alternativ för obegränsade färger, enkla att använda kortkoder, en lyhörd layout och mer.

25. DW PharmaStore

DW PharmaStore - WP eCommerce Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du äger ett apotek, vitaminbutik eller ett läkemedelsföretag är DW PharmaStore det perfekta WordPress-temat för dig. Detta underbara tema inkluderar fullt stöd och styling för den populära WooCommerce-plugin. Detta gör det enkelt för dig att visa upp dina produkter online. Temat inkluderar också inbyggda alternativ för en anpassad layout, analyskod, anpassade färger, pagination och mer. DW PharmaStore innehåller även en sidbyggare såväl som sidmallar.

26. Puls

Puls-fysioterapi medicinsk WP-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Pulse är ett nisch WordPress-tema som är utformat för sjukgymnastikindustrin. Temat inkluderar funktioner specifika för fysioterapeuter, idrottsmedicinska utövare, rehabiliteringscenter, akupunktur och andra terapipraxis. Utvecklad för att inkludera funktioner för anpassade prissättningstabeller, gallerier, kontor, karriärer och mer.

27. MyMedic

MyMedic WordPress Theme

MyMedic är ett härligt medicinsk WordPress-tema som är både mobilvänligt och användarvänligt. Temat har inställningar för att lägga till dina sociala länkar, läkare- och personalprofiler, olika avdelningssidor, ett anpassat bokningsformulär för möten, fotogallerier, en fullständig blogg och mer. MyMedic är prissatt till bara 39 dollar för det enda temat, men för bara 10 dollar mer kan du få Alla teman packar från ThemeJunkie-tema för bara $ 49 (vilket är en fantastisk affär!).

28. iMedical

iMedical WordPress Theme

iMedical är ett modernt medicinsk WordPress-tema som är utformat för läkare, allmänläkare, veterinärer, medicinska centra, allmän praxis, vårdgivare, spa och mer. Temafunktionerna inkluderar en härlig responsiv layout, 2 mega menytyper, en lättanvänt sidbyggare, ett premium-schema-plugin, 5 anpassade inläggstyper (för läkare, avdelningar, tjänster, utvärderingar och skjutreglage), anpassade widgetar, SEO-optimeringsalternativ och Mer.

29. Läkare

Läkare WordPress Theme

Som ett heltäckande medicinskt webbbyggnadsverktyg har läkare 9+ fullt möblerade, nischbaserade hemlayouter som är ytterligare anpassningsbara till alla extrema och med otrolig enkelhet. Layouten på varje sida är så ren och anständig att du inte kan hjälpa dig att älska den. Du kan med säkerhet använda det för webbplatserna för läkare, sjukhus, kliniker, tandläkare, labb, hematologitjänster, ögonvård, håravfall, drogbutiker och så vidare.

Det medicinska allt-i-ett-medicinska WordPress-temat har ett avancerat system för hantering av möten. Det ger läkarna och leverantörerna av medicinska tjänster möjlighet att skapa så många tidsluckor de vill ha för deras tillgänglighet. De kan också nämna den tid de kommer att ge varje patient.

På samma sätt är bloddonationssystemet från läkare mycket avancerat och sofistikerat. Bloddonationsformuläret öppnas som en popup och ber om nödvändig information från den som donerar. Med det kompletta shoppinghanteringssystemet integrerat i temat kan du till och med använda det för en medicinsk butik online. Eller ta emot betalningar online för medicinska tjänster, utrustning och artiklar.

Andra avancerade funktioner i temat inkluderar funktionaliteter, som Refer a Patient, Get Free Consultation (Form), Real Stories, Achievement Facts, och sidor för Services, Insurance, avdelningar, Team och events, etc..

30. Medicinsk klinik

Medical Clinic - Health & Doctor Medical WordPress Theme

Medicinsk klinik är ett bra alternativ för hälsokontor av alla slag. Oavsett om du är en läkare, terapeut, tandläkare eller till och med sjukförsäkringsbyrå är detta tema full av funktioner du är säker på att älska. De flera inbyggda stilarna för din blogg, portfölj och tjänster gör att din webbplats går snabbt och enkelt. Dessutom innehåller temat support och styling för WooCommerce så att du också kan sälja dina egna produkter! Andra temafunktioner inkluderar innehållsmallar, anpassade kortkoder, färg- och teckensnittsväljare, mega-menyer, reglage och mer.

31. Medicare

Medicare - Tema för läkare, medicin och hälsa

Skapa din egen webbplatsdesign och sidlayouter med Medicare WordPress-temat. Detta hälso- och medicinska tema inkluderar specifika funktioner som före och efter showcase, bokning av möten, öppettider / tidtabell, anpassade medicinska ikoner, uppskattningskalkylator och fullt stöd för WooCommerce. Dessutom finns det enkla anpassningsalternativ som Fet sidbyggare, live WordPress-anpassare och massor av Google-teckensnitt.

Över till dig…

Med den här listan har du inget ursäkt att bygga en webbplats med ett under-genomsnitt tema. Välj en som passar dina behov men om du har svårt med valen skulle jag (igen) rekommendera Total – Responsive Multipurpose WordPress Theme. Känner du till andra fantastiska WordPress-teman för läkare? Låt oss veta i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map