30+ bästa plugin för sociala medier för WordPress år 2020

Bästa Social Media Plugins för WordPress

Sedan tillkomsten av sociala nätverkssajter som Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest et cetera har delning av sociala medier blivit åldrande så långt som marknadsföring online. Det är nu en viktig del av alla bra marknadsförings- och SEO-strategier, varför du bör överväga att använda ett av de bästa sociala medie-plugins för WordPress på din blogg eller webbplats.


I slutet av 2019 hade Facebook nästan 2,5 miljarder aktiva användare! Twitter också rackar upp siffrorna och staplar upp IPO-kontanter. YouTube har förändrat hur världen delar videor och som ett resultat fått miljoner användare. Detta innebär att nästan alla finns på sociala medier, inklusive dina målkunder. Du har antagligen ett eller två eller tre sociala nätverk öppna just nu?

Din målgrupp väcker sociala nätverkssajter i jakten på nyheter, underhållning, uppdateringar, skvaller, produkter och för att hålla kontakten med vänner och familjer. Andra spelar Farmville och köper virtuella husdjur på några av dessa sajter, men hej, varje man efter sin egen smak. Poängen är att webbplatser med sociala nätverk kan ge dig en enorm ökning av webbtrafiken. Följ bara en allmän strategi för sociala medier så tar du det bra.

Låt oss börja med de bästa sociala mediaplugin för WordPress, ska vi? Alla plugins som täcks i det här inlägget är fantastiska alternativ för din webbplats – vi rekommenderar helt enkelt att välja en (eller kanske två om de är nätverksspecifika).

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. TikTok-flöde (gratis)

TikTok Feed Free Plugin

Visa upp de senaste trenderna på din webbplats med den gratis TikTok Feed-plugin från QuadLayers. Plugin låter dig synkronisera och visa ett obegränsat antal användarkonton eller flöden – och efter att du har lagt till plugin genererar du en lättanvänd kortkod för att klistra in i alla inlägg eller sidor på din webbplats. TikTok Feed erbjuder enkla att använda alternativ för att lägga till användarnamn eller hashtag, välja ett murverk eller galleri visningsgitter, välj antalet TikTok-videor och kolumner som du vill visa, aktivera och anpassa en videoöverlagningsfärg och popups, stilera en knapp med länk till TikTok och mer.

2. Instagram Feed Gallery

Instagram Feed Gallery

Instagram är en av de mest populära sociala plattformarna, och det är enkelt att lägga till den på din WordPress-webbplats med insticksprogrammet Instagram Feed Gallery. Detta pro-plugin erbjuder avancerade funktioner som du inte hittar i en gratis social plugin. Lägg till obegränsade Instagram-konton på din webbplats (eller kombinera dem i en megaflöde), komplett med anpassningsbara inställningar för galleri, karusell eller murlayouter, bakgrundsfärg, rundade gränser, popup-popuper, posthöjdpunkter, användarprofilinformation och mer. Och det bästa av allt plugin ser till att du inte blockeras från att ta bilder och säkerställer att ditt flöde alltid visas tack vare ett inbyggt cachesystem.

3. Social Candy Widget (gratis)

Candy Social Widget

Vill du bara lägga till lite ögongodis i din sidofält eller sidfot? Då kan Social Candy bara vara plugin för dig. Denna härliga lilla plugin annonserar en snygg social widget med alternativ för din ikonstorlek, form (fyrkantiga, rundade hörn eller runda cirklar), länkmål och naturligtvis vilka sociala profiler du vill inkludera. För närvarande finns det 25 att välja mellan inklusive populära alternativ som Facebook, Twitter, YouTUbe, Xing, Tumblr, Reddit, LinkedIN och mer. Och du kan till och med dra och släppa för att ordna dina profiler så att de visas i den ordning du vill ha.

Men om du inte vill installera en hel plugin bara för en social widget, kan du överväga att använda det lämpligt namngivna Fler widgets plugin som erbjuder sociala länkar såväl som andra användbara widgetar för din Facebook-sida, om mig, företagsinfo, avancerade nya inlägg, Google maps och mer.

4. Social Snap Social Share-knappar och verktygssats

Social Snap Social Share-knappar och verktygssats WordPress-plugin

Social Snap gör det enkelt att lägga till sociala medier till din WordPress-webbplats. Installera och aktivera bara alternativ för flytande sidofält, inline och på sociala sociala knappar. Eller använd den medföljande kortkoden och anpassade widgetar för att lägga till sociala länkar var som helst på din webbplats! Detta kraftfulla plugin för sociala medier inkluderar integration med populära nätverk (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn) utöver valfria tryck / kopieringsknappar, flera knappplatser, anpassningsbara knappordrar och etiketter, socialt nätverk, antal räkningar och till och med klicka för att tweeta funktioner . Uppgradera till Social Snap Pro för att låsa upp åtkomst till 30+ sociala nätverk, social inloggning, auto-post, öka gamla inlägg och innehållsförvaringsfunktioner.

5. Monarch Social Sharing

Monarch: Bästa plugins för sociala medier för WordPress

Info & nedladdning

Monarch är det premium-sociala delande WordPress-pluginet från Elegant Themes, och enligt vår mening är det verkligen en av de bästa sociala media-plugins du kan välja för din WordPress-webbplats. Inklusive deras utvecklare och livslicenser är Monarch den perfekta lösningen för alla dina sociala delningsbehov. Med mer än 35+ sociala nätverk, 5 olika knappplatser, 6 pop-up- och fly-in-triggers, valfritt antal, anpassade färger och mer allt inbyggt kan du bokstavligen bygga din egen av en slags uppsättning sociala knappar.

6. Flow Flow Social Stream

Flow Flow Social Stream: Bästa plugins för sociala medier för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Att skapa en social vägg är enkelt med Flow-Flow WordPress social stream premium plugin. Detta plugin gör det enkelt att ansluta dina sociala profiler och visa en komplett ström av din sociala aktivitet. Bygg ett anpassat flöde av dina egna sociala mediaprofiler (mer än 40 flödestyper stöds för närvarande) eller lägg till dina favoritämnen eller hashtags.

Att anpassa ditt sociala flöde är inga problem med Flow-Flow. Med detta plugin kan du ställa in dina egna anpassade rutnät med filter för hashtags, sidor, användare och mer. Och du kan lägga till live-sökning för dina läsare för att sortera genom dina media. Dessutom med flera kortlayouter, anpassade färger, rutnät och kompakta vyer är det enkelt att integrera dina anpassade strömmar i valfritt inlägg, sida eller widget-område.

Vad är ännu bättre än en massiv social ström av alla dina nätverk? En social ström med Google Adsense och sponsrade annonser så att du kan tjäna pengar på din ström på din egen webbplats! Med tillägget Annons & branding kan du tjäna pengar på din sociala ström så att alla dessa tweets, aktier och snaps lönar sig! Dessutom finns det tillägg för Google Adsense-integration och uppdateringar i realtid för ännu fler alternativ.

7. Ray Social Feeds (gratis)

Ray Social Feeds för Twitter

Att visa Twitter-flöden på din webbplats blir en bris med detta nya Twitter-plugin. Installera bara plugin-programmet. Navigera till fliken Inställningar för plugin, klicka på den blå knappen som säger “Generera åtkomsttoken och hemlighet”. Du omdirigeras till Twitter där du godkänner ansökan. Och Access token & secret sparas automatiskt åt dig. Det är allt. Efter det placerar du helt enkelt kortkoden på vilken sida du vill att Twitter-flödet ska visas.

Du kan placera flera Twitter-flöden på vilken sida som helst med kortkoder eller widgetar och de fungerar sömlöst. Inget behov av att tillhandahålla unika id till kortkoder eller widgetar, som vissa plugins kräver. Dessa hanteras alla i bakgrunden. Plugin är intuitiv och enkel att använda.

Den kostnadsfria versionen som är värd på WordPress låter dig visa två flödetyper, tidslinje för användare och anmärkningar. Med användarens tidslinje kan du visa alla användares tweets. Och Mentions låter dig visa tweets där den autentiserade användaren har nämnts på Twitter. Det låter dig också visa flödet i antingen Listformat eller i en kolumnreglage.

Plugin erbjuder massor av anpassning, där du kan dölja eller visa olika komponenter i tweeten. En dedikerad stilflik låter dig välja fontstorlek, färger, länktextdekoration för olika delar av tweeten. Skjutreglaget använder Owl Carousel och har många inställningar du kan styra som att visa nav-pilar, visa pricknavigering, autoplay, övergångsintervall, autohöjd osv. Skjutreglaget stöder också touch & dra för en förbättrad mobil surfupplevelse. Du kan också följa externa länkar.

Pro-versionen har många ytterligare funktioner som visning av livliga bilder / videor, twitterkort, ytterligare flödetyper som Hashtags & Search-tidslinjen. Du kan visa med murare och två kolumnreglage. Du kan också välja att ta bort länkar från Hashtags, omnämnanden eller externa länkar.

8. Widget för sociala medier (gratis)

Social Media Widget Gratis WordPress-plugin

Vi har nämnt detta plugin för sociala medier i tidigare inlägg, vilket också påminner mig om detta WordPress-marknadsföringsinlägg. Om du inte har läst det gör du det. Widget för sociala medier gör att du kan visa dina sociala medieprofiler som ikoner på sidofältet. Plugin stöder många sociala nätverkssajter – 50+ i själva verket, med möjligheten att lägga till egna anpassade länkar samt e-postdelning. Det kommer med massor av ikoner i olika storlekar: 16 × 16, 24 × 24, 32 × 32, 64 × 64 och anpassad storlek. Dessutom kan du animera ikonerna, som finns i fyra paket, för att skapa den visuella effekten du önskar; ikonerna kan zooma in (skala), studsa eller bleka in.

9. AddtoAny Share-knappar (gratis)

AddtoAny Share-knappar: Bästa plugins för sociala medier för WordPress

Om du letar efter ett snabbt, enkelt och gratis sätt att lägga till social delning på din webbplats är detta plugin ett bra alternativ. Med mer än 100+ sociala medier och delningswebbplatser, räknare, flytande knappar, enskilda delningslänkar, vektorsymboler inkluderade, placeringsalternativ, enkla att använda kortkod och till och med Google Analytics-integration innehåller AddtoAny-pluginet massor av funktioner du är säker på att hitta hjälpsam.

10. Facebook Beskrivning Slider

facebook-likebox-reglaget sociala-media-plugins-för-wordpress-wpexplorer

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Denna plugin har en fantastisk flikdesign, som är tilltalande och uppmärksam. Men estetik åt sidan, Facebook-lösning Slider är lätt att installera och använda. I själva verket innebär installation en konfigurationsprocess i tre steg och det är det, men författaren (Arscode) ger 24-timmars support om du fastnar. Facebook Beskrivning Slider stöder mobila enheter, vilket innebär att fler användare kommer att dela ditt innehåll oavsett vilken enhet de använder.

Detta 5-stjärniga rankade plugin är ett fantastiskt verktyg och ett enkelt sätt att få fler aktier, fler fans, popularitet och så småningom mer trafik. Mer trafik leder till mer pengar förr eller senare. Låt dig inte luras av dess titel, men detta plugin stöder ett antal sociala nätverkssajter inklusive Facebook (uppenbarligen), Twitter, Google+, Youtube, Vimeo, LinkedIn och Pinterest.

11. ShareThis Share-knappar (gratis)

ShareThis Share-knappar

När jag sammanställer den här listan över de bästa sociala medie-plugins för WordPress kunde jag inte lämna ShareThis. Med miljoner användare och upp till 120 sociala nätverkskanaler har ShareThis blivit en kraftfull plugin för sociala medier på en marknad som svärmar med liknande produkter. ShareThis ger dig möjligheten att använda delningsfält (inklusive svävstänger), räknare och knappar i olika storlekar. Dessutom kan du spåra interaktioner mellan sociala nätverk genom att skapa ett socialt analyskonto. Detta låter dig bestämma den sociala kvaliteten på din WordPress-webbplats via Social Quality Index (Obs: du måste registrera dig för ett ShareThis-konto för att använda det gratis plugin-programmet).

12. inGallery

inGallery-plugin

Info & nedladdning

inGallery är ett unikt WordPress-plugin för att integrera Instagram-media på en webbplats. Det visar inte bara foton på din WordPress-webbplats, utan också videor. Du kan ställa in valfri mängd källor inklusive Instagram-användare, hashtags eller till och med en foto / video-URL. Du kan ställa in filter för att filtrera önskat media. Om du till exempel vill skapa ett album som bara visar foton / videor om en specifik händelse – kan du ställa in ett filter för detta. Eller om du vill ha en ablum som bara visar videor – det finns ett filter för detta också.

Ovanpå allt detta – det finns massor av anpassningsalternativ, med vilka du kan anpassa galleriet så att det passar din webbplatsstil. I vilket fall som helst kommer InGallery se fantastiskt ut, eftersom det redan innehåller olika stilar för att visa miniatyrer. Det finns också flera typer av layouter att välja mellan: rutnät och karusell. Naturligtvis finns det mycket fler alternativ inkluderade.

13. Social sidofält

Social sidfält plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Den sociala sidofältet låter dig distribuera en global uppsättning länkar på din webbplats med hjälp av ett antal olika stilar och alternativ för extrem anpassning. Allt från sidofältets position, färger, skuggor, etikettstilar, länkformer, namnge det, det är där och om det inte finns där, har vi en praktisk CSS-redigeringsdesign som hjälper dig att gå ännu längre än alternativen.

Webbplatsintegration är automatiskt med alternativ för sida och post inkludering och uteslutning. Dessutom erbjuds ett manuellt läge för bättre temahantering (med antingen en kortkod eller PHP-funktionssamtal).

Med sidopanens positionering var som helst från fast på sidan till absolut positionerad har vi också mobila alternativ för att bättre hantera enheter. Välj att visa eller dölja sidofältet eller förvandla länkarna till användbara knappar så att dina mobilanvändare fortfarande får full effekt. Upptäckt kan hanteras via WordPress eller via en anpassad mediefråga.

Länkar finns i två lägen: Regular and Sharing. Dela länkar finns i standarddelningsläge eller med AddThis.com API. Inga anmälningar krävs, men om du gör det kan du lägga till ditt utgivar-ID för AddThis.com för att spåra statistik.

Länkar kan anpassas högt med inbyggda ikoner för teckensnitt Awesome eller om du inte hittar den ikon du behöver kan du ladda upp en bild som ska användas istället. Behöver du ett popup-fönster? Inga problem. Anpassade färger per länk? Vi måste täckas.

Denna plugin är utmärkt för att få globala länkar till din webbplats och för att få besökarnas uppmärksamhet.

14. Enkla sociala aktieknappar

Lätt sociala Share-knappar för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Easy Social Share är ett fantastiskt WordPress-plugin som lägger till sociala delningsknappar på din WordPress-webbplats. Att lägga till sociala delningsknappar på din blogg eller webbplats är ett snabbt och enkelt sätt att få dina läsare att dela dina inlägg. Och med Easy Social Share kan du lägga till ljusa knappar på varje inlägg och sida. Plugin innehåller 18 sociala nätverk förutom knappar att gilla, skriva ut och e-post.

En stor funktion i Easy Social Share är alla inkluderade funktioner. Plugin kommer med stöd för 45 stora sociala nätverk, innehåller 52 mallar, mer än 27 designpositioner och massor av anpassningsalternativ. Det finns 9 inbyggda knappmallmallar (klassisk, tunnelbana, moderna, runda, näthinnor, näthinnemetro, näthinnebelysning och näthinnan platt), 3 visningsformat (endast ikon, ikon med namn och ikon med namn på muspekaren), valfritt räknare och 9 visningsplatser för dig att välja mellan. Med alla dessa alternativ kan du skapa och lägga till sociala ikoner som passar din webbplats.

Easy Social Share kan göra mycket mer. Anpassade delningsmeddelanden, anpassad posttypskompatibilitet, WooCommerce-support, bbPress-integration, supersnabba laddningstider, automatiska uppdateringar och statistik för social delning är bara några fler av de funktioner du måste se fram emot. Så vad väntar du på? Kolla in Easy Social Share och se om det är rätt plugin för dig.

15. Sociala medier flygande ikoner (gratis)

Flytande sociala medieikoner Plugin

Den flytande sociala medieikonen plugin gör sina egna vågor – kanske är det användarvänligheten eller den enkla konfigurationsprocessen eller till och med det faktum att du kan ställa in dina sociala medieikoner för att flyta, men detta sociala mediaplugin är bland marknadens bästa. Dess huvudfunktioner inkluderar över tjugo ikonstilar, storlekar som kan ändras, flera widgetar, kortkortsupport, automatisk eller manuell integration och mindre belastning, vilket är bra för din sidhastighet.

Ikonerna är ganska snygga, och de flyger uppifrån till vänster till nedre höger och håller sig där så länge användaren stannar kvar på din sida. Oroa dig inte för det, du kan inaktivera detta flytande beteende och ändå använda plugin-programmet för att växa ditt följande och trafik.

16. Social Locker

OnePress Social Locker

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Social Locker är ett premium WordPress-plugin som du kan använda för att kräva att dina läsare socialt delar din sida för att låsa upp specifikt innehåll på din webbplats. Detta är ett enkelt sätt att trumma upp tweets, gilla och dela för nytt innehåll eller gratis resurser.

Social Locker gör viral trafik till en verklig möjlighet för dina senaste inlägg eller sidor. Kanske har du just skapat ett nytt gratis WordPress-tema, hur ska du få folk att prata om det för att få nya besökare till din webbplats? Lätt. Installera Social Locker och kräva att användare twittrar, gillar +1 eller på annat sätt delar din sida för att ladda ner. Detta är också ett snabbt sätt att bygga upp dina följare och fans så att när du släpper din nästa nya produkt kommer ännu fler att dela den.

Vill du se hur bra Social Locker fungerar för dig? Använd den inbyggda rapporteringen och analysen för att spåra hur ditt låsta innehåll har social inverkan. Du kan snabbt se vilket innehåll som gör bäst, testa vilka innehållsskåp som får mer aktivitet och mer. Plus Social Locker integreras med Google Analytics så att du kan se dina Social Locker-resultat i ditt Google Analytics-konto.

Andra fantastiska funktioner inkluderar stor kompatibilitet med socialt nätverk, 4 låsstilar, anpassade funktioner och massor av stylingalternativ för att skapa sociala skåp som matchar din webbplats. Läs mer om Social Locker nedan.

17. Social inloggning (gratis)

Social inloggning Gratis WordPress-plugin

Gör din WordPress-webbplats social med plugin för social inloggning som gör att dina besökare kan logga in, registrera och kommentera med över tjugo sociala nätverk som Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn och till och med PayPal. Du kan välja var widgeten ska visas med ett enda klick. Alternativt kan du använda kortkoder för att placera insticksprogrammet vart du vill. Du kan också aktivera en social plugin-widget för din sidofält. I grund och botten är detta plugin lätt att använda. Plugin upprätthålls av OneAll och är ett bra sätt att förbättra användarnas engagemang på din WordPress eller BuddyPress-webbplats.

18. SharePlus

shareplus sociala medier-plugin-for-wordpress-wpexplorer

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Dela + är verkligen ett “… vackert sätt att dela din webbplats …” men skönhet är inte lika med funktionalitet (eller verktyg), så vi måste gå in i de tekniska detaljerna för att avgöra om utvecklaren betyder företag eller att han bara pratar bra..

Till att börja med byggdes Share + med jQuery, HTML5 och ren CSS3. Det här är en bra riktning att ta eftersom det betyder att plugin är framtidssäker och lätt att ändra. Med lätthet, allt som krävs från din sida är att ladda upp plugin, aktivera den och tre klick i konfigurationsriktningen och ditt arbete är gjort. Annars kan du använda Share + på dynamiska och statiska webbsidor utan problem eftersom det är klosidig (kräver inte en server för att köra).

Plugin kommer med en visuellt tilltalande (eller snarare vacker) adminpanel och fem spännande teman som kommer att förändra den sociala delningsupplevelsen för dina användare. Slutligen stöder plugin-programmet flera sociala nätverkssajter och ger dig kraften att spåra social delningsaktivitet med Google Analytics.

19. Social Warfare (gratis)

Social Warfare Ultimate Free Social Sharing Plugin

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Social Warfare är mer än bara ett socialt delningsplugin – det är en hel social lösning. Plugin innehåller sociala delningsknappar för de mest populära sociala nätverk (Twitter, Facebook, Pinterest, etc.), alternativ för sociala knappplatser (ovan eller under innehåll, både eller manuell), klicka för att tweet-funktionen och enkla att använda kortkoder (plus anpassade krokar). Om du vill ha fler funktioner, kolla in Social Warfare Pro för ännu mer sociala nätverksintegrationer, bild Pin it hover-knappar, stil- och textanpassningar, anpassade mönster, minimum för socialt bevis, kortlänkar och massor av mer.

20. SocialFans

SocialFans - WP-responsivt Social Counter Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Sociala fans är ett fullt responsivt WordPress-plugin för sociala räknare. Denna plugin gör det enkelt att lägga till sociala länkar till din WordPress-webbplats som också visar dina fans, följare och prenumeranter på över 20 populära webbplatser för sociala medier. Byggt på Bootstrap 3, detta Retina-klara sociala medie-plugin packar en hel stans och gör att du kan visa antalet sociala kontot fans / prenumeranter / följare. Det levereras med många funktioner inklusive många sociala nätverk, animerade övergångar, filer som är redo att översätta och möjligheten att skapa anpassade skinn.

Sociala medier är ett av de mest kraftfulla marknadsföringsverktygen som finns tillgängliga för bloggare. Genom att bygga din följarbas kan du öka trafiken och konverteringarna samtidigt som du bygger ditt varumärke. Ett av de enklaste sätten att få nya följare är att lägga till sociala länkar till din webbplats för enkel smak, följning och prenumeration. Men låt oss vara ärliga – användare är ovilliga att “gilla” allt som inte redan är populärt. Det är där sociala fans kommer in. Denna plugin innehåller inte bara fantastiska sociala att en gång ska inkluderas i dina widgetade områden, men det finns alternativ för att visa räknare för vart och ett av dina nätverk. På så sätt kan du visa nya läsare hur många människor som älskar din webbplats – som bara kan övertyga dem att följa och gilla dig också. Det finns även en speciell räknare för att visa dina totala fans från alla nätverk för att imponera på nya besökare ännu mer.

En annan stor funktion i detta plugin är anpassningsalternativ. Sociala fans är lyhörda och retina redo så att du inte behöver oroa dig för hur det kommer att se ut på surfplattor och telefoner (det är till och med beröring aktiverat). Plus alla animationer är också lyhörda – så zoomningen, zoomningen ut och överläggsanimationerna ser bra ut oavsett vilken enhet dina läsare använder. Plugin-enheten har också fyra förbyggda skinn (mörka, ljusa, färgglada och transparenta), men du kan skapa valfritt färgschema med de inkluderade färgalternativen. Med dessa alternativ och mer är det enkelt att få sociala fans att passa utseendet på resten av din webbplats. Detta är ett bra plugin som definitivt kan hjälpa dig att få fler följare på olika sociala nätverk, så se till att kolla in det idag!

Till att börja med ger utvecklarna snabba svar på supportfrågor (de strävar efter att svara inom 24 timmar). Det är ganska smart att göra: att ge snabbt svar på en “responsiv” social media-plugin (ja – ordalag avsedd).

121. Återuppliva Old Post

Återuppliva Old Post WordPress Plugin

Info & nedladdning

Revive Old Post är ett användbart socialt plugin eftersom det kan hjälpa dig att vara mer aktiv på sociala medier och hålla ditt innehåll relevant. Med detta plugin kan du dela ditt innehåll till Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing och Tumblr automatiskt. Ställ bara in dina delningsalternativ (inlägg, sidor, inläggstyper), inkludera hashtags eller ditt @ namn och spåra sedan dina klick tack vare Google Analytics-integration.

22. MashShare

MashShare-delningsknappar för sociala medier

MashShare “sociala ekosystem” är ett gratis plugin för social delning som du kan använda för att göra det lättare för dina läsare att dela ditt innehåll. Och för er i EU är detta plugin också DSGVO-kompatibelt så du har inget att oroa dig för. Plugins-funktioner inkluderar integration med stora sociala nätverk, delningsknappar, popup-videouppdelning, klibbig delningsfält, de flesta delade inläggswidget, kort url-integration, support för AMP, Google analytics integration och mer.

23. Dela-knappar för sociala medier (gratis)

Sociala medier Dela knappar Plugin

Plugin för sociala medier Share-knappar är en riktigt fin och enkel plugin. Använd alla de sociala knapparna som ingår (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp och e-post) eller aktivera helt enkelt de du behöver, tillsammans med motsvarande ikoner, nofollow-taggen och för Twitter ditt visningsnamn. Dessutom finns det alternativ för att visa dina knappar före / efter innehåll, eller flyttade åt höger / vänster.

24. Mata dem sociala (gratis)

Mata dem sociala flöden Gratis WordPress-plugin

Lägg till ett enkelt socialt flöde till alla inlägg eller sidor med hjälp av det gratis Feed Them Social-plugin. Installera bara plugin och lägg sedan till de sociala flöden du vill visa. Denna plugin fungerar med Facebook, Twitter och Instagram och genererar en anpassad kortkod för varje flöde du skapar så allt du behöver göra är att kopiera och klistra in för att infoga i ditt innehåll.

25. Social Share & Locker Pro

Social Share & Locker Pro WordPress Plugin

Info & nedladdning

Marknadsför ditt innehåll bättre med Social Share & Locker Pro-plugin. Plugin har 44 delningsknappar att välja mellan och mer än 100+ nätverk stöds – så det saknas alternativ här! Bäst av allt plugin kombinerar social delning och låsning av innehåll, på detta sätt kan du kräva delningar på ditt bästa innehåll lika enkelt som du kan lägga till dina sociala länkar till din sidofält.

26. Dela knappar av AddThis (gratis)

AddThis Social Share Plugin

AddThis är en av de bästa lösningarna för sociala delningsknappar, och att lägga till dem till WordPress är nu superlätt tack vare det gratis plug-in AddThis Share-knapparna. Installera bara plugin och använd sedan alternativen för att börja bygga dina delningsknappar. Välj en layout (sidofält, inline eller anpassad HTML), lägg till en delräknare, välj dina sociala nätverk, ställ in dina stilalternativ och använd avancerade inställningar (för tröskel för delning av antal, följ meddelanden och mer) innan du publicerar dina delningsknappar. Du kan också använda kortkoden för att lägga till dina knappar till valfritt innehåll manuellt.

27. NextScripts: Sociala nätverk Auto-Poster Free & Pro

NextScripts: Auto-Poster för sociala nätverk

SNAP (Social Networks Auto Poster) av NextScripts är ett freemium-plugin som du kan använda för att automatiskt publicera och dela dina inlägg på sociala medier. Länka till ditt Twitter-konto, Facebook-profil, Google+ sida och mer än 30 andra sociala nätverk som stöds. Använd sedan plugin-funktionerna för att ställa in hashtags, url-förkortning, bilder och mer.

28. Arqam Social Counter

Social Counter Plugin för WordPress - Arqam

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Arqam är ett utmärkt nätverkskänsligt socialt disk WordPress-plugin för att lägga till sociala länkar till alla WordPress-webbplatser. Denna plugin är snabb och enkel att använda – bara installera och spricka! När Arqam har installerats och aktiverats läggs till din meny i instrumentpanelen. Härifrån kan du lägga till alla dina sociala mediaprofiler, samt anpassa räknarna för att säga “Följare”, “Små monster”, “Fans” eller något annat du väljer.

Härifrån kan du också ställa in en cache-tid. Detta innebär att plugin bara kommer att uppdatera dina räknare enligt det tidsplan du väljer. Genom att distansera din cache kommer plugin att ringa API: er mindre ofta vilket kan påskynda din webbplats. Och i det fall ett API är nere lagrar Arqam tidigare värden så att du aldrig blir kvar med en tom räknare.

En av de bästa funktionerna är dra och släpp-funktionaliteten. För att sortera dina sociala räknare helt enkelt dra och släpp blocken i sorteringsavsnittet i Arqam. På det här sättet kan du sätta dina viktigaste länkar till sociala medier först. Om du vill veta mer om plugin-koden, kolla in funktionslistan nedan.

29. ShareBang

ShareBang Ultimate Social Share-knappar

Info & nedladdning Visa demonstrationen

ShareBang är ett komplett paket med sociala delningsknappar för WordPress. Det tar vägen för dina besökare att surfa beteende allvarligt, med 21 delningsknappar positioner (platser) och dedikerade 3 positioner för mobil specifikt optimerade och WooCommerce två sociala delningsknappar placeringar det kommer att öka andelarna och driva trafiken och öka din försäljning.

ShareBang drivs av sin revolutionerande ultimata alternativpanel. Det ger dig möjligheten att anpassa allt med +35 färdiga eleganta knapptema med knapptema skapare som ger dig ett mycket unikt sätt att skapa dina knappar tema / stil.

ShareBang stöder +42 sociala nätverk inklusive de stora sociala nätverken och mobilapplikationerna för närvarande tung användning som WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Skype, line, Viber och mer.

ShareBang är först gjord för nybörjare – bara tre steg och på 15 sekunder är du bra att gå. Den har standardinställning för varje position så att du inte behöver gå till var och en och spendera mycket tid på att konfigurera den. Du fokuserar på innehållet och låter ShareBang göra resten åt dig! Plugin innehåller också inbyggd analys som du kan spåra varje post / sida / delningsknapp och jämföra så att du kan ta bra dissektion.

Även A / B-testfunktionen ingår, så att du kan testa mellan olika profiler för att veta vad som är den bästa inställningen för din webbplats. Bygg din postlista med MailChimp med efterdelningsfunktion som kan hantera valfri kortkod! Du kan också uppmuntra dina besökare att dela dina sidor genom att använda social locker-funktionen för att få fler aktier (detta är mycket lämpligt för rabattkuponger).

30. Fotofoton för Instagram

Instagram Photo Journal

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Instagram Photo Journal är ett kraftfullt och flexibelt WordPress-plugin som gör att dina Instagram-inlägg visas som en fotodagbok för dina läsare. Det finns massor av fantastiska layouter som du kan välja med Instagram Photo Journal-plugin! Lägg till dina foton som ett klassiskt fotonät, en respektabel bildkarusell eller en spännande infinity-skjutreglage. Plugin innehåller också alternativ så att du kan begränsa antalet laddade bilder, ange en hashtag eller plats att dra ifrån och mer.

Plugin kommer även med Instagram Journal Theme för att göra ditt liv ännu enklare. Det här är bra om du inte vill ha några andra funktioner på din webbplats, bara installera det inkluderade temat tillsammans med plugin, lägg till ditt Instagram-användar-ID och du är redo att starta din webbplats!

31. Bädda in sociala

EmbedSocial - Plattform för verktyg för sociala medier

EmbedSocial plugin är ett WordPress-plugin för att visa album i sociala medier på en webbplats. Det är en professionell plattform som erbjuder funktioner för enskilda och företags webbutvecklare, som vill använda ett fullt stött verktyg och är villiga att betala ett litet pris för det.

EmbedSocial är inbäddat på mer än 215.000 webbsidor och används mest för att visa fotogallerier och evenemangs fotoalbum från Facebook, Twitter och Instagram.

Plattformen är utformad för att användare ska importera, hantera och spara fotoalbum för långvarig användning. Användare kan dessutom anpassa albumlayouten, ställa in antalet foton per album, välja vilka album som ska ingå i ett galleri, visa upp sociala mediefoton i ett bildspel och liknande.

Plattformen uppdateras ständigt med nya funktioner, så webbutvecklare uppmanas öppet att föreslå alternativ som underlättar deras liv. För alla nya användare som vill testa plattformen finns en 14-dagars gratis provperiod och den innehåller alla PRO-funktioner på plattformen. Lycklig inbäddning!

32. Microblog-affisch

Microblog-affisch - Auto-publicering på sociala medier

Microblog Poster-plugin för sociala medier för WordPress hjälper dig att publicera ditt innehåll till olika sociala nätverk automatiskt. Plugin stöder flera konton per webbplats för sociala nätverk vilket innebär att du kan korsa post till flera konton på samma sociala nätverk. Dessutom kan du formatera uppdateringsmeddelandet så att du skapar olika versioner för dina olika plattformar för socialt nätverk. Plugin är enkel att konfigurera, använda och stöder kortkoder.

33. Widget för social godis (gratis) Jetpack – Social Module (gratis)

Jetpack WordPress-plugin

Den sista plugin på vår lista är också en av de mest använda gratis plugins som finns – Jetpack. Allt utom köksfatstil-plugin skapat av WordPress. Det lägger till funktioner i WordPress för gallerier, CDN, analyser och naturligtvis sociala. Jetpack Social funktioner inkluderar specifikt enkla delningsknappar (via JetPack Sharing, med stöd för 11 stora sociala nätverk, samt e-post till en vän), widget för sociala medierikoner, Publicera social delning (som du kan använda för att automatiskt dela nytt innehåll på all din sociala mediakonton), Facebook-likebox eller sidwidget, Twitter-tidslinje och mer som sätter den högst upp i vår bästa sociala media-plugin-roundup.


Inpackning av de bästa sociala mediaplugin för WordPress

Förhoppningsvis du gillade roundup, och kanske bestämde dig för att ge en av de bästa sociala media plugins för din WordPress-webbplats ett försök. Vilket socialt media plugin (eller plugins) använder du på din WordPress-webbplats? Har jag lämnat ett plugin eller två som du tycker borde ha dykt upp i det här inlägget? Låt mig veta dina tankar om vilka som verkligen är de bästa sociala mediaplugin för WordPress i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map