30+ minsta WordPress-teman 2020

mFör designers ett viktigt element i ditt arsenal bör vara din portfölj. Packad med exempel på dina senaste och bästa verk är din portfölj ett utmärkt sätt att imponera och övertyga nya kunder. Beroende på vilken typ av designer eller artist du är kanske du inte har nödvändiga webbutvecklingsfärdigheter för att bygga din egen onlineportfölj (eller kanske du bara inte har tid). Tja har ingen rädsla, vi har samlat några av de bästa minimala WordPress-teman som är perfekta för alla designerwebbplatser. Låt oss börja!


Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Anders

Anders Clean Multi-concept Portfolio Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du letar efter ett flexibelt tema som du kan använda för att bygga en portfölj, blogg, butik eller en minimal affärssida är Anders för dig. Detta tema inkluderar 15 fantastiska och mångsidiga hemsidedesigner inklusive portfölj, projektutställning, vertikal reglage, byrå, karusell, butik och interaktiva länkstilar. Välj mellan 6 rubrikstilar, 12 portföljlistor och flera blogglayouter för att skapa din perfekta webbplatsdesign. Anders är perfekt designad för att visa upp din portfölj på nätet, och har allt du behöver. Till och med avsnitt för ditt team och prissättning. Dessutom är temat kompatibelt med populära plugins som WooCommerce, Contact Form 7 och WPML.

2. Totalt

Bästa minimala WordPress-teman: Totalt

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Total är ett av våra (WPExplorer) mest populära och mest sålda teman genom tiderna. Temat har en mycket ren / grundläggande design som standard som enkelt kan justeras via live Customizer och du kan skapa ungefär alla typer av webbplatser med alla inbyggda alternativ, layouter och sidbyggare-moduler tillgängliga. Men det som gör detta tema till ett av de bästa minimala WordPress-teman du kan köpa är det 40+ enkla startdemonstrationer, flexibla alternativ och utvecklarvänlig kod.

3. Neve (gratis)

Neve WordPress Theme

Bygg en ren och klassisk webbplats med Neve. Detta vackra gratis tema designades för att vara lätt, snabbt och kompatibelt med nästan alla populära sidbyggare på marknaden. Temat är kompatibelt med Gutenberg, Elementor, Beaver, SiteOrigin, Brizy, Visual Composer och till och med Divi. Dessutom är den mobilklar – så din webbplats kommer att se bra ut på alla enheter. Men även om du vill bygga en minimal webbplats är det värt att överväga en uppgradering till en Neve premium plan för extra funktioner som bläddra till toppen, vit märkning och anpassade boosters för Elementor, WooCommerce, blogg och rubriker (beroende på plan).

4. Ineco

Bästa minimala WordPress-teman: Ineco

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du behöver en universell minimalistisk webbplats, titta närmare på det här temat. Ineco levereras med många varianter av sidor och funktioner för att tillgodose de flesta användares behov. Installation av detta tema tar bara några minuter. Ineco stöder de mest populära premium-plugins och tillägg, vilket gör det möjligt att skapa innehåll utan kodningskompetens. Visual Composer Page Builder med 40+ anpassade kortkoder hjälper dig att bygga din webbplats problemfri.

5. xPression

xPression Minimal WordPress-tema för bloggar

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta rena, moderna och eleganta tema passar perfekt för personliga bloggar online, modebloggar, resebloggar och mer. xPression laddas med massor av fördesignade sidor som gör att din online-resurs sticker ut en mil. Det erbjuder tre hemsidor med andra sidor, d.v.s. blogglista, blogg singel, kontakt, och om. Temat är byggt med en av de mest populära gratis drag & drop Elementor-sidbyggarna. Alternativ för WordPress Theme Customizer inkluderar förhandsvisningar av liveändringar, så du behöver inte ens ladda om sidan för att se dina ändringar.

6. Illustrera

Bästa minimala WordPress-teman: Illustrera

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Illustrate är verkligen ett tema av designers för designers. Skapad i samarbete med Blaz Robar, detta uber unika tema är perfekt för alla typer av konstnärer. Fantastiska funktioner som anpassade inläggstyper, färgkodade bildöverlägg och postfärgpaletter (som de du ser på Dribbble) är bara toppen av isberget.

7. Lily Daily

Lily Daily Blog WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du letar efter bättre prestanda, renare design, snabbare lasthastighet och slankare upplevelse, prova Lily. Du kan välja mellan 10 olika layouter för din hemsida, arkivsidor, författarsidor, sökresultatsidor, taggar och kategorier och använda olika alternativ för att utforma din blogg. Temat är mycket lätt att använda och drivs av HTML5 / CSS3 / Bootstrap. Sticky navigation ger dina besökare snabb tillgång till all information på din webbplats. Lily är översättningsklar och innehåller .pot-fil, så din blogg kommer att vara en slags internationell resurs.

8. Trail

Bästa minimala WordPress-teman: Trail

Info & nedladdning

Trail är fet och vacker, ett bra alternativ för att visa upp ditt arbete online. Detta temas stora bilder, ren layout och lättläst typografi håller dina läsare att fokusera precis där du vill ha det – på ditt arbete. Temat är också lyhört, kan visa parallaxbilder och är redo med en filtrerbar portfölj.

9. Webion

Webion Minimal Universal Elementor WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta tema kommer med full kompatibilitet för Elementor WP Page Builder. Med Elementor får du det kompletta paketet med widgets gratis. Widgets som karusell, Google maps, etc. ingår också. Detta i kombination med Webion-temat gör att det är enkelt och effektivt att skapa webbplatser (plus att det inte kräver någon kodningskompetens).

10. Oriana

Oriana Minimal Portfolio & Photography WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Oriana är ett kreativt tema med hög kvalitet och lyhördhet. Det ger kreativa människor möjlighet att presentera sig på ett extraordinärt sätt. Du kan konfigurera de flesta av Orianas aspekter som accentfärgen, Google-teckensnitt och många andra med inbyggda alternativ. Temas demo är superlätt att installera med ett klick så att du kan ha en responsiv, näthinnor och översättningsklar webbplats på nolltid.

11. Ambiance

Bästa minimala WordPress-teman: Ambiance

Info & nedladdning

Perfekt för fans av det populära Genesis-ramverket. Ambiance-barntemat är det perfekta sättet att bygga din onlineportfölj med Genesis. Detta tema är mobilkänsligt, innehåller en anpassad rubrik och presenterar alla dina fantastiska presenterade bilder fram och mitt (tillverkningen är utmärkt att använda som en basportfölj).

12. Eagle

Eagle Responsive Minimal WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Eagle är helt lyhörd minimal WordPress-tema designad för byråer. Dess rena design och blogg gör det möjligt för alla solo-proffs, byråföretag, kreativa byråer, arkitekt- eller interiördesignföretag, fotostudio etc. med lätthet att marknadsföra sitt arbete eller företag. Demoimportfunktioner med ett klick, konfigurerbara temalternativ och kortkoder gör det enkelt att snabbt ändra stort sett allt.

13. Koi

koi

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Koi är ett bra sätt att visa upp din mängd verk. Med en ren och organiserad rasterbaserad layout är detta tema perfekt för alla kreativa webbplatser. Dessutom kommer detta tema laddat med 6 gratis plugins, CSS3 filtereffekter, portföljvisningsräknare, lightbox support och mer.

14. Hazel

Hazel Minimalistisk multifunktion WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Hazel är ett anpassningsbart tema med en inbyggd mega-meny och fullständig WooCommerce-designintegration. Den har flera typografiska alternativ med över 800+ Google-teckensnitt, anpassade sidalternativ för flersidiga webbplatser, olika portföljtyper och stilar. Dessutom är det WPML och översättningsklar. Dessutom levereras Hazel med massor av användbara visuella sidbyggareelement och massor av förkonfigurerade layouter.

15. Bläck

bläck

Info & nedladdning

Bläck är en fantastisk filterbar portföljmall med en användbar vänsterjusterad meny. Lätt att använda och navigera, bläck svarar också för att anpassa sig till vilken skärmstorlek som helst. Temat har också bakgrundsbilder på helskärm som du kan ställa in per sida för att ge varje inlägg, sida eller portföljobjekt en unik design.

16. Bokmask

Bookworm FullScreen WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

BookWorm har utformats specifikt för författare och förlag. Webbdesign på helskärm hjälper dig att visa upp dina verk och personliga detaljer på en vits. Den minimala, rena, lyhörda layouten gör det enkelt att presentera nyligen publicerade eller kommande boksläpp på din hemsida. Plus Bookworm har funktioner som författarprofil, tidigare publicerade bokavsnitt, författars blogg, nyligen publicerade eller kommande detaljer om boksläpp, etc..

17. Norra

norr

Info & nedladdning

Ren, djärv och elegant är temat North ett härligt alternativ för rutnät för ditt arbete. Anpassade widgets för Twitter, Flickr och Dribble gör det enkelt för dina läsare att följa med dina nuvarande projekt. Anpassade temagallerier och portföljer gör det också lättare att lägga till bilder, ljudfiler och videor.

18. Mindelo

Mindelo Minimal Portfolio WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta helt lyhörda tema är utrustat med Visual Composer Drag & Drop Page Builder samt plugin för Slider Revolution. Och om ditt företag behöver en webbplats med flera språk kommer Mindelo också med ett flerspråkigt WordPress-plugin bara för det ändamålet. Temat byggdes på Bootstrap, ett av de mest populära HTML-, CSS- och JS-ramarna för att utveckla responsiva, mobila första projekt på webben.

19. Utrymmen

Bästa minimala WordPress-teman: utrymmen

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Spaces är ett rent och enkelt WordPress-tema med en funktionsrik portfölj – och därför tror vi att det är ett av de bästa minimala WordPress-teman på marknaden. Detta tema är väl lämpat för designers som kanske vill också sälja sina egna produkter, eftersom temat stöder både Easy Digital Downloads & WooCommerce för enkel installation i e-butiken.

20. Camila

Camila Minimal Blog WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Camila-temat lägger stor vikt vid textläsbarhet. Det kan användas som en personlig blogg, tidskrift eller tidskrift och är extremt lätt att installera och använda. Om du inte vill att designen ska komma över ditt innehåll är det att välja Camila vara ett bra val eftersom det är ett innehåll som är först-innehåll. Om du är en fotograf kan du skapa vackra gallerier för att visa dina bästa verk helt enkelt utan någon kodning som krävs i slutet. Och om du är en konstnär eller en kreativ person kan du visa upp dina talanger och inte pråliga designtricks.

21. Savoy

Savoy - Minimalistiskt AJAX WooCommerce-tema

Savoy är ett roligt och minimalt sätt att visa gallerier för dina produkter. Lägg bara till dina produkter med bildgallerier (via WooCommerce), så visas de på en enkel hemsida för rutnätstil. På så sätt kan kunder bläddra i allt ditt arbete utan att behöva ladda om sidan (en enorm tidsbesparing).

22. Narya

Narya Food Blog WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Narya innehåller allt för att tillgodose dina kreativa behov: Sociala medier, e-handel, fantastiska gallerier, annonshanteringsverktyg, integration av delningsknappar med noggrann uppmärksamhet på detaljer och styling. Typografin är både elegant och diskret, plus temat har skjutreglage för att presentera ditt innehåll på det mest fantastiska sättet. Vill du justera en liten inställning som passar ditt varumärkes stil? Narya har också en enkel Narya-temalternativ för enkla ändringar.

23. Volta

volta

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Volta är ett imponerande portföljalternativ som innehåller 3 huvudskärmvarianter. Välj från en innehållsreglage, video eller bildbakgrund för när användare först landar på din webbplats. Temat inkluderar också vackra och minimala portföljer som är helt lyhörda och näthinneklar.

24. Neonix

Neonix Digital Agency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Neonix är ett WordPress-tema som är idealiskt för digitala byråer, webbstudior, personliga bloggar / portföljer, SEO-experter och andra leverantörer av digitala tjänster. Den är helt lyhörd och översättningsklar, så din publik kommer inte att vara begränsad vad gäller enhet eller plats. Du behöver inte någon kodningskunskap om du vill skapa en webbplats med Neonix – använd bara provdemoen skapa din webbplats inom några minuter.

25. KEO

KEO Multipurpose Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

KEO är ett lyhört tema bra för webbbyrå, fotograferingsstudio, butik, startup, frilansare, V-kort och andra. Temat är byggt på den intuitiva och praktiska Qoob-byggaren som erbjuder massor av anpassningsfunktioner för ditt nästa projekt. Bygg din helt nya webbplats från grunden med hjälp av byggaren och online-dokumentation.

26. Avslöja

Bästa minimala WordPress-teman: avslöja

Info & nedladdning

Att ha en stor responsiv, filtrerbar portfölj är vad Reveal handlar om. Detta tema är rent och minimalt så att dina projekt sticker ut, plus den eleganta ajaxvisningen är en imponerande extra funktion. Temat innehåller även bildspelalternativ, anpassade widgets, knappar och mer du har förväntat dig från de bästa minimala WordPress-teman.

27. Chela

Chela Minimal Agency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Chela är ett superlätt, minimalt och modernt tema perfekt för byråer och frilansare. Den är helt lyhörd och ser bra ut på alla enheter. Temat är utrustat med avancerade anpassade fält, som är den perfekta lösningen för alla WordPress-webbplatser som behöver mer flexibel information som andra Content Management System. Plus den medföljande Owl V2 / Carousel touch-aktiverad jQuery-plugin gör det möjligt att skapa en vacker responsiv karusellreglage.

28. Grafix

Bästa minimala WordPress-teman: Grafix

Info & nedladdning

Grafix är en mer professionell portfölj med en elegant och minimal design. Temat har en stor portfölj för ditt arbete, plus att det är enkelt att göra temat ditt eget med inbyggda alternativ för anpassade bakgrundsfärger och bilder.

29. Moroseta

Moroseta Travel Blog WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Moroseta kommer med 5 blogglayouter och 4 enkla inläggslayouter, så du har mycket att välja mellan. Den anpassade skjutreglaget gör det enkelt att dekorera något av dina inlägg, och den levande anpassningen möjliggör en smidig anpassningsprocess. Detta bloggande WordPress-tema är också widgetklart, så du kan utöka dess funktionalitet med WooCommerce och MailChimp-plugins, JetPack, Kontaktformulär 7 etc..

30. Tagg

Bästa minimala WordPress-teman: Tagg

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Tagg är ett rent portföljtema i fullskärmsstil med enkla anpassningsalternativ (för färgscheman, accentfärger, google-teckensnitt och mer). De medföljande anpassade widgets, sidmallar, kortkoder för cusotm och utformade inläggsformat gör att ditt innehåll är enkelt.

31. Inspiro

Bästa minimala WordPress-teman: Inspiro

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Medan Inspiro skapades med fotografer i åtanke, passar detta minimala WordPress-tema perfekt för alla designer eller konstnärer som letar efter ett elegant och minimalt tema. Alternativ för bildskärmar med full skärm, gallerier och till och med WooCommerce gör detta tema till ett bra alternativ.

32. Ursprung

Bästa minimala WordPress-teman: Ursprung

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Origin är ett enkelt rutnätbaserat, inget marginalportföljtema som är perfekt för att visa dina bilder. Temat är fullt lyhört, så att läsarna kan kolla in att du arbetar på stationära datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Dessutom innehåller temat massor av alternativ för anpassade färger, layouter och till och med annonser.

Inpackning av vår runda av bästa minsta WordPress-teman

Där går du – över 30 fantastiska premium minimala WordPress-teman att välja mellan. Naturligtvis finns det några fantastiska gratis teman där ute också. Om du har en begränsad budget några, kanske du vill titta på inkludera vårt eget eleganta gratis WordPress-tema, Pronto gratis WordPress-tema och Foto-gratis WordPress-tema. Eller en snabb sökning efter “portfölj” på WordPress.org kommer också att ge dig massor av andra anständiga gratis temalternativ. Kom bara ihåg att med gratis teman kommer du inte att få samma fantastiska premiumfunktioner och support som kommer med ett betalt tema. Premiumtema är väl värda prislappen, särskilt när du väljer ett tema för din professionella onlineportfölj.

Om du har något att lägga till, eller om du tycker att vi missade ett riktigt fantastiskt tema, meddela oss i kommentarerna nedan. Vi skulle gärna höra vilka som är dina favorit minimala WordPress-teman!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map