30+ måste ha Pinterest-liknande WordPress-teman

Pinterest är galen populär och växer snabbt. Med så många användare som fastnar sina dagliga aktiviteter, gillar och ogillar och användbar information över hela webben är det inte konstigt att ett gäng fantastiska Pinterest-inspirerade teman har skapats för WordPress.


Pinterest-liknande teman fångar essensen av Pinterest – en gallerportfölj eller blogg med murstil där inlägg innehåller en miniatyrbild av den visade bilden och en kort fläck från artikeln. Nedan finns gratis och kommersiella WordPress-teman som jag har hittat som är mycket Pinterest-liknande i sin stil, men laddas med alla WordPress fantastiska och lättanvända funktioner. Kolla in dem nedan!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Totalt

Totalt tema - exempel på murverk

Total är en superren och modern WordPress-tema designad för den nya tidsåldern. Även om detta tema innehåller många funktioner för att bygga dina egna anpassade layouter, är det enkelt att lägga till ett stort murgitter för att visa alla dina inlägg (med oändligt rullningsstöd). Du kan publicera vanliga inlägg, videor, ljud, citat och gallerier. Ett lyhört tema utöver dina drömmar, Total ser fantastiskt ut oavsett vilken enhet eller bildskärmstorlek du tittar på webbplatsen. Temat är mycket lätt att använda, välkodat och snabbt!

2. Fantastisk

fantastiska-pinte-wordpress-tema

Vårt senaste bloggtema, Fabulous, är ett lyhört bloggtema för murverk perfekt för fotografer, bloggare, designers och mer. Visa ditt arbete eller dina tankar elegant i ett paginerat eller oändligt rullande murverknät. Du kan välja 1-4 kolumner, liksom en fast eller klibbig rubrik – det är upp till dig. Temat innehåller också flera inläggsformat (standard, galleri, ljud, video och offert) och innehåller en anpassad arkivsida som sorterar dina inlägg efter datum, kategori och efter format. Detta är ett fantastiskt tema – och med den lättanvända Theme Customizer kan du snabbt och enkelt anpassa temat utan att behöva känna någon kod!

3. Fashionista

Fashionista WordPress Theme

Fashionista är ett fantastiskt tema som skapats internt och är ett perfekt exempel på en blogg med murnät och portföljtema. Detta lyhörda tema har massor av postformat, obegränsade svävfärger, vänster eller höger sidofält (eller ingen alls!), Valfri fast sidhuvud och oändlig ajax-belastning mer! Dessutom kommer temat med sociala ikoner i rubriken och stöd för ett “Like” -plugin så det är lätt för läsarna att gilla och dela dina inlägg. Sammantaget är detta WordPress-tema ett bra alternativ för alla personliga eller professionella bloggar.

4. Clippy

clippy-pinte-wordpress-tema

Clippy är ett lyckligt gratis tema med ett enkelt och lyhörd murgitter för dina inlägg. Lägg till foton, gallerier, ljud, video, citat, länkar, bildspel och standardposter. Detta tema har också en huvudnavigeringsmeny för länkar till viktiga sidor och en widgeterad sidfot för allt extra du vill lägga till (som ditt Twitter-flöde, taggar, länkar till populära inlägg eller till och med en blogrulle). Det bästa av allt är att detta tema är helt gratis.

5. Keen

angelägen-pinterest-wordpress-tema

Keen är en minimal WordPress-tema för murblogg som finns tillgängligt på den kreativa marknaden och skapad av Tienvooracht. Detta tema är enkelt men elegant och innehåller massor av fantastiska premiumfunktioner som färgalternativ, anpassade teckensnittalternativ, en inbyggd portfölj, sociala länkarwidget, näthinnestöd och mycket mer. Och eftersom det är ett premiumtema får du också stöd för temat från författaren, vilket är bra att ha om du stöter på fel.

6. Fotogram

fotogram-pinte-wordpress-tema

Photogram är ett gratis murblogg WordPress-tema med en användbar hemsida-reglage för att lyfta fram dina inlägg. Det bästa med detta gratis tema är att det integreras med dina Picasa- och Pinterst-konton och använder en anpassad gallerimall för att visa inlägg du skapar från dessa sociala mediesajter. Temat inkluderar också Ajax-laddning och massor av anpassningsalternativ som du inte alltid ser i gratis teman.

7. Smoothie

smoothie-pinte-wordpress-tema

Smoothie är en söt och girly murblogg WordPress tema på Themeforest utvecklad av cr1000. Detta tema är lyhört och näthinneklart, så dina inlägg ser bra ut på alla enheter och inkluderar alla inläggsformat du känner och älskar (åt sidan, ljud, galleri, bilder, länk, offert, standard och video). Smoothie har också två layouter för hemsidor, temalternativ, översättningsfiler och premiumstöd.

8. Photum

photum-pinte-wordpress-tema

Photum är ett murverksportfölj WordPress-tema som också råkar vara gratis. Detta tema är rent och enkelt. Byggt för att vara lyhört, justerar hemsidan rutnät dynamiskt baserat på skärmstorlek så att du alltid ser rätt antal kolumner. Temat stöder också en separat blogg där du kan dela dina tankar separat från din portfölj.

9. SerenityWP

lugn-pinte-wordpress-tema

SerenityWP är ett murbloggtema utvecklat av WoWThemes. Detta lyhörda tema inkluderar anpassade inläggstyper för din portfölj, murportfölj och vittnesmål utöver ett gäng fantastiska anpassningsalternativ (18 färgskal, obegränsade färger, 29 kortkoder, temalternativspanel, 2 sidofält osv). Detta är ett fantastiskt tema för att skapa en online-blogg, portfölj eller utställning med ett rent murverksnät på Pinterest-stil.

10. Vasiliki

vasiliki-pinte-wordpress-tema

Vasilikiis ett gratis minimalt murverk rutnät WordPress tema som använder jQuery murverk rutnät layout plugin för att skapa en härlig Pinterest-liknande utseende. Temat skapar ett rutnät baserat på det inlägg du laddar upp och har smidiga animationer, murlayout, anpassade menyer, temalternativ, bannerannonser och mer. För ett gratis tema finns det några fantastiska funktioner.

11. 1Sida

1page-pinte-wordpress-tema

1Page är en premium murblogg och WordPress-tema för försäljning på Themeforest, men designat av An-Themes. Detta tema inkluderar ett underbart drag & drop-galleri, obegränsade färger, obegränsade sidofält, murlayout, oändlig rullning, ett betyg & granskningssystem, anpassade widgets och mer. Dessutom är temat översättningsklart och fullt lyhört – så oavsett var eller hur användare använder din webbplats kan de läsa varje inlägg du lägger till.

12. Shaken Grid (gratis)

Shaken Grid Pinterest WordPress Theme

Det fria Shaken Grid WordPress-tema utnyttjar ett jQuery-murgitter för att skapa en sida vid sida Pinterest-liknande effekt.Plus, när du ändrar storlek på webbläsaren omläggs miniatyrernas inlägg automatiskt. Temat använder också WordPresss postminiatyrfunktion för att göra det enkelt att lägga till bilder, och kommer med två färgscheman, en fantastisk gallerilayout och widgetiserad sidofält (många fantastiska funktioner för ett gratis tema!).

13. Pinboard

Pinboard Pinterest WordPress Theme

Uppenbarligen inspirerad av Pinterest är Pinboard av Themify ett fast alternativ om du vill ha en blogg med murnät. Temat har en automatisk staplingslayout plus oändlig rullning (precis som Pinterest). Pinboard är också helt lyhört, har funktioner för antingen en enda WordPress-installation eller multisättning, kommer med 3 layouter (små, medelstora eller stora bildminiatyrer), en animerad knapp tillbaka till toppen, 7 distinkta skinn och mycket mer!

14. Tetris (gratis)

Tetris-pinte-wordpress-tema

Tetris är ett fullt responsivt Pinterest-liknande WordPress-tema skapat av AJ från WPExplorer. Detta tema har murhem och arkivsidor och stöder olika inläggsformat (standard, galleri, ljud, video, länk och bild) så att du kan lägga till nästan allt innehåll du vill ha på din webbplats. Tetris är ett lättanvänt WordPress-tema som passar bra för personliga portföljer och bloggar.

15. Remal

Remal Pinterest WordPress Theme

Remal är ett murgittertema som flyter över med alternativ, alternativ och fler alternativ. Temat är lyhört, använder ett isotopmureringsnät för att uppnå samma utseende som Pinterest och kommer med massor av inläggsformat (standard, bild, åt sidan, galleri, ljud, offert, länk och video). Remal har också inbyggd social delning och annonsutrymmen (via widget), stöd från höger till vänster och massor av widgetar och kortkoder. Dessutom finns det obegränsade färger och bakgrundsalternativ – så om alternativ är vad du vill, är Remal säker på att leverera.

16. Raster (gratis)

Gridly Pinterest WordPress Theme

Rent och enkelt, Gridly är ett fantastiskt minimalt nätverk för murverk. Skapat med grafiska formgivare och fotografer i åtanke, detta tema håller fokus på innehållet och håller extra till ett minimum. Temat är lyhört, inkluderar en grundläggande alternativpanel, stöder presenterade bilder, har möjlighet att ladda upp en anpassad logotyp, innehåller två härliga schema, en helt widgetiserad sidfot och använder jQuery för att skapa sin murlayout. Om du vill hålla det enkelt är Gridly det gratis temat för dig.

17. Utställning

Utställ Pinterest WordPress Theme

Exhibit är en elegant, vänsterinriktad tolkning av ett murgittertema. Organiserat och funktionellt, visar utställningen på ett svar som visar alla typer av innehåll (inläggformat inkluderar bild, video, ljud, länk, offert, åt sidan, galleri, video och standard) på ett sätt som är lätt för ögonen. Dessutom kommer temat med fantastiska funktioner som Mailchimp-integration, anpassade widgetar, och eftersom du vill få klubbmedlemskapet får du också alla andra temat Kingdom-teman (du lyckliga anka)!

18. Ultra Grid

Ultra Grid Pinterest WordPress Theme

Ultra Grid WordPress-tema, modernt och minimalt, är ett vackert rutnät-tema som är helt gratis. Temat är idealiskt för annonsmaterial med många portföljer som de vill visa upp i ett enkelt men elegant rutnätformat (men temat stöder också standardformat och bildpostformat). Ultra Grid har också integration i sociala medier och alla viktiga temafunktioner du behöver minus fluff.

19. PinSHOP

Pinshop Pinterest WordPress Theme

När Pinterest träffade e-handel föddes Pinshop. Detta tema är ett utmärkt murverksnät e-handel WordPress-tema. Lägg till dina produkter och låt dem ladda oändligt på hemsidan. Kunder kan enkelt bläddra i hela ditt lager utan att behöva studsa runt sidor. Kundvagnen använder till och med Ajax för att underlätta en en-sidas shoppingupplevelse. Pinshop levereras med 10 fantastiska färgskinn, har en cusomizable hemsida produktreglage, innehåller en back to top-knapp, är helt lyhörd, fungerar med alla stora webbläsare och på de flesta mobila enheter.

20. Rutportfölj (gratis)

Grid Portfolio Pinterest WordPress Theme

Grid Portfolio är ett enkelt WordPress-tema utformat för att vara en enkel rutportfölj. Temat är ett utmärkt sätt att visa en hel del arbete antingen som enkla bildposter eller som staplade bildgalleri-inlägg. Grid Portfolio är SEO-optimerad, fungerar med stora webbläsare och kommer med kontaktformulär 7-stöd. Plus om du någonsin behöver hjälp med temat, kan du alltid uppgradera till premiumversionen för att få support från temaförfattaren.

21. Gridler

Gridler Pinterest WordPress Theme

Gridler är en kraftfull jQuery-nätportfölj. Det är enkelt att lägga till innehåll till din blogg med de många inläggsformaten (standard, åt sidan, galleri, länk, bild, offert, status, video, ljud) och till dina portföljer (bild- och videostöd) och sedan visa dem i ett attraktivt murverk layout. Temat inkluderar också en inbyggd formbyggare, stöd för Google-teckensnitt, anpassade Twitter- och Flickr-widgetar och mer!

22. Sampression Lite (gratis)

Sampression Lite Pinterest WordPress Theme

Den vackra Sampression Lite är ett blogg med WordPress-tema för rutmönster, som reagerar på nytt för att passa din webbläsare eller mobila enhet. Detta tema innehåller fantastiska alternativ som anpassade menyer, anpassade widgets, gängade kommentarer, stöd för klisterlappar och mer. Den rena layouten, det feminina färgschemat och den enkla men eleganta menyn med ett lager gör detta till ett fantastiskt alternativ för bloggning.

23. Inspirera

INSPIRE-murverk-wordpress-tema

Inspire är ett rent svartvitt murverksnät WordPress-tema på Themeforest skapat av BoostDev. Detta moderna tema är perfekt för att skapa en onlineblogg, portfölj eller tidskrift. Temat kommer med fem olika layouter på hemsidan, Ajaxed-inlägg (så dina läsare inte behöver ladda om sidan för att titta på dina inlägg), ett fantastiskt gråskala-filter och en super cool slide-up sidfot med en jCarousel. Och det är inte allt – det här temat har förlorat fler funktioner som bara finns i premiumtema.

24. Pronto (gratis)

Pronto-free-pinte-wordpress-tema

Pronto är ett minimalt WordPress-tema för jQuery-murverk. Det autojusterande temat flyttar kolumnerna så att de passar webbläsarens storlek, så att besökare på din webbplats alltid ser en optimerad version av ditt innehåll. Temat är klart för dig att börja blogga direkt ur rutan – bara installera och börja skriva! Andra fantastiska funktioner inkluderar ett meddelandeavsnitt, anpassad logotypalternativ, anpassad Flickr-widget, lightbox-support och gängade kommentarer. Ta en titt – Pronto kanske bara är perfekt för din blogg!

25. TheStyle

TheStyle Pinterest WordPress Theme

TheStyle använder ett jQuery-rutnät för att skapa en elegant blogg och portfölj WordPress-tema. Det moderna temat är utmärkt för personliga bloggar och portföljer, och tack vare de eleganta sidmallarna kan du lägga till massor av gallerier, en kontaktsida, en webbplatskarta, en utmärkt blogg med mera. Temat inkluderar också 5 färgscheman, full lokalisering, kompatibilitet med populära webbläsare och fantastiska eleganta kortkoder. Dessutom är det ett temmedlemskap så att du också får alla de andra eleganta teman!

26. Pinstrap (gratis)

Pinstrap Pinterest WordPress Theme

Twitter Bootstrap och Pinterest blev PinStrap. Detta lyhörda (och gratis) WordPress-tema är ett Pinterest-liknande rastertema byggt på Twitter Bootstrap. Den fantastiska rutnätets hemsida omstorlekar så att den passar din skärm (tack vare Wookmark jQuery-plugin). Temat har också Ajax-laddning mer, 2 inkluderade Google-teckensnitt, lightbox-stöd och sidmallar för vänster sidofält, full bredd och webbplatskarta. Detta är ett otroligt tema för inga pengar alls!

27. Elastik

Elastik Pinterest WordPress Theme

Elastik är ett vackert rutnät layout WordPress tema av WPZoom. Temat använder jQuery-murverk för deras responsiva rutnätets hemsida. Temat kommer med en skjutreglage för hemsidan, användbara postformat (galleri, bild och video) och anpassade widgets. Temat är också lätt att anpassa via alternativpanelen genom att ändra färger, teckensnitt, ladda upp en logotyp och andra element.

28. Obalans 2 (gratis)

Obalans Pinterest WordPress Theme

Obalans 2 är ett utmärkt gratis alternativ för en attraktiv blogg, portfölj eller magasinwebbplats. Det moderna temat har en enkel layout för rent rutnät, flexibel widgetiserad rubrik och alternativ för sociala medier. Temaens enkelhet lånar det till många användningsområden, och eftersom det är gratis kommer du inte att få köparen ånger om du någonsin behöver uppgradera för fler funktioner.

29. Anteckningsbok

Anteckningsbok Pinterest WordPress Theme

Notebook by Elegant Themes är ett fantastiskt multimedia WordPress-tema solutio. Med hjälp av postformat och CSS3-animationer gör detta tema ett bra första intryck. Att lägga till standard, bild, video och ljud inlägg är en bris. Plus att ePanel gör anpassningar för teckensnitt, färgscheman och bakgrunder lätt (även om det kan ta lite tid att slutföra din design eftersom alla dessa alternativ är obegränsade). Och eftersom eleganta teman är en medlemswebbplats får du också resten av deras temaportefølje!

30. gRID (gratis)

gRid Pinterest WordPress Theme

GRID-temat av Bea Theme är ett solidt minimalt temalternativ för en enkel blogg och portföljsida. Det rena temat är Wordress 3+ redo, har en anpassad meny, har en 4-kolumnslayout, innehåller en helt widgetiserad sidofält, skapar automatiskt postminiatyrbilder, har ett alternativ för inlägg och du kan alltid uppgradera till premiumpaketet för support. Detta är ett övergripande bra tema för bloggning.

31. Tegel + murare

Brick + Mason Pinterest WordPress Theme

Brick + Mason är ett vackert utformat gridportföljtema. Detta tema är utvecklat med fotografer, designstudior och andra kreativa ämnen som passar perfekt för att visa upp en stor mängd arbete i ett minimalt format. Oändlig bläddring, jQuery-murverk, responsiv layout, Googles teckensupport, ett utdragbart sidofält, obegränsade färgalternativ, mörka och ljusa skinn, anpassad logotypalternativ är bara några av höjdpunkterna i detta fantastiska tema.

Vilket Pinterest-liknande tema använder du?

Har du använt något av teman ovan? Dela dina erfarenheter nedan! Finns det ett Pinterest-liknande tema som jag saknade som du hittat eller skapat? Jag vill veta om det! Lämna ett meddelande i kommentarerna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me