35 bästa portfölj WordPress-teman 2020

De bästa portfölj WordPress-teman

Med denna ständigt utvecklande digitala tidsålder är behovet av att göra vår närvaro känd online av största vikt. Vara det på Facebook, MySpace, Google+, Flickr, etc., vi måste göra vår närvaro känd för att ha en chans i denna digitala tidsålder. Ibland räcker inte sociala medier. Något mer personligt och anpassat krävs för att visa upp din talang. Vara sig det om videografi, fotografering, konst, tatueringar, interiör eller grafisk design, eller vad det än är som du vill visa upp, ditt arbete skulle vara i en egen klass med något av de bästa portföljen WordPress-teman som vi har samlat från hela internet.


Håll alltid din portfölj och din risk på din egen individuella bekväma sovplats … -Mario Gabelli

Om du letar efter något funktionellt eftersom det är väl utformat, något lätt att ladda och enkelt så att det inte överskuggar ditt arbete själv (eftersom du inte vill att potentiella kunder ska bli mer imponerade av utformningen av din portföljsida än de verkliga kreativa verk som du har sammanställt) tror vi att du kommer att hitta något du verkligen älskar här. Vi har sammanställt de mest lovande och (enligt vår mening) bästa portfölj WordPress-teman som de bästa marknadsplatserna har att erbjuda. Så låt oss fortsätta med teman!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Totalt

Totalt - Creative Multi-purpose Premium WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Total är ett riktigt WordPress med flera ändamål, och det passar perfekt för att skapa portföljer. Och ett bra exempel på detta är Total-temat Lefty-demo som har en praktisk navigering på vänster sidofält. Detta unika portföljtema är ett bra sätt att visa upp ditt arbete … och till och med sälja det. Den här demonstrationen använder Total WordPress-temas fantastiska funktioner inklusive en överladdad portfölj som stöder olika format (bilder, gallerier, reglage, videor och mer), massor av layouter (1-4 kolumner), oändliga alternativ för bildhöjning (plus ikon, länkikon, lightbox, title popup, title & date, opacity etc.) och du kan lägga till dina portföljer var som helst med hjälp av sidbyggaren (sätt bara in ett rutnät eller karusell med Visual Composer). Oavsett vilken typ av portföljer du vill, kan du bygga den.

Som en svältande konstnär måste du få ditt namn där ute och tjäna pengar eller att på vägen. Lefty-demonstrationen har en om- och en kontaktsida så att potentiella kunder kan komma i kontakt. Men du kan också aktivera WooCommerce att sälja dina egna digitala verk eller fysisk konst direkt från din webbplats. Goodbye art house provisioner popup-butiker och onlineförsäljning är där det är!

Om det finns något annat du behöver för din onlineportfölj kan Total göra det. Vill du dela dina kommande evenemang? Totalt är kompatibelt med den kostnadsfria händelsekalenderns plugin Vill du visa vad som går in i varje stycke du skapar? Lägg till några färdighetsfält, cirkeldiagram eller till och med animerade milstolpräknare för att få din poäng. Behöver du översätta din webbplats? Temat kommer med .po- och .mo-filer, och det är WPML-kompatibelt. Så i grund och botten, bygg din webbplats på det enkla sättet med Total och spendera mer tid på att fokusera på din kreativitet. Totalt kommer med 40+ unika demonstrationer och räkning

Boxed Folio Total Demo

Totalt Boxed Portfolio WordPress Theme Demo

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Letar du efter en boxad design? Totalt tema Boxed Folio-demo visar hur du kan använda inbyggda alternativ i Totaltema för att skapa en anpassad portföljlayout. Dessutom gör den snabba demoinstallatören det ännu enklare att komma igång med någon av Totals färdiga demonstrationer.

TinyFolio total Demo

Total Tinyfolio Portfolio WordPress Theme Demo

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Med Total-temat kan du skapa nästan vad som helst, titta på skärmdumpen ovan för Total-temat TinyFolio-demo. Du kan se ett annat bra exempel på varför Total-temat är ett av de bästa portföljerna i WordPress-teman du kan välja för din webbplats.

James Personal Portfolio Total Demo

James Personal Portfolio Total Demo

Info & nedladdning Visa demonstrationen

James är en boxad demo med bakgrundsbild på helskärm och en mycket minimalistisk strategi som visar hur man kan skapa en webbplats med Total för en personlig portfölj och / eller blogg. Den har en mörk rubrik (som kan vara vilken färg du vill) och en enkel hemsida som består av en enda bild, några ikonrutor och ett portföljrutor som visar det ”senaste arbetet”. Byggt med Visual Composer-sidbyggaren är hemsidan väldigt lätt att finjustera eller ändra helt till allt du vill. Och eftersom det är avgörande att ha en onlineportfölj idag, vilket bättre sätt att installera det sedan att använda WordPress som är ett av de mest använda CMS-systemen där ute som inte bara är lätt att använda utan också mycket kraftfulla och säkra.

Anpassa affärsportfölj total demonstration

Anpassa affärsportfölj total demonstration

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Älskar du Adapt gratis WordPress-tema men vill mer? Fler alternativ. Flera funktioner. Fler pluginkompatibiliteter. Bara mer? Då är denna totala WordPress-temaf prefab-webbplats perfekt för dig! Total Adapt affärs- och portföljdemo är den superladdade versionen av vårt populära gratis tema. Adapt-demonstrationen använder Totals alternativ för en låda med webbplatsinriktning, anpassningsbar rubrik, fantastiska sociala alternativ och enkla att använda sidbyggare-element (inklusive ett skjutreglage, ikonlådor, senaste portfölj inlägg rutnät och senaste blogginlägg rutnät) för att skapa en fantastisk målsida. Dessutom med Totals kraftfulla portfölj- och bloggalternativ är det enkelt att bygga ut din webbplats därifrån.

2. Neve (gratis)

Neve WordPress Theme

Att bygga en onlineportfölj kan vara enkelt och prisvärd, särskilt med Neve. Detta gratis tema är lätt att komma igång med tack vare snygga demosajter och intuitiva teman Customizer-alternativ. Temat är också översättningsklart, stöder RTL, SEO och tillgänglighetsvänligt och har en praktisk 1-klick rollback-funktion. Så om du publicerade en uppdatering med ett misstag kan du enkelt ångra dina ändringar genom att klicka på en knapp! Vill du sälja ditt arbete? Neve är till och med kompatibel med WooCommerce så det är enkelt att bygga din egen butik.

Och om du vill ha mer finns det också möjligheten att uppgradera till en Neve premium plan för fler webbplatsdemos, layouter, anpassade Elementor- och WooCommerce-tillägg och mer.

3. Gutenix (gratis)

Gutenix WordPress Theme

Vill du bygga din egen portfölj, på ditt sätt? Då kommer du att älska Gutenix. Detta gratis tema skapades för att arbeta med Gutenberg, Elementor och Brizy vilket ger dig massor av alternativ för att designa din egen portfölj. Lägg till bildgallerier, filer, omslagsbilder, innehållsblock med mer för att visa upp ditt arbete. Temat är också lyhörda, näthinneklar, erbjuder 4 sidlayouter (boxade, full, höger eller vänster sidofält), 8 fantastiska rubrikstilar och stöder fullt ut WooCommerce om du vill sälja dina egna produkter eller tjänster.

Vill du ha fler Gutenberg-block för dina portföljinlägg? Utvecklarna av Gutenix har du täckt. Deras ZeGuten-plugin lägger till 15+ fler block för bildjämförelser, karuseller, prissättningstabeller, animerade lådor, banners, ikonlistor och mer att använda i din portfölj.

4. Sahel

Sahel - Ett elegant multikoncept-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Annonsmaterial kommer säkert att älska Sahel WordPress-portföljtema. Detta fulla funktioner, multikoncept-tema innehåller alla funktioner du behöver för att designa en webbplats för att visa upp din portfölj. Till att börja med är mallarna med ett enda projekt och portföljlista ett elegant alternativ för att lägga till ditt arbete. Välj bara ett galleri, skjutreglage, bild eller murlayout för ditt projekt. Välj sedan från ett galleri, murverk eller unik scatter-layout för din huvudportföljsida. Det finns också alternativ för att ladda mer eller oändlig rullning.

Men det är inte allt, Sahel innehåller också kraftfulla alternativ för din blogg. Använd de inbyggda mallarna för dina nyheter, senaste uppdateringar och butiker. Och du kan bygga en onlinebutik också. Eftersom temat innehåller anpassade alternativ och layouter för WooCommerce kan du enkelt sälja konsttryck, varor eller till och med anslutna produkter. Eftersom Sahel innehåller WPBakery Page Builder kan du alltid skapa dina egna sidlayouter med den intuitiva drag & drop-byggaren.

Sahel är också lyhörd och näthinn redo. och fartyg med ett imponerande antal kortkoder för nästan vad som helst. Lägg enkelt till dina produkter, portfölj, videor, avsnittstitlar, prissättningstabeller och mer. Dessutom är alternativen för din rubrikstil, klibbig rubrik, tecknade Awesome ikoner, anpassade widgetområden, Google-teckensnitt och mer. Med allt inkluderat kommer du säkert att kunna skapa en imponerande portfölj!

5. Vong

Vong Portfolio - Responsive Portfolio WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du är ute efter en fullständig funktion och ett responsivt portföljtema kan du inte göra bättre än Vong Portfolio WordPress-tema. Detta tema är superlätt att använda – bara installera och använda demoimportören med 1 klick för att komma igång. Sedan bygger du snabbt en elegant, professionell och modern snygg online-portfölj med den medföljande portföljpost-stilen (med projektdetaljer), kaklade eller murgallerier, unik overlaynavigeringsmeny, färgpalettbyggare, Layout Helper drag & drop grid builder och inbyggd social delning.

Vong Portfolio-temat är också helt kompatibelt med WooCommerce. Detta innebär att du kan sälja föremål från din portfölj, eller erbjuda dina tjänster att hyra, direkt från din egen webbplats. Installera bara WooCommerce och lägg till dina varor – Vong har utformat alla butikselement så att de sömlöst passar med den minimala, moderna estetiken i temat.

Andra viktiga temafunktioner inkluderar användbara kortkoder för innehåll (karta, bildspel, karusell, flikar, etc), näthinnestöd, lokaliseringsfiler plus WPML-kompatibilitet, användbar Team-mall för att lägga till bidragsgivare, avancerade portföljinställningar (orderby, 3 portföljstorlekar, 21 animerade filtereffekter , lightbox och mer).

6. ePix

ePix - Fullscreen Photography WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

En fotograf? En grafisk designer? En illustratör? Då letar du inte längre! ePix är ett minimalistiskt, vackert och kreativt WordPress Photography Portfolio-tema. Detta tema har responsiv HTML5-kod och grafik med hög upplösning med stöd för näthinneskärm. Några av dess unika funktioner inkluderar – en skjutreglage på helskärm, fantastiska gallerier, klientinloggning, avancerad live Skin Editor, Visual Page Builder, parallax-rullning, inriktad eller full bredd webbplatslayout och så mycket mer.

ePix är helt kompatibel med det populära WooCommerce-e-handelspluginet, vilket gör den perfekt för egenföretagare eller fotografer. Installera bara temat och plugin för att börja sälja tryck och lager via din egen webbplats. Jag tänker inte att någon skulle förneka att ePix är ett av de bästa portfölj WordPress-teman och att det har blivit en standard mot vilken andra fotografiportteman bedöms..

7. ROUA

ROUA - Hipster Portfolio & Blogging WP Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

ROUA är ett vackert minimalistiskt och snyggt WordPress-portföljtema som passar bra för frilansare och kreativa byråer. Det är väldigt lätt, men kommer ändå att tillfredsställa behoven hos en grafisk designer, illustratör, fotograf och kommer säkert att skapa en trendig online-närvaro. Det är ett enkelt men friskt och lättanvänt tema som passar för alla typer av kreativt arbete.

Temat skapas med hjälp av Bootstrap 3-ramverk som gör det fullt lyhört och mobilt först. Temat är extremt anpassningsbart och baserat på Redux Framework, det är mycket enkelt och bekvämt att göra det. Om du letar efter något som är annorlunda och får dig att sticka ut i mängden är det temat du bör gå till!

8. Notio

Notio - Deluxe Portfolio Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Notio är ett rent, sofistikerat och enkelt men ändå vackert WordPress-portföljtema. Detta tema kan uppnå höga förväntningsstandarder med sin snediga och estetiska design samtidigt som den är extremt enkel att använda. Några av dess funktioner inkluderar importtemaalternativ, bilder, reglage, inlägg, sidor och widgets. Den är redo för WordPress 4+, och den har flerspråkigt WPML för både din sidtext och avsnitten i din WooCommerce-butik.

Det finns många drag & drop-element som gör det enkelt att anpassa sidan. Notio är retina klar och har grafik med hög upplösning. Det är verkligen svårt att beskriva hur bra detta tema ser ut, varför det gjorde det på vår lista över de bästa portfölj WordPress-teman. Dokumentationen för detta tema är mycket omfattande och informativ, tillräckligt för att förvandla alla nybörjare till en erfaren användare. Samma princip om anpassningsförmåga gäller också för enheter. Notio är helt lyhörd och det fungerar bra på surfplattor, smartphones och stationära datorer.

9. Pofo

Pofo - Creative Portfolio & Blog Premium WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Pofo är ett modernt, mycket anpassningsbart, lättanvänt och fullt svar på WordPress-tema för byråer, kreativa team, fotografer, frilansare, bloggare, artister, företagsföretag och alla andra affärsnischer för att bygga portfölj, blogg och e-handelswebbplats med lätthet.

Detta vackra och eleganta tema erbjuder massor av layouter för din onlineportfölj och blogg. En fantastisk samling med över 150 förbyggda element, 25+ färdiga hemsidor och 200+ prov-demosidor påskynda webbbyggnad. Temat medföljs också med den populära WPBakery Page Builder och Slider Revolution med Pofo anpassade kortkoder med extra alternativ. Du kan också använda WordPress-anpassningen för att ytterligare utforma din perfekta webbplats. Pofo är kodad med bästa standarder och väl dokumenterad, så din webbplats laddas snabbt och du kan enkelt hitta svar på alla dina frågor.

10. GridStack

GridStack - Responsive Agency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

GridStack är ett minima och modernt WordPress-portföljtema gjord för att visa upp fotografier, illustrationer, videor och andra medier. Den är helt lyhörd och stöder också AJAX dynamisk lastning. Temat kommer också med en fast panel till vänster som hjälper dig att navigera sömlöst.

Några av dess andra funktioner inkluderar visningsalternativ på hela skärmen och bläddringseffekter av parallax, gallergaller i hela bredden. På så sätt ser din WordPress-webbplats utmärkt och använder den tillgängliga hela skärmen, oavsett vilken storlek skärmen faktiskt är. Bildrutnätet är också lyhört, omorganiserar när visningsupplösningen krymper eller förstoras med jämna animerade effekter.

11. Milo

Milo - Mobilt responsivt WooCommerce Ready WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Milo är ett perfekt minimalistiskt och ultramodern responsivt WordPress-portföljtema. Detta eleganta tema är väl lämpat för fotografer, konstnärer och illustratörer med en uppskattning av minimalism och en önskan att visa sin onlineportfölj på ett sätt som gör deras innehåll till kontaktpunkten för varje sida. Milo har smart responsiv design för att visa sidlayouter konsekvent bra oavsett skärmstorlek eller enhetstyp. Att ha en sidopanel hjälper dig enormt att navigera utan att kompromissa med dess ljushet och sofistikering. Om du verkligen älskar minimalism, är detta temat för dig!

12. Avslöja.

Avsluta Responsive Portfolio Premium WordPress Theme

Info & nedladdning

Reveal är ett premium WordPress-tema skapat av Theme Trust för dig som söker en webbplats för företag / portfölj / blogg med en responsiv design som kommer att få oavsett vilken skärmstorlek du använder. Designad för att se bra ut på din normala skärm, bärbar dator, ipad, mobil enhet (iphone) … etc, Reveal är perfekt för de som har klienter och eller besökare som kommer att surfa på deras webbplats via olika prylar.

Reveal använder sig av premium Isotope js-plugin så att du kan ställa in en filtrerbar portfölj med några mycket smala animationer istället för att behöva ladda om din sida varje gång du vill se objekt i en viss kategori. Portföljobjekten öppnas med AJAX, så när du klickar på en portföljobjekt öppnas innehållet från portföljen på samma sida ovanför portföljavsnittet och det kan klickas stängt. Detta ger inte bara en touch av elegans utan det gör också din webbplats mycket enkel och snabb att bläddra igenom.

Den övergripande designen av Reveal är mycket minimalistisk med fokus är ditt innehåll. Och när det gäller funktioner är det inte sylt med massor av saker, utan det innehåller bara de nödvändiga alternativen för en ren och enkel portfölj och bloggsida – inklusive flera unika layouter och en enorm mängd anpassningsalternativ. Det unika med det här temat är att du nu kan glömma att zooma in eller ut på fotografierna för att uppfylla skärmens krav. Temat justerar bilderna automatiskt beroende på skärmen. Bokstavligen någon skärmstorlek! Behöver du något nytt? Du kan verkligen falla för denna unikhet.

13. Inspiro

Inspiro Fullscreen Gallery Premium WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Inspiro är ett rent och elegant lyhörd WordPress-portföljtema som fokuserar mer på fotografierelaterade kreativa medier. Det levereras med fantastiska funktioner som videostöd, bildspel på helskärm, widgetad hemsida, gallerimodul, dynamisk hemsidebyggare Visual Customizer och är baserad på den otroliga ZOOM Framework.

Och det krävs ingen kodning. Detta gör Inspiro till ett enkelt (och nybörjarvänligt) alternativ för webbansvariga på alla nivåer. Utan kravet på kodning och tillgängligheten till lätt dra & släpp, kommer du att kunna bygga din webbplats på absolut ingen tid och äntligen kunna visa upp den talang till världen som du hade hållit för dig själv för länge! Glad utställning!

14. Fotograf

Fotograf Online Portfolio WordPress Theme

Fotograf WordPress Theme är ett premiumtema utvecklat i samarbete med professionell fotograf. Så du kan vara säker på att temat innehåller alla nödvändigheter för dina fotografiska behov. Ingenting saknas!

Endast vackra foton kan sälja fotografens tjänster. Med det här temat kan du presentera ditt arbete elegant på din hemsida. Visa dina foton som bakgrund i full storlek eller som skjutreglage. Dessutom är temat också perfekt för din portfölj – använd bara de inbyggda funktionerna för att lägga till ditt galleri. För fotografer som vill växa sin kundbas är det anpassningsbara kontaktformuläret och WooCommerce-pluginintegrationen bra. På det här sättet kan du sälja alla typer av tjänster och produkter direkt, till exempel fotosessioner, fotoböcker eller tillbehör för fotografer.

15. Man

Mane Modern Portfolio WordPress Theme for Creatives

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Mane WordPress-temat är full av användbara funktioner för en kreativ portfölj online. Temat ingår i den kraftfulla bildbyggaren av Visual Composer. Så du kan skapa dina egna egna sidlayouter, komplett med massor av inbyggda portföljalternativ, med den intuitiva front-end-byggaren. Lägg till en portföljlista, rutnät, ladda mer eller oändlig rullning, karuseller, reglage och mer. Dessutom kommer temat med lightbox på bilder och videor, sociala flöden och ikonintegrationer, parallaxstöd, interaktiva länkar och mer.

16. Kalium

Kalium Professional Creative WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kalium är ett bästsäljande kreativt tema och det är lätt att se varför. Temat har massor av inbyggda alternativ som alla kreativa yrkesverksamma skulle älska. Enkla sidbyggnadsalternativ, layoutdesigners och pre-made provdemos gör det enkelt att komma igång. Efter det använder du tillagda alternativ för typografi, reglage, språköversättningar, färger, portföljövervakning, Dribbble portföljintegration och färger för kodfri styling. Kalium-temat är också näthinneklart och har anpassningsbara bilder som sträcker eller beskärs för att visas i perfekt storlek på alla enheter. Det är förmodligen ett av de bästa portfolioPress-teman för företag och byråer på grund av flexibiliteten.

17. Werkstatt

Werkstatt Creative Portfolio WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

För att bygga en vacker portfölj hjälper det verkligen att börja med en vacker mall. Det händer bara så att Werkstatt-temat är fullt av dem. Med mer än 25 unika portfölj- och galleristildemos att välja mellan, ett inbyggt gränssnitt för drag och släpp av sidbyggare, automatiskt upptäcka portföljfilter, anpassningsbara bloggstilar och mer är det ett utmärkt val för alla annonsmaterial att bygga sin egen webbplats. Andra fantastiska funktioner inkluderar hundratals Google-teckensnitt, 6 animerade museffekter, WooCommerce-kompatibilitet, flera menylayouter och till och med ljudöverlägg.

18. Smidigt

Smidigt WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Smidigt är ett bra val att bygga kreativa webbplatser för dina kunder eller dig själv. Denna portfölj WordPress-tema har valts av många kreativa yrkesverksamma inklusive webb- och grafiska formgivare, illustratörer, fotografer, byråer, frilansare och många andra för att bygga fantastiska portföljer och företagswebbplatser. Det är ett verkligt kreativt portfölj WordPress-tema. Det inkluderar flera sinnesblåsande demonstrationer som hjälper dig och dina kunder att sticka ut från mängden. Använd bara en av dem som utgångspunkt och skapa din egen imponerande webbplats.

Det finns med flera premium WordPress-plugins och Visual Composer-element värda mer än $ 200. Dessutom innehåller det flera exklusiva premium-WordPress-plugins som endast är tillgängliga inom temat. Och det stöder flera plugins från tredje part också. Smidiga animationer och effekter, bildrutor och gallerier, kreativa karuseller, färgglada Google-kartor, enhetsmodeller, sociala länkar, förmågan att skapa portföljer, fallstudier, teammedlemmar och många andra funktioner och alternativ hjälper dig att skapa något riktigt enastående.

19. AVOIR

AVOIR WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

AVOIR WP är ett premium WordPress-tema, baserat på minimal design, fin typografi och stor fotografering, speciellt utformad för behoven hos kreativa proffs som grafik- och webbdesigners, kreativa byråer, tatuerare, frilansare, fotografer, arkitekter, graffitikonstnärer och visuella konstnärer i allmänhet.

AVOIR WP är förpackat med coola funktioner som den kraftfulla Visual & Composer Drag & Drop-sidbyggaren, Redux Options Framework, Revolution Slider, Parallax-bakgrunder och Google Web Fonts, ett idealiskt val för kreativa webbplatser och projekt. Med en One Click Demo Installer och en WooCommerce-klar demo till hands kan du ställa in din webbplats och börja skapa innehåll på några minuter. Nästan alla delar av detta tema kan lätt anpassas utan kodningskunskap.

Responsiv och superflexibel, AVOIR WP gör att du kan skapa mycket estetiska och unika sidlayouter. Anpassade färguppsättningar, Google Web-teckensnitt, Parallax-bakgrunder, Videobrytare, animerbara element och många fler funktioner är tillgängliga genom ett lättanvänt och intuitivt gränssnitt.

20. Monsterrat

Monsterrat WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Monsterrat är ett rent och minimalt WordPress-tema med portföljpremier. Detta härliga tema skulle vara perfekt för att visa upp din konst, produktdesign, kläder, multimediapresentationer eller något annat.

Om du är designer på något sätt eller form behöver du verkligen en webbplats så att människor kan hitta dig. Det enklaste sättet att komma igång är med ett WordPress-tema, så varför ingen Monsterrat? En av de mest unika funktionerna i detta tema är den magra vertikala ikonnavigeringen som låter ditt media stå framför och mitt. Dina läsare behöver bara sväva på ikonerna för att öppna den dolda menyn, sociala länkar, portfölj och sökfält.

Men Monsterrat kan göra massor mer än bara vara din portfölj, det kommer också med massor av anpassade inläggstyper och den kraftfulla Visual Composer-sidbyggaren. På så sätt kan du lägga till tjänster som du erbjuder, vittnesmål från nöjda kunder och till och med dina teammedlemmar (om det bara är du, använd sedan kompositören för att skapa en om-sida). Andra temafunktioner inkluderar Google maps-integration, FontAwesome-ikoner, översättningsfiler, räknare och framstegsfält och mer.

21. labyrint

Maze WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Maze är ett mycket unikt och kreativt portfölj premium WordPress-tema som är perfekt för alla byråer eller studior att skapa sin webbplats med. Detta tema är ett bra sätt att låta kunder veta hur fantastisk du är.

Detta tema är verkligen unikt. Om du vill göra ett stort, djärvt intryck är Maze precis rätt för dig. Detta unika portföljtema på en sida har fantastiska funktioner för att skapa din egen onlineportfölj som verkligen beskriver dig och din kreativa process. Använd den enkla layoutbyggaren för att organisera sektioner, välja mellan ljusa och mörka färgskal och använd den inbyggda gradientbakgrunden för att komma igång.

Maze har massor av fler funktioner som anpassad avancerad rullning, högkvalitativ FPS-bakgrundsgrafik och skjutreglage på full skärm som säkert kommer att få läsarnas uppmärksamhet. Och den ovannämnda alternativpanelen, dynamiska inlägg och sidametallådor, stöd för Google-teckensnitt och andra backend-funktioner kommer att hålla dig lycklig som en mussla. Andra fantastiska temafunktioner inkluderar stöd för barntema, översättningsfiler, en härlig kortkodgenerator, Ajax kontaktformulär och mer.

22. Beckett

Beckett WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Beckett är ett modernt och enkelt WordPress-tema med blogg och portfölj. Med en ren och rymlig layout håller detta tema fokus på dina bilder och innehåll.

När du hoppar från hobby till professionell fotograf är det första steget att skapa en snygg webbplats för att visa ditt arbete. Beckett gör ditt liv enkelt. Detta tema innehåller viktiga funktioner som du behöver för att snabbt kunna bygga en fotografihemsida. Den filtrerbara portföljen är perfekt för att ladda upp dina bildgallerier, och sidor för portfölj och arkiv gör att dina sidor snabbt och enkelt kan läggas till.

En annan stor funktion hos Beckett är det inbyggda stödet för WordPress Theme Customizer. Härifrån kan du ställa in anpassade färger, välja från massor av anpassade widgets och mer. Med detta kan du se alla dina förändringar live innan du förbinder dem till din live-webbplats. Andra funktioner inkluderar ett fantastiskt bildspel från hemsidan, anpassade kortkoder, en utvärderingssida, responsiv design och kompatibilitet mellan webbläsare.

23. Stapla

Stack WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Stack är ett färgstarkt och modernt metrostil murverk portfölj premium WordPress tema av Themify. Detta tema har en helt flytande responsiv design som gör ditt innehåll lättläst på alla enheter. Temat är en snygg murblogg och portföljtema som använde tillägget Themify “Tiles” för att skapa ett sömlöst rutnät med nyligen publicerade inlägg. Detta tema är det perfekta sättet att dela dina tankar, expericens eller till och med dina konstverk med resten av världen.

Temat använder Themifys drag & drop-byggare, så det är enkelt att skapa anpassade layouter. Och inbyggda färgalternativ innebär att du kan skapa en version av Stack som fungerar för dig (om du bara vill använda rosa nyanser kan du – bara oss stylingpanelen). Dessutom är temat WooCommerce-kompatibelt, så du kan börja tjäna pengar på din webbplats genom att sälja dina egna produkter eller genom att länka till affiliate-webbplatser.

Andra funktioner du är säker på att älska inkluderar oändlig bläddring, näthinnestöd, massor av postformat, anpassade kortkoder och widgets, anpassade alternativ för Google-teckensnitt och mycket mer.

24. svälla

Swell WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Swell är en minimal portfölj och bloggning premium WordPress tema perfekt för att starta en personlig webbplats för att dela dina tankar eller marknadsföra ditt arbete. Plus stöd för fantastisk videobakgrunder gör att dina inlägg och innehåll sticker ut.

Alla är online, så det är bara vettigt att du borde vara det. Swell är ett fantastiskt alternativ för att starta din egen blogg eller onlineportfölj. Detta lättanvända tema är helt lyhört så dina följare kan kolla in dina senaste inlägg på vilken enhet som helst. Och inbyggda sidmallar för hemsidan och portföljen gör det enkelt att få din webbplatsinställning.

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna i Swell är videobakgrunderna i full bredd. Temat stöder Vimeo, Youtube och självhotade videor så att du kan skapa iögonfallande sidor. Och anpassade bildbakgrunder för titlar ger en unik touch till din portfölj, blogg, etc. Andra temafunktioner inkluderar anpassade widgets, uppladdning av anpassad logotyp, användbara kortkoder och support för WordPress-temanpassare (för enkel designanpassningar).

25. Elegant av Themify

Temna Elegant WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Elegant är ett rent och minimalt WordPress-tema med portfölj premium designad av Themify. Detta tema är perfekt för fotografer, artister och bloggare som har massor av fantastiska bilder att dela med sina läsare.

Ett foto är värt tusen ord eller hur? Så varför inte fylla i din webbplats med miljoner ord med de underbara portföljerna som ingår i det eleganta WordPress-temat. Detta tema är perfekt kodat för dig (och ditt team) för att dela en blogg full av dina tips och tankar, portföljer av dina verk och till och med en e-handel butik om det finns varor du vill dela med dina läsare.

Elegant portfölj levereras med 6 olika färgskinn, men det finns också inbyggda färgväljare om du vill utforma ditt eget färgschema. Och eftersom temat inkluderar Themifys drag-och-släpp-sidbyggare, är det enkelt att skapa anpassade sidor med bara några klick. Alla dessa lättanvända alternativ gör Elegant portfolio till ett bra val för alla kreativa. Andra temafunktioner inkluderar anpassade widgetar, massor av kortkoder, tre bildfilter (sepia, suddighet och gråskala), anpassade rubrikalternativ, social integration och naturligtvis en härlig responsiv design.

26. Röd: Folio

Röd: Folio WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Röd: folio är ett lyhört portfölj WordPress-tema från Themeforest. Detta härliga tema är perfekt för att visa upp vårt arbete för att dela med dina vänner, kunder och följare.

Att ha en portfölj du kan vara stolt över är viktig för alla designer, utvecklare eller konstnärer. Genom att sätta din portfölj online gör det det enklare för dig att dela ditt arbete med vänner, familj och arbetsgivare oavsett var du är. Röd: folio är det perfekta sättet att skapa en onlineportfölj som du visar på alla enheter tack vare dess responsiva layout, anpassningsbara Google-teckensnitt, Pretty Photo Lightboxes och mer.

En nyckelfunktion i Red: Folio är de flexibla portföljalternativ som är inbyggda i temat. Med hjälp av anpassad posttyp för Portfolio kan du snabbt och enkelt skapa obegränsade portföljsidor, avsnitt och kategorier. Formatera var och en av dina portföljer med alternativ för filtrering, bildstorlekar (liten eller stor kvadrat, liggande, liten eller stor stående eller video), ljuslådor och en valfri platt webbläsarram för varje objekt. Dessutom kan du anpassa avstånd, överlägg och opacitet för dina portföljer med panelen Temaalternativ.

Andra temafunktioner inkluderade obegränsade färger för olika temaelement, en enkel att använda temalternativpanel, alternativ för flersidig layout, en gruppmedlemmars anpassade inläggstyp, 9 sidmallar som hjälper dig att komma igång, reglage för lager och mycket mer.

27. Trail

Trail WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Trail är ett minimalt portföljstil WordPress-tema från Theme Trust. Detta snygga tema är rent och enkelt så att du kan visa upp dina bilder och videor.

Portföljer är ett bra sätt att visa ditt arbete eller nuvarande projekt. Med Trail kan du skapa en elegant och minimal onlineportfölj av ditt arbete. Detta är praktiskt när du söker jobb, visar dina förmågor till potentiella kunder eller bara för att dela med vänner och familj.

Trail kommer komplett med en härlig filtrerbar portfölj. Du kan lägga till bilder, galleri reglage och videor för att visa ditt arbete. Dessutom kan du använda parallax-hemsidan för att visa dina följer vad som är nytt. En annan bra funktion är den inbyggda WordPress Theme Customizer som du kan använda för att ändra färger, teckensnitt och andra funktioner.

28. OnePager

OnePager WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

OnePager är ett elegant WordPress-tema utvecklat av Templatic. Detta tema är ett bra sätt att visa upp en personlig eller professionell portfölj.

OnePager har en funktionsrik hemsida som sätter all din viktigaste information fram och mitt. Du kan välja att inkludera en hemsida-reglage, din personal, dina portföljobjekt, tjänster, vittnesmål eller recensioner karusell, annonser, dina blogginlägg, ett nyhetsbrev och till och med ett kontaktformulär. Dessutom är det enkelt att anpassa din hemsida med widgets och WordPress inbyggda menysystem. På så sätt kan du skapa den hemsida du vill att klienter eller läsare ska se.

Temat stöder också en mängd andra alternativ som ingår i de flesta tematiska teman. Funktioner inkluderar WooCommerce-stöd för en komplett onlinebutik, avancerad sökning, arkiv, webbplatskarta och anpassade kortkoder.

29. Fet

Fet WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Fet är en vacker blogg och portfölj WordPress-tema sammansatt av Themify. Detta elektrifierande tema är fullt av stora slag av färg, textur och rena layouter som gör det perfekt för en otrolig webbplats för alla bloggare, designer, karikaturtecknare, fotograf, etc..

Det är tydligt att detta tema påverkar. Så snart du kommer till hemsidans inlägg i full bredd är det enastående med valfri färg från regnbågen. Du kan lägga till nästan vad som helst till bloggen och portföljen. Båda stöder standard, bild, gallerier, reglage, videor och till och med kartor. Dessutom kan du individuellt anpassa varje inlägg du lägger till. Välj vilken färg, vilket mönster som helst, vilken bild som helst, vilket typsnitt du vill ha. Detta ger dig kraften att skapa en webbplats som matchar din personlighet.

En annan stor funktion är hemsidan oändlig belastning. Gästerna kan fortsätta rulla tills de hittar vad de letar efter. Och det finns en användbar knapp tillbaka till toppen. På detta sätt behöver de inte bläddra tillbaka upp till toppen när de är klara. Med ett klick på knappen tillbaka till toppen har de tagits upp till din rubrik för enkel navigering.

30. Bläck

Bläck WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bläck är ett responsivt nätportfölj WordPress-tema utvecklat av Theme Trust. Detta fantastiska tema har ett sömlöst hemsida rutnät som sakkunnigt visar portföljobjekt, vilket gör det perfekt för artister, grafiska designers och andra med personliga portföljer.

Detta tema håller det enkelt med en elegant hemsidan. Det sömlösa rutnätet gör att inläggen sticker ut. Dessutom att portföljen är filtrerbar gör det enkelt för besökare att bläddra igenom dina verk och hitta det de letar efter.

Bläcket svarar också helt. På detta sätt kan du visa upp din webbplats och din portfölj oavsett var du är. Med en så trevlig portfölj kan du enkelt använda den för att visa vänner och följare dina nuvarande projekt, eller till och med på en jobbintervju för att visa hela ditt arbete.

31. Patti

Patti WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Patti är ett tema på en sidas parallaxstil perfekt för att skapa en enkel onlineportfölj. Temat är lyhörda och enkla att använda, så nästan vem som helst kan bygga sin egen WordPress-webbplats med det. Temat inkluderar Visual Composer-sidbyggaren, så du behöver inte förstå kodningsspråk för att anpassa din webbplats. Sätt bara in de moduler du vill inkludera. Såsom projekt, parallaxbakgrunder, gallerier, reglage, ikoner, bildspel och mer.

Men det är inte allt. Patti är också kompatibel med ett antal användbara och populära plugins för att lägga till ännu fler funktioner i din portfölj. Översätt din webbplats med WPML, lägg till en butik med WooCommerce, hantera sidofält med SMK Sidebar Generator, optimera din SEO med Yoast eller allt i ett SEO-paket, etc..

32. Kappe

Kappe - Full screen Portfolio & Blog WP Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kappe är modernt utseende, med en responsiv rutnätlayout och ett rent, nästan minimal design av WordPress-portföljtema. Detta tema är uteslutande byggt för fotografering, även om det kan stimulera andra utställningar. Det är helt anpassningsbart och har retinaikoner, obegränsade skjutreglage, färger, sidofält och 5+ anpassade widgets. Den är översättningsklar och kommer med en helt reviderad detaljerad dokumentation. Så om du letar efter något som kommer att belysa ditt arbete snarare än sig själv, är det definitivt värt ett försök.

33. Filtrerad

Filtrerat WordPress-tema

Info & nedladdning

Filtrerad är ett riktigt rent och snyggt WordPress-tema som kommer att ge ditt arbete den presentation den förtjänar. Ditt arbete är fantastiskt, så varför visa upp det på ett mediokra tema? Filtrerad kommer med en välbalanserad och minimal design, med flera smakfulla jQuery-effekter som gör att ditt verk ser fantastiskt ut och hjälper till att imponera dina besökare.

34. Venture

Venture WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Venture är ett lyhört WordPress-tema för företag och portföljer skapat av WPZoom. Detta är ett bra tema för företag och individer som vill ha ett rent och minimalt tema med en portfölj för att visa upp sitt arbete.

Det här temat innehåller många användbara funktioner, som det anpassade sidoshowet i full bredd. Du kan enkelt ändra färger, teckensnitt och andra bildspelfunktioner från sidan med temalternativ. Det här är ett utmärkt sätt att lyfta fram vad ditt företag handlar om, nya projekt eller andra relevanta nyheter.

Venture kommer också med 12 fantastiska widgetar för att anpassa din hemsida. Visa en roterande lista över klienter, lägg till ett meddelande om uppmaning eller lägg till en lista med dina senaste inlägg på ett ögonblick. Andra widgetar inkluderar Flickr-flöde, Twitter-flöde, senaste kommentarer, flikportfölj, vittnesmål, sociala länkar och mer.

35. Apex

Apexa WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Apex är ett stilfullt WordPress-tema med portföljer designad av Templatic. Detta moderna tema skapades specifikt med arkitekter och byggföretag i åtanke.

Som arkitekt eller byggföretag behöver du investerare och / eller kunder för att hålla ditt företag igång. Visa upp ditt arbete på ett professionellt sätt med Apex, och du är säker på att imponera både kunder och investerare. Temat har allt du behöver – en härlig hemsida, parallax bakgrundsstöd, ett bra kontaktformulär, en användbar blogg och viktigast av allt ett sätt att dokumentera och dela ditt arbete.

Det coolaste med detta tema är den fantastiska portföljen för att visa upp dina egenskaper. Varje inlägg innehåller en fantastisk skjutreglage i full bredd med bilder som visar ditt projekt, följt av en detaljerad beskrivning (funktioner, bekvämligheter, anläggningsspecifikationer, betalningsschema osv.). Dessutom finns det ett speciellt avsnitt för att lägga till en karta till din plats, en fastighetsvideo och till och med en broschyr. Detta är ett utmärkt sätt att presentera vart och ett av dina projekt och visa all information som köpare och investerare vill se i ett rent, lättläst format.

Temat innehåller också många anpassningsalternativ via WordPress Theme Customizer. Härifrån kan du lägga till din logotyp, justera temafärger och mer och förhandsgranska dina ändringar live. Apex inkluderar också anpassade widgets, stöd för vittnesmål, integration av sociala medier, sidmallar, WPML-stöd för enkla översättningar och mer.

Samla in våra val för de bästa portfölj WordPress-teman

Dessa är bara några av våra favorit teman som vi tror också råkar vara några av de bästa portfölj WordPress-teman på webben, men vi vet att det finns många fler alternativ där ute för dig. Låt oss veta om du har hittat vad ditt hjärta önskade. Vi skulle gärna höra vilka du tycker är de bästa portfölj-WordPress-teman och om du tycker att de borde ha inkluderats i vår lista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map