35 bästa WordPress widget-plugins för (nästan) allt

Bästa WordPress widget-plugins för allt

Vi älskar widgets. De är ett snabbt och enkelt sätt att packa mer innehåll och användbar information på varje webbplats. Att lägga till sociala länkar, formulär, senaste inlägg och mer kan inte vara lättare.


Beroende på vilket WordPress-tema du använder kan du redan ha massor av användbara widgetar inbyggda (vårt Totaltema inkluderar till exempel 16+ anpassade widgetar). Men om ditt tema saknar widgeten i dina drömmar, kan du prova att använda ett plugin för att lägga till det.

Vi har samlat in 35 av våra favorit-pluginprogram för WordPress-widget. Så utan att vänta längre, låt oss ta en titt!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Widgetbuntar

Lägg till en handfull användbara plugins på en gång med ett av dessa omfattande widget-plugins. Dessa är båda ett utmärkt alternativ för att lägga till mer i dina sidfält med bara ett enkelt att använda plugin.

Fler widgets

Fler widgetar Plugin

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Lägg till jämnt Fler widgets (få det?) med detta helt gratis plugin. Plugin innehåller 11 specialiserade widgetar för annonser, om mig, företagsinfo, nyhetsbrev, sociala medier, Facebook-sida, senaste inlägg, skjutreglage, kommentarer, Google maps och användare. Fler widgets håller det enkelt och använder standardstyling – så det krävs inte kod för att få pluginet att se bra ut med ditt tema.

SiteOrigin Widget-paket

SiteOrigin Widget-paket

SiteOrigin Widgets Bundle ger många alternativ för bara ett plugin. Den innehåller widgets för Google maps, knappar, bilder, call to action, prissättningstabell, postkarusell, funktioner, videor, rubrik och sociala länkar. Dessutom är de alla kompatibla med SiteOrigin-sidbyggaren att starta.

Anpassade sidofält plugins

För att använda widgets behöver du en plats att sätta dem. Många teman inkluderar widgetklara sidfält och / eller sidfot. Men vad händer om du vill ha olika widgetar på olika sidor?

För att uppnå detta måste du skapa anpassade sidofält och tilldela dem till dina olika inlägg, sidor eller anpassade inläggstyper. Oroa dig inte om detta är en funktion som ditt WordPress-tema inte har – dessa sidfält plugins gör det enkelt.

Anpassade sidofält

Anpassade sidofält - Dynamic Widget Area Manager

Anpassade sidofält erbjuder exakt vad du skulle tro – anpassade sidofältområden som du kan tilldela varje sida, inlägg, kategori, arkiv och inläggstyp på din webbplats. Skapa bara en ny sidofält och definiera globalt var den ska visas (eller tilldela den till en specifik sida).

Anpassade widgetområden

Anpassade widgetområden för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Anpassade widgetområden är en användbar premium WordPress-plugin som gör att skapa och lägga till anpassade sidofält eller widgetområden till alla inlägg eller sidor. Skapa helt enkelt ditt nya widgetområde och välj sidfältet du vill att det ska ersättas – det är så enkelt.

Att komma igång kan inte vara enklare. Installera bara plugin så läggs det till ett nytt menyalternativ för dina anpassade widgetområden i din WordPress-instrumentbräda. Klicka för att lägga till ett nytt område och bara namnge ditt nya område och välja dina inställningar. När du publicerar det nya widgetområdet kommer det att läggas till din huvudwidgets sida där du kan använda det som något av dina andra sidofältområden.

De andra fantastiska funktionerna i detta plugin inkluderar 7 stilar, möjligheten att lägga till anpassade widgetområden till anpassade inläggstyper & taxonomier, RTL-support och regelbundna uppdateringar. Detta är ett fantastiskt plugin, och du kan ta reda på mer om det genom att klicka på knappen Läs mer ovan.

Sidor med innehållsmedvetenhet

Sidor med innehållsmedvetenhet

Sidor med innehållsmedvetenhet är en av de mest populära gratis anpassade sidofältets plugins på webben. Med det kan du skapa kan skapa obegränsade sidofält och widgetområden, eller ersätta befintliga! Du kan också välja att visa eller dölja baserat på sida, inläggstyp, taxonomi, författare, arkivdatum osv. Dessutom finns det tillval för CSS / HTML-anpassning som ger dig full kontroll över widget-styling.

Sidofält & widgethanterare

Sidofält & widgethanterare för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Använd detta plugin för att infoga valfritt antal widgetar för att skapa den exakta layouten du vill ha på en sida. Anpassa din webbplats ytterligare genom att lägga till anpassade sidofält praktiskt taget var som helst. Plugin ger dig möjlighet att infoga sidofält för vertikala eller horisontella widgetar, sidfältet kan ställas in så att de bara visas med specifika typer av innehåll, och sidofälten också omedelbart och automatiskt känner igen alla anpassade taxonomier (bra om du vill att en av dina widgets ska visa inlägg med en viss tagg eller kategori).

En annan bra funktion är den medföljande kortkoden för att infoga en anpassad sidofält i ditt inlägg. På så sätt kan du lägga till widgets direkt i ditt inlägg. Du kan också använda plugin-programmet för att ersätta en sidofält som följde med ditt WordPress-tema, eller till och med för att anpassa widgets i sidfoten. Denna plugin ger dig fullständig kontroll över utseendet och synligheten i nästan alla widgetade områden på din webbplats. Med den kan du visa specifika sidfält på valfritt inlägg, sida, sökresultat, arkiv, 404 och till och med din butik (produkter, vagn, kassa och allt) och forum (bbPress eller BuddyPress). Plugin är också kompatibel med WPML för enkla översättningar.

Enkla sidfält

Enkla sidfält

Om du vill ha en snabb och enkel plugin kan du prova Simple Sid-sidfält. Plugin använder inbyggd WordPress-cache för att hålla din admin-instrumentpanel snabb, samtidigt som du fortfarande ger dig möjligheten att skapa och tilldela anpassade sidofält till enskilda sidor.

Q2W3 Fasta widgetar

Q2W3 Fasta widgetar

Även om det här pluginet inte innehåller alternativ för att skapa nya sidfält, tillåter det dig att göra sidfältets widgets klibbiga. När du installerar Q2W3-fast widget för WordPress kommer det att lägga till ett enkelt “fast widget” -alternativ som du kan kontrollera när du bygger din sidofält. Detta är ett utmärkt sätt att hålla viktiga widgetar framför läsarna – som en nyhetsbrevregistrering eller en högpresterande annons.

Sociala WordPress-plugins

Sociala medier är en viktig aspekt av marknadsföring och varje företag eller blogg behöver absolut lägga till länkar till sina sociala profiler. De mest tillgängliga platserna för dina läsare att hitta dina sociala länkar är din sidofält och sidfot. Här är våra favoritfria sociala widget-plugins från WordPress.org.

Candy Social Widget

Candy Social Widget

Lägg till en enkel social widget till ditt WordPress-tema med Candy Social. Denna plugin innehåller 25 populära sociala nätverk, plus ett enkelt alternativ för att dra och släppa omordningar. Anpassa ikonens mått, teckenstorlek, form (kvadratiska, rundade hörn eller cirkel) och lägg till ett länkmål. Det är allt som finns åt det!

Social Icons Widget av WPZoom

Social Icons Widget av WPZoom

Detta praktiska plugin annonserar en widget för dina sociala länkar. Med stöd för 80+ sociala nätverk såväl som 400+ ikoner att välja mellan är detta ett bra alternativ för att lägga till enkla kvadratiska, rundade, cirkelformade, enkla eller märkta sociala ikoner till dina sidofält..

Meks Smart Social Widget

Meks Smart Social Widget

Meks Smart Social-widgeten innehåller enkla alternativ för 40 sociala ikoner var och en med 3 olika stilar att välja mellan (kvadratiska, cirkel- och rundade hörn). Sätt bara in widgeten och lägg till lite introtext, välj en ikonform och pixelstorlek och lägg sedan till dina länkar. Lätt!

AccessPress Social Icons Plugin

AccessPress Social Icons Plugin

Om du letar efter en widget-plugin med lite mer stil kan AccessPress vara rätt för dig. Denna plugin innehåller 12 unika inbyggda ikonteman (inklusive sexhörningar, konturerade ikoner och till och med pappersplan), alternativet för horisontell eller vertikal displaylayout, verktygstips, svävanimationer och mycket mer.

Social Photo Feed

Smash Balloon Social Photo Feed

Med det gratis sociala fotoflödet-plugin är det enkelt att visa en responsiv layout av alla Instagram-foton från ett enda (eller flera) Instagram-konto. Det finns massor av alternativ för att anpassa ditt rutnät som bildbredd, höjd, räkning, kolumner, bakgrund, mellanrum och mer. Formatera bara ditt flöde och klistra in kortkoden i en sidodartextwidget.

Sociala skjutreglage widget

Sociala skjutreglage widget

Vill du ha ett grundläggande matningsnät, eller kanske till och med en skjutreglage? Prova plugin för Social Slider Widget. Den visar de senaste fotona från ett användarkonto eller hashtagg med tillagda alternativ för beställning (datum, slumpmässig osv.), Reglage-navigering, bildanimering och mer.

Nyhetsbrev Optins

Missa inte chansen att göra en gång besökare till återvändande läsare! Lägga till en nyhetsbrevwidget är ett enkelt (och icke-invasivt) sätt att få besökarna på webbplatsen att hålla sig informerade om din webbplats. Här är några av de widget-klara nyhetsbrev-plugins som vi gillar.

WP Prenumerera

WP Prenumerera

WP Subscribe integreras med aWeber, MailChimp och Feedburner så att du kan lägga till ett prenumerationsruta för ett nyhetsbrev till valfritt widget-område. Det finns enkla alternativ för att lägga till dina etiketter för anmälningsrutor, framgångsmeddelande, felmeddelande och anpassningar kan läggas till med CSS.

MailChimp för WordPress

MC4WP: Mailchimp för WordPress

Om du använder MailChimp, är MailChimp för WordPress-plugin ett utmärkt alternativ. Plugin lägger till alternativ för att skapa en enkel prenumerationsoptin för din sidfält eller sidfot, förutom prenumerationsalternativ för nyhetsbrev för kommentarer, BuddyPress-registrering, bbPress, EDD eller WooCommerce-kassan.

MailPoet-nyhetsbrev

MailPoet Nyhetsbrev Plugin

Om du vill skicka nyhetsbrev på egen hand utan någon tredje partstjänst, ta en titt på MailPoet-nyhetsbrev. Denna plugin använder din e-postleverantör, webbhotell eller till och med Amazon för att skicka nyhetsbrev som du bygger direkt i din WordPress-instrumentpanel. Och den kommer med en enkel registrerings-widget som du kan infoga i valfri sidofält.

Senaste och populära inlägg Widgets

Dela dina bästa inlägg med dina läsare för att få fler visningar och delningar genom att helt enkelt lägga till dina inlägg i din sidofält eller sidfot. Detta användbara gratis plugin gör det enkelt att lägga till nya eller populära inlägg med en widget.

Senaste inlägg Widget Utökad

Senaste inlägg Widget Utökad

Den utvidgade widgeten för senaste inlägg gör det enkelt att visa dina senaste inlägg med miniatyrbilder, utdrag, taxonomi och mer i vilket widget som helst. Det finns massor av alternativ så att du kan begränsa resultaten efter kategori, tagg eller till och med poststatus.

WordPress Populära inlägg

WordPress Populära inlägg

Om du vill visa dina mest populära inlägg försöker du widgetprogrammet för WordPress Popular Posts. Välj om du vill visa dina bästa inlägg, sidor eller till och med anpassade inläggstyper baserat på sidvyer. Dessutom finns det alternativ att välja tidsperiod så att du kan visa dina populära inlägg på dagen, veckan, månaden eller till och med hela tiden.

WP-flikwidget

WP-flikwidget

För en mer unik look kan du istället lägga till en widget med flikar med inlägg. WP-flikwidgeten använder nya inlägg, populära inlägg, senaste kommentarer eller dina taggar för att skapa taggar. Dessutom finns det enkla alternativ för flikordning, pagination, antal inlägg som ska visas och miniatyrstorlek.

Senaste inläggs widget med miniatyrer

Senaste inläggs widget med miniatyrer

Den senaste inläggswidgeten med miniatyrplugin är precis vad det låter som – en enkel widget för att lägga till dina senaste inlägg i din sidofält. Men låt dig inte luras, det finns fortfarande många alternativ du kan använda för att anpassa dina recents-inlägg. Lägg till en anpassad titel, visa inläggmeta, definiera miniatyrstorlek, ställa utdragslängden, öppna länkar i en ny flik, etc..

Sidfält Polls & Surveys

Om du driver en blogg eller ett onlineföretag kanske du vill ta reda på vad dina läsare tycker på någon eller annan punkt. Det enklaste sättet att få omedelbar feedback är med en undersökning eller enkät, och dessa insticksprogram gör det enkelt att lägga till ett feedbackformulär till dina widgetområden.

WP-undersökningar

WP-undersökningar

WP-Polls är en enkel Ajaxed-enkät som du kan infoga i valfritt inlägg, sida eller sidofält. Anpassa dina omröstningar med mallar och CSS när du har skapat dem och sätt sedan in dem i valfritt widget-område genom att välja din varade enkät eller en specifik.

Poll, Survey, Quiz & Form av OpinionStage

Poll, Survey, Quiz & Form av OpinionStage

OpinionStage erbjuder ett mer funktionsrikt alternativ med deras Poll, Survey, Quiz & Form plugin. Detta är ett utmärkt sätt att öka läsarnas engagemang genom att be om läsaren input (eller till och med använda enkäten för en giveaway). Dessutom är det enkelt. Skapa bara enkätet och lägg till det i dina widgetar.

Quiz & Survey Master

Quiz & Survey Master

Plugin Quiz & Survey Master innehåller alternativ för att skapa enkla frågesporter och undersökningar med riktiga falska, flervals, öppna svar, kryssrutor, fylla i tomma frågor och nummerfrågor. Dessutom använder den en enkel kortkod, så allt du behöver göra är att klistra in kortkoden i textrutan, posten eller sidan var du än vill ha den.

Kontaktformulär Widgets

Sidofält och sidfot är bra platser för att placera enkla kontaktformulär och information. Oavsett om du vill ha ett formulär eller bara ett enkelt sätt att lista din kontaktinformation, här är våra favorit-pluginalternativ.

Kontaktformulär 7

Kontaktformulär 7 Plugin

Kontaktformulär 7 är en av de bästa gratis kontaktformulär-plugins på webben (det är faktiskt det plugin vi rekommenderar till alla våra Total-kunder). Nej gör kontaktformulär 7 det enkelt att bygga anpassade kontaktformulär men du kan infoga dina formulär var som helst med kortkoden för ditt formulär (klistra bara in det i en textwidget för att lägga till det i en sidofält eller sidfot).

WPForms Lite

WPForms WordPress Plugin

WPForms Lite är en dra-och-släpp-formbyggare för WordPress som du kan använda för att bygga anpassade formulär på några minuter. Dessutom finns det förbyggda mallar för att spara tid, såväl som enkla alternativ för att bädda in dina formulär i en widget, inlägg eller sida.

Kontakta widgets

Kontakta widgets

Om du bara vill visa din kontaktinformation (och inte ett formulär) kan du överväga den kostnadsfria plugin för kontakt Widgets. Denna enkla plugin lägger till två nya widgetar till din WordPress-webbplats: en för din personliga eller affärskontaktinformation (e-post, telefon, fax och adress med en Google-karta) och en annan för dina sociala profiler.

Kalender plugins

För företag och webbplatser med evenemang eller kampanjer är en kalender nyckeln. Kalendern är perfekt för att dela konferenser, happy hours, begränsad tidsförsäljning, webbseminarier och mer. Och att lägga till dem i sidopanelen eller sidfoten säkerställer mer exponering för vad du än kommer.

Händelsekalendern

Händelsekalendern

Händelsekalendern är en fantastisk kalender för WordPress som erbjuder enkla funktioner för att skapa och hantera händelser. Plugin lägger till en ny inläggstyp som du kan använda för att lägga till alla dina kommande händelser, samt en widget som du kan använda för att visa en händelselista i valfri sidfält eller sidfot.

Tockify-händelsekalender

Tockify-händelsekalender

Att lägga till händelser med Tockify Calendar-plugin är enkelt med den kraftfulla redigeraren, flera kalenderlayouter (månad, agenda, pin-board), anpassningsbart utseende, synkronisering av Google Kalender och mer. Plus den medföljande minikalendervidgeten gör det enkelt att visa dina kommande händelser inom en kalender med händelserna som anges under den valda dagen.

Mer användbara widgetar

Vi har täckt många widgets, men om du vill lägga till ett gäng widgets på en gång kanske du vill välja ett paket. Dessa alternativ nedan lägger till flera fantastiska widgetar i ett plugin.

Meks Easy Ads Widget

Meks Easy Ads Widget

För fler alternativ, titta sedan på Meks Easy Ads Widget. Detta plugin gör det möjligt att skapa ett obegränsat antal annonser från en enda widget med fördefinierade eller anpassade annonsstorlekar, slumpvis beställning, skjut eller rotera animationer och mer. Det är perfekt för att skapa ett växlande banner eller till och med ett rutnät med mindre annonser på 125 x 125.

Google Maps Widget

Google Maps Widget

Att lägga till en karta till din sidofält eller sidfot är ett bra sätt att låta dina besökare / kunder veta exakt var ditt företag ligger. Med Google Maps Widget-plugin kan du snabbt och enkelt lägga till kartor till dina widgetade områden. Till skillnad från vanliga inbäddningskoder tar Google Maps Widget-plugin det till nästa nivå så att du enkelt kan skapa interaktiva kartor med lightbox-stöd. De erbjuder också en PRO-version med mer än 50 tillagda funktioner och alternativ som skinn, widgetkloning, flera stiftstöd, Google Analytics-integration och naturligtvis premium-USA-baserat stöd.

Väder Atlas widget

Väder Atlas

Weather Atlas Widget är enkel, men en utmärkt plugin för att lägga till väder från praktiskt taget över hela världen till WordPress-baserade webbplatser. Det är ett roligt sätt att lägga till väderförhållanden till en skidstuga, hotell, nöjespark eller annan utomhusaktivitetsbaserad webbplats.

Widgeten är mycket anpassningsbar – alla designelement är justerbara och väderdata kan presenteras i olika former, språk och enheter. En av widgetens bästa funktioner är dess anpassningsförmåga. Bakgrund och gränser anpassar sig till den aktuella temperaturen, så att du snabbt kan tolka hur vädret är.

Väderförhållandesikonerna är enkla och vackra och anpassar också storlek, färg och nyanser av widgetens text. Dessutom är det lyhört. Detta betyder att den automatiskt anpassar sig för visning på mobila enheter. Teckensnittstorlek kommer att anpassas i enlighet med webbplatsens teckenstorlek (och placering på en sida såväl som webbläsarstorlek).

Googles recensioner-widget

Googles recensioner-widget

För företag är recensioner en viktig del av att bygga din trovärdighet och skapa förtroende för potentiella nya kunder. Google är en av de mest betrodda onlinekällorna för riktiga recensioner på webben, och med pluginprogrammet Google Reviews Widget kan du enkelt lägga till recensioner för ditt företag på din webbplats. Visa dina recensioner komplett med avatarer, stjärnor, recension av utdrag, läs mer länk osv.

Widget avaktivera

Widget avaktivera

Gillar du inte en specifik widget? Inga problem! Med widgeten inaktiverad kan du enkelt inaktivera specifika widgetar så att de inte är ett alternativ när du bygger din sidfält, sidfot eller andra widgetar som är redo för widget. Installera bara och börja arbeta med att ta bort de oönskade widgetarna!

Widgetimportör / exportör

Widgetimportör och plugin för exportör

Den sista plugin som vi ville dela är förmodligen en av de mest användbara – det är widgetimportören och exportören. Med detta kan du kopiera dina widgetar på en webbplats och använda dem, i exakt samma ordning och platser på en ny webbplats.

Detta är särskilt användbart om du klonar din webbplats på din lokala värd, flyttar till en ny värdplan eller om du har en flersidig installation och vill använda dina widgets igen. Installera bara plugin på din WordPress-webbplats och exportera JSON-filen, installera sedan plugin på din nya webbplats för att importera dina widgets.


Vi vet att det finns tusentals widgetar och widget-plugins men förhoppningsvis har vi kunnat hjälpa dig att hitta några av de du kanske vill ha eller behöver. Och alla de delade alternativen är 100% gratis och kan hittas i WordPress.org-arkivet (så att du kan installera tema direkt från din WordPress-instrumentpanelen).

Missade vi någonting? Om det finns en widget som du fortfarande letar efter berätta för oss så hittar vi den. Eller om du har ditt eget plugin för att rekommendera lämna oss en kommentar nedan så att vi kan kolla in den!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map