35 Utbildning, lärande och kurshantering WordPress-teman

Det är höst, vilket innebär att alla snart kommer tillbaka till skolan om de inte redan har gjort det. Det betyder också att det är dags för skolor och lärare att samla sina saker i förberedelserna för det nya skolåret. Vilken bättre tid än nu att ge din skolwebbplats eller onlinekursskatalog en uppdatering?


Vi har samlat några av våra favoritutbildning, lärande och kurshantering WordPress-teman för att hjälpa dig komma igång. Klicka bara på temabilderna för att lära dig mer!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. BuddyBoss

BuddyBoss Online Learning

Bygg din bästa online inlärningssida med BuddyBoss. Denna funktionsrika plattform innehåller allt du behöver för att skapa, publicera och till och med sälja dina kurser online. BuddyBoss-temat fungerar sömlöst med Gutenberg och Elementor, så att du kan skapa en anpassad layout du kanske vill ha. Plus inbyggt stöd för LearnDash innebär att du kan kurser med avancerade alternativ för förutsättningar, e-postmeddelanden, flerskiktskurser, uppdragshantering, åtkomstutgång och mer. Andra temafunktioner inkluderar sociala grupper, medlemsuppnåenden, diskussionsämnen, mobilkurser och stödda integrationer för populära plugins som BuddyPress, AppBoss, WooCommerce, MemberPress, Events Calendar Pro, WP Job Manager, GamiPress och Gravity Forms.

2. WPLMS

wplms-utbildning-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WPLMS är ett omfattande Learning Management System WordPress-tema utvecklat av VibeThemes och till salu på ThemeForest. Detta fantastiska tema är en komplett akademisk och pedagogisk ram för att hantera kurser, tester, utvärderingar, statistik och så mycket mer. Detta är det perfekta WordPress-temat för skolor, utbildningsinstitutioner eller certifieringsprogram.

WPMLS har allt du kan tänka på för en utbildningssida plus mer. Temat inkluderar stöd för kurser samt kursbeskrivningar, enheter, kurspriser, längd, betyg, recensioner, instruktör och jämnt antal deltagande studenter. Med det integrerade WooCommerce-e-handelspluginet är det enkelt att sälja dina kurser efter att du har lagt till dem. Dessutom när eleverna genomför kurser får de utvärderingar, poäng, märken och certifieringar via online-systemet.

En stor egenskap med detta tema är användarprofilerna. Studenter kan skapa sina egna profiler för att sedan registrera sig för kurser, delta i bbPress-forumen eller delta i BuddyPress sociala nätverk. Lärare har emellertid en ännu kraftfullare användardashboard från vilken de kan spåra kursaktivitet, se frågesport och testinlämningar, visa kursstatistik och kontakta elever. WPLMS gör det fullt möjligt för elever och lärare att interagera med varandra online.

Detta tema är verkligen ett ramverk. Det innehåller omfattande statistik för administratörer och lärare, privata forum och grupper (perfekt för studiegrupper), en enkel att använda dra & släpp sida byggare, leva dem anpassningssupport, massor av anpassade widgets och kortkoder, plus mycket mer.

3. Akademin

akademi-utbildning-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Academy gör det enkelt att undervisa och lära sig online. Temat inkluderar alternativ för användarprofiler, kurser och lektionsplaner, WooCommerce-integration, anpassade teckensnitt och färger, kursfunktioner (prenumerationer, certifikat, betyg etc.), anpassade kortkoder och mer. Med allt detta och mer kan du bygga en fantastisk edu-webbplats på nolltid.

4. eLumine

eLumine eLearning Environment WordPress Theme

eLumine är ett elegant och funktionsrikt tema som är fullt kompatibelt med LearnDash. Använd tematets inbyggda alternativ för LearnDash-kurser, anpassningsbara frågesporter, eleganta layouter, topplistor, social delning, bbPress-forum, BuddyPress-nätverk, dynamiska sidofält och mer. eLumine är full av fantastiska inställningar och funktioner (liksom en visuell byggare) för att göra din webbplats enkel.

5. LMS

LMS-utbildning-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

LMS är ett lyhört system för lärandehantering för WordPress, och eftersom det innehåller kurser, lärarprofiler, frågesporter, betyg, användarprofiler, kursspårning och mer är det en bra start för ditt online utbildningsprogram. Plus med Sensei, BuddyPress, Event Calendar, WooCommerce och MailChimp kompatibilitet kan du lägga till alla typer av fantastiska funktioner på din webbplats.

6. Guru

guru-utbildning-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Guru är ett rent utbildningstema som använder den populära Sensei-plugin för enkel kurshantering, liksom WooCommerce så att du kan tjäna pengar på din webbplats genom att sälja de kurser du lägger till. Vad mer kan detta tema göra? Massor! Gillar sidbyggnad med Visual Composer, fullständiga lärarprofiler, händelser via händelsekalendern plugin, test & quiz support och massor mer.

7. Varsita

varsita-utbildning-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Att bygga en webbplats för din skola eller universitet är enkelt med Varsita-utbildningens WordPress-tema. Det finns massor av fantastiska onlineinlärningsverktyg som ingår i detta tema som Themeum LMS-plugin, PayPal-integration, kurs- och lektionshantering, personalprofiler, anpassade evenemang, inbyggd mediaspelare och till och med Visual Composer för specialbyggda sidor.

8. Edubase

edubase-utbildning-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Den rena och professionella designen av Edubase-lärande och händelser WordPress-tema gör det till ett utmärkt val för alla utbildningar eller anläggningar. Temat är fullt lyhörda, så dina kurslistor ser alltid bra ut och fem mallar gör att du kommer enkelt att komma igång. Andra funktioner inkluderar lektionssidor, 2 rubrikstilar, lärarprofiler, kurser, BuddyPress-kompatibilitet och premium-skjutreglage för Visual Composer & Revolution.

9. CleverCourse

clevercourse-utbildning-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Clever Course är ett härligt LMS WordPress-tema som är perfekt för att skapa och sälja kurser online och offsite. Plus med inbyggt stöd för användarprofiler är det enkelt för instruktörer och studenter att hålla kontakten och hantera sina kurser. Temat kommer också med kursavslutningscertifikat, stöd för instruktörskommission, anpassad sidbyggare, avancerad adminpanel och mer.

10. Skickligt

skickligt-utbildning-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Skillfully är ett WordPress-tema för inlärningshantering som du kan använda för att skickligt skapa, visa och sälja dina kurser och evenemangsbiljetter. Kategorifilterna gör det enkelt att hitta kurser, färgväljare gör det enkelt att skapa ett anpassat utseende och stöd för Sensei, WooCommerce, Events Calendar Pro och Gravity-formulär för ännu fler temafunktioner!

11. EduLMS

edulms-utbildning-tema

EduLMS WP är en härlig utbildning WordPress-tema som är perfekt för att skapa en skola, universitet eller handledningsprogram webbplats. Temat innehåller fantastiska funktioner som du kommer att älska som frågesporter (plus godkända kriterier), lektioner, uppdrag och mer. På så sätt kan elever och lärare hålla sig på rätt spår! Andra funktioner inkluderar certifiering av färdigställande, RTL-support, anpassade kortkoder, inkluderad sidbyggare, 5 layouter, WooCommerce och mer.

12. MasterStudy

masterstudy-utbildning-tema

Om du vill bygga en utbildningssida är MasterStudy ett bra val. Utvecklarna gjorde sin forskning och har packat in alla funktioner du behöver för att utmärka. Detta LMS-tema är fullt av funktioner och alternativ för betalda och gratiskurser, 2 rubriker, kursrecensioner, personalprofiler, förinställda färgskal och kommande evenemang. Plus det medföljande Visual Composer gör det enkelt att bygga sidor och Revolution-reglaget innebär att du också kan skapa anpassade reglage.

13. Fabel

fabel-utbildning-tema

Skapa en lyhörd barns skola, dagis eller förskolewebbplats med Fable WordPress-temat. Detta roliga och vänliga tema innehåller ett demoinstallationsprogram med ett klick för att göra ditt liv enklare, plus en inbyggd drag & drop-sida för enkel anpassning. Men det är inte allt – temat kommer också med Slider Revolution, en inbyggd tidtabell, kraftfull temalternativspanel, temastilarpanel och mer.

14. eLearn

eLearn-utbildning-tema

eLearn är ett WordPress-tema för flera användningsutbildningar med flera layouter och målsidor inkluderade för snabb och enkel installation. Temat är översättningsklart, fullt responsivt och drivs av Unyson-ramverket för anpassade mönster. Lägg bara till videor och inlägg för dina kurser, lägg sedan till en anmälan för användare att prenumerera.

15. Epsilon LMS eLearning

eLearning-utbildning-tema

LMS eLearning är ett kraftfullt tema för att skapa en LMS med WordPress. Temat gör det enkelt att erbjuda onlinekurser gratis eller till salu, oavsett vilket du väljer finns det massor av funktioner som stöd för LearnPress LMS-plugin, bbPress-forumintegration, flera betalningsmetoder (WooCommerce, PayPal, Stripe) och 8 förberedda demos du kan importera för snabb installation!

16. KIDIX

kidix-utbildning-tema

Skapa en söt webbplats för din skola, dagis, daghem eller läger på nolltid alls med Kidix utbildning WordPress-tema. Använd de inbyggda anpassningsalternativen för att göra direkta designändringar för färger, teckensnitt och mer till din webbplats. Lägg till dina lärare, klasser och till och med fotoalbum med hjälp av de medföljande anpassade inläggstyperna. Åh, och Kidix är WPML redo för enkla översättningar.

17. Uppfinna

uppfinna-utbildning-tema

Invent är ett WordPress-tema för utbildning och kurs som skapats för högskolor och universitetswebbplatser. Temat har komplett LearnDash-stöd så att du kan lägga till dina kurser utan problem. Uppfinningen innehåller anpassade inläggstyper för kurser, nyheter, evenemang, avdelningar, fakultet och till och med en portfölj. På så sätt kan du hålla innehållet vackert och organiserat. Och med den inbyggda kortkodgeneratorn är det inga problem alls att skapa anpassade sidor!

18. Universitet

universitetsutbildning-tema

Info & nedladdning

Bygg en fantastisk webbplats för din utbildningsanläggning med universitetets WordPress-tema. Med stöd för LearnDash-kurser, lektioner och frågesporter kan du lägga till alla typer av utbildningsprogram online. Dessutom med den inbyggda WooCommerce-butiken kan du sälja tillgång till kurser samt biljetter till kommande evenemang och konferenser. Andra funktioner inkluderar sidbyggnad, färgalternativ, responsiv & retina design, anpassad kalender och mer.

19. Educampus

educampus-utbildning-tema

Educampus är ett enkelt WordPress-tema för utbildning och universitetsstil med minimal design och användbara alternativ för att få din skolwebbplats igång snabbt. Temat är helt lyhört, näthinneklart, inkluderar premium skjutreglaget Visual Composer & Revolution, kurser och till och med en grundläggande händelsekalender.

20. Lilla människor

little-folk-utbildning-tema

Little People är ett roligt och funktionellt barnomsorg, dagläger, handledning, förskola och dagisstil WordPress tema. Little People tillhandahåller massor av funktioner för dig att bygga den perfekta webbplatsen för dina barns utbildningsprogram som en enkel sidbyggare, premium Revolution-skjutreglage, TimeTable-schemaläggningsplugin, anpassade teckensnitt och fullt översättningsstöd.

21. Driveme

driveme-utbildning-tema

Det finns körskolor också, och för dessa Driveme är ett bra alternativ. Detta nischutbildningstema är perfekt för förare, motorcykelträning, semi-truck instruio eller till och med konstruktionsutrustning körskolor. Oavsett vad du lär folk att köra har Driveme alternativ för layouter på hemsidan, betalningsmetod, bokning, färger, kurslistor och mycket mer.

22. Utbildningscentrum

utbildnings center-wordpress-tema

Utbildningscentrum WordPress-tema gör det enkelt att skapa en webbplats (med utbildningskurser) för din högskola, universitet eller online-skola. De avancerade systemen för lärningshantering innehåller intuitiv navigering, flexibla kurser och begränsad åtkomst för kunder (eller studenter). Dessutom finns sidmallar, obegränsade färger, massor av bloggstilar och mer för ett anpassat utseende.

23. Polyteknik

yrkes-utbildning-tema

Detta utbildning & LMS WordPress-tema har alla funktioner du behöver för att bygga en utbildningswebbplats på nolltid. Polytechnic låter dig lägga till detaljerade fakultetssidor, utvidgade användarprofiler, en fullständig kurskatalog, mega-menywebsnavigering och mer. Plus med Sensei & WooCommerce-support kan du enkelt lägga till och sälja kurser!

24. Babybarn

baby-barn-utbildning-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Baby barn är ett utbildnings- och inlärningspremium WordPress-tema på Themeforest som du kan använda för att skapa en härlig webbplats för din dagis, skola, läger eller utbildningsbarnsprogram.

Detta tema använder Visual Composer-plugin, så du kan dra och släppa element för att skapa dig perfekt hemsida, kontaktsida och mer. Dessutom med inbyggda anpassade inläggstyper för evenemang, lärare, utflykter, kurser och mer är det enkelt att lägga till all programmets information på din webbplats.

En annan stor egenskap med detta tema är den inkluderade tidtabellen för WordPress. Detta plugin gör det enkelt att schemalägga och färgkodera dina kurser eller klasser i enlighet därmed. Detta gör det enkelt för föräldrar att se vad du erbjuder och när. Babybarn har också fantastiska funktioner för obegränsade färgalternativ, sidfotalternativ, evenemangssidor, lärarprofiler, murblogg och mer.

25. Mitt universitet

min universitetsutbildning-tema

Mitt universitet är ett lyhört utbildningstema byggt med Bootstrap och Visual Composer-stöd för en bunnsolid grund och enkla anpassningar. Andra funktioner som du finner användbara inkluderar avancerad kurssökning, färg- och typsnittalternativ, översättningsstöd och utökad dokumentation (för att svara på eventuella frågor du kan ha).

26. Färdiga skolutbildningskurser

Färdiga skolutbildningskurser

Färdigt tema är avsett både för större organisationer som skolor och universitet, samt individuella handledare. När det gäller designpreferenser har detta tema mycket att erbjuda, från 4 tillgängliga demonstrationer och 6 färgskal, till förberedda uppmaningar till action-banners som är en nödvändig del av varje webbplats.

Färdiga ett Sensei-kompatibelt tema som utnyttjar WooCommerce för e-handelsfunktioner och kursförsäljning. Utvecklarna av detta tema utformade och utformade det speciellt för försäljning av onlinekurser, med inspiration från högprofilsidor som Coursera, Udemy, CodeAcademy och Lynda.

Förutom Sensei och WooCommerce, stöder temat Events Calendar Pro och Contact Form 7 och kommer med Visual Composer och LayerSlider. Fyra distinkta hemsidor finns att välja mellan, och temat inkluderar stöd för lärarprofiler.

27. Modern skolutbildning

Skoltid modern utbildningstema

Oavsett skolans storlek eller syfte, båda ska ha en fullt fungerande webbplats för att visa grundläggande antagning, plats och personalinformation eller tillhandahålla onlinelektioner och kurser. Skoltid är den perfekta lösningen.

Med de inkluderade många premiumfunktioner som utformats specifikt för skolwebbplatser som Visual composer, Google-teckensnitt, Schemalägg händelser, Kontaktformulär 7, Layer skjutreglage, Mammoth Header och footer Builder – vem som helst kan skapa en vacker och fullt funktionell skolwebbplats.

De väsentliga sidorna i en skoltidsmall inkluderar: Hemsida för din webbplats med grundläggande information om din skola, Om oss med detaljerad information om antagningar och personal, Kurser och program, Blogg för att hålla dina elever och föräldrar informerade om de senaste nyheterna, Kontakta för att enkelt kunna nå ut till administration, evenemang för skolkalenderåret och Gallerier för att visa atmosfären och miljön på ditt campus.

28. Utbildningspaket

Utbildningspaketema

Education Pack är ett första mångsidig tema för utbildning och tack vare plugin “Learning Course” tillåter du fullständig hantering av kurser, lärare och lektioner.

Varje demo har varit genomtänkt och utformad för specifika utbildningsområden som: universitet, campus, högskola, e-lärande skola, musikskola, matakademi, körskola, designskola, språkskola, dagis och dansakademi. Detta gör det till det perfekta WordPress-temat för ditt utbildningscenter.

Med utbildningspaket kan du börja sälja onlinekurser och organisera klasser lokalt oavsett om du är specialiserad på lokala workshops eller online-kurser – gratis eller premium – för alla utbildningsområden. Detta extremt kraftfulla tema erbjuder också en enkel demoimportfunktion med ett klick för att hjälpa dig att komma igång direkt och börja sälja onlinekurser.

Utbildningspaket använder sin egen anpassade ram som använder liveanpassaren för att göra det enkelt att anpassa och din webbplats kan se perfekt ut i några steg. I paketet finns också den berömda och kraftfulla sidbyggaren ”Visual Composer” som du kan använda för att skapa fantastiska anpassade sidor med massor av standardkomponenter och anpassade komponenter. Du behöver inte veta koden som denna sidbyggare tackar för de enkla dra och släpp-verktygen.

Med LMS-plugin kan eleverna lämna betyg av kurser för att hjälpa dig att upprätthålla de högsta standarderna och de kan också jämföra kursen så att dina användare kan välja den bästa kursen för alla behov. Dina användare kan också betala för kurser genom säkra transaktioner med PayPal. Plus massor mer – vilket gör utbildningspaket till ett bra alternativ!

29. Eduma WP Education

Eduma WordPress Theme

Eduma Education WP är ett fantastiskt utbildning WordPress-tema byggt med LearnPress LMS, # 1 LMS på WordPress.org, vilket gör det till en perfekt webblösning för utbildningscenter, skolor, universitet och webbplatser för online-lärande.

Med många funktionaliteter och 10+ fördesignade mallar är det så mångsidigt och kraftfullt att så länge du bygger en utbildningswebbplats kan du alltid bygga den effektivt med detta tema med minsta möjliga tid och ansträngning.

Dra-och-släpp-sidbyggaren och det obegränsade antalet alternativ och anpassningar utbildning WP erbjuder gör det bra att arbeta med. Medan du fortfarande har full kontroll över hur webbplatsen ser ut och fungerar, kan du fortfarande använda dessa anpassningar enkelt med hjälp av SiteOrigin Drag and Drop PageBuilder.

Dessutom är det ultimata skälet till att det matchar ditt projekt för utbildningswebbplatser att det tjänar ditt krav på att leta efter en bra WordPress LMS. Utbildning WP är byggt med de bästa WordPress LMS – LearnPress. För närvarande finns det 10 000+ aktiva webbplatser och lärare som använder detta plugin. LearnPress är känt för sitt lysande kurshanteringssystem som kategoriseras i enheter / sektioner, lektioner, frågesporter, länkar och YouTube-videor. Det kommer också med många fantastiska tillägg och funktioner som kurssamling – ger dig en samling relaterade kurser, eller kursgranskning / betyg, eller frågesporthantering med många frågor och många andra funktioner.

30. Akademi

Academia WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Academia är ett utbildningstema som är speciellt utformat för utbildningsinstitut som skolor, högskolor och språkcentra. Detta tema är ett lättanvänt och utmärkt val för din institutwebbplats.

Slösa inte din tid på att lära dig kod och implementera något nytt. Academia levereras med den kraftfulla Visual Composer, en av marknadens bästa drag & drop-sidbyggare. Att lägga till innehåll, kurs och media är lika enkelt som att dra och släppa element på plats.

Academia har också tre hemsidevariationer så att du kan komma igång snabbare. Dessutom är den helt WooCommerce-kompatibel. Med WooCommerce-integration kan du sälja din kurs eller material. På toppen av allt detta är Academia ett av de första teman som kommer med apple tv-effekter för dina WooCommerce-produkter.

Panelen för temalternativ kommer också med olika rubriker, kortkoder, MailChimp-integration, widgetpositioner och mer. Ta en titt på funktionslistan nedan för att se varför Academia verkligen är ett fast val för ditt utbildningsinstitut.

31. Buntington Education

Buntington Education WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Buntington är ett utbildnings- och akademiskt premium WordPress-tema tillgängligt från Themeforest. Grundläggande och korrekt, detta tema skulle vara ett bra alternativ för alla skolor, lärare, högskolor, tekniska skolor eller annat utbildningsprogram.

Att utbilda sinnen – unga och gamla – är ett tufft jobb. Så slös inte bort tid på att försöka skapa en akademisk webbplats på egen hand, använd istället Buntington. Detta coola och rena tema har allt du behöver för att skapa en webbplats för din skola eller ditt program. Att lägga till kurser, gallerier och evenemang är en bris tack vare de anpassade inläggstyperna som ingår i Buntington.

En annan bra sak med Buntington är hur lätt det är att anpassa temat för din skola. Använd den inbyggda startsidan för att skapa en perfekt startsida för din webbplats. Välj kolumner, lägg till kortkoder för innehåll och mer. Du kan också skapa återanvändbara innehållsblock med innehållstyckets inläggstyp, så att du bara kan infoga ditt duplicerade innehåll utan att behöva skriva det igen varje gång du lägger till ett nytt inlägg eller sida.

Buntington innehåller också fantastiska funktioner som AddThis support, anpassade reglage, massor av kortkoder, anpassade widgets, alternativ för höger och vänster sidofält och mer.

32. Elementära

Elementärt WordPress-tema

Info & nedladdning

Elementary är ett akademiskt och utbildningspremium WordPress-tema skapat av Academia Teman. Detta rena tema är perfekt för skolor, utbildningsanläggningar, dagvård, högskolor, tekniska skolor och alla andra utbildningsanläggningar.

Kärnan i alla utbildningsanläggningar är den personal och studenter som utgör det, men skolans webbplats är sättet att hålla dem alla informerade och anslutna. Skapa en vacker och användbar webbplats för din utbildningsanläggning med Elementary. Detta härliga tema innehåller fantastiska funktioner som du behöver för att göra din skolwebbplats informativ och rolig.

Tematets anpassade kurssidor gör det enkelt att lägga till din kurslista och fullständig kursinformation (beskrivning, plats, poäng etc.) på din webbplats. Och personalsidesmallen är perfekt för att lägga till alla dina lärare, professorer, administratörer eller dekaner. Men det är inte allt, det finns också sidmallar för att lägga till gallerier och vittnesmål så att potentiella studenter kan se hur ditt campus är och läsa riktiga människors tankar om din institution.

33. Blackboard

Blackboard WordPress Theme

Info & nedladdning

Blackboard är en utbildning och akademisk stil WordPress-tema skapat av AcademiaThemes. Detta tema är byggt för skolor och organisationer och ger dig många alternativ för att skapa en fullständig kurskatalog, schemalägga evenemang, lägga till gallerier och mer.

Att skapa en informativ och användbar webbplats är nyckeln för alla skolor eller utbildningsinstitutioner. Vilken nytta är en webbplats för dina elever om den inte har all information de behöver? Med Blackboard är det enkelt att skapa och underhålla innehåll som är relevant för dina användare. Plus, om du behöver hjälp med att komma igång inkluderar ditt köp av temat också en timmes anpassad kodning (för att justera och finjustera temat) plus ett års support och uppdateringar.

Som vi sa måste du ha information som är relevant för dina studenter / användare. Blackboard gör det enkelt att lägga till allt som en typisk student skulle leta efter. En komplett kurskatalog (med kurskoder, högskolepoäng, längd, termin och mer), personalkatalog (lägg till bio, kontaktinformation, titel och kontonummer), vittnesmål, tidigare och framtida evenemang och till och med gallerier. Blackboard innehåller sidmallar som gör det enkelt att lägga till huvudarkivsidor för alla nämnda inläggstyper – välj bara mallen och spara.

Blackboard är ett bra sätt att visa upp din akademiska verksamhet eller anläggning. Oavsett om du är en högskola, ett professionellt lärarprogram, ett handledningscenter eller något annat utbildningsrelaterat program är Blackboard ett utmärkt WordPress-tema som säkert kommer att imponera på dina studenter, lärare och till och med dina konkurrenter..

34. Lectura

Lectura WordPress Theme

Info & nedladdning

Lectura är ett rent och modernt WordPress-tema för utbildningspremier skapat av AcademiaThemes. Den här mallen är perfekt för att skapa en webbplats för din skola, colege, certifieringsprogram, sommarläger eller annan organisation.

Innan de begär sig till ett långsiktigt eller kostsamt program kommer de flesta att först undersöka det. Vad hittar de när användare söker efter din organisation? Du bör ha en lättanvänd webbplats som är full av innehåll inklusive dina kurser eller program, svar på vanliga frågor, ett sätt att kontakta dig och mer. Lectura är ett fantastiskt sätt att skapa en modern och användbar webbplats som elever, föräldrar och potentiella registranter kommer att älska.

Lectura är snabb och enkel att installera. Använd sidmallarna för att sätta ihop dina huvudarkiv för din blogg, personal, kurser, evenemang och mer. Och om du har några frågor kan du alltid kontakta AcademiaTemas för lite hjälp – när du köper Lectura får du också ett helårs support och en timmes gratis anpassad kodning. Det här är fantastiskt om du stöter på fel, eller om du behöver några justeringar som du inte känner dig bekväm att koda själv.

Temat är också lätt att ändra för att matcha ditt varumärke. Välj mellan obegränsade färgvariationer, lägg till anpassade widgets, inkludera dina sociala medielänkar, lägg till kampanjvideor och mer. Med Lectura är du redo att börja marknadsföra din organisation på nolltid.

35. Erudito

Erudito WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Erudito är ett WordPress-tema för utbildning och företag som designats av WPZoom. Detta helt lyhörda tema ser bra ut på de flesta enheter och är bra för att visa upp din skola, högskola, företag eller annan organisation.

Erudito är ett rent tema med många användbara funktioner, till exempel anpassade sidmallar och inläggstyper som gör det enkelt att lägga till sidor för aktuella händelser, avdelningar eller en blogg till din webbplats. En widget-sidofält och sidfot gör temat enkelt att navigera och låter dig välja vad som ska visas. En ren rubrik, utformad pagination och integration i sociala medier är bara några av de mer funktionella aspekterna av detta tema.


Det är det nu! Förhoppningsvis fanns det ett WordPress-tema för att perfekt tillgodose dina behov. Och om inte, skulle jag starkt rekommendera att titta igen på WPLMS-temat ovan eftersom det kommer med kraftfull Visual Composer för anpassade layouter på alla inlägg eller sidor. Eller om du har hittat ett annat tema som vi missade, meddela oss nedan. Lycka till med skolåret!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me