5 skäl WordPress-användare bör byta till Facebook-kommentarer

När du tillåter besökare att kommentera dina WordPress-inlägg ökar du engagemanget, skapar en konversation, frestar människor att komma tillbaka och uppmanar andra att generera surr om din webbplats. Allt detta är goda nyheter om du vill bygga ett onlineföljande.


Lyckligtvis erbjuder WordPress flera plugins som gör det enkelt att kommentera. Med bara några musklick kan du vara på väg att skapa en virtuell vattenkylare där människor delar sina tankar.

Kommentarsektioner är dock ett huvudmål för missbruk. Människor publicerar skräppost, groteske förolämpningar och till och med hot om våld i kommentarerna i olika bloggar. Det finns inget sätt att implementera en lösning som helt eliminerar denna potential, men det finns ett sätt att minska den dramatiskt: Använd Facebook-kommentarer som en lösning. I den här artikeln undersöker vi hur kommentarer gynnar din webbplats och förklarar varför Facebook-kommentarer är det bästa alternativet.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Hur kommentarer gynnar din WordPress-webbplats

Om du driver en blogg av något slag ser du förmodligen att bygga en online-community. Du riktar dig till likasinnade människor som delar de intressen som markeras av innehållet på din webbplats. Det är en ömsesidigt fördelaktig relation: Dina besökare får information som de anser vara värdefull genom att besöka din webbplats och du bygger en publik.

Det är dock också en bra idé att låta dina besökare interagera med varandra. Ett av de bästa sätten att göra det är med ett kommentaravsnitt som låter dem inte bara lämna feedback på ditt innehåll utan också interagera med varandra. Här är några av de fördelar du kan förvänta dig från ett kommentaravsnitt.

Förbättrad engagemang

Varje digital marknadsförare letar efter engagemang. Det är den ursprungliga grodden som så småningom skapar viralitet. Det är det som förvandlar ditt innehåll från bara en annan artikel i cyberspace till ett måste-läsat stycke som folk delar med sina vänner.

Kommentarer uppmuntrar engagemang genom att låta besökare dela sina tankar om ditt innehåll. Kommentarer går emellertid längre eftersom de tillåter människor att uttrycka sina åsikter på samma sida som ditt innehåll. När folk delar eller tweetar din artikel kan de ge några av sina kommentarer, men det är bara synligt för sina vänner och följare. Men ett kommentaravsnitt tillåter dem att dela sina tankar precis under själva artikeln. Det är ett bra sätt att bygga ett samhälle där människor känner att deras röst hörs.

En social gemenskap

En kommentarsektion ökar inte bara engagemanget, utan ökar också sannolikheten för att bygga ett socialt samhälle. Om du ser din webbplats som en virtuell soffa där gamla vänner kan krascha när de dyker upp från ingenstans, vill du skapa en känsla av tillhörighet.

Med ett kommentaravsnitt får du människor att gå fram och tillbaka med varandra. De kommer att diskutera artikeln ovan kommentaravsnittet. De kommer att prata om sina favoritställen att äta. De kommer att påminna om gamla tider. Och ja, de argumenterar till och med fram och tillbaka ibland.

Vad gör det för din webbplats? Det skapar en online-community som dina besökare sannolikt inte kan hitta någon annanstans. Denna community gör din blogg unik och håller den efterfrågad.

Upprepa besökare

Vad händer när människor pratar fram och tillbaka med varandra? De måste svara på vad den andra personen säger. När människor är engagerade i diskussioner i ett kommentaravsnitt kommer de att vilja svara. För att göra det måste de komma tillbaka till din webbplats för att göra det. Det betyder fler klick för dig, vilket i sin tur innebär fler annonsvisningar och mer intäkter. Alla vinner.

Faktum är att ett kommentaravsnitt är ett av de bästa sätten att göra din webbplats “klibbig”. Om dina besökare börjar kompisar och debatterar med varandra kommer de att komma tillbaka. Du kommer att bygga en lojal gemenskap som inte finns någon annanstans.

Introduktion av Facebook-kommentarer

Facebook Kommentarer WordPress Plugin

Så hur lägger du till Facebook-kommentarer på din webbplats du frågar? Enkelt – med en plugin naturligtvis och fri en vid det. Facebook Kommentarer WordPress, som namnet antyder är ett WordPress-kommentar-plugin som är integrerat med Facebook.

Den omedelbart märkbara nackdelen med denna lösning är naturligtvis att personer som inte har Facebook-konton inte kommer att kunna lämna kommentarer. Det omedelbara svaret på den invändningen är: Vem inte har du ett Facebook-konto? Facebook-samhället har hundratals miljoner användare över hela världen. Du kommer säkert att kunna skapa din egen subkultur online från Facebook-användare.

Facebook Comments ger dig en fantastisk, gängad kommentarlösning som är integrerad med den populära webbplatsen för sociala medier. Det är kanske den bästa kommentarlösningen för din blogg.

Installera plugin

Om du har installerat ett plugin tidigare kommer den här processen att bli mycket bekant. navigera bara till Plugins> Lägg till nytt i din WordPress-instrumentpanel. Sök bara efter “Facebook-kommentarer.”

Installera Facebook Kommentarer WordPress Plugin

Det bör vara det allra första plugin på listan. Men om det inte är av någon anledning, bläddra bara ner på sidan tills du hittar plugin-kommentarerna för Facebook Kommentarer med den gröna kommentarlogotypen och 40k + installationer. Klicka bara på knappen för att installera och aktivera sedan plugin.

Konfigurera plugin

När den är aktiverad bör du märka en ny instrumentbräda för “FB-kommentarer.” Klicka på den för att ange dina kommentarinställningar. Det finns många coola inställningar för teckensnitt, textfärg och mer, men vi rekommenderar att du stylar dessa för att matcha resten av ditt tema. Men de två viktigaste är App-ID (från Facebook) och Visa kommentarer på (för att ställa in var du vill att Facebook-kommentarer ska visas som standard).

Facebook Kommentarer WordPress Plugin-inställningar

Innan du överensstämmer med dina inställningar, kommer du först att skapa ditt Facebook-app-ID för att synkronisera din Facebook med din webbplats. Klicka på den här länken till skapa en app för att hantera dina kommentarer. Detta tar dig till Facebook, där du ser alternativet att bli Facebook-utvecklare. Klicka på den gröna knappen för att registrera dig och följ sedan anvisningarna på skärmen.

register-fb-dev

När den har registrerats bör skärmen nu visa en grön knapp till “+ Lägg till en ny app” som den nedan. Klicka på den för att komma igång.

add-new-fb-app

Därefter väljer du din apptyp. Eftersom vi kommer att använda detta för dina WordPress-webbplatskommentarer väljer du alternativet WWW: webbplats.

choose-app-typ

När du har valt ska du se en skärm för att starta din webbplats-appsida, men eftersom vi egentligen bara gör detta för app-ID klickar du bara på högeralternativ för att hoppa över installationen och skapa app-ID.

skip-fb-app-setup

Nu får du skapa ditt ID! Lägg bara till ett visningsnamn och namnutrymme som du kommer ihåg, välj en kategori och klicka på den blå knappen för att skapa ID.

skapa-the-app-id

Okej, nu har du ett Facebook-app-ID! Kopiera det bara och gå tillbaka till din WordPress-instrumentbräda för att klistra in den.

Facebook Kommentarer WordPress Plugin-inställningar

Med det gjort kan du gå igenom och lägga till dina FB-kommentarinställningar. När du är klar klickar du bara på spara – det är det!

Med detta plugin har du också möjligheten att inaktivera automatisk inkludering av Facebook-kommentarer på varje inlägg / sida och istället använda en praktisk dandy-kortkod. På detta sätt kan du inkludera Facebook-kommentarer endast på specifika sidor eller sidmallar som du skapar.

Notera: Du kan naturligtvis också uppgradera till Pro för åtkomst till färgscheman (mörk / ljus), anpassningsbara bakgrunder, 39+ animationseffekter, en premium-pluginlicens för flera webbplatser och premiumstöd. Även om allt du vill göra är att finjustera vissa färger, är det troligt något du kan hitta på med en snabb Google-sökning och minimal CSS>

Varför du ska använda Facebook-kommentarer

Det finns många skäl att anta Facebook-kommentarer som din valbara lösning (oavsett om det är via FB Comments WordPress-plugin), och vi kan fortsätta och fortsätta. Här är dock bara de fem bästa, bara för att komma igång:

1. Minskad trolling

Med få undantag använder människor sina verkliga identiteter på Facebook. Det står i kontrast till andra kommentarlösningar, som Disqus och Livefyre, där människor kan skapa ett konto med vilket namn som helst eller hantera. Facebook kräver att människor anger giltig identitetsinformation.

Det minskar trolling betydligt, eftersom online-troll älskar anonymitet. Om människor vill slå ut på en medkommentator med en ung förolämpning, måste de göra det med sitt riktiga namn (och förmodligen sin bild) med en Facebook-kommentar-lösning.

Ja, som nämnts ovan, det finns alltid människor som lär sig att slå systemet. Men människor kommer vanligtvis inte att gå ur deras sätt att skapa ett falskt Facebook-konto bara för möjligheten att förolämpa människor online.

Verkligheten är att även om du aldrig kan eliminera trolling, kan du minska det betydligt genom att tvinga människor att kommentera med en verklig identitet. Det gör omedelbart Facebook-kommentarer bättre än andra lösningar.

2. Minskad spam

Som vi har sett använder SEO-proffs som har undergått den mörka sidan av styrkan kommentarerna i bloggarna för skräppost. Enkelt uttryckt, det är svårare att göra med Facebook-kommentarer vilket gör det till en utmärkt metod att lägga till din lista över sätt att förhindra WordPress-spam.

Det beror på att Facebook omedelbart kommer att förbjuda alla konton som misstänks för missbruk. Så de svarta hattarna måste gå igenom den svåra processen att skapa ett nytt Facebook-konto, komplett med en identitet som lurar företaget att tro att personen är verklig, innan de påbörjar skräppost på nytt..

3. Öka socialt engagemang

Facebook är fortfarande den mest populära webbplatsen för sociala medier på planeten. Om du har ett kommentarsystem som är knutet till Facebook, har du precis öppnat en helt ny möjlighet att öka engagemanget.

Med Facebook-kommentarer får du det bästa av båda världarna. Du får engagemang från kommentarerna och du får också ytterligare exponering eftersom dessa kommentarer är knutna till Facebook. Personer som kanske inte har besökt din webbplats, men märkt att en av deras vänner kommenterade en artikel på din blogg, kan bli frestad att kolla vad du har lagt ut. Du kan sluta med en ny lojal besökare.

4. Mest “gillade” kommentarer Gå till toppen

Ett annat sätt som Facebook-kommentarer minskar på skräppost är att det sätter de mest “gillade” kommentarerna högst upp. På så sätt är det första som dina besökare ser högst upp i kommentarsavsnittet den kommentar som uppskattades mest. Det kommer (vanligtvis) inte att bli skräppost.

Om du lägger de mest gillade kommentarerna överst, lägger också de galna, förolämpande och annars meningslösa kommentarerna i botten, där de är mindre benägna att ses. Det hindrar trollarna från att matas.

5. Förbättrad trovärdighet

När du ser en kommentar från “xyzzy2122” på ett diskussionsforum, hur allvarligt tar du den? Det kan vara vem som helst. Men med Facebook-kommentarer kommer folk att erbjuda kommentarer under deras riktiga namn och profilbilder. Det kommer att öka deras trovärdighet, vilket i sin tur förbättrar kvaliteten på den övergripande diskussionen.

Packa in det

Sammanfattningsvis bör Facebook-kommentarer utan tvekan vara din “gå till” kommentarlösning. Det kommer att minska trollantalet, hjälpa till att eliminera skräppost, binda dig till ett stort socialt nätverk och förbättra diskussionernas totala integritet på din webbplats. Vad är din favoritlösning för kommentarer på din webbplats? Känn dig fri att låta på lämpligt sätt i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map