50 viktiga WordPress-plugins som alla bloggare bör känna till

Väsentliga WordPress-plugins som alla bloggare bör känna till

Det är nästan mitten av 2016 och det har varit ett händelserikt år för WordPress-entusiaster. Är du redo att testa din WordPress-plugin-jargong? Tänk på denna lista som ett mellanliggande test för WordPress-plugin-kunskap.


Cirka 40% av insticksprogrammen i denna lista är mycket vanliga – alla som har använt några månader med WordPress skulle ha hört talas om dem. Några av dem riktas till digitala marknadsförare – och vi har också plugins för att hjälpa lokala företag.

Vi har försökt beskriva varje plugin så kort som möjligt. För några få fall har vi också nämnt några anmärkningsvärda alternativ som du borde veta. Så luta dig tillbaka, koppla av och njut av denna pluginlista från ett halvt sekel.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Easy Updates Manager

01 enkla uppdateringar manager wordpress plugin 2016 wpexplorer

Detta plugin hjälper till att ta bort kaoset från att uppdatera WordPress och dess komponenter (läs: teman och plugins). Du kan finjustera uppgraderingen av konfigurationen med större / mindre / utvecklingsuppdateringar, tema- och / eller plugin-uppdateringar och deras kombinationer. Åh, och det stöder Multisite också!

2. Disqus

02 disqus kommentera system wordpress plugin 2016 wpexplorer

Disqus och Livefyre är de två mest populära webbtjänsterna för kommentarhantering som också fungerar i WordPress. De integrerar en grupp av följare, sociala medier och effektiva motåtgärder mot skräppost för enkel, realtids kommentering. Disqus spelar också trevligt med WordPress – det gör det genom att lämna en kopia av Allt kommentarerna på rätt plats (dvs i rätt tabeller) i WordPress-databasen.

3. Inaktivera kommentarer

03 inaktivera kommentarer wordpress plugin 2016 wpexplorer

Även om du individuellt kan inaktivera kommentarer i varje inlägg eller sida i WordPress – kan det verkligen ta en massa om du driver en webbplats med mer än 1000 inlägg. Det är här plugin är praktiskt. Det gör att du kan inaktivera kommentarer för alla inläggstyper (dvs. ett inlägg, en sida eller någon användardefinierad inläggstyp) från ett enda alternativ. Den stöder också WordPress multisite vilket gör det till ett extremt effektivt verktyg för nätverksblogförlag.

4. Bruten länkkontroll

04 Broken Link Checker wordpress plugin 2016 wpexplorer

Efter att ha brutit länkar skadade dina SEO-poäng. Den berättar också för besökaren att du är slarvig eller att du inte bryr dig om dem – även om du djupt gör det. Det är bara men naturligt att trasiga länkar kommer genereras över tid och du har inte råd att låta dem vara det. Det är därför du använder detta plugin för att bli av med din WordPress-webbplats varje trasig länk. Det kan kontrollera inlägg, sidor, kommentarer inklusive anpassade inläggstyper. Sökparametrarna är mycket konfigurerbara och det kan också skickas via e-post när du har brutna länkar.

5. Temakontroll

05 temakontroll wordpress plugin 2016 wpexplorer

Medan de flesta teman som laddas ner från är upp till rekommenderade standarder och bästa praxis, är det viktigt att kontrollera alla teman, särskilt om du köper dem från externa temabutiker som Themeforest.

6. Begränsa Content Pro

06 begränsa innehåll pro wordpress plugin 2016 wpexplorer

Utvecklad av WordPress-veteranen Pippin Williamson kommer den fria versionen av plugin-programmet Restrict Content att visa innehåll för endast registrerade eller inloggade användare. Den verkliga kraften ligger i premium Pro-versionen av plugin med vilken du får kickass-funktioner som – PayPal-integration, rabattkoder, rapportgenerering och mycket mer.

7. Duplicator

07 duplicator wordpress plugin 2016 wpexplorer

Den här fina lilla plugin tar ut stressen från att migrera en WordPress-webbplats från en plats till en annan. Det gör att du enkelt kan kopiera, överföra eller klona en befintlig WordPress-webbplats till en annan plats.

8. BJ Lazy Load

08 bj lazy load wordpress plugin 2016 wpexplorer

Detta är en av dessa måste-ha plugin för prestandaförbättring. Den laddar i huvudsak bara bilder när de är synliga i besökarens vy, genom att byta ut bilderna med en platshållare. Med andra ord laddar pluginet bara bilder när en besökare rullar ner så se dem. Detta förbättrar laddningstiden och sparar bandbredd för båda parter.

9. WP Smush – Bildoptimering

09 wp smush image optimization wordpress plugin 2016 wpexplorer

Det är en bra idé att skjuta upp bildbelastningsprocessen – det är förmodligen en bättre idé att optimera och komprimera bilderna i förväg – och det är exakt vad detta plugin gör. Den har också en batchbehandlingsfunktion där den optimerar alla gamla (eventuellt ooptimerade) bilder (plus Pro-versionen erbjuder ännu fler optimeringsalternativ).

10. Ännu ett relaterat inlägg Plugin

10 yaarp wordpress plugin 2016 wpexplorer

YARRP visar relaterat innehåll från din WordPress-webbplats under din postbehållare eller i sidofältet. Denna aktivitet minskar utan tvekan din webbplats avvisningsfrekvens. Du kan också marknadsföra dina tjänster eller visa annonser på dessa platser. Men det (och mycket fler funktioner) är tillgängliga i kommersiell version av plugin.

11. Medlemskap

11 medlemskap 2 wordpress plugin 2016 wpexplorer

Utvecklad av ett team av kända WordPress-utvecklare WPMU Dev, detta är en av de bästa pluginsna för att skapa en fullständig medlemskapssida med WordPress. Du kan skapa flera typer av medlemskap såsom – gäster, droppinnehåll, premium osv. Och låsa innehåll bakom en betalvägg. Plugin stöder flera betalningsportar medan premiumversionen innehåller kupongsystem, avancerat medieskydd och mer.

12. WooCommerce

12 woocommerce wordpress plugin 2016 wpexplorer

Officiellt förvärvad av Automattic (folket bakom WordPress) har WooCommerce varit den mest pålitliga och allmänt accepterade e-handelslösningen för WordPress. Med WooCommerce kan du skapa funktionsrika onlinebutik inom några minuter. Du kan ytterligare utöka kapaciteten genom att utnyttja kraften i premiumtillägg.

13. Utnämningar+

13 möten + wordpress plugin 2016 wpexplorer

Har du någonsin önskat att du skulle kunna skapa ett bokningssystem med WordPress? Tja, din önskan gick i uppfyllelse med detta funktionsrika plugin, som gör att du kan acceptera, ställa in och hantera dina bokningar direkt från din WordPress-webbplats. Och för fler funktioner som obegränsade anställda, användar-bios, strömlinjeformad schemaläggning och designanpassningsalternativ överväga utnämningar + premium.

14. Ultimate Branding

14 ultimata branding wordpress plugin 2016 wpexplorer

Detta är ett premium-plugin utvecklat av WPMU Dev, som inte är tillgängligt gratis i WordPress-förvaret. Detta plugin gör att du kan markera WordPress så att den passar kundens krav. Det gör det genom att ta bort alla instanser av WordPress-logotypen och texten från inloggningsskärmen och instrumentpanelen och ersätta dem med ditt varumärkes visuella.

15. Login Lockdown

15 inloggning lockdown wordpress plugin 2016 wpexplorer

Detta är mer ett måste-ha säkerhetsplugin för WordPress och installeras som standard i WordPress Softaculous installationer. Den registrerar i huvudsak antalet misslyckade inloggningsförsök från en given IP-adress och blockerar dem på tre röda flaggor i följd.

16. WordFence

16 wordfence säkerhet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Medan inloggningslåsning är en typ av “plug-in the bud”, är WordFence “förebyggande är bättre än bota och penicillin bara för fall”. Plugin ansluts till en webbtjänst som ger företagskvalitetsskydd till din WordPress-webbplats inklusive proaktiv skanning och en mängd andra defensiva funktioner. Om du har att göra med finansiella transaktioner på din WordPress-webbplats har du det bättre med det här insticksprogrammet.

17. Google XML-webbplatskartor

17 google xml sitemaps wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denna plugin bygger en XML-webbplatskarta för din webbplats som hjälper sökmotorer att krypa igenom din webbplats snabbare. Det är ett måste-installera och aktivera plugin om du ser allvarligt med att få din webbplats listad i SERP.

18. Akismet

18 akismet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Akismet är en fri, företag-grade anti-spam-lösning för WordPress utvecklad av samma personer som byggde WordPress – Automattic. CleanTalk är en annan premium molnbaserad anti-spam-lösning som har fått mycket dragkraft nyligen.

19. Jetpack

19 jetpack wordpress plugin 2016 wpexplorer

Jag kan fortsätta med detta fantastiska plugin som gör WordPress mycket bättre. Varje funktion är tillgängliga moduler som kan aktiveras självständigt. Det inkluderar gratis CDN, bildoptimering, mobilläge, webbplatsupptid och trafikövervakare och massor av andra fantastiska funktioner.

20. WP-raket

19 wprocket wordpress plugin 2016 wpexplorer

Caching är ett av de främsta sätten att påskynda en långsam WordPress-webbplats. W3TC och WP Super Cache är de två mest populära cache-pluginsna för WordPress. Det finns ett nytt (premium) plugin under samma genre som heter WP-Rocket, som påstår sig ta komplexiteten ur WordPress-caching – vilket gör det till ett intressant alternativ.

21. Arrangör av evenemang

21 evenemangsarrangemang wordpress plugin 2016 wpexplorer

En bra plugin för att skapa, värd och hantera händelser i WordPress. Idealisk för evenemangshanteringsföretag eller praktiskt taget alla som vill skapa ett online-evenemang. Pro-versionen innehåller funktioner som Stripe-betalningsgateway, rabattkuponger, iCal-synk och mer.

22. Relevanssi

22 relevanssi wordpress plugin 2016 wpexplorer

Om du har använt WordPress-sökfunktionen – håller du med om att det inte är bäst. Relevanssi är ett utmärkt sökpluginalternativ för WordPress. Funktioner inkluderar exakt frasmatchning, typförslag och markerade sökord. SearchWP är ett annat anmärkningsvärt premium-plugin i den här genren.

23. Neilo A / B-testning

23 ab split test plugin för wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

Delad testning eller A / B-testning av dina inläggstitlar, tema, typografi och andra komponenter är ett kraftfullt verktyg för att öka dina konverteringar. Detta gratis plugin gör det möjligt för dig.

24. BackWPUp

24 backwpup wordpress plugin 2016 wpexplorer

En utmärkt gratis plugin för att säkerhetskopiera dina WordPress-webbplatsdata (mediefiler och databas) till molntjänster som Dropox, FTP, Amazon S3, etc. Den stöder inkrementella säkerhetskopior (för att bevara utrymme) och låter dig schemalägga säkerhetskopior med auto-aviseringar. BackupBuddy ($ 49 / år) av iThemes och Vaultpress av Automattic ($ 5 / månad) är andra anmärkningsvärda nämnanden.

25. SumoMe

25 sumome wordpress plugin 2016 wpexplorer

SumoMe är en svit med fantastiska gratis marknadsföring plugins för WordPress-ledgenerering, publikhållning och analys. Noah Kagan, mannen bakom SumoMe är något av en superstjärna och hans historia är en stor inspirationskälla.

26. WP-Optimera

26 wp-optimera wordpress-plugin 2016 wpexplorer

WordPress växer långsamt med långvarig användning när det finns flera “funktionsfyllda” teman och plugins installerade, eller med massor av inkomster av spam-kommentarer. WP-Optimize städar upp din WordPress-databas och påskyndar din webbplats. Det är som maskinolja till ditt fordon.

27. Google Places recensioner

27 google platser recensioner wordpress plugin 2016 wpexplorer

Detta freemium-plugin som gör att du kan visa Google-recensioner på din WordPress-webbplats. Den kan automatiskt dra in recensioner från Google och visa dem var som helst på din webbplats. Det ger dig en rad alternativ för att visa recensioner, inklusive möjligheten att filtrera bort negativ feedback. Fördelen med att visa dessa användargenererade recensioner direkt på din webbplats är att de tillhandahåller väsentliga Socialt bevis, vilket fastställer ditt företags trovärdighet.

28. OptinMonster

29 optinmonster wordpress plugin 2016 wpexplorer

OptinMonster är en av de bästa premie Lead Generation-plugins med massor av anpassningsbara funktioner. Den mest intressanta funktionen visar en e-postprenumerationsruta direkt när användaren håller på att stänga webbläsarfönstret. Denna funktion kallas exit-uppsåt teknik och det ökade omvandlingsgraden dramatiskt för varje webbplats som använde den. Bloom är ett alternativ som är en annan social media plugin utvecklad av ElegantThemes.

29. Proofread Bot

28 korrekturläst bot wordpress plugin 2016 wpexplorer

Engelska är inte det första språket för många bloggare och grammatik kan vara en verklig smärta ibland. Denna plugin ansluts till en gratis korrekturläsning online utformad för att hjälpa dig med dina grammatiska elände.

Andra viktiga alternativ inkluderar Jetpack korrekturläsningsmodul (som måste aktiveras separat efter installation av Jetpack-plugin). Grammarly är ett annat bra alternativ utan ett WordPress-plugin, som kan fungera via ett kraftfullt Chrome-plugin.

30. Flytande social bar

30 flytande social bar wordpress plugin 2016 wpexplorer

Internetmarknadsförare kommer alltid med nya sätt att leda användarens uppmärksamhet mot CTA. Detta plugin visar en “flytande” delning av sociala medier vid sidan av ett inlägg. Den här linjen kvarstår fast på vardera sidan, även när användaren rullar ner artikeln – därmed termen “flytande”. Plugin laddar sociala medieskript bara när användaren svävar över dem. Detta möjliggör snabbare belastningstider med jämnare prestanda.

31. Klicka för att tweeta

31 klicka för att tweeta wordpress plugin 2016 wpexplorer

Om du är en person som är förtjust i att använda citat i dina artiklar – kommer du att älska det här insticksprogrammet. Du kan lasta in dina offert med en kortkod och plugin-programmet genererar en CTA-ruta klicka för att Tweeta mitt i inlägget. Om du använder enfoder kan den här vara ett bra verktyg i ditt marknadsföringsarsenal.

32. WP soffläge

32 wp soffoläge wordpress plugin 2016 wpexplorer

Detta plugin lägger till ett alternativ för att visa en rörig “text och bild” – en enda version av ditt inlägg – liknande vad appar som Instapaper eller Pocket gör.

33. WP-Markdown

33 wp markdown editor wordpress plugin 2016 wpexplorer

Älskar Markdown? Det här pluginet lägger till Markdown-stöd till WordPress-standardredigeraren! PS: Du kan också aktivera Markdown-modulen i Jetpack.

34. Postmatisk

34 postmatic wordpress plugin 2016 wpexplorer

Postmatic låter dina läsare prenumerera via e-post när de lämnar en kommentar. Här är den otroligaste delen av plugin – personer som prenumererar på din bloggs kommentarer kan svara via e-post – utan att behöva lämna sin inkorg eller besöka din webbplats.

Jag har personligen älskat det här insticksprogrammet eftersom det gjorde det möjligt för mig att fortsätta en lång debatt (som så småningom fick mig en klient) direkt från min telefons Gmail-app, medan jag satt fast i ett område med nästan noll cellmottagning!

35. Aesop Story Engine

35 aesop story engine wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denna plugin innehåller massor av moduler som gör att du kan utforma unika funktionsrika, interaktiva, långformade berättelsetema för WordPress.

36. P3 (Plugin Performance Profiler)

36 p3 prestanda plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Att installera för många plugins är inte bra. Förmodligen för att det blåser upp din webbplats och ökar belastningen. Med detta plugin kan du mäta påverkan.

P3-plugin fångar information om alla plugins som installerats på din WordPress-webbplats, och sedan mäter och visualiserar deras påverkan på laddningstiden för din webbplats. Prata om bantning för WordPress-plugins! ��

37. Anpassad posttyp UI

37 anpassade inlägg ui wordpress plugin 2016 wpexplorer

Anpassade inläggstyper är de små välsignelserna från himlen som låter dig förvandla WordPress till ett fullständigt bibliotekshanteringssystem, en e-handelslösning eller en biljettlösning. Enkelt uttryckt kan du skapa anpassade datatyper som “böcker” eller “händelser” som är en kombination av datatypelement som text, data, numeriska värden etc. Låter förvirrande? Tja, det här plugin gör att du enkelt kan skapa dessa.

38. Avancerade anpassade fält

38 avancerade anpassade inläggsfält wordpress plugin 2016 wpexplorer

Detta plugin låter dig lägga till flera anpassade filer när du skapar eller redigerar ett inlägg eller en sida. Du kan definiera fälten med en kombination av olika datatyper.

39. Visa widgetar

39 display widgets plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Skulle det inte vara fantastiskt om du bara kunde inaktivera en eller flera widgets för vissa sidor? Det skulle säkert och vi kan tacka den här plugin!

40. Snabbt säkert kontaktformulär

40 snabbt säkert kontaktformulär wordpress plugin 2016 wpexplorer

Kontaktformulär 7 är kontaktformuläret för WordPress. Men den här är en nära konkurrent med effektiva spamblockeringsfunktioner.

41. Allt-i-ett-schema.org Rich Snippets

41 Allt i ett Schema.org Rich Snippets wordpress plugin 2016 wpexplorer

Rich Snippets är de extra små informationsdelarna som skapar en enorm skillnad i din SEO. Detta plugin hjälper dig att integrera Schema.org-specifikationerna på din WordPress-webbplats.

42. Revolution Slider

42 glidare revolution wordpress plugin 2016 wpexplorer

Detta är en av de mest framgångsrika premium-WordPress-reglage-plugins som någonsin har utvecklats. Denna plugin har fyllt med flera funktioner för att förbättra din webbplatss målsida och UI, och har översatt över 112 000 nedladdningar vid skrivandet av denna artikel.

43. WP Mail SMTP

38 wp mail smtp wordpress plugin 2016 wpexplorer

Detta plugin ger dig avancerade alternativ för att skicka ut e-post via WordPress. Detta inkluderar alternativ för att skicka e-post via SMTP eller PHP, SSL-kryptering, autentisering och mer.

44. Redigera flöde

44 redigera flöde wordpress plugin 2016 wpexplorer

Tänk teamsamarbete med ditt redaktionsteam med funktioner som redaktionskalendern, kommentarer, budgetar, artikelstatus och meddelanden.

45. TablePress

45 bordspress för wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

TablePress gör det enkelt att skapa och hantera vackra tabeller i WordPress. Du kan bädda in tabellerna i inlägg, sidor eller textwidgets med en enkel kortkod.

46. ​​WP Job Manager

46 wp jobbchef wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denna plugin gör det möjligt för dig att lista och hantera jobb direkt från din WordPress instrumentpanel. Det inkluderar AJAX-driven sökning och ett par betalda tillägg som Resume Manager och Job Alerts.

47. Omdirigering

47 omdirigering wordpress plugin 2016 wpexplorer

En ganska enkel plugin enorm kraft. Det används för att hantera 301 omdirigeringar och hålla reda på 404-fel. Denna plugin är särskilt användbar när du migrerar från en gammal WordPress-webbplats eller byter katalog för din WordPress-installation.

48. Snabba och enkla vanliga frågor

47 quck och enkelt faqs wordpress plugin 2016 wpexplorer

Den här plugin är mycket användbar när du vill skapa en enkel FAQ-sida för din produkt eller tjänst. Vanliga frågor konfigureras som en anpassad inläggstyp vilket gör det lättare för ditt team att lägga till / ändra dem.

49. Testimonials Widget

49 vittnesmål wordpress plugin 2016 wpexplorer

Att lägga till vittnesmål är ett utmärkt sätt att få förtroende och trovärdighet. Att göra en kräver emellertid ofta teman ändringar och en hel del annan fluff. Med detta plugin kan du snabbt lägga till glidande vittnesmål till dina widgets, eller ett inlägg eller en sida med en kortkod.

50. Max Mega Menu

50 max mega menyn wordpress plugin 2016 wpexplorer

Detta gratis plugin har en dra-and-drop-menybyggare som gör att du kan skapa flernivåskategorierade menyer med responsiv och retina-klar design. Med över 100+ anpassningsalternativ, gör detta plugin också möjlighet att lägga till WordPress-widgetar i menyn!

Slutsats

Detta avslutar vår lista. Hur många nya lärde du dig idag? Känner du till ett plugin som borde finnas på den här listan? Vi skulle gärna höra dina tankar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map