7 bästa WordPress-plugins för att integrera Googles tjänster med din webbplats

WordPress-plugins för att integrera Googles tjänster

Googles tjänster förbättras kontinuerligt när tiden går. De gör definitivt mitt liv och företag enklare och jag tror också ditt.


Integrerad med WordPress-webbplats gör de din webbplats eller webbutik enklare att hitta, du kan snabbt komma åt din analys i din instrumentbräda eller till och med göra ditt webbplatsutseende mer läsbart med Google-teckensnitt.

Jag skapade en lista med 7 gratis WordPress-plugins som integrerar Googles tjänster på din webbplats. De kommer att öka värdet på din online-närvaro och underlätta dess användning. Den här artikeln listar endast pålitliga plugins som finns i WordPress.org-lagret, som jag personligen har kontrollerat.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Google Analytics WD

Google Analytics WD-plugin

Detta användarvänliga plugin har över 4.000 aktiva installationer, men också mycket höga betyg från sina användare (5 av 5 stjärnor). Den kommer automatiskt att lägga till Analytics-spårningskod till din webbplats. Du kan också anpassa det för de flesta av alternativen som Google API tillhandahåller.

Jag ville se om det förtjänade betyg, så jag fortsatte och installerade det. Den har automatiskt lagt till min spårningskod för Google Analytics. Och eftersom jag inte gillar att gå till Google Analytics, men jag loggar in på min webbplats dagligen, kan jag nu få den analysdata i min instrumentpanel och agera på den.

Vill du kontrollera vad som händer med analyser på andra registrerade webbplatser? Du behöver inte byta till olika Analytics-konton för att göra detta. Du kan göra det i din WordPress-instrumentpanel med översiktssida som kan visa publik, besökare, plats och webbläsarinformation.

Om du vill hantera och spåra webbplatsanalys från din WordPress-instrumentpanel, installera Google Analytics WD-plugin och ta djupgående spårningsrapporter när som helst.

Det låter dig jämföra och exportera dem till CSV- och PDF-filer. Du kan också skicka dem som schemalagda e-postmeddelanden, konfigurera Analytics-filter, utesluta viss data från spårning, sätta mål och så mycket mer om du är en avancerad användare och behöver specifika mätvärden för din webbutik, lokalt företag eller en WordPress-blogg.

Det finns några avancerade funktioner som jag inte förväntade mig, till exempel rapporter för e-handelsföretag. Prova det, se själv och berätta om det fungerar för dig som det gjorde för mig.

2. Enkla Google-teckensnitt

Enkel Google-teckensnitt WordPress-plugin

Jag gillar trevlig typografi. Inte bara att det är en del av din online varumärkesstrategi, utan den gör din WordPress-webbplats mer användbar och lättare att läsa. Du kan lägga till anpassade Google-teckensnitt till ditt WordPress-tema utan kodningsfärdigheter. De Enkel plugin för Google-teckensnitt är kompatibel med alla WordPress-teman.

Det låter dig ta full kontroll över typografi och välja mellan över 600 tillgängliga teckensnitt. Innan du sparar några ändringar kan du förhandsgranska ditt tema med det nya teckensnittet.

En annan fördel är att om du uppdaterar ditt tema eller byter till ett annat kommer du inte att förlora dina anpassade teckensnittbesparingar. Att använda WordPress bästa praxis när du utformar din webbplats, genom att lägga till extra funktionalitet genom plugins, kommer att räkna på lång sikt, så börja tidigt.

3. Google XML-webbplatskartor

Google XML Sitemaps WordPress-plugin

Vi vet alla att det är viktigt att tillhandahålla en komplett XML-webbplatskarta för din webbplats för alla större sökmotorer. Med över en miljon aktiva installationer och den genomsnittliga graden på 4,9, Google XML Sitemaps-plugin bevisar att det är värt att överväga. Syftet är enkelt och enkelt – hjälpa sökmotorer att indexera din webbplats snabbare och bättre och visa den på sökresultatsidorna.

Det finns många andra plugins som innehåller den här funktionen i dem, men de är besvärliga och kan bromsa din webbplats. Om du letar efter en snabb och lätt lösning är Google XML Sitemaps den för dig.

Genom att lägga till dina inlägg, kategorier, produkter och andra anpassade inläggstyper i olika webbplatskartor tillåter du sökrobotar att se hela webbplatsens struktur. När du skapar nytt innehåll uppdateras webbplatskartor automatiskt. Du behöver inte själv skapa en sitemap.xml-fil. Denna plugin kommer att generera den och uppdatera den dynamiskt.

4. AdSense Plugin WP QUADS

AdSense-plugin för WordPress

Om du vill tjäna pengar via din blogg, prova AdSense Plugin WP QUADS plugin.

Du kan sätta in det i dina inlägg, sidor och sidofält ganska enkelt. Denna plugin är perfekt för alla dina bloggare som börjar tjäna pengar på dina skrivfärdigheter.

Jag har testat flera plugins och till och med tjänster som lägger till Google AdSense till din WordPress-blogg. Men många av dem är för komplicerade och inte lika lätta att konfigurera eller infoga.

5. Google Drive WP Media

Google Drive WP Media WordPress-plugin

Vill du ha direkt tillgång till din Google Drive från din WordPress-webbplats? Med Google Drive WP Media-plugin du kan hantera dina filer i WordPress-instrumentpanelen.

Det låter dig ladda upp och dela dina filer från din WordPress till Google Drive och vice versa. Du kan också bifoga Drive-filer till dina inlägg, skapa en mapp för att lagra dina filer och mycket mer.

Med över 2 000 aktiva installationer och den genomsnittliga graden på 4,6 kommer detta plugin att hjälpa dig att få det bästa av denna oumbärliga Google-tjänst och öka den tillgängliga lagringsplatsen för din WordPress-webbplats.

6. WidgetPack Google-recensioner

Widgetpack Google Reviews WordPress-plugin

Detta plugin visar Google Business Rating och recensioner från Google+ användare på din WordPress-webbplats. Det gör att du kan lägga till en widget med upp till 5 recensioner i gratisversionen. Om du vill visa mer än 5 måste du betala för en proversion.

Visst vill du inte att besökare ska se en dålig recension. Med det här insticksprogrammet kan du ta bort det från en sidofältwidget. Det fungerar utan Google Places API-nyckel och du kan också ändra storlek och färg på recensionstjärnor. Om vissa recensioner är för långa kan du enkelt klippa dem.

Du vet antagligen att många kommer att bestämma sig för något om de ser andra människors upplevelser. De WidgetPack Google-plugin är det utmärkta valet för att förbättra din verksamhet.

7. Google Maps

Google Maps WD

Vill du skapa Google maps för din WordPress-webbplats med avancerade markörer, anpassade lager och överlägg? Jag lyckades göra det med Google Maps WD-plugin. Du behöver inte ha någon kodningskompetens för att göra det. Det är allt-i-ett, intuitiv lösning och har allt du någonsin kommer att behöva.

Till exempel måste många lokala butiksägare installera ett annat plugin som gör att människor kan hämta butiksplatser. Men detta plugin har en egen butikslokator för att låta kartanvändare hitta de närmaste butikerna.

Med hjälp av kortkod eller PHP-malltagg kan du lägga till ett obegränsat antal kartor till alla inlägg eller sidor. Det finns en dra-och-släpp-funktion för att lägga till och flytta markörer på varje karta. Även om det har många alternativ kommer du snabbt att förstå vad deras syfte är. Håll bara musen över funktionen så berättar du exakt vad den gör.


Google erbjuder några verkligt anmärkningsvärda tjänster. Så varför inte använda dem till din fördel och göra din WordPress-webbplats enklare att använda och underhålla.

Använder du någon av Google Services Integration-plugins på din WordPress-plattform? Har du några lösningar som jag inte nämnde här? Skriv gärna dina kommentarer nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map