8+ Bästa WordPress Helpdesk-plugins för att hantera support

Bästa WordPress Helpdesk-plugins för att hantera support

WordPress helpdesk plugins gör det möjligt för dig att erbjuda centraliserat och snabbt stöd, vilket ökar användarens interaktion och i slutändan konverteringar. Att få fler konverteringar innebär att du kommer att gå runt med en självklar look i ansiktet som Simon Cowell, vilket alltid är bra.


I dagens inlägg pekar vi dig på de bästa WordPress-helpdesk-plugins som finns på marknaden, så att du kan lägga till ett fullt fungerande supportsystem för att woo fler kunder. Men även med de bästa WordPress-helpdesk-pluginprogrammen, så kommer bra support så småningom till en sak: tillgänglighet.

Du kan ha ett helpdesk-plugin smidd i branden på Mount Doom, men om du inte är tillgänglig för att ge support är det helt meningslöst. Det är precis som att fastna i Sahara-öknen med en Humvee som bara slutade på bensin. Ja, du har ett fordon med hög mobilitet men vad använder du? Den brinnande ökenvärmen, som i detta fall representerar kunders raseri, kommer att konsumera dig.

Låt oss komma igång utan att göra något annat. Alla helpdesk-plugins här är relativt prisvärda och enkla att installera och använda. Du borde verkligen kunna ställa in ditt supportsystem på mindre än 5 minuter med någon av följande plugins.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Catchers Helpdesk WordPress Plugin

WordPress Helpdesk Plugins: Catchers Helpdesk

Tack vare Marti, en av killarna bakom detta lyckosamma helpdesk-plugin, hade jag en chans att provköra Catchers på en av min webbplats. Och mellan dig och mig blev jag så imponerad att jag nu använder det för ett av mina kontaktformulär.

Det är otroligt enkelt att installera och använda, vilket innebär att du kan ge fantastiskt stöd innan nästa kille läser resten av det här inlägget. Du kan enkelt anpassa dina supportformulär för att se exakt hur du vill och placera dem vart du vill med kortkoder. Du kan till och med låta kontakformulär dyka upp för att se till att läsarna inte lämnar dina sidor.

Behöver du mer kraft? Observera att Catchers Helpdesk-plugin kommer med anpassade fält som gör att du kan utöka dina formulär oavsett vilket sätt du vill, medan Google reCaptcha håller ut spammarna.

WooCommerce-förlängning = Yay!

I skrivande stund arbetar Marti och företaget med en WooCommerce-förlängning, vilket innebär att du kan se fram emot alla slags bra saker.

Dessutom kan du tilldela biljetter till olika supportrepresentanter, ändra biljettprioritet och organisera nämnda biljetter i kategorier. Dessutom kan dina läsare kontakta dig via kontaktformuläret eller e-post, och Catchers Helpdesk konverterar alla supportmeddelanden till biljetter som enkelt kan hämtas via WordPress admin.

Om dina besökare ställer samma fråga upprepade gånger kan du dra nytta av sparade svar för att spara tid i alla steg i konverteringstratten. Det, och du har autosvar för att hålla besökarna intresserade, och en helt anpassningsbar sidfot som leder till mer engagemang. För att hålla koll på teamet kan du använda privata anteckningar som endast är synliga för dina och dina supportagenter.

Vid behov kan du enkelt exportera biljetter till en CSV-fil för framtida referens och visa besökarinformation med hjälp av kundkortsfunktionen.

Få Catchers Helpdesk

2. WSDesk – ELEX WordPress Helpdesk

WSDesk - ELEX WordPress Helpdesk

Med WSDesk kan du enkelt lägga till ett komplett anpassat supportsystem till WordPress. Installera och använd installationsguiden för att komma igång. Lägg till alla dina agenter – det kostar ingen extra kostnad eftersom du hanterar din supportplattform. Detsamma gäller för biljetter. Med WSDesk finns det ingen gräns för antalet dina kunder kan skicka in. Och du kan till och med tilldela agenter, statuser (olösta, pågående, lösta) och taggar för att hålla dina biljetter organiserade. Till skillnad från vissa alternativ lagrar WSDesk all data på din webbplats – så du ansvarar för dina kund- och supportdata.

WSDesk erbjuder också inbyggda alternativ för att underlätta ditt stöd. Aktivera inställningar för e-postmeddelanden, automatisk biljettstängning efter inaktivitet, tilldelning per avdelning och mer. Lägg till konserverade svar för dina agenter. Kontrollera ditt team med hjälp av agentens betyg och biljettrapporter. Du kan också använda IMAP eller Google OAuth för att automatiskt skapa biljetter från olästa e-postmeddelanden. Hur bra är det?

Andra plugin-funktioner inkluderar integrationer för WooCommerce, EDD, Contact Form 7, Gravity Forms och WPML. Förutom enkla säkerhetskopior av xml, ett tillägg av premiummeddelanden via SMS och massor av anpassningar.

Skaffa WSDesk

3. Richpanel Helpdesk & Live Chat för WooCommerce

WordPress Helpdesk Plugins: Richpanel WooCommerce Ticketing, Helpdesk & CRM

WooCommerce Helpdesk, Live Chat och CRM-plugin är en allt-i-ett-kundsupportlösning. Plugin gör det möjligt att kombinera Richpanels avancerade kundhanteringsverktyg och analyser med den populära WooCommerce-tillägget.

Det enda kravet är att du måste ha ett Richpanel-konto för att använda plugin, som börjar på $ 50 per månad. Med tanke på att det motsvarar kombinationen av ett HelpScout-medlemskap med flera premium WooCommerce-uppgraderingar, är det ett rimligt pris för alla de kraftfulla funktioner du får. När du har registrerat dig kan du synkronisera WooCommerce med Richpanel och börja använda plugin.

Richpanel gör det enkelt att hantera dina kunders behov, supportförfrågningar och försäljningsanalys enkelt. Programvaran skapar kundprofiler så att du kan se deras köpbeteende som gör det möjligt att förutse deras behov och öka dina konverteringsgrader.

WordPress Helpdesk Plugins: Richpanel WooCommerce Live Chat

Men förutom detta inkluderar Richpanel inbyggda alternativ för livechatsupport. På detta sätt kan du ge kunderna omedelbar hjälp när de behöver det. Livechatten är mobilvänlig och lätt att bädda in på din webbplats.

Tjänsten innehåller också en fullständig helpdesk-inställning så att kunder kan öppna biljetter, som enkelt hanteras av din supportpersonal med hjälp av agentskärmen. Härifrån kan du tilldela biljetter, ställa prioriteringar och följa upp med öppna ärenden. Du kan till och med ställa in filter för att rikta nyckelord och tilldela biljetter till specifika supportteam (allt om “moms” kan till exempel gå till ditt finansgrupp). Personal kan också se kundens köphistorik och tidslinje för att ge riktat support.

Om du använder WooCommerce, Richpanel WooCommerce Helpdesk är förmodligen den bästa passformen för din helpdesk-installation. Kombinationen av livechatt, biljettering och detaljerad data och rapportering gör det möjligt för dig att ge bättre support för kunderna och samtidigt maximera dina konverteringsfrekvenser.

Skaffa RichPanel-plugin

4. Knowledge Base & Helpdesk Plugin

WordPress Helpdesk Plugins: Knowledgebase

Du kanske vill skära ner alla de timmar du tillbringar kundsupport. Du kanske vill ha ett mer passivt sätt att hjälpa dina besökare. Du vill minska kundsupport-e-postmeddelanden och en-till-en telefonsamtal.

Av alla WordPress helpdesk-plugins som vi granskar här idag, vinner denna dåliga pojke stort eftersom det hjälper dig att skapa inte bara en kunskapsbas utan också självbetjäningskundsupportcentra, produktdokumentation, wiki och omfattande vanliga frågor, bland annat.

Knowledge Base kommer till dig av PressApps, en elitförfattare, och fartyg med fantastiska funktioner som dra-och-släpp-post-ordning, live-sökning, brödsmulor, flera sidlayouter, omröstningssystem, kortkoder, responsiv design, anpassade länkfärger, multi -språkigt stöd och så mycket mer.

Knowledge Base-plugin har alla funktioner du behöver och inga av dem du inte gör. Det är enkelt att konfigurera och fungerar bara. Superlätt att utbilda mina klienter att använda det, så mycket att de är glada över hur mycket tid de kommer att spara genom att ha en KB på sin webbplats. Fantastiska grejer! – RenegadeEmpire.

Skaffa Knowledge Base-plugin

5. AH biljetter Helpdesk & Support WordPress Plugin

WordPress Helpdesk Plugins: AH-biljetter

Om det finns en sak som sålde mig med detta WordPress helpdesk-plugin är hur enkelt det är att konfigurera. Nej egentligen, jag tullar inte, och snälla tar inte mitt ord för det. Kolla bara in AH Tickets installationsvideo nedan. Det är bara en minut lång:

Den andra, tredje och fjärde vinsten för er måste verkligen vara den vackra designen, en imponerande lista över funktioner och det enastående köparnas betyg. Vilka funktioner? Du frågar. Underliggande arkitektur för AH-biljetter hittar styrka i Bootstrap-ramverket, vilket betyder att den är framtidssäker och lyhörd från ordet.

Fortfarande på funktionståget, AH-biljetter kan skryta med webbläsare och systemaviseringar, en helt anpassningsbar målsida, flerspråkig och RTL-support, kunskapsbas, filbilagor, en intuitiv instrumentpanel, teckensnitt Awesome ikoner, Google-teckensnitt, betyg, avdelningar, flera supportagenter, $ 12 dollar för plugins och så mycket mer.

Du kan ansluta AH-biljetter till Mailchimp för att växa din e-postlista och låta dina besökare logga in med sitt favoritkonto på sociala medier. Detta är verkligen en av de största WordPress helpdesk-plugins som du kan få tag på.

Skaffa AH-biljetter

6. WordPress Live Chat Komplett plugin

WordPress Helpdesk Plugins: Live chat fullbordad

WordPress Chat X är en bästsäljare inom kundservicedomänen, den ultimata livechat-plugin för WordPress. Om du inte har haft chansen, läs hur du lägger till livechatt på din WordPress-webbplats för att förstå varför livechatt är av avgörande betydelse när det gäller omedelbart stöd..

Tillbaka till WordPress Chat X, det är en av de WordPress helpdesk plugins du måste prova. Innan du går in i passformer, gav jag den här babyen en provkörning och här kommer några detaljer för att stödja min outlandish proklamation.

Till att börja med ser detta plugin söt i designavdelningen. Dessutom kan du anpassa din chatwidget till ditt hjärtas innehåll, vad med obegränsade färger och vad inte.

100 aktiva chattar, offline-läge och emojis

När som helst kan 100 användare chatta på din webbplats, och om du inte är offline kan chattwidget förändras i ett kontaktformulär som besökare kan använda för att skicka meddelanden. Om du vill kan du till och med initiera chatt med någon av dina webbplatsbesökare. Och om du har gott humör kan du krydda dina chattesessioner med emojis.

WordPress Chat X är snabbt och lätt och stöder WPML, SSL-kryptering för säkerhet, WordPress 4.6+ och PHP 7. Dessutom kan du lägga till dina sociala länkar i slutet av chatten eller när dina operatörer är offline. När det gäller installationen är den enda förutsättningen ett gratis Firebase-konto. Chattsessionen körs på Firebase men chatthistoriken lagras på dina servrar för att spara.

Få WordPress Live Chat komplett

7. WooCommerce Support Ticket System

WordPress Helpdesk Plugins: WooCommerce Support Ticket System

Om du driver en e-handelswebbplats med WooCommerce är här en WordPress-helpdesk-plugin som är avsedd för dig. Byggt med kärlek av Vanquish, en elitförfattare som har 20+ WooCommerce-förlängningar under bältet, detta supportbiljettsystem fungerar som det annonseras.

WooCommerce Support Ticket System spelar bra med WordPress och WooCommerce erbjuder dig en solid lösning för att stödja order och användarbiljetter. Vad jag menar är att en användare kan skicka in en biljett om alla problem som de står inför på din webbplats eller en supportbiljett som är specifik för en viss beställning.

Strömlinjeforma ditt arbetsflöde

Dina besökare skickar in biljetter via frontend medan du shoppar, och du hanterar alla frågor med en speciell instrumentpanel för backend. Inget för tekniskt, det har samma WooCommerce-känsla. När allt kommer omkring, utökar plugin WooCommerce helt enkelt.

Du kan anpassa WooCommerce Support Ticket System så att det passar alla designbehov och med kortkoder kan du porta plugin-enheten var som helst på din webbplats. Det plus plugin lägg till flikar till användarsidor och admin-sidor vilket gör det lättillgängligt.

När det gäller supportbiljetter kan du tilldela biljetter till olika agenter, hämta mycket information om varje biljett, redigera / ta bort biljetter, samla in kundinformation och så mycket mer.

Skaffa WooCommerce Support Ticket System

8. Awesome Support Gratis WordPress Plugin

WordPress Helpdesk Plugins: Awesome Support Gratis WordPress Plugin

Låt oss starta det här andra avsnittet med ett WordPress-helpdesk-plugin som förblir tro mot dess namn. Awesome Support är en stark utmanare bland många andra WordPress helpdesk plugins – både gratis och premium. Det är utformat för att mildra ditt arbete så långt som kundsupport går.

Jag testade det för dina räkning och blev jag imponerad eller vad? Jag vet, det är bara ett WordPress-plugin, men jag satsar stora pengar på att du skulle ändra dig om du visste vad detta plugin kan göra. Handgjorda till perfektion av Julien Liabeuf, SiamKreative och det fantastiska supportteamet och täcker alla dina baser.

Det är enkelt att installera saken eftersom det är gratis på WordPress.org. Detta betyder bara att du kan installera det direkt från din WordPress-instrumentpanel. Efter installationen kan du inte missa det, eftersom insticksprogrammet lägger till menyalternativ som är lätta att hitta som tar dig ett steg närmare dina supportmål. Det finns inte många inställningar, så att du blir förvirrad. Nej. Inget sådant. Allt är rent fel.

Färdiga sidmallar och kortkoder

Som standard lägger plugin till sidorna Skicka biljett och Mina biljetter, men du kan lägga till ditt supportsystem på valfri sida du vill ha med en kortkod. Inställningarna ger dig absolut kontroll över hur ditt stödsystem ser ut och fungerar.

Dina besökare kan enkelt skapa supportkonton (för att skicka in biljetter) och spåra deras biljetthistorik. Skicka in biljettformuläret är enkelt och har den välbekanta visuella redigeraren samt filbilagor. Du kan å andra sidan spåra alla biljetter, tilldela biljetter, prioritera valfri biljett och samla in information om dina besökare bland annat.

Andra viktiga funktioner inkluderar e-postmeddelanden, en lyhörd design, begränsad åtkomst, support för flera produkter och avdelningar, en mängd gratis och premiumförlängningar, agentsamarbete och anpassade fält för att bara nämna några.

Awesome Support är en riktig återspegling av vad WordPress helpdesk plugins bör sträva efter att uppnå.

Få fantastiskt stöd gratis

9. WP Support Plus

WordPress Helpdesk Plugins: WP Support Plus

Med över 8 000 aktiva installationer i skrivande stund, och en mängd funktioner som får ditt huvud att snurra, gör detta plugin stora vågor i WordPress helpdesk plugins arena. WP Support Plus är skriven av Pradeep Makone, en aktiv bidragsgivare på WordPress.org, och erbjuder dig ett biljetteringssystem med en twist.

Tack vare den bakomliggande Ajax-tekniken och ett lyhört rutnät kan dina besökare skicka biljetter enkelt och snabbt från alla enheter. Detta plugin låter dig skicka in ett obegränsat antal supportbiljetter antingen via admin eller frontend. Dessutom behöver användare inte registrera sig på din webbplats för att skicka in en biljett, vilket förkortar hela processen. Vad sägs om spam-bots som fungerar dina formulär meningslösa? Oroa dig inte, detta plugin kommer med en trovärdig anti-spam-funktion.

Anpassade fält och CSS

Till ditt förfogande har du anpassade fält och CSS för att bygga dina biljettformer hur du än vill. Efter att ha byggt, placera dina formulär på en sida eller post med hjälp av en kortkod. Denna plugin skickas med e-postmallar såväl som konserverade svar för ofta frågor. Dessutom kan du enkelt prioritera, kategorisera och ställa in statusen för valfri biljett från admin-instrumentpanelen.

Inställningspanelen spricker med de bästa funktionerna vilket innebär att ingenting håller dig tillbaka från att skapa en supportupplevelse som är ur denna värld. Du kan ange detta plugin med alla typer av supportfunktioner och det går inte att bryta.

Få WP Support Plus gratis

Bonus: WordPress Helpdesk Plugins Honorable Mentions

Kan du tro att listan slutar här? Ovanstående WordPress helpdesk-plugins erbjuder dig alla verktyg du behöver för att ge den typ av support som faktiskt fungerar för dig och dina besökare. Premium-pluginsna levererar en ganska stans, men låt inte de gratis alternativen lura dig; de är också fantastiska. Nedan finns ett par andra WordPress helpdesk plugins & lösningar som är värda att kolla in:

 • Zendesk, vilket gör att du bland annat kan konvertera ditt kommentarsektion till ett stödsystem
 • Hjälp Scout, som fokuserar på att anpassa supportupplevelsen
 • Support Ticket System som levereras med stor sökfunktion
 • bbPress eftersom forum också ger bra supportsystem

Slutord på de bästa WordPress Helpdesk Plugins

Dessa och andra WordPress-helpdesk-plugins erbjuder dina kunder chansen att initiera kontakt och få hjälp närhelst och var de sitter fast på din webbplats. Samma insticksprogram ger dig chansen att hjälpa dina webbplatsbesökare mer effektivt eftersom det är lättare att skapa, hantera och spåra supportbiljetter direkt från din admin-instrumentpanelen..

Nedersta raden: WordPress helpdesk plugins hjälper dig att förbättra användarupplevelsen och öka konverteringarna samtidigt som du sparar tid. Oavsett om du väljer premium eller går med ett gratis helpdesk-plugin, se till att du svarar på supportbiljetter i tid eller så kommer du att tjäna dig något dåligt rep.

Vilket är din favorit plugin för WordPress helpdesk? Låt oss veta i kommentarerna. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map