8 bästa WordPress-popup-plugins

Optimering av konverteringsfrekvenser är prioritet för de flesta digitala marknadsförare. Att attrahera och “ansluta” en framtida lojal följare kan vara en konstform – en som förvirrar det bästa av oss. Lyckligtvis finns det en enorm mängd verktyg som hjälper dig att uppnå dina mål; särskilt inom WordPress community. I den här artikeln ska vi utforska grödan.


Mer specifikt kommer vi att dyka in i världen av popup-plugins. När vi är klar med det kommer vi att gå vidare för att utforska hur du kan få ut det mesta av ditt nya popup-plugin och maximera konverteringsfrekvensen på din WordPress-webbplats. Låt oss spricka!

Vad är en Optin Popup?

Optin-popups är ett beprövat sätt att konvertera besökare till lojala följare. Optins gör det möjligt för besökare att ange kontaktinformation för att prenumerera på ett nyhetsbrev eller begära mer information om ett visst ämne.

Pop-ups säger du? Men de är irriterande som helvete, eller hur? Marknadsföringsverktyg kan var tröttsam – det råder ingen tvekan om det – men i händerna på en stor fiskare kan rätt bete vara nyckeln till hans eller hennes framgång. Endast du kan bestämma om resultaten är värda metoden. Med det sagt, låt oss gå direkt ut på att utforska de översta popup-pluginsna för WordPress.

Det finns ett stort antal WordPress-popup-plugins, och sortering av vete från taffeln kan vara en något skrämmande möjlighet. Tack och lov har vi redan gjort det tunga lyftet för dig med vårt noggrant övervägda urval nedan.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Ninja Popups

Ninja Popups för WordPress

Ninja Popups är en anpassningsbar popup-skapare för WordPress. Med detta plugin kan du enkelt skapa popups på din webbplats för prenumerationer på nyhetsbrev, sociala följningar, rekommenderade eller relaterade objekt och mycket mer.

Pop-ups är ett fantastiskt sätt att fånga läsarnas uppmärksamhet, och Ninja Popups gör det enkelt att lägga till anpassade popup-fönster på din webbplats. Plugin ger dig massor av fantastiska popup-alternativ som är mobila redo, helt översättbara och full av funktioner. Lägg till popup-fönster som låser innehåll tills en läsare prenumererar eller delar. Eller lägg till popup-fönster för specialerbjudanden, rabatter eller kupongkoder. Möjligheterna är oändliga. En av de finaste funktionerna är statistiken som Ninja Popups tillhandahåller för att visa vilka popups som hjälper och vilka som kan gå.

Behöver du fler alternativ för popup-design? Skaffa expansionspaketet! Pluginförfattaren skapade ett extra temapaket för dig som behöver lite mer variation. Om du kör många kampanjer eller vill använda olika mönster för varje popup-typ skulle utvidgningspaketet definitivt vara till hjälp. Men eftersom det bara är några dollar extra så fungerar det bara att lägga till din verktygssats för ett senare datum.

2. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker är ett plugin som gör att du kan lägga till nästan allt innehåll som du kan föreställa dig i dina popup-filer. Dessutom är det full av många funktioner som:

 • Popup-öppningsanimationer
 • Komplett positionering och storlekskontroll
 • Temabyggare
 • Rulningsbart innehåll och mer

3. Blomma

Blomma

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bloom är en väldigt snygg plugin från rockstars på Elegant Themes. Det är också premium, så du får det du betalar för – en kvalitetsprodukt. Oavsett hur du planerar att lägga till optinformulär till din webbplats, har Bloom massor av fantastiska funktioner inbyggda för att göra skapelseprocessen lätt:

 • Sex enkla optin-stilar; som popup, fly in och widget
 • Över 100 startmallar
 • Enkel import och export för delning med dina andra webbplatser
 • Statistikspårning för att hålla koll på dina konverteringar
 • Och mer – kolla in vår Bloom-recension för att lära dig mer

4. Popups – WordPress Popup

Pop-ups WordPress

Popups – WordPress Popup är en mäktig popup-plugin som har laddats ner över 60 000 gånger och har en ökning på 40% i dina följare. Funktioner inkluderar:

 • Flera visningsfilter för att skilja användarvanor
 • Alternativ för när man ska visa eller inte visa popup-fönster
 • Inställningar för plats, timing och gömning
 • Kortkoder för sociala nätverk

5. PopupAlly

Popup-allierad

PopupAlly är utmärkt för att utöka ditt antal prenumeranter. Detta WordPress-plugin möjliggör snabb anpassning av avancerade professionella registreringsformulär, även om du inte har någon kunskap om kod.

 • Kompatibel med de flesta e-postsystem
 • Har ett pro-alternativ med premiumstöd tillgängligt
 • Erbjuder steg för steg handledning för att komma igång
 • Gratis 30 dagars kurs för att hjälpa dig bygga din lista

6. PopUp By Supsystic

Hämta Popup av Supsystic

PopUp By Supsystic möjliggör enkel, obegränsad kreativ design för att få fler prenumeranter och sociala följare.

 • Responsive popups med vänliga alternativ
 • Anpassningsbara teman
 • Avsluta popup-fönster för att fånga förlorade besökare

7. Välj Samurai

Välj Samurai-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Skapa vackra opt-in popup-formulär i WordPress med opt-in Samurai. Opt-in Samurai är ett annat premium-plugin utvecklat av Intense WP som låter dig skapa vackra opt-in popup-formulär för din WordPress-webbplats.

Det levereras med 100+ förutbestämda opt-in-formulär med anpassningsbara bilder och textdetaljer. Alla opt-in-former är helt testade för responsiva och visar perfekta på alla enheter. Tillsammans med alla funktioner som Opt-in Samurai har att erbjuda innehåller den också 20 sidofältspecifika opt-in-former.

Skapa obegränsade formulär och skicka ledningsinformation till 19 mest populära e-posttjänster inklusive MailChimp, Aweber, Get Response, Constant Contact, iContact, Vertical Response, FreshMail, Vision6, Customer.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Campaign Monitor, Active Kampanj, Infusion Soft, Sugar CRM, HubSpot och Mad Mimi. Abonnentdata lagras också i din lokala WordPress-databas. Så du kan exportera till CSV direkt från din Samurai-instrumentpanel. Den detaljerade statistiken visar de mest konverterande formerna tillsammans med visningar / visningar.

Opt-in Samurai kan också skicka dina leads direkt till self host Sugar CRM. Förutom popupformuläret kan formulärerna också placeras på sidan direkt (utan popup) om du vill visa opt-in-formuläret mitt i innehållet med kortkod. Plugin-instrumentpanelen ger dig detaljerad analys av formulär som får vyer och de som konverterar mest. Opt-in Samurai är en av de användarvänliga plugins som finns för att konfigurera dina opt-in popup-formulär. Inte bara dessa, plugin stöder välkomst- och exit-avsikt-popups båda. Och du kan också definiera cookie-utgången för varje popup.

8. Optin Ninja

Optin Ninja

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Optin Ninja är ett premium WordPress-plugin designat på ett sätt som hjälper dig att rita in nya e-postabonnenter. Samla e-postadresser och lagra dem i en lokal databas, använd autosvar via en API-nyckel eller använd någon anpassad form. Plugin kan du använda ett steg eller tvåstegsprocess för att konvertera besökare till prenumeranter.

Varje innehållsruta kan utformas annorlunda. Pressningssidor kan anpassas i detaljer; använda fristående sidor eller öppna dem i popup-fönster, anpassa bakgrunder, färger, teckensnitt etc. Om du vill prova olika alternativ låter Optin Ninja dig skapa enkla A / B-test som kan hjälpa dig att bestämma vilken strategi du ska använda.

Plugin är enkel att installera och fungerar bra med de flesta WordPress-teman och plugins. Kolla in plugin-demot för att förhandsgranska alla fina fantastiska optinsidesdemos och se riktiga skärmdumpar av analysdiagrammet, autosvar, designalternativ och 300+ grafik som ingår.

Hypotes?

Efter all pluginplockning, popupanpassning och nyhetsbrevskrivning, hur vet du att något av det här fungerar? Även om den magiska formeln ska ifrågasättas under många årtusenden framöver, finns det några experiment som de flesta experter är överens om att faktiskt ger de önskade resultaten. Detta kommer i form av statistisk hypotesundersökning.

Statistisk hypotesundersökning har absolut ingenting att göra med ett visst stort, mest växtätande däggdjur som vanligtvis finns i områden i Afrika söder om Sahara. Men det gör har ganska mycket att göra med vetenskaplig forskning inom statistikområdet.

A / B-test avser ett slumpmässigt experiment bestående av två varianter – A och B – medan det förra representerar “kontroll” -objektet och “behandlingen” representeras av det senare.

Förvirrad? Tja, tack och lov behöver du inte vara en raketforskare för att ha en framgångsrik webbplats. Det är vad plugins är till för! Även om många popup-plugin-program har inbyggda spårningsfunktioner, finns det ett plugin specifikt utformat för att hjälpa dig att definiera, hantera och hålla reda på A / B-testexperiment:

Nelio AB Split Testing Tool för WordPress

Nelio A / B Testing är en kraftfull och mångsidig omvandlingsoptimeringstjänst för WordPress. Selve plugin-programmet är gratis, men tjänsten det kräver är premium. Så här kan Nelio A / B Testing göra för dig:

 • Förbättra dina målsidor
 • Skriv bättre inlägg
 • Testa nya teman och olika menyer
 • Testa titlar och rubriker

Och det bästa är att allt detta kan göras direkt från din WordPress Dashboard! En annan bra funktion som värmer dig upp är värmekartor.

Denna funktion låter dig bokstavligen analysera de hetaste områdena på en sida så att du kan förstå dina kunder bättre. Och eftersom Nelio A / B Testing är utformad som en service (om än premium) tas all behandling bort från din webbplats och låter deras moln hantera belastningen. Detta möjliggör mycket snabbare uppladdningstider för webbplatsen.

Sätta isläggning på konverteringskakan

Så vi talar om popups i det här inlägget, men jag vill ge dig en extra bonus också. Ett av de mest beprövade sätten att öka din abonnentlista och hålla dem tillbaka för mer är ett av de enklaste: säga tack.

Tester visar att inkludering av en tacksida i slutet av en transaktion (vare sig det är ekonomiskt eller på annat sätt) skapar en stor inverkan på varje kund. Det skapar också en fantastisk möjlighet att ta med länkar tillbaka till något av ditt andra innehåll.

Ett annat bra sätt att säga tack för den tid vi tillbringade tillsammans är med, du gissade det – ett WordPress-plugin. Tack mig senare skickar faktiskt tack e-postmeddelanden till alla som lämnar en kommentar.

Fantastiska funktioner finns i överflöd:

 • Bjud in läsarna tillbaka till din blogg
 • Länk till din Twitter eller Facebook för fler följare
 • Anpassa e-postmeddelanden för kategorier
 • Länk till ditt RSS-flöde
 • Inkluderar flera språköversättningar

Precis som i den verkliga världen går ett tack långt för att få en läsare, prenumerant eller kund att känna sig välkomna och de kommer att älska dig för det.

Konvertera Besökarkrok, Linje och Sinker

Så de hungriga webbplatsbesökarna har tagit betet och du har rullat in dem. Du har ökat din abonnentlista med popup-optins, skapat mer intresse för din webbplats, kommit till en fullständig förståelse för dina kunder och deras behov och till och med tagit tid av din hektiska dag för att säga tack.

Du kan nu fortsätta med att erövra världen. Eller om du fortfarande är hungrig efter mer kan du kolla in vår sammanfattning av e-post-pluginprogrammet. Några frågor, förslag eller kritik? Avfyra i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map