8 bästa WordPress-teman för exteriördesign & arkitekturwebbplatser

De bästa WordPress-teman för arkitektur

Exteriördesign är ett av de mest kreativa arbetsområden som kräver den mest eleganta beröringen. För att växa ditt företag i dagens ålder, du kommer måste skapa en online närvaro för att visa upp ditt arbete – bygg din portfölj. Lyckligtvis har du gjort rätt val (välj WordPress som ditt CMS) och kommit till rätt ställe för att leta efter teman!


Vi har satt upp en lista över några av de mest intressanta WordPress-teman och mallarna för exteriördesign som du kan använda för att visa upp ditt eller din byrås arbete. Låt oss börja.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. HÅLLAR

1 CROFTS - Arkitektur, byrå WordPress-tema

CROFTS är ett mångsidigt, fullt svar på WordPress-tema med skärm som är klar för näthinnan, i kombination med dra och släpp plugin för Visual Composer. Detta tema är specifikt byggt för arkitektoniska ändamål såsom inre och exteriör portföljer.

Detta tema har också flera portföljlayouter, inklusive (a) visning av flera kolumner – med möjligheten att välja mellan en kolumnvy av 2, 3, 4 eller 5; och (b) tre olika enkelportföljlayouter.

2. Exteriördesign

2 Exteriördesign WordPress Theme

Detta tema kommer med en skjutreglage i full bredd som uppmärksammar rubrikbilderna som används på webbplatsen. Det är ett perfekt sätt att visa upp ditt bästa arbete och vinna över kunden innan han hade en chans att ompröva.

Temat kommer med Google-teckensnittsintegration, demoinnehåll, 80+ kortkoder och är också WPML-kompatibla vilket innebär att du kan bryta dig loss från regionala och språkliga hinder och översätta din webbplats till flera språk. Temat har också en inbyggd ljud- och videospelare och kommer med fyra anpassade inläggstyper inklusive Vårt team, portfölj, tjänster och vittnesmål.

Slutligen drivs temat av TemplateMonster’s Cherry Framework som gör att du kan anpassa flera aspekter av temat, inklusive typografialternativ, sidfältets placering, sidlayout, inställningar för bildreglage och mer.

3. Artcore

3 Artcore - Byggarkitektur WordPress Theme

Artcore är ett rent och lyhört WordPress-tema med en djärv och modern design, vilket gör det lämpligt för kreativa byråer, interiör- och exteriördesign och arkitekturwebbplatser. Temat har också ett dedikerat adminpanelalternativ för enkel projekthantering. Det drivs av en lätt sidbyggare-plugin och levereras med tre layouter på hemsidan. Personligen tycker jag att Artcore är ett av de bästa alternativen om du behöver ett WordPress-tema specifikt för exteriördesign.

4. Exdesimo

4 Exdesimo Exteriördesign WordPress Theme

Med det livliga grönska som visas i detta temas målsida, tror jag att det skulle vara en bra passform för att utforma exteriörer med mycket öppet landskap – trädgårdar, din veranda, trädgårdsgräsmattor osv. Temat har en fullbildsbild och video bakgrund och fly-out-meny för att ge den ett elegant utseende. Ur teknisk synvinkel har detta tema lat laddning aktiverat för bilder, vilket också skulle spara bandbredd! Detta tema är också baserat på Cherry Framework som ger dig obegränsade anpassningsalternativ och regelbundna uppdateringar för att förbli kompatibla med den senaste revisionen av WordPress.

5. Matisse

5 Matisse - Creative & Elegant Theme

Roligt faktum – namnet på temat (tror jag) är lånat från Henri Matisse som var en känd fransk målare och skulptör och en ledande figur av fauvism.

Temat ger dig många anpassningsalternativ med 4 menyarrangemang (standard, statisk, höger sida och helskärm), 12 sidlayoutmallar, 6 portföljrutor, en presenterade verk skjutreglaget, 4 anpassade widgets, 2 portföljtyper och en unik fallstudie och reglaget presentation.

Demoinnehåll ingår, så att du med några få klick kan göra det återskapa de exakt tema som du såg i demon på ThemeForest, innan du köpte det! ��

Temat har också Google-teckensnitt-integration, är översättningsklart baserat på det vansinnigt kraftfulla Bootstrap 3-ramverket. Den levereras med en kraftfull tillvalspanel med anpassningsbara sidhuvud- och sidfotinställningar, ljus och mörk temahud och en färgklick för ett märke!

6. Exteriör Behärskning

6 Exteriör Behärskning WordPress Theme

Exterior Design Mastery-temat är ett helt lyhört, näthinneklart WordPress-tema som kommer med funktioner. Drivs av Cherry-ramverket, detta tema har en inbyggd tematilpassare och anpassade typografimöjligheter tack vare Google Font-integration, filtrerbar portfolioparallax-rullningseffekt och avancerade reglage med hjälp av TM Nivo Slider plugin. Temat stöder också integration av ljud- och videospelare.

7. Arkitektur

7 Arkitektur - WordPress Theme 2

Arkitekturtema släpptes ursprungligen för 3 år sedan i december 2012. Idag är ett av de mest populära teman i Themeforest, med över 2400 försäljningar! Temat kommer med en kraftfull administratörspanel med drag-and-drop-sidbyggare och skjutreglagehanterare, lokaliseringsstöd, obegränsade färgalternativ (i kombination med en levande färgbytare), inbyggda kortkoder, prissättningstabeller och integrering av Google-teckensnitt. Förutom dessa anpassningsalternativ stöder temat också 5 anpassade inläggstyper, 6 sidfotlayouter och ett teckensnitt, logotyp och bakgrundsöverförare.

8. Exterior Design Bureau

8 Exterior Design Bureau WordPress Theme

Det sista temat i vår lista, Bureau Exterior Design WordPress-tema drivs av Cherry Framework utvecklat av TemplateMonster. Temat är byggt på det kraftfulla Bootstrap 3-ramverket och har starka färger som ger en uppfriskande känsla av grönska. Utöver detta har temat aktiverat bläddring av parallax, har inbyggt stöd för teckensnittsikoner och Google-teckensnitt.

Administratörspanelen ger flera temalayout och kolumnalternativ, automatisk uppgraderingsfunktioner och andra avancerade anpassningsalternativ. Som en bonusfunktion har temat en dedicerad modul för onlinechatt, så att du kan interagera med dina kunder (som när du är offline kan lämna dig offline-meddelanden) och därigenom förbättra din webbplats användarupplevelse.

Slutsats

Jag hade svårt att leta efter mallar för exteriördesign online – de flesta av dem var föråldrade eller hade en mycket vanlig design. Du kommer att märka hälften av teman från den här listan från TemplateMonster. Jag vill påpeka vissa saker om denna marknad.

TemplateMonster ger bra kundsupport – inklusive installation och konfiguration av det köpta temat (naturligtvis till ett pris). Betalningsknappen på sidofältet inkluderar ett par “tillägg” med en annonserad hög rabattfrekvens.

varning templatemonster

Jag rekommenderar att du inte köper dessa tillägg

De flesta av dem är plugins som du inte kommer att använda. För att göra saken värre kan dessa “måste-ha” -plugins sakta din WordPress-webbplats om inte helt orsakar en tema-plugin-konflikt. Se alltid till att köpa din webbhotell separat, utan inblandning från en tredje part (i detta fall TemplateMonster).

Det här är några av de fallgropar du måste vara medveten om. Vi har gott om tutorials tillgängliga här på WPExplorer, där du kan lära dig vad du behöver göra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map