Bästa LMS WordPress-plugins för kursskapning 2020

Bästa LMS WordPress-plugins för att skapa kurser

Internet är ett bra ställe att hämta färdigheter och kunskaper. Från ditt studietabell hemma kan du utforska internet för kurser, registrera dig för dem, arbeta igenom lektionerna och lägga till ett färdigbevis i ditt CV (som dessa fantastiska WordPress-kurser för nybörjare) Och det finns massor av enkla LMS WordPress-plugins och alternativ för att göra din webbplats till ett komplett Learning Management System.


Enkelt uttryckt är att många människor är mer än villiga att betala bra pengar för en onlinekurs i ämnet de väljer. För att möta denna efterfrågan når ett antal institutioner och individer ut till dem via sina utbildningswebbplatser. Dessa webbplatser utför tjänster från slutet till slutet, från att bygga kursinnehåll och anmäla studenter till att genomföra undersökningar och tilldela examensbevis för kurser.

Och för att möta designernas och funktionella behoven på dessa webbplatser, är kvalitetsteman och plugins som tillgodoser online-utbildningsplattformen tillgängliga på marknaden..

Du kan arbeta med att bygga ett Learning Management System (LMS) baserat på WordPress på flera sätt – du kan testa dina kodningsförmågor i en självhostad WordPress-installation, eller så kan du anta ett av de många färdiga premiumtema som hjälper dig . Om du bara vill erbjuda kurser, lägg till ett plugin som begränsar användarnas åtkomst till innehåll.

Dessutom finns det specialiserade LMS WordPress-plugins som är utformade för att hantera alla specialfunktioner som krävs av webbplatser som erbjuder onlinekurser. De hjälper dig att hantera kurserna, marknadsföra dem och tjäna pengar på dem i avgifter och annonser. Utan att vänta längre, här är några av de bästa alternativen som vi tror är några av de bästa LMS WordPress-plugins på marknaden.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. MasterStudy LMS gratis WordPress-plugin

MasterStudy LMS Gratis WordPress-plugin

MasterStudy är en fullständig webbkurs och LMS WordPress-plugin. Detta enkla att använda plugin gör kurshantering till en lek tack vare inbyggt stöd för videor, frågesporter, betalda medlemskap, betyg, önskelistor och mer.

När man bygger en kursinstruktör har många alternativ för att bygga en läroplan (med lektioner och kursavslutningscertifikat), lägga till vanliga frågor och grundläggande kursinformation (varaktighet, föreläsningar, videotimmar, användarnivå osv). Det medföljande MasterStudy-anslagstavlan är ett bra sätt för lärare och studenter att kommunicera. Avancerade Q & A- och frågefunktioner i realtid gör det enkelt för eleverna att lyfta upp en ”digital” hand såväl som för kursinstruktörer att lägga till i tidsinställda tester. Plus integration av PayPal och Stripe gör kursmintetisering till en lek.

Bäst av allt, medan MasterStudy bör fungera med de populäraste WordPress-teman finns det ett MasterStudy Education & LMS WordPress-tema som är utformat specifikt för att arbeta med detta kraftfulla kursplugin. Temat inkluderar en ljus och mörk hud, alternativ för offline-kurser, olika typer av lektioner, användarprofilsidor, drag & drop-sidbyggare, översättningsstöd och mer. Så om du funderar på gratis MasterStudy LMS WordPress-plugin, ta definitivt en titt på temat också.

2. Tutor Complete LMS för WordPress

Tutor Komplett LMS-lösning för WordPress

Tutor LMS är ett freemium-plugin fullpaket med funktioner för dina onlinekurser. Till att börja med kan du skapa obegränsade kurser komplett med den lättanvända kursbyggaren. Använd dra-och-släpp-byggaren för att lägga till lektioner, beställa kursinnehåll, material, ställa in en varaktighet, lägga till en svårighetsnivå etc. Plugin erbjuder också Gutenberg-block, videosupport (native, Youtube och Vimeo), tillkännagivanden, kursbetyg / recensioner och obegränsat antal instruktörer. Så det är lätt att erbjuda kurser från olika experter. Det finns till och med en frågestupteststudent kunskap under hela kursen!

Dessutom inkluderar handledare frontpanelens instrumentpaneler, lärarprofiler och paneler, inbyggda stylingalternativ, en anpassad kurswidget och WooCommerce & EDD-kompatibilitet. Och det är allt bara i gratisversionen! Du kan uppgradera till en Tutor LMS Pro planera för avancerade frågesportinställningar (matchning, bildmatchning eller svar, beställning, kort svar), en frontendkursbyggare, kursförutsättningar, uppdragsinlämningar, betygsättning, rapporter och kurscertifikatmallar. Pro lägger också till ett användbart e-postmeddelandesystem och innehållsdrip för att följa upp med studenter, såväl som stöd för WooCommerce-prenumerationer och Betald medlemskap Pro (men det är bara funktionerna i skrivande stund – kassa till färdplan för att se vad som kommer). Och om du behöver hjälp, innehåller Pro också ett års uppdatering, prioritetsstöd och till och med en installationstjänst.

3. WP Courseware Drag & Drop WordPress Course Creator

WP Courseware Drag & Drop WordPress Course Creator

WP Courseware använder drag-and-drop-funktionen för att hjälpa dig bygga och arrangera kurser i det format som är bekant för studenter och instruktörer. Det är också lätt att skapa lektioner eller enheter – helt enkelt skapa inlägg eller sidor i WordPress på det sätt som du normalt gör och publicera dem. Om du vill kan du ordna lektionerna i moduler och kurser och avrunda dem med flera frågeformat som testar elevernas förståelse för lektionerna. Inte bara det, du kan till och med ställa in frisläppandet av innehåll efter datum eller intervall med hjälp av droppmatningsfunktionen. Och låt eleverna veta hur de har presterat med en betygsbok.

Använd anpassningsbara e-postmallar för att överföra betyg och resultat via e-post. Dessutom kan du skapa unika, nedladdningsbara och personliga kompletteringscertifikat för framgångsrika studenter. Missa inte att ge åtkomst till instruktörer att redigera innehåll och hantera kurser och studenter.

Studentregistrering kan vara manuell eller automatisk. Inte bara det, du kan tillåta åtkomst till kurser endast efter avslutad förutsättningar. WP Courseware är kompatibelt med WordPress-standardtema. Du är säker på skydd mot obehörig åtkomst eftersom det finns stöd för medlemskapsplugins (MemberPress, OptimizePress). Dessutom hjälper stöd för populära eCommerce-plugins (WooCommerce, Easy Digital Downloads) onlineförsäljning av kurser.

4. Sensei WordPress Learning Management System

Sensei WordPress Learning Management System

Att skapa innehåll för kurser med Sensei är lika enkelt som att skapa en sida eller ett inlägg i WordPress. Detta Learning Management System är utvecklat av WooCommerce och integreras sömlöst med deras eCommerce-plugin. Genom att länka kurser till en köpad produkt kan du marknadsföra en kurs till en mycket relevant publik. Därför kommer en köpare av ett broderikit troligtvis att få ett erbjudande om en kurs om broderier.

Sensei WordPress LMS Courseware

Plugin använder de välkända WordPress-användarregistreringsfunktionerna för att registrera dig för en kurs. Förkunskapskraven kan anges för varje kurs samt för varje lektion. Skapa frågeformer och använd dem för att ställa in slumpmässiga frågesporter. Plugin innehåller ett analysverktyg som spårar framstegen för enskilda studenter eller kurser.

Sensei fungerar bra med de flesta WordPress-teman, även om utvecklarna rekommenderar teman som erbjuder integrerat stöd för Sensei. Beroende på vilka funktioner du vill inkludera kan du lägga till ett antal tillägg till plugin-programmet. De flesta av dem är gratis, men för att droppa flödesinnehåll och tilldela märken för prestationer måste du köpa tillägg separat.

5. LearnDash WordPress Learning Management System

LearnDash WordPress Learning Management System

LearnDash är ett komplett Learning Management System som implementerar API för Tin Can (Experience) för att fånga och lagra dina användares inlärningsaktiviteter. Tin Can API är en specifik specifikation som spårar och registrerar alla inlärningsupplevelser. Den samlar in uppgifter om upplevelser som mobilinlärning, simuleringar, aktiviteter i verkligheten, erfarenhetsinlärning, socialt lärande, offlineinlärning och samarbetsinlärning. Denna information ger dig inblick i användarnas inlärningsaktiviteter. Det hjälper särskilt informellt och personligt lärande, där individuella prestationer spåras från backend av instruktörer eller institutpersonal.

LearnDash är funktionspaket och integreras väl med WordPress för att göra det enkelt för dig att publicera innehåll och tjäna pengar på webbplatsen. Du kan dela kurserna i flera nivåer för enkel presentation. Droppa matningsinnehåll enligt schema och inaktivera åtkomst efter en viss tid. Använd alla mediaelement som ljud, video, bilder, Google Docs, Articulate eller Adobe Captivate-filer. Designa frågesporter i ett enkelt frågeformulärformat eller välj bland de åtta fördesignade frågesporttyperna som erbjuds av plugin-programmet.

Lektionstimern styr hur mycket tid en student kan spendera på en lektion och uppdragschefer tillåter kommentarer på inlämnade uppgifter. Användare kan skapa profiler från frontend och inskrivna användare kan gå med i privata eller offentliga banspecifika forum.

Utvecklarna har förlitat sig på sin rika branscherfarenhet med att utveckla detta plugin, och ett antal välrenommerade universitet räknas bland användarna. Plugin är aktiverat med flera sidor och fungerar med alla teman. Ett antal gratis och premiumförlängningar är tillgängliga för förbättrade funktioner. Dessa tillägg har utvecklats som svar på feedback från gemenskapen. Dessutom finns det hundratals kompatibla teman (t.ex. eLumine eller universitet) som lägger till extra funktioner och stylingalternativ.

6. LearnPress WordPress LMS Plugin

LearnPress WordPress LMS Plugin

LearnPress core-plugin är gratis och lätt. Om det finns någon funktion som du behöver på din webbplats, leta efter den bland antalet gratis och betalda tillägg. Några av funktionerna hjälper till att tjäna pengar på webbplatsen bättre.

Användargränssnittet hjälper till att bygga, redigera och underhålla kursinnehåll. Du kan justera många inställningar här, t.ex. kursens längd, nödvändiga godkännanden, antal försök och frågesporter innan du går vidare till nästa nivå. Det är också möjligt att exportera kurser till andra webbplatser som använder LearnPress. Med BuddyPress-stöd kan eleverna bilda grupper för att diskutera problem och dela kunskap.

learnpress

Plugin översätts till många språk, stöder flersidiga nätverk samt betalningsmetoder PayPal, Stripe och WooCommerce. Även om du kan använda LearnPress med valfritt WordPress-tema rekommenderar författarna starkt att det används tillsammans med Utbildning WordPress Theme eller LMS WordPress Theme. I andra fall rekommenderar de att du uppgraderar till Pro för åtkomst till kursbuntar, gamification, kurscertifikat och många premiumtillägg.

7. Namaste! LMS för WordPress

Namaste! LMS för WordPress

När du installerar gratisversionen av Namaste! LMS, du kan konvertera din WordPress-installation till en funktionell pedagogisk webbplats. Funktionerna för eLearning inkluderar att skapa lektioner och uppgifter, studentinmälan, hantera kurser och studenter, ställa förutsättningar för lektioner och mer.

Förbättra plugin-funktionen med det gratis medlemskapspluginet Konnichiwa! Generera detaljerade rapporter om elevernas verksamhet på plats. När den är aktiverad visar en widget på instrumentpanelen ett specifikt antal dagar aktivitet på sidan. PayPal- och Stripe-integrationer hjälper till att samla in betalning för kurserna.

namaste-lms

Premiumversionen gör det enkelt att tjäna pengar på webbplatsen – lägg till en kundvagn till specifika kurser, skapa och hantera rabattkuponger och hantera skyddade filer. Inte bara det, du kan ge tillgång till vissa användare som klassledare och tilldela märken för kursavslut eller för att tjäna poäng.

8. LifterLMS WordPress Plugin

LifterLMS WordPress Plugin

Basplugin för LifterLMS är gratis, intuitiv att använda och flexibel. Den kontrollerar nästan alla rutor i listan över nödvändiga funktioner för Learning Management System och krafter WP101, en populär WordPress-videohandledningsserie.

Studenter kan studera med framstegsfält och frågesporter för att hålla reda på deras framsteg. Håll eleverna informerade med automatiserade e-postmeddelanden. Dessa e-postmeddelanden är inställda på att utlösas av fördefinierad studentaktivitet, som att inte logga in på länge, misslyckas med en frågesport, påminnelse om förfallodatum och mer. Använd åtgärdsbaserade e-postmeddelanden och nå ut till studenter som lämnar kursen halvvägs. Droppa innehållet enligt specifika scheman eller för att matcha studenternas framsteg.

LifterLMS-hanteringsfunktioner

LifterLMS erbjuder massor av kurshanteringsverktyg samt betalningsbehandling via PayPal, stripe eller Authorize.net samt support för WooCommerce. Du kan lägga till kuponger och rabatter på webbplatsen för att öka studentregistreringen. Ett antal betalda tillägg finns tillgängliga, och du kan köpa dem individuellt eller som ett allt-i-ett-paket.

9. Edwiser Bridge – Moodle LMS-integration för WordPress

Edwiser Bridge - Moodle LMS-integration för WordPress

Slutligen, om du är en fan av Moodle öppen källkodsram kan du vara intresserad av att veta att det finns ett enkelt sätt att integrera dina Moodle-kurser med WordPress. Den kostnadsfria Edwiser Bridge-plugin låter dig importera alla dina Moodle-kurser och synkronisera dina kurskategorier direkt med din WordPress-webbplats. Därifrån kan du posta dem gratis, sälja dem (med den inbyggda PayPal-integrationen), tillåta kursregistrering och mer.

Edwiser Bridge innehåller också ett antal inställningar (som automatisk synkronisering för kurser, inskrivna användningar, språk osv.) Som du helt enkelt kan kontrollera för att aktivera. Om du är en utvecklare (eller har haft på det) finns till och med inbyggda krokar och filter för snabbare anpassningar. Ännu bättre är det fantastiska tillägg tillgängliga för att lägga till ännu mer kraft till din Moodle-drivna WordPress LMS.

Selektiv synkronisering

Med hjälp av Selektiv utvidgning av synkronisering för Edwiser Bridge kan Moodle-användare välja och välja kurser de vill synkronisera till WordPress-plattformen för att sedan marknadsföra eller sälja ytterligare. Detta lättanvända plugin gör det superenkelt för Moodle-administratörer att fokusera på en viss uppsättning kurser och att öka dragkraften till dessa kurser.

Enskilt inloggning

Gör inloggningsprocessen och kursåtkomsten enklare med Förlängning med enda signatur för Edwiser Bridge gör det. Användare kan samtidigt logga in på antingen Moodle och länkad WordPress-webbplats genom att bara ange inloggningsuppgifter. Det fungerar båda vägarna! En användare kan logga in på antingen Moodle- eller WordPress-webbplatsen och vara inloggad på motsvarande WordPress- respektive Moodle-webbplatser.

Logga ut fungerar lika bra också, genom att behöva utföra åtgärden bara en gång behöver eleverna inte oroa sig för att inte logga ut från båda webbplatserna. Med en enkel installation hjälper detta plugin till WordPress-Moodle-integration och gör det enkelt för användare att komma åt båda webbplatserna, eftersom de bara har en enda uppsättning referenser som de behöver ha i åtanke. En kortkod finns också tillgänglig som kan placeras var som helst på WordPress-webbplatsen för att tillåta inloggning.

Masskurssköp

Tillåt användare att köpa flera kurser samtidigt i Moodle med Massköp för Edwiser Bridge förlängning. Detta är ett WordPress-plugin som använder kraften i WordPress och WooCommerce för att tillåta Moodle-administratörer att sälja kurser på WordPress och låta köpare köpa dessa kurser i bulk. Och det är inte allt, när de köper en kurs har Moodle-användare ett intuitivt gränssnitt för att registrera studenter till en kurs.


En LMS tillåter användare att lära sig i sin egen takt genom att använda alla enheter som de är bekväma med. Inlärningsprocessen kan göras mer spännande genom att tilldela märken, innovativa frågesporter och topplistor. Att lägga till ett forum eller ett community kan dessutom hjälpa till att uppmuntra eleverna i inlärningsprocessen.

Under de senaste åren har användningen av WordPress ökat som bas för webbplatser för utbildningsinstitutioner och onlinekurser. WordPress LMS-plugins som diskuteras i det här inlägget kombineras alla bra med WordPress-kärnan för att skapa ett komplett online-kursleveranssystem. Vissa är gratis, medan andra erbjuder mycket attraktiva funktioner för under $ 250 (vilket är mindre än $ 1 per dag).

Har du någon erfarenhet av dessa WordPress LMS-plugins? Eller kanske har vi missat ett av de LMS WordPress-plugins som du rekommenderar? Vänligen dela i kommentarer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map