Bästa plugins för socialt innehållslås för WordPress 2020

Att få social dragkraft för ditt innehåll är svår. Låt oss anta att du producerar bra innehåll. Och sökmotortrafik får en majoritet av dina besökare till din webbplats som en början. Personer som specifikt har valt att söka efter ett specifikt sökord eller en nyckelsträng. Och de läsare som sökmotorerna tar med till din webbplats har viss benägenhet och är intresserade av ditt innehåll. De har troligen ett jämnårigt nätverk och en social följare som delar sina intressen. Först då kan du till och med ha en chans att få ditt innehåll delat över ett av deras personliga sociala mediekonton.


Jag räknar alldeles för många ifs. Om du producerar bra innehåll, särskilt den typ som du känner att gynnar dina läsare personligen eller professionellt, har du rätt att förvänta dig något i gengäld. Många webbplatser inklusive WpExplorer genererar intäkter via flera källor.

Men om du har svårt att skapa sociala medier dragkraft och betydande trafik, trots att du producerar bra innehåll, kanske vi måste ge ett incitament för människor att dela ditt innehåll oftare. Vi kan göra detta genom att konditionera åtkomst till ditt innehåll för sociala aktier. Låt oss titta på några av de bästa pluginprogrammen för innehållslåsning som gör det möjligt för en besökare att betala med sociala aktier!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Social Locker för WordPress

Social Locker For WordPress är ett premium-plugin som hjälper till att låsa ditt bästa innehåll för aktier, gillar, ett plus och tweets. Du kan låsa i stort sett allt innehåll, det kan vara text, en ljudbok, en video eller ett utskrivbart pdf-dokument.

SocialContentLock1

Du kan välja att låsa innehållet i slutet av en artikel eller hela artikeln och ändå avslöja bara introduktionen för att locka användaren att dela innehållet, om han eller hon vill se hela artikeln. Du kan också använda samma innehållsblockering för att ge åtkomst till kampanjkoder. Inställningarna för detta plugin erbjuder ganska mycket, i termer av val och möjliggör val av när och var plugin selektivt ska låsa innehåll.

SocialLockeroptions1

Plugin ger innehållslåsning baserat på delningsalternativ med 8 olika sociala nätverk. De kommer snart att lägga till Pinterest och Instagram till sina val. Du kan också välja hur innehållet ska blockeras, till exempel kan du helt enkelt oskarpa det låsta innehållet.

BlurrySocialLocker1

Plugin-integrationen med Google Analytics gör det möjligt att se hur många som använde skåpet, hur många som bara hoppade över det låsta innehållet, hur många som lämnade din webbplats efter att ha sett låst innehåll, vilka sociala nätverk de delade ditt innehåll på och till och med svagheten i skåp som kan bidra till en ökad avvisningsfrekvens.

StatisticsSocialLocker

Så detta plugin är ganska imponerande och omfattande i sin förmåga att framgångsrikt låsa innehåll selektivt och spåra fördelarna effektivt från en analyspanel. Du kan antingen använda gratis version av plugin eller premiumversionen. Gratisversionen stöder Facebook Likes, Google 1+ och Tweets, premiumversionen har 5 andra alternativ för delning av sociala medier, 5 extra teman och flera sociala följeknappar. Med premiumversionen kan du inaktivera innehållslåset för registrerade användare, fördröja lås & relock, exportera leads i CSV-format och du får uppenbarligen support.

Social Share & Locker Pro WordPress Plugin

Social Share & Locker Pro är i grunden en två-i-ett-plugin som hanterar alla dina sociala delningskrav och den kommer också med en social innehållskåpsmodul.

SocialSharePro & ContentLocker

De sociala delningsfunktionerna i detta plugin är bra men det är inte fokus för denna skrivning. Vi är intresserade av dess innehållslåsfunktioner. Med Social Share & Locker kan du ställa in timers på dina lås som förhindrar åtkomst till innehåll efter en liten fördröjning. Plugin har 8 innehållsskåp teman till sitt förfogande.

Funktionen för låsning av innehåll är aktiverad för endast Twitter, Google Plus, Facebook och Linkedin. Men om du får en majoritet av dina sociala aktier från de ovannämnda fyra sociala mediekanalerna, är det inte mycket att oroa sig för.

Automatisk social skåp

En enkel gratis plugin som tillåter dig att välja specifika webbadresser, specifika / alla sidor och inlägg och sedan aktivera innehållslåsning som visar innehåll när det delades via Twitter, Facebook eller Google Plus. Du kan dölja eller visa en stängningsknapp och en nedräkningstimer.

AutomaticContentLocker

De Automatisk social skåp plugin är ganska vanligt och utan mycket i vägen för valet. Du kan ändra meddelandet i ditt sociala innehållslås men du kan egentligen inte göra mycket annat. Men om du letar efter enkelhet bör det här pluginet fungera bra.

Social Locker – Öka trafiken

En sökmotorvänligt innehållsskåp för alla innehållstyper med stöd för de stora fyra sociala nätverk. De Social Locker Traffic plugin känner igen användare som tidigare har låst upp innehållet och även registrerade användare om du vill, det låser inte innehåll i sådana fall.

ContentLockerEditScreen

Du kan skapa valfritt antal innehållslås och redigera dem för att möta din stil och göra dem rätt passande för din webbplats med Tinymce.

Några saker och slutliga tankar

Nu skulle jag normalt ha introducerat dig för Som Gate och två andra Facebook-baserade innehåll som låser WordPress-plugins (Facebook Viral Content Locker för WordPress, som 2 Unlock för WordPress). Men tyvärr har Facebook beslutat att undanröja appar som stimulerar social delning. För att försöka kringgå regeln använder cookies så som läsaren att besöka och “gilla” en viss Facebook-sida där tillgång till innehåll beviljas. Inte exakt samma som de tidigare innehållslåsningsprogrammen som kräver sociala aktier för åtkomst.

Den 7 augusti 2014 tillkännagav Facebook att alla incitamentiserade delningar via Facebook är tillåtna. De tror att det inte ger ett positivt bidrag till deras nätverk när delning stimuleras av förment artificiella incitament. Se till att alla sociala nätverk som du aktiverar innehållslås tillåter. Var helt säker på deras riktlinjer och policyer när det gäller delning för tillgång till innehåll.

Personligen tror jag att om du arbetar riktigt hårt för att skapa hundra sidor e-bok och du inte ens tar betalt för det, skulle du säkert kunna tjäna på det åtminstone i form av en social andel. Med det sagt kan du låta innehåll låsa på specialinnehåll som du arbetade extra hårt för att skapa. Om du peppar din webbplats med låst innehåll kommer det helt enkelt att gnida människor på fel sätt. Föreställ dig om alla andra inlägg på WPExplorer-bloggen var låsta? … Exakt! Använd innehållslåsning mycket minimalt och effektivt.

Vill du lägga till social delning på din webbplats på andra sätt (inte innehållslåsande)? Kolla in dessa användbara inlägg från andra WPExplorer-författare:

  • Monarch Review: Social Sharing WordPress Plugin från eleganta teman
  • Hur du lägger till sociala inloggningar i din WordPress-blogg eller webbplats
  • 20 fantastiska plugins för sociala medier för WordPress

Jag hoppas att du tyckte att inlägget var till hjälp �� Den bästa plugin enligt min åsikt att använda för att låsa innehåll baserat på sociala aktier är Social Locker For WordPress. Om du vill se hur det är, kan du prova gratisversionen innan du köper premiumversionen. Eller om du har ett bättre innehållslåsningsprogram låt oss veta i kommentarerna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me