Bästa relaterade inlägg Plugins för WordPress

Bästa relaterade inlägg Plugins för WordPress

För att göra lojala kunder ur dina läsare måste du fortsätta att vinka dem med mer av ditt fantastiska innehåll. Att skapa innehåll som en gud kommer ju inte att göra din webbplats så bra om ingen kan hitta det långt efter det har försvunnit från din första sida. Detta är anledningen till att använda ett av de bästa relaterade inläggsplugins för WordPress kan vara ett bra beslut för din blogg.


Sluta tappa besökare till vänster, höger och mitten, och aktivt engagera dem med mer innehåll – mer relaterat innehåll som kommer att hålla läsarna på din webbplats och minska din avvisningshastighet. Med ett av de bästa relaterade inläggsplugins för WordPress kan du rikta användare till mer av ditt innehåll och hålla dem på din webbplats längre, vilket – om du undrar – kan öka dina chanser att göra en försäljning.

I det här inlägget kommer vi att avslöja våra val för de bästa relaterade inläggsplugins för WordPress, så att du kan driva användarengagemang, öka dina sidvisningar och förhoppningsvis netto dessa svårförsäljningar. Njut av och dela dina favoritrelaterade inläggsplugins i slutet! Låt oss börja med…

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio Free Plugin

Bibblio Bästa relaterade inlägg Plugins för WordPress

Vill du erbjuda dina läsare engagerande och mycket relevant relaterat innehåll? Vill du också sänka din avvisningsfrekvens? Eller kanske öka användarnas sidor per session när du surfar på din webbplats? Sedan Bibblio kanske bara är den perfekta plugin för dig. Detta kraftfulla plugin använder maskininlärningsalgoritmer för att sammanställa bästa möjliga relaterade inlägg för ditt WordPress, baserat på ledtrådar från ditt innehåll och dina läsares beteende. Dessutom uppdateras det automatiskt när du lägger till nya inlägg på din webbplats, så de relaterade rekommendationerna är alltid aktuella. Använd bara den medföljande widgeten eller kortkoden för att lägga till dina relaterade inlägg där det är mest meningsfullt för dina läsare och låt Bibblio göra allt tungt lyft.

Bäst av allt plugin saknar inte din webbplats – Bibblio hanterar relaterade inlägg som cachas på sina egna servrar och lämnar dina sidhastigheter inte påverkade. Du kan också se vad dina läsare klickar på med Google Analytics-integration eller använda den inbyggda analyspanelen för att spåra populära relaterade inlägg och din månatliga serviceanvändning. Andra fantastiska funktioner inkluderar 150 stilkombinationer, helt responsiv modulär design som justeras för att passa alla enheter, stöd för anpassade inläggstyper, visade miniatyrbilder och användbart stöd för alla plannivåer. Du kan börja använda plugin idag gratis och få upp till 25 000 sidbelastningar per månad med en Bibblio-modul. Om du får mer trafik än så kan du alltid enkelt uppgradera din Bibblio-plan.

2. Ytterligare ett relaterat inlägg Plugin (YARPP) Gratis WordPress-plugin

YARPP Bästa relaterade inlägg Plugins för WordPress

Det finns ett par starka skäl till varför hundratusentals WordPress-användare älskar och använder YARPP på sina webbplatser. Beror det på att du kan visa anpassade inläggstyper, inlägg och sidor relaterade till ditt nuvarande inlägg? Eller beror det på att YARPP stöder både text- och miniatyrvisningar?

Nåväl, det här är bara några av anledningarna till att ytterligare ett relaterat inlägg-plugin finns på de flesta relaterade inläggsplugins för WordPress-roundups. Det levereras med coola funktioner inklusive ett mallsystem som hjälper dig att kontrollera hur dina relaterade inlägg ser ut, en mångsidig algoritm som visar det mest relevanta relaterade innehållet och stöd för RSS-flöden bland andra.

3. WordPress Infinite Related Post Manager Premium Plugin

Oändlig relaterad postchef Bästa relaterade inlägg Plugins för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Att lägga till relaterade inlägg i ditt innehåll är ett bra sätt att få läsarna att kolla in mer av ditt innehåll, men att visa dessa inlägg i en attraktiv och lätt att redigera layout gör dem ännu effektivare. Med WordPress Infinite Related Post Manager kan du enkelt lägga till relaterade inlägg på sidan av ditt innehåll, klibbiga längst upp eller längst ner i fönstret eller efter ditt inlägg. Och eftersom inläggen är oändlig att ladda är det superlätt för läsarna att bläddra i allt innehåll du har att erbjuda om det de är intresserade av.

Plugin kommer med massor av inbyggda och kraftfulla funktioner för inläggstyp, relaterad metod (taggar, kategorier, författare, senaste, etc.), visat antal inlägg, färger, teckenstorlekar och mycket mer.

4. Jetpack-relaterade inlägg Modul Gratis WordPress-plugin

Jetpack Bästa relaterade inlägg Plugins för WordPress

Av de bästa relaterade inläggsplugins för WordPress som vi markerar här idag, är Jetpack Relaterade inlägg förmodligen det enklaste att installera och implementera. Allt du behöver göra är att aktivera Jetpack, navigera till listan över moduler och aktivera funktionen Relaterade inlägg.

Det kommer med vackra relaterade inläggswidgets och en stor algoritm som visar det mest relevanta innehållet. Detta vet jag från första hand eftersom jag Jetpack Relaterade inlägg-modulen på min egen blogg.

Det handlar om att peka och klicka, och du kan till och med anpassa din relaterade inläggswidget genom att klicka på konfigureringsknappen. Du borde inte stöta på några problem med Jetpack, men om du behöver hjälp, kom alltid ihåg att vi är här för dig.

5. Relaterade inlägg för distinkta inlägg Premium WordPress-plugin

Relaterade inlägg för distinkta inlägg Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du vill visa olika relaterade inlägg på varje sida (för att förhindra duplikatinnehåll) kanske du vill prova RPDP (Relaterade inlägg för distinkta inlägg). Med detta premium-plugin kan du skapa anpassade relaterade inläggslistor och tilldela dem till dina inlägg individuellt. Och med kortkoden kan du infoga dina relaterade inlägg i dina artiklar där du tycker att de är mest meningsfulla.

Andra plugin-funktioner inkluderar anpassade storlekar för miniatyrbilder, alternativ för metadatavisning (författare, titel, utdrag, etc), anpassade inläggstyper kompatibla och översättningsklar.

6. AddThis Relaterade inlägg Gratis WordPress-plugin

AddThis Bästa relaterade inlägg Plugins för WordPress

Med AddThis relaterade inlägg-plugin kan du snabbt lägga till populära och relevanta relaterade innehållsrekommendationer till dina blogginlägg. Installera bara plugin, anpassa titeln, välj ett visningstema (ljus, mörk, grå eller transparent) och placera dina relaterade inlägg längst ner till vänster eller höger sida.

Om du sedan länkar din webbplats till ditt AddThis-konto kommer du att kunna se analyser för dina relaterade krukor. Ta reda på vilka inlägg som konverterar de bästa toppdelade krukorna och se även dina bästa sociala hänvisningar. Kombinera detta plugin med AddThis ursprungliga sociala delningsplugin för att nå en ännu större publik.

7. Manuella relaterade inlägg Premium WordPress-plugin

Manuella relaterade inlägg Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Vi är så vana vid automatisering att vi i hemlighet önskar att maskiner skulle kunna göra allt för oss. Plugin Manual Relaterade inlägg gillar dock att hålla saker gamla skolan. Detta betyder istället för att använda en algoritm för att hitta inlägg, med Manual Relaterade inlägg kan du ange relaterade inlägg manuellt.

Du kan vidare välja anpassade inläggstyper, inlägg och till och med sidor. Andra funktioner inkluderar kortkortsupport, flerspråkigt stöd och filtrering bland andra.

8. Contextual Related Posts Gratis WordPress-plugin

Contextual Related Posts Gratis WordPress-plugin

Letar du efter den ultimata relaterade inläggsplugin för din WordPress-webbplats? Du behöver inte titta längre – här är ett som tar ditt relaterade inläggspel till en helt ny nivå. Och du behöver inte ens lyfta ett finger, plugin-innehållet för kontextrelaterade inlägg körs automatiskt.

Med en mängd funktioner inklusive, men inte begränsat till, miniatyrer, relaterade inlägg i flöden, anpassade inläggstyper, cachning, uteslutning, utdragbar kod, vackra CSS-stilar och kortkoder, är sammanhangsrelaterade inlägg det plugin du vill ha på din blogg.

9. WordPress-relaterade inlägg Gratis WordPress-plugin

WordPress-relaterade inlägg Gratis WordPress-plugin

Lägg till relaterade inlägg till din sidfot med det gratis WordPress-relaterade inläggspluginet för att öka engagemanget på din WordPress-webbplats enkelt och snabbt. Allt du behöver göra är att installera och aktivera plugin-programmet.

WordPress-relaterade inlägg kommer med stort stöd, cachar för en snabbare webbupplevelse och publicerar rekommendationer från Zemantas förstklassiga semantiska tjänst. Du får olika visningsstilar, miniatyrbilder och om du behöver justera WordPress-relaterade inlägg är det mycket anpassningsbart. Dessutom kan du aktivera avancerade funktioner genom att navigera till Inställningar> Relaterade inlägg efter installationen av plugin.

10. Shareaholic gratis WordPress-plugin

Shareaholic gratis WordPress-plugin

Shareaholic är inga vanliga relaterade inläggsplugin. Det är snarare en samling fantastiska verktyg som relaterade inlägg, delningsknappar, social analys och så mycket mer. Shareaholic kommer också med en intäktsfunktion, som gör att du kan dra nytta av anknytningslänkar för att tjäna pengar med ditt innehåll.

Med en lättanvänd instrumentpanel kan du enkelt hålla dig uppdaterad med relaterade innehållsrekommendationer, social delning, ditt följande, marknadsfört innehåll och så mycket mer! Enligt författarna är Shareaholic en “plattform för innehållsförstärkning och intäktsgenerering” men ta inte mitt ord för det, gå till Shareaholic och kom och dela vad du upptäcker.

11. Relaterade inlägg Pro WordPress Plugin

Relaterade inlägg Pro WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Relaterade inlägg Pro för WordPress är den ultimata lösningen för relaterat innehåll. Denna snygga plugin kan hantera allt du kastar på det, från anpassat innehåll, blandat innehåll, kategorier, multisiter och mer.

Det levereras med tre visuellt aptitretande layouter (välj från en slick & slide, isotop eller övergångslayout), 65 fördefinierade mallar, ett intuitivt användargränssnitt, bra dokumentation och support. Det finns också mer än 200 anpassningsinställningar i backend så att du kan designa dina relaterade inlägg för att se hur du vill ha dem utan att behöva lära dig att koda.

12. Relaterade inlägg för WordPress gratis WordPress-plugin

Relaterade inlägg för WordPress gratis WordPress Plugin

Detta är en tunn och lätt relaterad inläggsplugin som gör att du kan rikta läsare till relaterade inlägg med ett enda klick. Den levereras med en installationsguide som tar hand om det hårda arbetet för dig, så allt du behöver göra är att aktivera plugin och luta dig tillbaka. Du kommer att ha en relaterad inläggswidget live under dina inlägg på nolltid utan att bryta svett.

Relaterade inlägg för WordPress är inte resurskrävande (vilket innebär att det skapar sin egen cache) och tillåter manuella tillägg, redigeringar, ta bort, kortkoder och widgets bland andra funktioner.Det finns också en premiumversion av det här plugin som kommer med jämnt mer juice.

13. Bättre relaterade inlägg Widget Premium WordPress Plugin

Bättre relaterade inlägg Widget Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Vill du inte visa dina relaterade inlägg under ditt innehåll? Inga problem. Bättre relaterade inläggswidget kan sättas in i din sidofält för att visa relaterade krukor på sidan av ditt innehåll. Widgeten fungerar med alla anpassade inläggstyper, så att lägga till relaterad personal eller portföljobjekt är en bris.

Installera bara plugin, gå till Utseende> Widgets och sätt in en widget för relaterade inlägg i sidfältet. Använd sedan widgetinställningarna för att välja visningsalternativ (titel, författare, datum, miniatyrbild, etc), flottöralternativ, räkning och taxonomi att välja relaterade inlägg från. Klicka på spara så är du redo att gå!

14. Content.ad Gratis WordPress-plugin

Content.ad Gratis WordPress-plugin

Enligt WordPress.org “Content.ad är en innehållsrekommendationsplattform som hjälper webbplatsägare att generera mer tid på webbplatsen, [såväl som] att tjäna pengar på sitt innehåll enkelt och diskret.”

Platformen Content.ad genererar miljarder sidvisningar på tusentals webbplatser varje månad. Content.ad-relaterade inläggsplugin för WordPress är hur du får en del av denna cirkel. Det bästa är att du bara behöver installera plugin med en 3-stegsprocess, och ditt arbete är gjort. Enkelt är plugin-programmet Content.ad enkelt att installera och använda.

Dessutom är det enkelt att anpassa efter dina önskemål, vad med flexibel styling och en widget för skapande av widget. Dessutom är detta relaterade post-plugin prestationsorienterat och kommer med omfattande rapportering, kraftfulla alternativ och personlig support bland andra. Vad i helvete väntar du på? Spara sekund och kolla in Content.ad för att lära dig mer om varför det verkligen är ett av de bästa relaterade inläggsplugin för WordPress.

15. Lägg in anpassade mallar Pro Premium WordPress-plugin

Lägg upp anpassade mallar Pro Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Inlägget Anpassade mallar Pro-plugin är inte bara ett för relaterade inlägg – det är en fullständig sidmallbyggare som du kan använda för att designa dina egna inläggslayouter. Använd det intuitiva gränssnittet eller välj ett av de medföljande 18 pre-build-layouterna för att komma igång.

När du anpassar din layout kan du infoga dina inläggselement som titel, media, nästa och tidigare länkar, huvudinnehåll, socialt, recensioner, författarbio och naturligtvis dina relaterade inlägg (bland många andra fantastiska alternativ). Det finns också stylingsalternativ för parallax, lutningar, sektioner i full bredd eller full höjd, animationer och till och med videor. När du har perfekterat din layout tilldelar du den till alla dina inlägg, en specifik inläggskategori eller bara ett inlägg i taget.

16. Inline relaterade inlägg Gratis WordPress-plugin

Inline Relaterade inlägg Gratis WordPress-plugin

Denna plugin definierar helt hur du visar dina relaterade inlägg. I stället för att visa relaterade inlägg i slutet av ditt inlägg kan du nu visa dem i ditt innehåll för att öka användarnas engagemang tiofaldigt.

Du kan visa flera rutor automatiskt i dina inlägg och anpassa dem med cirka 20 unika stilar. Denna teknik används bland andra stora varumärken som Wall Street Journal, Entrepreneur och Financial Times.

17. Yuzo gratis WordPress-plugin

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

På vår lista idag finns också Yuzo, ett av ett slags gratis relaterat post-plugin som kommer att se otroligt bra ut på din webbplats oavsett vilka stilar du använder.

Den här relaterade inläggsplugin är lätt, kommer med text- och miniatyrskärmar samt över 50+ anpassningsalternativ. Den har en minimalistisk design, widgetar, meta-rutor, cache, räknare, en intuitiv instrumentbräda, anpassade widgetdimensioner och bakgrundsvariationer bland andra.

18. Super Post Premium WordPress-plugin

Super Post Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Super Post är inte bara en körning av det relaterade inlägget plugin, det är en allt-i-ett-lösning som ger dig full kontroll över inläggets frågor. Du kan använda Super Post för att visa specifika inlägg enligt kategorier, taggar och andra taxonomier.

Du kan göra alla specifika inlägg klibbiga, visa upp senaste eller mest kommenterade inlägg bland annat. Super Post är kompatibel med den senaste versionen av WordPress samt stora webbläsare.

19. Relaterade inlägg Miniatyrer för WordPress Free Plugin

Relaterade inlägg Miniatyrer för WordPress Free Plugin

Vill du lägga till visuella relaterade inlägg i ditt innehåll? Det relaterade inlägget Miniatyrplugin gör det enkelt! Detta plugin innehåller alternativ för att ställa in dina relaterade inlägg (enligt förhållande), miniatyrstorlek (välj miniatyrbild eller medium) och anpassa dina visningsinställningar (miniatyrbildskälla, bakgrundsfärg, kant, textstorlek, utdragslängd och mer).

Andra användbara alternativ inkluderar 7 redo att använda översättningar, en enkel relaterad inläggskodkod som du kan använda för att lägga till inlägg var som helst, en miniatyr-sidofält eller sidfot eller widget för stöd för alla WordPress-taxonomier (kategorier, taggar, både, slumpmässigt eller anpassat). Och det finns till och med inbyggda php-taggar för temautvecklare för att integrera plugin.

20. Relaterade inlägg av Taxonomy Gratis WordPress Plugin

Relaterade inlägg av Taxonomy Gratis WordPress Plugin

Lägg till relaterade inlägg till ditt innehåll eller sidofältet med hjälp av gratis relaterade inlägg av taxonomi. Detta gratis plugin innehåller en enkel att använda widget och kortkod för att lägga till relaterade inlägg snabbt och enkelt. Välj från en länk, utdrag, miniatyrbild eller full postlayout för ditt relaterade innehåll. Dessutom finns det enkla alternativ för att utesluta specifika inlägg eller villkor och att begränsa relaterade resultat efter datum eller räkning.

För användare med lite mer kodningskunskap kan du också använda dina egna HTML-mallar för dina relaterade inlägg, ansluta till REST API, lägga till ett cachelager eller till och med skapa dina egna inbyggda temamallar med med ditt relaterade innehåll.

Bonus: RelaZone Relaterade Amazon-produkter Premium WordPress Plugin

RelaZone Relaterade Amazon-produkter Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Även om det inte är ett traditionellt relaterat “inlägg” -plugin visar RelaZone-plugin relaterade Amazon-produkter så att du kan dra nytta av ditt fantastiska innehåll. Så om du skriver ett bra, djupgående inlägg om te kan du enkelt sätta in en relaterad ruta för att visa rekommenderade rooibos, chai, gröna och svarta teer som du nämnde i ditt innehåll.

Plugin fungerar med hjälp av nyckelord i din artikel för att hitta matchande produkter på Amazon. Dessutom fungerar det bra med WooCommerce också – så om du redan säljer dina egna te-blandningar på din webbplats kan du länka till relaterade Amazon-vattenkokare, tekoppar, sockerbitar och mer. RelaZone är ett av de bästa och enklaste sätten att fånga fler inkomstströmmar från din WordPress-blogg eller butik.

Fler bästa relaterade inlägg Plugins för WordPress

Sluta förlora värdefulla möjligheter idag genom att välja ett av de bästa relaterade inläggsplugin för WordPress. Du vet aldrig var din nästa ledning kommer ifrån, så ta inte detta för givet. Med tanke på hur enkla alla våra val för de bästa relaterade inläggsplugin för WordPress är att installera, konfigurera och använda, har du ingen ursäkt överhuvudtaget.

Vi hoppas att vårt inlägg hjälper dig att välja det perfekta relaterade inläggspluginet för din WordPress-webbplats. För feedback, frågor eller för att rekommendera fler bäst relaterade inläggsplugins för WordPress, använd gärna kommentaravsnittet nedan. Vi ses!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map