Bästa WooCommerce-frakt-plugins för din onlinebutik

Bästa WooCommerce-frakt-plugins för din onlinebutik

Frakt är en aspekt av en onlinebutik som kräver en noggrann strategi. Eftersom en oberäknad leveransstrategi lätt kan uppröra dina kunder måste du vara extra uppmärksam för att få det rätt hela tiden. Och det är där en leveransplugin kan hjälpa.


Varje butiksägare kommer att ha olika överväganden beroende på kundernas intressen och produkternas art. Men i allmänhet är det viktigt att visa de exakta leveransavgifterna i förväg (eftersom eventuella oväntade avgifter kan leda till att kundvagnen upphör) samt ett uppskattat leveransdatum (för att hantera förväntningarna).

Om du använder WooCommerce-plattformen finns det flera intressanta plugins som hjälper dig att utföra din leveransstrategi smidigt. Precis som det finns ett antal WooCommerce-gateway-plugins, finns det också en variation som skapats för att hjälpa till med frakt. I den här artikeln listar vi några av de bästa WooCommerce-frakt-plugins för din onlinebutik.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. ELEX USPS fraktplugin med etikettutskrift

ELEX USPS fraktplugin med etikettutskrift

Detta gratis plugin låter dig visa realtidspriser från USPS API på din kundvagn och kassasidor. Du kommer att kunna använda normala priser och rabatter i din butik. Det erbjuder ett alternativ att ställa in en nedgångsfrekvens om API inte returnerar priser. Dessutom hittar du också ett alternativ för att visa alla tillgängliga priser eller endast de billigaste priserna. De premiumversion av ELEX USPS Shipping plugin erbjuder alternativ för eV: s etikettutskrift och spårning av försändelser. Om leveransvolymen är låg i din butik kan du använda ELEX Stamps.com-plugin för en komplett integration av USPS-frakt.

2. Avancerad schablonmässig leveransmetod WooCommerce

Avancerad schablonmässig leveransmetod WooCommerce

Det standardfria fraktalternativet för WooCommerce ger dig alternativ för att ställa in fraktpriser per beställning, per artikel och även baserat på fraktklasser. Men om du vill ha mer avancerade alternativ för att beräkna fraktkostnader, kommer detta plugin att hjälpa dig. Med den här kommer du att kunna skapa regler för fraktpriser baserade på produkt, kategori, total vagn, fraktplats osv. Dessutom erbjuder plugin också att ställa in fraktsatsberäkningar baserade på kundvagnens kvantitet och även för specifika användare . Om du vill ha mer avancerade alternativ, ta en titt på premiumversion av Advanced Plug Rate-plugin i WooCommerce-tilläggsbutiken.

3. WooCommerce villkorlig frakt och betalningar

WooCommerce villkorlig frakt och betalningar

Många av de bästa leveranspluginsna låter dig lägga till användbara leveransalternativ – men du vill inte att kunder som använder bärare som inte är tillgängliga i deras land. Med villkorad frakt och betalningar kan du ställa in villkorade regler för att specificera tillgängliga fraktföretag efter plats, lägga till anpassade leveransalternativ som en förmån för specifika kunder (t.ex. medlemmar), lägga till gratis frakt baserat på utgifter, begränsa leveransalternativ baserat på vikt och mer. Plus plugin fungerar med många av WooCOmmerces andra tillägg för extra funktionalitet.

4. ELEX WooCommerce DHL Express Frakt

ELEX WooCommerce DHL Express Frakt

Du kommer att kunna integrera tjänsterna hos den populära leverantören DHL med detta plugin. När en kund lägger till en produkt i kundvagnen hämtar plugin-sändningspriserna i realtid från DHL genom att ta hänsyn till produktens vikt och fraktplatser. Dessutom tillhandahåller plugin-alternativet för att visa uppskattad leveranstid och en uppdelning av olika tillämpliga avgifter i leveransgraden. För att skriva ut DHL-fraktetiketter och ge spårningsinformation till kunder kan du kolla in premiumversion av ELEX WooCommece DHL-plugin. Tillsammans med DHL Express erbjuder premiumversionen av plugin också integration av DHL Paket och eCommerce.

5. WooCommerce Table Rate Frakt

WooCommerce Table Rate Frakt

När du behöver ställa in flera regler för frakt baserat på olika förhållanden kan du använda en leveransplugin för tabellpris. Detta är ett av de bättre gratisalternativen som du hittar i WordPress-förvaret. Du kommer att kunna ställa in flera tabeller med priser med hjälp av detta plugin baserat på den totala kostnaden för beställningen och produktvikten. Plugin erbjuder ett intuitivt användargränssnitt och erbjuder en smidig integration med WooCommerce-sändningszoner.

6. Tabellpris för WooCommerce med flexibel frakt

Tabellpris för WooCommerce med flexibel frakt

Denna plugin kan hjälpa mycket att ställa in leverans av bordsränta i din onlinebutik. Du kan bestämma fraktkostnader baserat på vagnens totala och vagnens vikt. Du kan också ställa in minimi- och maxvärden för total vagn och vikt. Dessutom hjälper plugin-enheten dig att lägga till hanteringsavgifter till dina leveransmetoder eller till och med skapa kontanter vid leverans med extra avgifter. För mer avancerade funktioner, kolla in premiumversion av plugin.

7. FedEx, UPS och USPS frakt via EasyPost

FedEx-, UPS- och USPS-frakt via EasyPost

Ibland kan visa priser för flera fraktföretag hjälpa till att öka kundnöjdheten, eftersom de kan välja mellan olika alternativ. Denna plugin hjälper dig att visa priser för FedEx, UPS och USPS på din onlinebutiks kundvagn och kassasidor. Priserna kommer att beräknas automatiskt baserat på kundens plats och andra aspekter som produktdimensioner. Du kommer att kunna välja mellan bostads- och kommersiella priser för alla transportörer. Med premiumversion av plugin, du kan skriva ut leveransetiketter och erbjuda spårningsinformation till kunder.

8. WooCommerce-frakt

WooCommerce-frakt

Detta gratis plugin hjälper dig att skriva ut USPS-fraktetiketter direkt från din WooCommerce-butiksadministratör. Om du har rabatterade priser tillgängliga med ditt USPS-konto kan du använda dessa priser för att skriva ut etiketter. Plugin kommer att rädda dig från problem med att överföra beställningsinformation från din onlinebutik till en annan programvara för uppfyllande. Du kan också undvika att stå i postköer för att skriva ut etiketter, eftersom du kan skriva ut etiketter direkt från ditt hem, fästa det på paketet och släppa dem. Men om du vill visa USPS-leveranspriser i realtid på dina vagnssidor, måste du få premium USPS leveransmetodförlängning.

9. WooCommerce Advanced Free Shipping

WooCommerce Advanced Free Shipping

Att erbjuda gratis frakt till kunder kan hjälpa mycket att förbättra din konverteringsfrekvens och det genomsnittliga ordervärdet. Du måste dock också vara försiktig när du erbjuder detta alternativ eftersom det kan påverka din lönsamhet. Denna plugin hjälper dig att ställa in en rad regler för att erbjuda gratis frakt i din butik. Några av villkoren som du kan använda med detta plugin är ordningssumma, antal, plats, användarroller, fraktklasser etc. Dessutom är plugin ganska flexibel eftersom det gör det enkelt att anpassa med kodavsnitt. Du kan hitta en pro version av Advanced Gratis frakt plugin med fler funktioner.

10. Adressvalidering och autokomplett adress

Adressvalidering och autokomplett adress

Att skicka en leverans till en felaktig adress kan vara en mardrömsk upplevelse för både kunden och butiksägaren. Detta plugin hjälper dig att verifiera adressen som kunderna anger när de checkar ut. Det erbjuder också ett autofullständigt adressalternativ som hjälper kunder att få en bättre kassupplevelse i din onlinebutik. Den fria versionen av plugin använder API: erna för EasyPost och Google för adressvalidering respektive autofyllt. Och den premiumversion av adressvalideringspluginet använder UPS eller USPS API: er.

11. WooCommerce viktbaserad frakt

WooCommerce viktbaserad frakt

Om du vill definiera fraktpriser i din WooCommerce-butik baserat på ordervikt, kan det här pluginet vara riktigt användbart för dig. Förutom beställningsvikt kan du skapa regler för fraktkostnader baserade på subtotalintervall och fraktdestinationer. Du kan ställa in en fast ränta baserad på specifika förhållanden, eller så kan du gå för en progressiv takt baserad på ökande viktenheter. De premiumversion av plugin ger dig mer utrymme eftersom det också stöder fraktklasser.

12. Dölj WooCommerce-leveransmetoder

Dölj WooCommerce-leveransmetoder

Om du vill visa leveransmetoder villkorligt på vagnen och kassasidorna från en rad tillgängliga alternativ hjälper detta plugin dig. Du kan dölja utvalda leveransmetoder när gratis frakt är tillgängligt eller beroende på vissa andra villkor. Villkoren inkluderar närvaron av vissa leveransmetoder, artikelvikt, fraktklasser, etc. Och om du vill inkludera andra villkor som specifika produkter, kategorier, tjänster för fraktföretag, plats och liknande finns det en betalad version av plugin Hide Shipping Methods.

13. Beställ leveransdatum för WooCommerce

Beställ leveransdatum för WooCommerce

En viktig aspekt av leveransupplevelsen för kunderna är att veta exakt när försändelsen når dem. Detta plugin hjälper dig att tillhandahålla denna information till dina kunder och hjälper till att förbättra din konverteringsfrekvens. Du kommer att kunna erbjuda kunderna ett alternativ att välja leveransdatum medan de är på kassasidan. Och det låter dig konfigurera den minsta tid som krävs för leverans och hjälper dig också att visa de dagar du inte levererar. Dessutom kan du ställa in en gräns för antalet leveranser som tilldelats ett visst datum för att undvika operationella krångel. Pro-versionen av detta plugin erbjuder många anpassningsalternativ.

14. Australia Post Etikettutskrift och spårning

Australia Post Etikettutskrift och spårning

Om du föredrar att integrera frakttjänsterna från Australien Post i din onlinebutik, bör du prova det med detta plugin. Det hjälper dig att visa Australia Post-tjänster på vagnens och kassasidorna. Det låter dig få åtkomst till eParcel-avtalade och icke-avtalade priser från Australia Post API. Du kan också inaktivera specifika alternativa tjänster som Satchel, Letter osv. Många fler funktioner som etikettutskrift, spårning av sändningar och paketering är tillgängliga med avancerad version av detta plugin.

15. Avancerad leveransspårning för WooCommerce

Avancerad leveransspårning för WooCommerce

Detta plugin hjälper dig att leverera spårningsinformation till kunder när de gör en beställning i din onlinebutik. Du hittar spårningslänkar och bilder från mer än 100 olika fraktföretag som är förinstallerade med detta plugin. Dessutom kan du lägga till dina egna leverantörer av leveranstjänster och anpassa visnings- och e-postalternativ. För att skapa jämnare arbetsflöden för uppfyllelse kan du använda Trackship API.

16. WooCommerce adressbok

WooCommerce adressbok

Detta är ett gratis plugin som låter dina kunder lagra flera leveransadresser i din butik som en del av deras konto. Ofta levererar kunder till olika adresser och detta plugin kan förbättra kundupplevelsen effektivt. Men om du letar efter ett alternativ för att skicka sändningar till flera adresser från samma beställning, kanske detta plugin inte är alternativet. Du kan prova Levererar plugin för flera adresser tillgängligt i WooCommerce-tilläggslager för det.

17. WooCommerce Dropshipping av OPMC

WooCommerce Dropshipping av OPMC

Vi har täckt standardleveransplugins – men du kan också ställa in din WooCommerce-butik för att använda dropshipping. Med premium WooCommerce Dropshipping-tillägget kan du automatisera processen för att importera lager, tilldela produkter till leverantörer och meddela leveranser när du har gjort en försäljning av en av deras produkter. Plusleverantörer har enkel tillgång till fraktinfo och paketförpackningar – så det enda du kan göra är att luta dig tillbaka och titta på dina beställningar skickas själva!


Förhoppningsvis hjälper WooCommerce-fraktplugins som vi diskuterade ovan hjälpa dig att utföra en bra leveransstrategi i din onlinebutik. Om du vill dela en inblick, eller har en fråga, lämna oss en kommentar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map