Bästa WordPress-plugins för att förbättra dina bloggsidor

Bästa WordPress-plugins för att förbättra dina bloggsidor

Det finns många sätt att förbättra dina bloggsidor. Intressant innehåll, iögonfallande rubriker och fantastiska bilder är en bra start. Men om du verkligen vill förbättra din blogg bör du överväga att installera några relevanta WordPress-plugins.


I den här artikeln kommer vi att diskutera de olika plugins som finns tillgängliga för att hjälpa dig förbättra dina bloggsidor och inlägg. Du kanske letar efter att förbättra designen på din blogg, uppmuntra besökarnas engagemang eller få ditt innehåll delat på sociala medier. Eller kanske du vill att din blogg ska samla in fler e-postmeddelanden, få mer trafik eller öka intäkterna.

Om det är du, har vi en vacker samling WordPress-plugins som tar din webbplats till nästa nivå i fråga om klick.

Vi beskriver våra favoritverktyg för att förbättra alla typer av områden, inklusive SEO, e-handel, sidhastighet, säkerhet och mer. För att sötra affären har vi också lagt till några alternativ för varje. Det betyder att du får mer än bara 10 WordPress-plugins för att förbättra din WordPress-webbplats!

Låter det inte fantastiskt? Naturligtvis gör det det. Vi gjorde vårt bästa för att täcka mestadels gratis WordPress-plugins för att förbättra din blogg. Även om vi nämner ett par premiumalternativ, vet du om du behöver mer kraft och premiumstöd. Låt oss komma igång med de bästa plugins som kan hjälpa dig att förbättra din blogg utan att göra något annat.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

Sökmotoroptimering (SEO) kan visa sig vara utmanande för många nybörjare. Vad ska man göra? Var ska man starta?

Med många rankingsfaktorer att tänka på kan SEO överväldiga nästan vem som helst, inklusive erfarna WordPress-användare. Men det är bara sant om du aldrig har hört talas om Yoast SEO WordPress-plugin.

Sedan jag hoppade på WordPress bandwagon för ett par år sedan har Yoast SEO varit min go-to-lösning för sökmotoroptimering.

Plugin hjälper dig att skapa innehåll som är SEO-redo direkt från inläggets redaktör, vilket innebär att du snabbt kan få bästa sökrankning. Yoast SEO erbjuder dig all SEO-eldkraft du behöver för att tävla positivt i en värld av förändrade sökalgoritmer, korta uppmärksamhetsspannor och sociala medier.

Detta monster levereras med en omfattande lista med SEO-funktioner som hjälper dig att sträva efter den svårfångade platsen i sökresultaten. Jag pratar om saker som avancerade XML-webbplatskartor, webbplatsbröd, kanoniska webbadresser, sökordsoptimering, metataggar, poäng för läsbarhet, social integration och jag kan fortsätta gå.

Åh ja för att inte glömma, Yoast SEO har en premiumversion som kommer med ännu fler funktioner och fantastiskt stöd.

SEO-alternativ

Och medan jag är förälskad i Yoast SEO, svär andra WordPress-användare av:

2. WooCommerce

WooCommerce eCommerce Plugin

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Jag vet inte om dig, men för de flesta WordPress-användare är e-handel det övergripande målet att skapa en webbplats. Höger? Eller vill du inte göra några mulla med din WordPress-webbplats?

De flesta börjar med en enkel blogg och går sedan vidare till att skapa en webbutik. Andra börjar med en onlinebutik från ordet go.

Hur som helst är WooCommerce ett av de bästa WordPress-e-handelsplugin på planeten. Jag använder det själv, och det gör 5+ miljoner andra. A-n-n-n-d, dess utmärkt mi amigos.

Killar, det är bina knän så långt som WordPress e-handel går. Det här vilddjuret hjälper dig att inrätta en onlinebutik på några minuter och inte månader som dagarna. I fråga om klick kan du sälja digitala och fysiska produkter som en proffs!

WooCommerce har fantastiska funktioner som förbyggd vagn, butik, mitt konto och kassasidor, stöd för flera betalningsgrindar inklusive PayPal och Stripe, flexibla leveransalternativ, modulära block, automatiska skatteräknare och en söt centraliserad instrumentpanel för att nämna några.

Kommer WooCommerce med en premiumversion? Nej, men det finns hundratals WooCommerce-tillägg och tillägg som gör det enkelt att anpassa din onlinebutik.

e-handelsalternativ

Men om WooCommerce inte är din kopp te, här är några fler populära val:

3. Social snap

Social Snap Social Share-knappar och verktygssats WordPress-plugin

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Marknadsföring på sociala medier är allting idag. Med inträde och tillväxt av olika sociala nätverk som Facebook, Instagram och Twitter, bland andra, kan du förstå varför sociala medier är ett bra marknadsföringsmedium.

Dessa sociala nätverk har miljoner (om inte miljarder) månatliga användare och erbjuder alla verktyg du behöver för att öka din webbplatstrafik. Men det är förgäves om du inte vet hur eller saknar bara plugin för att utnyttja den stora trafikpotentialen för sociala medieplattformar.

Anger Social Snap WordPress-plugin och du kan rädda dagen.

 • Har du skapat innehåll som potentiellt kan bli viralt?
 • Behöver fler människor för att hitta ditt innehåll på sociala medienätverk?
 • Söker du visa sociala räkningar på din WordPress-webbplats för att skjuta besökare att vidta åtgärder?

Om du svarade ja till någon av ovanstående frågor har Social Snap WordPress-plugin din rygg. Handgjorda av det begåvade teamet på Social Snap LLC, detta plugin hjälper dig att lägga till social delning och följa knappar på din webbplats som en proffs.

Plugin stöder ett stort antal populära sociala nätverk och kommer med vektorikoner som laddas extremt snabbt. Dessutom är Social Snap fullt lyhörd och näthinneklar, vilket betyder att din sociala delning och följknappar ser vackra ut på flera enheter.

Dessutom är plugin mycket anpassningsbar, så att du kan integrera social delning på din webbplats utan att bryta svett. Och att tro att plugin är gratis. Tja, det finns en proversion som helt är ur denna värld.

Sociala delningsalternativ

Social Snap är härlig och allt detta, men här är några fler alternativ om du behöver göra en liten jämförelse shopping kassan vår lista över de 30 bästa sociala medie plugins för WordPress (haha, tal om alternativ; du kommer inte att uttömma den listan ).

4. MailChimp för WordPress

MailChimp för WordPress

De säger att 70% av de människor som kommer till din WordPress-blogg kommer aldrig tillbaka. Vilken sorglig statistik, särskilt när du gör ditt bästa för att erbjuda det bästa innehållet och produkterna.

Den goda nyheten är att du kan använda e-postmarknadsföring i god användning och få en massiv bit på 70 procent att återvända.

På vilket sätt? E-postmarknadsföring är ett kraftfullt verktyg för att driva tillbaka trafik. Du kan skicka riktade meddelanden till personer som prenumererar på dina nyhetsbrev via e-post, så att du kan fånga affärer som du annars skulle ha tappat.

På vilket sätt? Du frågar igen. MailChimp för WordPress-plugin erbjuder dig alla verktyg du behöver för att integrera din WordPress-webbplats med den populära MailChimp-marknadsföringsplattformen.

Efter det kan du snabbt växa dina MailChimp-listor. Dessutom kan du skapa vackra registreringsformulär i din WordPress admin-instrumentpanel.

Om det inte räcker tillåter plugin-programmet dig att integrera MailChimp med befintliga formulär på din webbplats. Som sådant kan du lägga till registreringsalternativ (vanligtvis en kryssruta) till din kassa, kommentar och kontaktformulär som en chef.

Från testning är MailChimp för WordPress ganska lätt att använda; du bör vara igång på nolltid. Du kan skapa anpassade stilar eller anpassa dina registreringsformulär till dina temastilar med ett enda klick.

MailChimp levereras med premiumtillägg som erbjuder dig fler funktioner än du någonsin behöver för att automatisera e-postmarknadsföring på din WordPress-webbplats.

MailChimp-alternativ

Om du vill använda en annan nyhetsbrevstjänst ska du notera att WordPress-pluginmarknaden erbjuder fler alternativ såsom:

 • AWeber
 • SendinBlue
 • MailOptin

Eller om du hellre vill hantera och skicka dina egna nyhetsbrev med dina servrar, det här är några av de bästa e-post- och nyhetsbrevplugin för WordPress. Installera bara så kommer du att kunna skapa e-postmeddelanden, hantera dina prenumeranter och mer allt från din instrumentpanel (Obs – du behöver en bra värdplan för att detta ska fungera).

5. WPvivid Backup-plugin

WPvivid

Du kan inte bestrida platsen och värdet för en bra säkerhetsstrategi när du kör en WordPress-webbplats. Du kan förlora din webbplats till hackare när som helst, särskilt med växande cybersäkerhetshot.

Hackare åt sidan kan du bryta din webbplats på grund av mänskliga misstag och så vidare. Poängen är att du inte har råd att driva en webbplats utan en bra säkerhetsstrategi.

Med en säkerhetskopia på plats kan du snabbt återställa din webbplats, spara dig själv från intäktsförluster, ett besläktat varumärke och onödig stress.

WPvivid backup-plugin är en av de bästa WordPress backup-plugins som finns. Det är så bra att vi skrev en fullständig WPvivid-recension för att belysa funktionerna som gör plugin till ett utmärkt backupverktyg.

Inom några sekunder kan du migrera, skapa säkerhetskopior utanför webbplatsen och klona din webbplats utan att någonsin behöva en utvecklare.

Vidare kan du schemalägga automatiska säkerhetskopior och ladda upp säkerhetskopior till molnlagringstjänster som Dropbox, Google Drive och Amazon S3, bland andra platser.

Det är enkelt att installera, konfigurera och använda WPvivid; vi förväntar oss inte att du kommer att stöta på några problem.

Alternativ för säkerhetskopiering av plugin-filer

Medan du också kan säkerhetskopiera WordPress manuellt eller med hjälp av en av dessa andra plugins:

6. W3 Total Cache

W3 Total Cache-plugin

Sidhastighet är en av Googles viktigaste rankingfaktorer. Du måste optimera din WordPress-webbplats för snabbhet, annars straffar Google dig. Det finns flera sätt att påskynda WordPress för bättre sidbelastningstid, så du har ingen ursäkt. Ett tillförlitligt sätt att förbättra dina sidhastigheter är cache.

Och en lysande WordPress-cache-plugin är W3 Total Cache av Frederick Townes, en erfaren WordPress-utvecklare.

Men Townes biografi är inte anledningen till att vi är här; vi är här på grund av W3 Total Cache. Kort sagt kommer plugin att hjälpa dig att öka din WordPress-sidhastighet direkt.

Hur uppnår plugin denna till synes omöjliga prestation? Här är affären: W3 Total Cache förbättrar webbplatsens prestanda via funktioner som integration av innehållsleveransnätverk (CDN), Accelerated Mobile Pages (AMP), minifiering, webbläsarcache, komprimering och så vidare.

WordPress Caching-alternativ

W3 Total Cache är inte de enda WordPress-cache-pluginprogrammen. Andra alternativ inkluderar dessa fantastiska (och enligt vår mening) bästa WordPress caching-plugins (# 6 är min personliga favorit!).

Och om du är intresserad av att lära dig lite mer, här är en solid läsning på WordPress caching och varför det är så viktigt?.

7. Kontaktformulär 7

Kontaktformulär 7 Plugin

Jag ljuger inte för dig, men jag har aldrig använt någon annan kontaktformulär plugin sedan jag började arbeta med WordPress. Sedan de första dagarna har kontaktformulär 7 varit en ovärderlig del av alla webbplatser jag har byggt. Jag byter inte ut det med någon annan kontaktformulär plugin snart snart.

Hon har varit en härlig följeslagare, vilket gör att skapa kontaktformulär otroligt enkelt. Jag kan piska upp ett kontaktformulär innan du är klar med att läsa det här stycket. Och sedan anpassar jag mina formulär tills jag tappar med lite enkel markering. Tack vare att AJAX skickat in behöver jag inte ens omdirigera besökare till en annan sida efter att formuläret har skickats in.

Det är en enkel men kraftfull kontaktformulär-plugin för WordPress. Jag kan satsa alla mina pengar på att du inte behöver ytterligare ett WordPress-kontaktformulär-plugin när du försöker kontaktformulär 7.

Alternativ för kontaktformulär

Men det är bara jag; kanske dina behov är olika, och kanske hittar du en lösning i ett av dessa plugins:

8. Google Analytics Dashboard

MonsterInsights Analytics för WordPress

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Om du inte redan spårar din trafik missar du en gyllene möjlighet att förstå din publik bättre. Utan en tydlig bild av din publik och de saker de gillar, hur förväntar du dig att erbjuda dem relevant innehåll och erbjudanden?

Att förstå din publik är det första (och viktigaste) steget i att erbjuda besökarna exakt vad de behöver, vilket innebär bättre konverteringar (läs pengar) längs linjen. Google Analytics är ett av de bästa verktygen för att mäta din avkastning på annonsering (avkastning på investeringar) och spåra webbplatstrafik.

Google Analytics Dashboard-plugin från MonsterInsights är ett otroligt verktyg för att spåra din webbplatsinformation direkt i din WordPress admin-instrumentpanel. Plugin kan du aktivera Google Analytics-spårningsfunktioner med några få klick så att du kan hålla dig högst upp i din publik som pro marknadsförare.

Nu kan du få realtidsstatistik om din publik utan att lämna WordPress admin-instrumentpanelen. Vad trevligt? Plugin är lätt att konfigurera så att du inte behöver anställa en utvecklare eller lära dig att koda. Inom tio minuter kommer du vara igång.

alternativ

Och eftersom det är ytterst viktigt att hålla reda på din trafik, här är några ytterligare analytiska plugins för din nöje:

9. SupportCandy

SupportCandy Plugin

När du erbjuder en produkt eller tjänst blir utmärkt kundservice ditt livsnerv i ditt företag. Som sådan har du inte råd att röra ihop ditt supportsystem. Du behöver en robust plattform från ordet go, vilket förmodligen är anledningen till att de flesta företagare går med värdlösningar som Ticksy och Zoho Desk bland andra.

Men dessa biljettjänster tar ut månatliga avgifter, som snabbt kan räcka, särskilt om du får ditt företag från marken. Vad ska en entreprenör göra??

Som vanligt gör WordPress-pluginmarknaden inte besviken och erbjuder ett stort antal gratis och premium WordPress-supportplugins.

SupportCandy är ett av de bättre kända gratis pluginprogrammen för WordPress. Från forskning finns det en stark indikation på att SupportCandy är en förbättrad gaffel av WP Support Plus Responsive Ticket System.

Och dessa förbättringar kom med en lysande lista över nya funktioner som obegränsade biljetter och agenter, e-post-piping, AJAX-funktionalitet, fantastiska användargränssnitt, GDPR-kompatibilitet, gästbiljetter, filbilagor, privata anteckningar, e-postmeddelanden och listan fortsätter.

Installera plugin på din WordPress-webbplats och börja stödja dina användare utan att någonsin betala en krona för tredje parts biljettjänster.

Helpdesk-alternativ

Andra WordPress support plugins inkluderar:

10. iThemes Security

iThemes Security for BuddyPress Freemium WordPress Plugin

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Webbplatssäkerhet bör vara en av dina främsta prioriteringar, särskilt om din webbplats är din försörjning. Det sista du vill är att förlora din webbplats till hackare och den andra avskräcken på internet.

Om du inte härdar din WordPress-säkerhet riskerar du att förlora intäkter eller till och med din webbplats helt. Om du lagrar känslig information på din webbplats kan det leda till otäcka rättegångar och en dålig varumärkesimage om nämnda data faller i fel händer.

iThemes Security är ett måste-ha WordPress-plugin för din professionella verktygssats. Jag älskar det så mycket att jag installerar plugin på varje WordPress-webbplats jag kör.

Kan du gissa varför? Du har rätt; det är en av de bästa WordPress-säkerhetsplugins på marknaden. Plugin erbjuder dig över 30 sätt att skydda din WordPress-webbplats, vilket är otroligt.

Du kommer att sova bättre på natten när du vet att iThemes Security arbetar övertid för att hålla skurkarna borta utan ditt engagemang.

Anmärkningsvärda funktioner inkluderar brute force-skydd, 404-skydd, bortläge, avancerad användarförbud, filändringsdetektering, databasbackup och mycket mer.

Alternativ för säkerhetsplugin

Letar du efter ett alternativt sätt att säkra din WordPress-webbplats? Här är en handfull andra toppalternativ:

11. Ultimate Member

Ultimate Member - Plugin för användarprofil och medlemskap

Och slutligen har vi Ultimate Member, ett fantastiskt plugin som är perfekt för att skapa medlemswebbplatser. Det är idealiskt för samhällen, sociala nätverk och alla medlemsbaserade webbplatser.

Plugin tillåter användare att registrera sig och bli medlemmar på din webbplats. Du kan enkelt konfigurera avancerade användarprofiler, medlemsregister, begränsa innehåll baserat på medlemsnivå och göra så mycket mer tack vare anpassade fält och användarroller.

Andra funktioner inkluderar en drag-and-drop-formulärbyggare, villkorade nav-menyer, användar-e-post, villkorad logik för formulärfält och massor av betalda tillägg för att ta din medlemswebb till nästa nivå.

Alternativ för medlemskap

Medlemssidor är en bra affärsmodell, så här är fler alternativ för dig:

12. WPBakery Page Builder (Premium)

Visual Composer Page Builder

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du är orolig för att din blogg inte håller uppmärksamheten hos dina tittare eller inte sticker ut från mängden, kanske du bör överväga att ändra designen.

Att använda ett WordPress-sidbyggare-plugin är ett bra sätt att lägga till den extra wow-faktorn till din blogg. Med en sidbyggare kan du skapa anpassade layouter för dina bloggsidor. Du kan producera mönster som passar ditt varumärke och tilltalar dina besökare, vilket ger dem en fantastisk användarupplevelse. När det gäller att skapa anpassade layouter blir det inte mycket bättre än WPBakery Page Builder (som tidigare kallades Visual Composer – lite förvirrande, vi vet).

Med WPBakery får du mer än 50 sidelement som du kan använda för att lägga till rutnät, utrop, knappar, ikoner, rubrik, avdelare och mer till dina sidor. Du kan använda ettern med backend (traditionell WordPress-redaktör) eller frontend (live visual editor) för att skapa dina sidor. Med WPBakery är det enkelt att infoga moduler, anpassa deras inställningar och dra och släppa dem på plats. Plus användbar förhandsgranskning av lyhördhet och en ångra-knapp gör att testa och justera din design till en lek.

Men ännu bättre – WPBakery Page Builder ingår redan i många populära WordPress-teman, som vårt eget Total-tema. Det betyder att du inte behöver betala extra för fantastiska sidbyggnadsfunktioner!

Och när du köper ett premiumtema som inkluderar WPBakery-byggaren finns det ofta anpassade moduler. Exempelvis erbjuder Total-temat mer än 30 anpassade moduler inklusive bloggkarusell, ikonboxar, före och efter bilder, listor, skjutreglage för posttyper, skicklighetsfält, personalnät, sociala medielänkar och mer.

Alternativ för sidbyggare

Det finns många enkla att använda WordPress-sidbyggare tillgängliga, så titta runt för att se vad som bäst passar dina behov. Men några av våra favoriter är:

Inte en fan av sidbyggare alls?

Ett annat enkelt alternativ till en sidbyggare är att helt enkelt använda det som redan är inbyggt i WordPress – alias Gutenberg. Vissa människor kan kalla Gutenberg en byggare, men jag skulle hävda att det bäst används för stylinginnehåll (som blogginlägg) snarare än att skapa helt anpassade webbplatser (som en riktig sidbyggare kan). Lägg till kolumner, knappar eller en enkel uppmaning. Till och med små extrafunktioner som denna hjälper dig att förbättra din sida, imponera dina besökare och föra din webbplats närmare sina mål.


Genom att förbättra ditt innehåll med dessa plugins bör du kunna skapa en extremt engagerande och användarvänlig blogg. Varje plugin tillför värde på ett annat sätt, så tänk noga över dina bloggs mål och vad den skulle dra nytta av. Gör sedan lämpliga ändringar.

Vi hoppas att du hittade ett par ädelstenar idag som hjälper dig att förbättra din WordPress-blogg. Vilka är dina favoritprogram för WordPress för att förbättra din blogg? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map