De 10+ bästa WordPress-pluginprogrammen

De bästa WordPress-pluginprogrammen

Innan du springer av och installerar ett dussin WordPress-pluginprogram, hur ska du spendera en minut för att fokusera skarpt på vad du vill uppnå med ditt remissprogram. Varför? Det är det enda sättet att välja det perfekta filtillägget för dina behov.


Här är ett hypotetiskt scenario. Du har ett tema, plugin, hosting eller något annat att erbjuda världen, men det verkar bara inte vara den perfekta marknadsföringsstrategin. Nu har du dina ögon tränade på affiliate-marknadsföring och dina tarmar säger att det är exakt vad du behöver för att driva dina produkter framåt.

Det är kanske inte fallet. Kanske är du designern som har till uppgift att bygga ett filialhanteringssystem. Du är ute efter ett anslutet WordPress-plugin som du kan anpassa efter dina behov. Anledningen till att du är här betyder mindre; det är ett accepterat faktum att ett partnerprogram hjälper dig att öka trafiken och försäljningen.

Trevliga sidor, här är 10+ vackra anslutna WordPress-plugins och hänvisningshanterare för att skapa ett filialprogram och växa ditt företag.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. AffiliateWP

Bästa WordPress-pluginprogram för affilierade: AffiliateWP

AffiliateWP är ett fullfjädrat affiliatehanteringssystem som är otroligt lätt att installera men ändå överraskande smidiga. Det gör hela processen för att hantera ditt remissprogram enkelt som det borde vara. Både affiliate- och adminområdena är en glädje att arbeta med. Använd en överblick rapportering, grafik i realtid och avancerad dashboard för att hålla ditt program organiserat och lönsamt.

AffiliateWP integreras sömlöst med många populära e-handelslösningar inklusive Easy Digital Downloads, WooCommerce och iThemes Exchange för att bara nämna några. Det betyder att det är lätt för dig att spåra vilka medlemsföretag som säljer utan att behöva byta butik som du har just nu. Och du kan enkelt spåra vem dina bästa dotterbolag är, vad dina bästsäljare är och du kan se dina hänvisningar över tid som en lättförståelig graf.

Denna fantastiska plugin gör mycket mer än så. AffiliateWP innehåller också alternativ för att manuellt lägga till dotterbolag och översättningar. Om du vill ha premiumtillägget kan du till och med lägga till hänvisningar till skiktade filialer. Du kan enkelt ställa in provisionsprocent, cookie-varaktighet, anslutna sidor och olika andra saker. Du kan ytterligare integrera AffiliateWP med en mängd fantastiska plugins som kontaktformulär 7, WooCommerce, Easy Digital Downloads, MemberPress, PayPal-knappar och så mycket mer för att driva ditt affiliate-program till större höjder.

King of Affiliate WordPress Plugins

Dessutom kan du enkelt konfigurera anslutningsformulär för anslutna såväl som välkomstmeddelanden som passar dina behov. Andra diverse inställningar inkluderar reCAPTCHA för att hålla bots ute och en mängd automatiska inställningar bara för bra mått. Dina dotterbolag kommer att ha en fantastisk tid med ett filialprogram som körs på AffiliateWP.

Människor, inklusive industrin tungvikt Chris Lema, säger bra saker om AffiliateWP:

Verkligen, av alla anslutna WordPress-plugins som jag stött på är detta fullt av funktioner, välkodade och ganska lätt att installera för en lätt plugin som levereras med allt det fantastiska som du får. AffiliateWP är av den välkända WordPress-pluginutvecklaren Pippin Williamson, som förde oss andra fantastiska plugins som nämnda Easy Digital Downloads och Restrict Content Pro bland andra.

Skaffa AffiliateWP

2. Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro

När du överväger det affiliate-system du vill använda för din webbplats bör du leta efter något lätt att implementera med funktioner för att spåra uppdrag, hantera kampanjer, ladda upp banners och naturligtvis generera rapporter. Post Affiliate Pro råkar bara leverera på alla dessa viktiga punkter, plus erbjuder massor mer för ditt WordPress-drivna affiliate-program.

Så varför Post Affiliate Pro? Nåväl, det finns mer än 170 CMS och betalningsgrindar som stöds – inklusive WordPress (naturligtvis) som har det praktiskt Post Affiliate Pro-plugin som du kan använda för att ansluta ditt filsystem till din webbplats. Och det integreras med de mest populära pluginprogrammen för e-handel och medlemskap. Detta inkluderar (men är inte begränsat till) WooCommerce, Easy Digital Downloads, MemberPress, S2Member, WP Simple Pay Pro och mer. Så huruvida du väljer att tjäna pengar på din webbplats kan du enkelt skapa ett filialprogram för att marknadsföra den!

Och med Post Affiliate Pro har du en mängd alternativ tillgängliga för att skräddarsy ditt affiliate-program efter dina behov. Du kan skapa dina egna länkformat (välja mellan ankare, url-parametrar, mod omskrivningar, direkt eller omdirigera), lägga till anpassade spårningskoder för affilierade, aktivera kraftmatris (så att dotterbolag gör en procentandel av underföretagens försäljning), skapa privata kampanjer, definiera din uppdragsstruktur (inklusive åtgärder, livslängd eller återkommande uppdrag, prestationsbelöningar och mer), skapa kuponger, lägga till alla slags banners (bild, blixt, roterande, HTML, lightbox med mera), ställa in ett språk / valuta och mer. Detta är bara en del av vad Post Affiliate Pro har att erbjuda!

Få Post Affiliate Pro

3. Affiliate Manager

Bästa WordPress-pluginprogram för filialer: Affiliate Manager

För ett kostnadsfritt affiliate-hanteringssystem packar detta plugin en hel del. Jag menar att det konkurrerar med WordPress-plugin-filmer med premiumfilialer, vad med en serie funktioner som gör dig galen. Att installera och använda det här barnet är enkelt eftersom allt anges tydligt.

Att hantera dina dotterbolag och remisser är lika enkelt som A, B, C eftersom du har fullständig kontroll över allt från filialregistrering till betalningar och individuella provisioner för att bara nämna några. Du kan enkelt spåra klick och göra massbetalningar via PayPal, som är en livräddare.

Inställningsskärmen i WordPress admin är lastad med alla funktioner du behöver för att köra ett framgångsrikt affiliatesystem. Det, plus plugin spelar bra med WordPress-plugins som WooCommerce, iThemes Exchange, S2Member och JigoShop bland andra. Vidare kan du spåra ett obegränsat antal dotterbolag i realtid!

Dessutom kan du skapa bannerannonser och annonsmaterial för dina dotterbolag, integrera pluginprogrammet i MailChimp, spåra annonsvisningar och anpassa affiliate-meddelanden bland annat. Affiliates Manager är översättningsklar, vilket betyder att ditt partnerprogram är öppet för hela världen.

Skaffa affiliate manager

4. Dotterbolag

Bästa WordPress-pluginprogram för filialer: Affiliates

Tillhört dig av itthinx och Kento, är Affiliates ett fullständigt WordPress-plugin som är perfekt om du letar efter ett filialhanteringssystem som fungerar direkt. Det ger många andra anslutna WordPress-plugins en körning för sina pengar, vad med verktyg som är bra för säljare, onlinebutiker och medlemssidor.

Låt oss upptäcka vad det anslutna WordPress-plugin-programmet har att erbjuda. Till att börja med är det så enkelt att lägga till nya dotterbolag, ditt partnerprogram bör tjäna pengar på nolltid. Och tack vare en miljon och en integration kan du ansluta detta plugin till vilken e-handel eller medlemsplattform du har.

Du är fri att spåra ett obegränsat antal dotterbolag, och trafikstatistik låter dig sätta fingret på vad som fungerar och vad som inte. Precis som de tillhörande WordPress-pluginsna i den här listan är Affiliates lätt att installera och använda. När allt kommer omkring kan mer än 7 000 aktiva användare inte ha fel.

Att se som Affiliates är lätt att anpassa och levereras med ett API, utvecklare kan banka på detta plugin för att bygga anpassade affiliate management-program, utan all tunga lyft. Jag menar, allt du behöver för att köra ett filialprogram är redan tillgängligt i plugin-programmet. Och du får allt detta gratis.

Skaffa medlemsförbund

5. Ultimate Affiliate Pro

Bästa WordPress-pluginprogram för filialer: Ultimate Affiliate Pro

Av de premium-anslutna WordPress-plugins som jag kom över, vinner Ultimate Affiliate Pro stort med en fantastisk lista med funktioner som pekar på en komplett lösning för affiliatehantering som är både billig och flexibel. Phew, det är långt ��

Ultimate Affiliate Pro-plugin har fått till oss av eliteförfattaren, azzaroco, och har de bästa affiliate-funktionerna som filialrankning, obegränsat antal affiliates, anpassade provisioner, specialprestationsbonusar och erbjudanden, Stripe- och PayPal-utbetalningar och livstidsprovisioner.

Andra viktiga funktioner inkluderar banners, lagrade uppdrag, anmälningar för registrering, social delning, flera integrationer, kortkoder, anpassade formulärfält, rapporter, meddelanden, kuponger, landningssidor, en plånbok, flerspråkig support, QR-koder och vänliga affiliate-länkar bland andra.

Idealt är detta ett ledande val bland de anslutna WordPress-pluginsna på marknaden (plus plugin har en ganska imponerande köparen betyg).

Skaffa Ultimate Affiliate Pro

6. WordPress Affiliate & Referral

Bästa WordPress-pluginprogram: WordPress Affiliate & Referral

Medan vi letade efter de största anslutna WordPress-pluginsen genom tiderna, lyckades vi hitta WordPress Affiliate & Referral-plugin och blev vi imponerade eller vad? Jag är särskilt såld så enkelt det är att hantera ditt affiliate-program med detta plugin.

Det är vackert och rent, vilket betyder att allt du behöver för att göra ditt affiliate-program till en framgång är precis där ute. Att lägga till och spåra dotterbolag är lika enkelt som paj, och tack vare PayPal-massbetalningar kan du betala alla dina dotterbolag utan att bryta svett.

Denna plugin är billig och kostar bara $ 20 dollar, men låt inte prislappen vilseleda dig. Detta anslutna WordPress-plugin ger ganska mycket. Du tycker om funktioner som realtidsrapportering, obegränsade hänvisningar, fantastiska kortkoder, en Android-app för att spåra ditt program när du är på språng, sociala delningsknappar, meddelande och cookies bland andra..

Skaffa WordPress Affiliate & Referral

7. YITH WooCommerce Affiliates

Bästa WordPress-pluginprogram för filialer: YITH WooCommerce Affiliates

Om du arbetar exklusivt med WooCommerce är här en 100% gratis anslutande plugin just för dig. YITH WooCommerce Affiliates gör ett jobb och gör det otroligt bra. Plugin utökar WooCommerce så att du kan skapa partnerprofiler och installationsprovisioner.

YITH WooCommerce Affiliates handlar om användarvänlighet från installation till bagage av din första remiss. Det är fullt med alla funktioner du behöver för att köra ett framgångsrikt affiliate-program för din WooCommerce-baserade butik.

Till att börja med kan du ställa in att cookies ska löpa ut när som helst, vilket innebär att du kan spåra remiss i många dagar framöver. För det andra kan du aktivera affiliate-registrering enkelt med hjälp av kortkoder, skapa filialer från dina befintliga användare och godkänna / förbjuda alla filialer när du vill.

Dessutom kan du ställa in olika provisionskrav och automatiskt beräkna återbetalningar. Dotterbolag har en intuitiv instrumentpanel där de kan spåra sina framsteg. Sammantaget stärker YITH WooCommerce Affiliates din WooCommerce-butik så mycket som att generera trafik och försäljning går.

Skaffa YITH WooCommerce-filialer

8. Affiliate Royale

Bästa WordPress-pluginprogram för filialer: Affiliate Royale

Sist men definitivt inte minst är Affiliate Royale, en riktig utmanare när det gäller anslutna WordPress-plugins. Det integreras med WordPress och erbjuder dig ett affiliate-hanteringssystem som bidrar direkt till din slutlinje.

Med Affiliate Royale kan du starta ett fullt fungerande affiliate-program inom några minuter. Ditt program kommer att ha vanliga saker och sedan några. Utan att förlora ditt varumärkesappel kan dina dotterbolag enkelt övervaka klick, försäljning och betalningar från en central personaliserad instrumentbräda.

Du kan enkelt integrera Affiliate Royale med sådana som MemberPress, WooCommerce, PayPal, Authorize.net, Shopp och så mycket mer. Sammanfattningsvis är Affiliate Royale en affiliate management-lösning som fungerar som den annonseras. Ta inte mina ord för det, du måste verkligen kolla det för att tro.

Skaffa Affiliate Royale

9. Refer-A-Friend för WooCommerce av WPGens

Bästa WordPress-plugin-filmer: Refer-A-Friend för WooCommerce av WPGens

Vissa anslutna program erbjuder incitament som inte är helt kontanta. Ett exempel är att erbjuda nuvarande kunder belöningar för att hänvisa sina vänner och familj till din webbplats. Med Refer-A-Friend av WPGens kan du belöna dina aktiva kunder med exklusiva kuponger.

Installera och aktivera det gratis Refer-A-Friend-pluginet och konfigurera dina belöningar. Plugin genererar automatiskt anpassade länkar för registrerade kunder. Dina kunder kan sedan dela den länken med vänner, e-posta den till familjen, posta den på sociala medier eller något annat. När någon gör ett köp får de sedan en kupong.

Det finns enkla att hantera alternativ för att ställa in ett kupongvärde, typ och minsta order. Och om du uppgraderar till premium kommer du också att kunna lägga till ett utgångsdatum, dela med en vän (kunden och deras vän båda får en kupong) och mer.

Få Värva en vän

10. ReferralCandy för WooCommerce

Bästa WordPress-plugin-program: ReferralCandy för WooCommerce

ReferralCandy för WooCommerce är en annan tillhörande plugin för belöningstyp. Du riktar intresserade kunder (eller till och med potentiella kunder) för att dela din WooCommerce-butik med människor i deras nätverk. Den enda varning är att detta gratis plugin fungerar i samband med en ReferralCandy-plan, så du måste anmäla dig på deras webbplats (det finns en kostnadsfri prövning, men månatliga medlemskap börjar på cirka $ 4 / mo).

ReferralCandy är dock en fantastisk och kraftfull tjänst. Först skapar du en kampanj så kan du lägga till den på din webbplats med en nyhetsbrevregistrering. När en ny person registrerar sig får han ett e-postmeddelande med din kampanj (ex: $ 10 rabatt på ditt köp), liksom incitamentet att dela promo med sina vänner. För varje vän som använder sin länk får de en ny kampanj till sitt konto (ex: belönas med ett tillägg på $ 10 för varje vän).

Skaffa ReferralCandy för WooCommerce

11. Viral registrering av iRefer

Bästa WordPress-plugins som är anslutna: Viral registreringar av iRefer

Viral Sign Ups-plugin-programmet är en engångshanteringsprogramhanterare för WordPress. När du installerar insticksprogrammet, följ bara med installationsguiden för att skapa din hänvisningskampanj. Du skapar också ett registreringsformulär för din webbplats som kan infogas var som helst med den enkla att använda kortkoden.

Med ditt formulär Viral Sign Ups på din webbplats måste du bara vänta på att nya användare prenumererar. När en person skickar in formuläret får han ett e-postmeddelande om att de kan få en speciell belöning, rabatt, gratis produkt eller vad det än är du vill erbjuda om de hänvisar så många vänner (ex: hänvisa 5 vänner för att låsa upp en 25% rabatt).

Du måste registrera dig för ett iRefer-konto, som börjar på $ 19 / mo. Men de har en 14 dagars gratis provperiod, så du kan prova och se om det är en bra gran för ditt företag.

Få virala registreringar

Sista ord

Oavsett om du väljer ett anslutet WordPress-plugin eller för att starta ett program via ett nätverk som ShareASale, är anknytningen stor som en trafik- och leadgenerationsstrategi. Fokusera bara på din produkt när dina användare marknadsför helvetet ur den. I slutet av dagen tjänar din användare en provision och du säljer. Alla vinner.

Kör eller planerar du att driva ett filialprogram på din WordPress-webbplats? Vilka är dina favorit WordPress-plugins? Har du en fråga eller förslag angående det här inlägget? Vänligen meddela oss i kommentaravsnittet nedan. Tack i förväg och hejar på din framgång!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map