De bästa granskningsprogrammen för WordPress

De bästa granskningsprogrammen för WordPress

De flesta bloggare älskar att granska sina favoritprodukter. Om vi ​​verkligen gillar en produkt eller tjänst och tror att den verkligen är till hjälp, rekommenderar vi inte den till våra vänner och familj? Naturligtvis skulle vi! Det är människans natur.


Vi är alla WordPress-fanatiker här, eller hur? Jag kommer att ta det som ett ja. Så det är säkert att säga att vi måste använda någon slags WordPress-produkt – vare sig det är ett plugin eller ett tema eller en tjänst som vi verkligen gillar. Så mycket att vi inte kommer att kunna arbeta utan det. Naturligtvis kanske vi vill rekommendera den här produkten till våra kamrater. Eller i vårt fall våra läsare och bloggföljare.

Det är därför vi har kommit fram till denna WordPress-plugin-sammanfattning av de bästa granskningspluginsna för WordPress. Med hjälp av plugins som nämns i den här listan kan du skapa iögonfallande recensioner på snabbast möjliga tid!

Varför lägga till recensioner

Tanken bakom att granska en produkt är enkel. Det informerar läsaren om produktens användbarhet. I grund och botten säger en produktöversikt följande:

Hej titta, jag älskar den här produkten och jag tror att du också hittar den mycket användbar!

Recensioner ger också en form av socialt bevis. Faktum är att över 90% av människorna att köpa på Amazon skulle inte köpa en artikel med mindre än tre stjärnor.

Men det ultimata syftet med en recension är att få någon att köpa den produkt du rekommenderar. Det är strikt från marknadsföringssynpunkt. En översyn måste vara opartisk. Det bör väga för- och nackdelar med produkten.

Ingen produkt är perfekt – varje ny produkt är en förbättring jämfört med föregångaren

Nu när vi har tagit en kort kurs om granskning av produkter 101, låt oss gräva till pluginlistan.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. WP-granskning

WP Review Pro

Info & nedladdning

WP Review är ett anpassningsbart, lätt plugin för att lägga till en recension på din WordPress-webbplats. Det kan lägga till en recension på tre sätt: stjärna, poäng och procent.

När som helst kan du växla från en till en annan genom att ändra inställningarna på inställningssidan för insticksprogrammet. Klassificeringarna kan visas före eller efter innehållet, och med hjälp av en kortkod, direkt i innehållet. Du kan ändra färger på hela webbplatsen eller per post per post. Som och när en användare klickar för att betygsätta beräknas genomsnittet automatiskt och visas tillsammans med antalet röster. Användare har ett alternativ att lämna sina egna recensioner, och du kan välja om du vill visa recensionerna under din egen recension.

Slutligen är plugin utvecklarvänlig med ett antal filter för att blandas med skärmen med ditt tema. När det gäller support är det gratis för registrerade användare av plugin-programmet. Andra funktioner:

 • Enkel anpassning (ändra färger, teckensnitt, etc.) via direkt CSS-modifiering
 • Responsiv design
 • Stöd för rika utdrag
 • Flera betygssystem

2. Taqyeem WordPress-betyg och recensioner

Taqyeem WordPress-betyg & recensioner

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Taqyeem, som är utvecklad av CodeCanyon Elite-författaren TieLabs, är en av de bästa granskningsprogrammen till ett pris under 20 USD. Detta plugin lägger till en granskningsruta för alla inlägg, sidor och till och med anpassade inläggstyper. Du kan utforma granskningsrutan med obegränsade färger och typografimöjligheter (med Google Web Fonts) – för att återspegla ditt WordPress-temat design. Andra intressanta funktioner inkluderar:

 • Stöd för rika utdrag
 • 3 widgets: bästa, senaste och slumpmässiga recensioner
 • 3 Granskningsstilar: Stjärnor, poäng och procent

3. WP-produktgranskning

WP-produktgranskning

WP Product Review är tillgängligt som ett gratis plugin som du kan hämta från WordPress-förvaret. Du kan visa granskningsrutan nästan var som helst du vill använda kortkoder. Inte bara det, du kan lägga till så många recensioner du vill på samma sida. Själva recensionstabellen kan anpassas för färg, bredd och kant, så att den passar in i ditt tema. Över tio olika ikoner som stjärnor och hjärtan är tillgängliga för att spela in en röst. Om du vill ta med en jämförelsetabell för produkterna är det också möjligt. Plugin genererar automatiskt jämförelsetabeller från befintliga recensioner.

Om du säljer på Amazon kommer du att vara glad över plugin-integrationen med plattformen. Det överför automatiskt produktnamnet, bilden, affiliate-länken och priset från Amazon. Om du har byggt upp recensioner någon annanstans tidigare kan du dessutom importera recensionerna till din webbplats. Plugin-porten har också en imponerande mängd funktioner, inklusive:

 • Global displayanpassning och anpassade ikoner
 • Förladdningsfunktion för förbättrad användarupplevelse
 • För- och nackdelar jämförelse lista
 • Kortkortsupport
 • En “Ladda ner nu” eller en direkt CTA-knapp

4. Låt oss granska

Låt oss granska WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Låt oss granska är ett lyhört premium-plugin-program för WordPress som skapats för att lägga till betygsatta recensioner i dina inlägg. Handgjord av den etablerade Envato Elite-författaren Cubell är detta plugin full av fantastiska funktioner för alla bloggar. Låt oss granska låter dig lägga till unika och sakkunnigt utformade granskningsrutor i dina inlägg och anpassade inlägg.

Några av de unika funktionerna i Let’s Review-plugin är förmågan att välja mellan flera moderna mönster, lägga till obegränsade kriterier, fördelar, nackdelar och affiliate-knappar till varje recension. Med dessa funktioner och mer kan du skapa anpassade granskningsrutor som matchar designen på din webbplats.

Affiliate-alternativet är särskilt intressant eftersom du äntligen kan tjäna pengar på dina recensioner utan att se skräppost, tack vare tankeväckande och vackert utformade knappar med unika animationseffekter. På det här sättet när du delar en produkt eller tjänst som du älskar med dina läsare kan du använda din affiliate-länk direkt i din granskningsruta.

Du kan också ställa in globala standardalternativ för att spara tid och den rena html-utmatningen innehåller också Rich Snippets-markering för att förbättra klickfrekvensen från sökmotorresultaten.

5. Rika recensioner

Rika recensioner

Rich Reviews är ett helt gratis WordPress review-plugin, med en intressant lista med funktioner. Plugin är byggt med stöd för kortkoder – vilket innebär att du praktiskt kan visa recensionen i valfritt avsnitt på din webbplats, som stöder kortkoder som inlägg, sidor, sidfot eller något widgetat område. Plugin gör att du kan moderera inlämningar och välja vilka recensioner som ska publiceras / visas på varje produkts granskningssida.

6. WP ULike

WP ULike Plugin

Om du letar efter ett av de bästa och snabbaste sätten att lägga till liknande och ogillar funktionalitet till din WordPress-webbplats är WP ULike-plugin för dig! WP ULike är ett GRATIS WordPress-plugin som gör det möjligt för dina webbplatsbesökare att engagera sig i ditt breda utbud av innehållstyper inklusive inlägg, forumämnen och svar, kommentarer och aktivitetsuppdateringar.

Även WP ULikes fantastiska statistikverktyg hjälper dig att spåra ditt innehållseffektivitet med ett realtidsrapportsystem och detaljerad statistik. Dessutom har WP ULike ett stort antal alternativ tillgängliga för att anpassa din plugin. Det gör att du kan anpassa din liknande knapp i din favoritstil.

Denna plugin är lämplig för dem med utställningssidor samt för affärs- och personliga portföljer där du kan ge dina användare att rösta på ditt arbete och produkter.

WP ULike tillhandahåller en massa fantastiska funktioner för BuddyPress, bbPress och ett antal andra plugin-användare. Så du kan använda detta plugin överallt utan att oroa dig för funktionskompatibilitet.

WP ULike är nu tillgängligt på mer än 35 språk att ladda ner och det är GRATIS!

7. Rating Widget Star Review System

Rating-Widget: Star Review System

Rating-Widget lägger till ett femstjärnigt granskningssystem på plats. Användare måste helt enkelt klicka på stjärnorna för att låta andra veta vad de tycker om något inlägg, sida, anpassad inläggstyp, kommentar eller recension. Du kan bädda in tum- och stjärnbetyg i dina inlägg, sidor eller kommentarer och anpassa och hantera betyg från din WordPress-instrumentpanel.

Stjärnklassificeringen är helt anpassningsbara, stöder stora webbläsare och många språk. Du kan skapa obegränsade tum- och stjärnbetyg och samla in obegränsade röster. Plugin innehåller en widget som du kan placera i din sidofält för att visa högst rankade inlägg, sidor och kommentarer. Tillägg är tillgängliga för att visa tweets och delningar

8. YASR Ytterligare ett stjärnor

YASR Ytterligare ett stjärnor

Yet Another Stars Rating (YASR) är en ny systemgranskning baserad på jquery plugin RateIT. Plugin hjälper dig att lägga till betyg på två olika sätt – du kan lägga till ditt eget betyg och göra det möjligt för dina besökare att rösta.

Du kan till och med skapa flera uppsättningar om du vill att besökare ska rösta på olika aspekter av en produkt individuellt. Granskningsresultat eller besökarnas betyg kommer att indexeras av sökmotorer via utdrag.

9. WP-PostRatings

WP-Postratings

Med WP-PostRatings finns det många sätt att visa röster som stjärnor, tummar, fästingar, hjärtan, siffror och mer. Att installera plugin kan bli lite tekniskt.

Med lite kod kan du visa betyg på alla inlägg eller på utvalda inlägg. Alternativet Hantera betyg låter dig visa betyg. Plugin kan visa högsta betyg, högst rankade inlägg, lägsta betyg och högsta betyg.

10. Webbplatsrecensioner

Webbplatsrecensioner

Webbplatsrecensioner gör det möjligt för läsarna att betygsätta dina inlägg med ett 5-stjärnigt system. Plugin är snabb och enkel att komma igång med – du bokstavligen installerar det bara och är redo att gå. Det finns alternativ som möjliggör granskningsgodkännande, blockchainvalidering, kräver inloggning eller lägg till aviseringar. Förutom anpassningar för recensionerna (utdrag, avatarer osv.), Inlämningsformulär, schema-markering (för SEO) och översättningar.

Andra viktiga plugin-funktioner inkluderar skräppostfilter, flersidig support (vilket är bra om du är värd för dina webbplatsrecensioner på ett separat underdomän), granska svar, inbyggda mallar, enkla att använda widgetar och kortkoder och möjligheten att säkerhetskopiera och återställa.

Bonus: Visa dina recensioner från webbplatser från tredje part

Visste du att du också kan integrera recensioner från granskningswebbplatser från tredje part? Plugins som Googles recensioner-widget, Google Places recensioner eller Yelp Widget Pro låter dig dra riktiga kundbetyg och recensioner och visa dem på din webbplats. Hjälp från dessa plugins och tjänster kan bli en viktig del av dina marknadsföringsinsatser.


För att skapa en ren och organiserad recension av en produkt är det nödvändigt att vi följer en fast beställning. Hur du granskar produkten – till exempel bilder och jämförelselistor som du använder kan vara unikt för din webbplats. Lägg till en personlig touch om du vill. Men du måste ha ett konsekvent format i alla dina recensioner. Det här håller inte bara din webbplats organiserad, det talar också volymer om din uppmärksamhet på detaljer. Som ett resultat kommer din läsare att öka.

Som alltid skulle vi älska dina inlägg. Vilken är din favoritplugin för WordPress? Missade vi det? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map