De bästa innehållsskåpet WordPress-plugins

Varför du ska använda ett WordPress Content Locker-plugin

Innehållskåp kan vara ett effektivt sätt att växa din e-postlista, få fler följare på sociala medier och få ditt innehåll delat med en bredare publik. Men vad är exakt ett innehållskåp och hur kan du använda dem på din WordPress-webbplats?


I den här artikeln diskuterar vi vad ett innehållsskåp är och hur de kan hjälpa din webbplats att konvertera mot dess mål. Vi tittar sedan på några olika WordPress-innehållskåp-plugins, funktionerna de erbjuder och deras lämplighet för din webbplats.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Vad är ett innehållskåp?

optinmonster

Ett innehållsskåp är ett mycket rakt koncept. Det låser helt enkelt innehåll bakom en pop-up. Tittarna kan sedan låsa upp innehållet genom att utföra en fördefinierad åtgärd. Beroende på dina mål kan den här åtgärden inkludera att ange deras e-postadress eller följa dig på sociala medier. Syftet med ett innehållsskåp är att öka konverteringar, så åtgärden bör återspegla webbplatsens mål.

Innehållet som du låser bort kan vara att välja. Tänk emellertid på att det borde ha högt värde, så besökarna är angelägna om att låsa upp det (och inte känner sig lurade efter att ha gjort det). Överväg att använda dina senaste inlägg, särskilt dina mest informativa eller underhållande artiklar, fantastiska bilder eller högkvalitativa videor. Att erbjuda en låst kupong, rabattkod eller en URL till en hemlig sida kan också vädja till din publik.

Kom ihåg att du ber dina tittare att ange sin e-postadress, gå med dig på sociala medier eller eventuellt göra en betalning. Det låsta innehållet måste spegla detta och vara värt deras investering.

Varför använda innehållskåp?

Det finns många fördelar med att använda innehållskåp. På din webbplats kanske du redan har sociala delningsknappar och popup-popup-popups på varje sida och under varje inlägg. Men dessa ignoreras ofta av besökare eftersom det inte finns något verkligt incitament att interagera med dem. Innehållskåp fungerar som en blymagnet och tillhandahåller den nödvändiga nudgen för att uppmuntra din publik att agera.

Skapa din e-postlista

I utbyte mot att visa ditt låsta innehåll med högt värde kan du be din publik att ange sin e-postadress och gå med i din lista eller nyhetsbrev. Detta är en vanlig transaktion för låst innehåll och har visat sig vara ett effektivt sätt att växa en e-postabonnentlista.

Få ditt innehåll delat och öka ditt följande på sociala medier

Ett annat alternativ är att ange att dina tittare följer dig, som du, eller dela ditt inlägg på sociala medier. När denna uppgift har slutförts belönas de med åtkomst till ditt premiumlåsta innehåll. Detta kommer inte bara att öka dina följare på sociala medier, det kommer också att få ditt innehåll delat med en bredare publik och bidra till att öka varumärkesmedvetenheten.

Förvandla tittarna till betalande kunder

Om du driver en e-handel eller medlemskapssida kan låsa bort en kupong vara en framgångsrik strategi. Detta är ett bra sätt att förvandla tittarna till betalande kunder, samtidigt som de samlar in en e-post eller en följare.

Försök att erbjuda en rabatt på ett visst produktsortiment eller medlemsplan, eller en gratis fraktkod om de köper inom en viss tidsram. Detta kan vara den sista drivkraften som dina besökare behöver för att bli en betalande kund.

Tjäna pengar på ditt låsta innehåll

Ett annat alternativ är att ladda din publik för att se ditt låsta innehåll. Detta kan vara en engångsbetalning eller som ett återkommande prenumeration. Tänk på att om du går ner på betalningsvägen måste du erbjuda extremt högkvalitativt och värdefullt innehåll.

Nu har vi tittat på varför innehållskåp är så värdefulla. Låt oss nästa ta reda på hur de kan sättas upp. Det finns många verktyg och lösningar som du kan använda för att skapa effektiva innehållsskåp. Här är några av de bästa.

1. Trivas leder

ThriveLeads innehållslås

Formulär för innehållslåsning är en funktion i Thrive Leads-tilläggsplugin. Thrive Leads är stolt över att erbjuda ett brett sortiment av visuellt fantastiska och mycket optimerade opt-in-former, utformade för att maximera dina konverteringar. Deras innehållsskåpformer är inget undantag.

Med Thrive Leads kan du skapa ett popup-formulär med innehållsskåp som låter publiken se innehåll i utbyte mot en e-postadress. Du kan använda innehållslåset för att dölja text, bilder eller multimedia. Du kan täcka en del av en artikel, en länk till en hemlig sida, en kupong, infographic, video eller mycket mer. Kom ihåg att ju mer spännande den dolda informationen, desto mer kommer din publik att vilja se den. Således kan du framgångsrikt växa din e-postlista.

Thrives Leads erbjuder också split-testning, exakt inriktning och analys, så att du kan visa rätt opt-in-formulär i rätt tid. Denna plugin är ett bra alternativ om du vill generera leads och är väl värt en prislapp på $ 19 per månad.

2. OnePress Social Locker (gratis)

OnePress Social Locker

OnePress Social Locker är ett gratis WordPress-plugin som hjälper dig att växa dina sociala medier efter och dela ditt innehåll. Denna plugin låser ditt val av innehåll bakom en uppsättning sociala medieknappar. Innehållet kan bara ses av dina besökare om de gillar, tweet, +1 eller delar din sida på sociala medier.

Lätt att installera, lägg bara till en kortkod till det innehåll du vill låsa. Sedan anbringar du webbadresserna på sociala medier, och plugin-programmet tar hand om resten. OnePress Social Locker tillhandahåller också analys så att du kan övervaka vilket innehåll som är särskilt eftertraktat och producera ett stort antal likes och share.

3. Social Locker Premium

Social Locker för WordPress

Ett av de bästa sätten att locka till stor nummer är att använda ett socialt skåp för att skydda ditt premiuminnehåll. Användare kan bara visa ditt innehåll efter en enkel social delning. Det är ett litet pris att betala för högkvalitativt innehåll, och de flesta användare kommer gärna att stödja din webbplats på detta sätt.

Den bästa plugin för jobbet, enligt min mening, är Social Locker för WordPress Premium. Med potentialen att väsentligt öka antalet sociala aktier som ditt innehåll lockar är det värt investeringen.

Social Locker för WordPress

Plugin stöder åtta sociala medienätverk inklusive de stora 4 (Facebook, Twitter, Google+ och LinkedIn). Det gömmer också skåp för registrerade användare, vilket hjälper till att skapa en besökarvänlig upplevelse för dina vanliga tittare. Själva skåpet ser bra ut med några fantastiska 3D-effekter och innehåller också en hög grad av anpassningsalternativ. För att starta kan du välja önskad kantstil, sociala ikoner och text. Detta hjälper dig att passa in skåpet i din webbplats design, samt leka med olika aspekter av skåpet tills du har uppnått bästa resultat. Plugin låter dig också välja den låsta innehållseffekten genom att välja mellan dold, transparent och suddig. Särskilt den suddiga effekten ser bra ut, och du kan enkelt se varför en besökare vill dela för att få tillgång till det oåtkomliga innehållet.

Social Locker för WordPress

För att lägga till ett socialt skåp på din sida behöver du bara ta med en kortkod. Allt ovanför kortkoden är fullt läsbar – introduktionen till inlägget – med allt under kortkoden låst tills användaren delar innehållet. Den här metoden innebär att det låsta innehållet fortfarande är synligt för sökmotorbots och kommer inte att påverka din SEO-prestanda negativt.

4. Blomma

blomma

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bloom från eleganta teman, är ett annat bra alternativ om ditt slutmål är att samla in e-postmeddelanden. Bloom erbjuder sex olika typer av opt-in-formulär för blygenerering, varav en är ett låst innehåll-opt-in.

Blooms låsta innehållswidget kan användas för att dölja ditt premiuminnehåll och visa det bara för dem som anger en e-postadress. Lätt att installera, helt enkelt inpacka allt innehåll du väljer i en låst innehållskodkod. Blooms popup-fönster är också alla visuellt vackra, helt anpassningsbara och SEO-vänliga.

För att börja använda Bloom-plugin måste du gå med i eleganta teman i utvecklarplanen och kostar 89 dollar per år. För detta kommer du att kunna komma åt alla deras teman och plugins, inklusive det populära Divi-temat.

5. OptinMonster

optinmonster

Info & nedladdning Visa demonstrationen

OptinMonster har nyligen lanserat ett innehållsformat för tillval av formulär. Med OptinMonster innehållsskåp kan du blockera specifika inlägg i utbyte mot en e-postadress. Användare som redan finns på din e-postlista kan se innehåll som vanligt.

För att kunna dra nytta av OptionMonsters innehållsförvaringsformulär måste du registrera dig för Plus- eller högre planer. Detta kommer att kosta dig $ 19 per månad (eller mer för Pro- eller tillväxtplanerna). Dessa licenser inkluderar tillgång till obegränsade opt-in-formulär, delad testning, sidnivåinriktning och mycket mer. Allt du behöver för att generera leads och konvertera tittare till prenumeranter och kunder.

Slutgiltiga tankar

Innehållskåp kan vara alla effektiva verktyg för att hjälpa din webbplats att konvertera mot dess mål. Välj en lösning som passar din webbplats behov och börja låsa innehåll som din publik kommer att svara på och vill öppna. Det viktigaste är att spåra din analys för att se om ditt innehållsskåp påverkar.

Vilket WordPress innehåll locker plugin kommer du att använda? Vänligen dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map