De bästa välgörenhets- och ideella WordPress-teman för din sak

Det finns många stora orsaker att stödja, och oavsett vad de är (oavsett om det är cancermedvetande, en utländsk hjälpfond eller en lokal kyrka eller hemlös skydd) finns det många fantastiska WordPress-teman du kan använda för att bygga en webbplats som övertygar människor att engagera sig. Vi har samlat några av de bästa exemplen på välgörenhets- och ideella WordPress-teman för att marknadsföra din sak. Klicka bara på bilden för att gå till temat. Låt oss gräva in!


Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Totalt

total-medvetande ideell-wordpress-tema

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Oktober är bröstcancermedvetenhet månad, så varför inte sprida ordet och engagera andra? De Medvetenhetsdemo har en fullskärmslayout, ett unikt färgschema och en anpassad sidfot som alla skapades med det totala WordPress-temat. Detta snygga tema är ett professionellt och imponerande sätt att dela ditt Race for the Cure eller 3-dagars team för att samla in för en stor sak.

2. Risen

stigit-kyrka-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Risen är ett av de bästa kyrkliga och religiösa organisationerna WordPress teman, och med goda skäl. Detta kvalitetstema är helt lyhört och näthinneklart och inkluderar stöd för fantastiska funktioner som evenemang, predikaner och podcast. Dessutom gör anpassningsalternativen det enkelt att designa en webbplats som matchar din organisation eller sak.

3. Vestige

spår-museum-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Museer är ideella organisationer och de är ofta värd för insamlingar eller funktioner för goda syften. Skapa en webbplats för ditt museum eller historiska webbplats med hjälp av Vestige WordPress-tema. Temat har ett isotopgalleri, obegränsade färgalternativ och naturligtvis stöd för evenemang så att du kan lägga till alla dina kommande välgörenhetsfunktioner.

4. Framställning

petition-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Få stöd för din sak med en ansökan om WordPress-tema på en sida. Oavsett om du ökar medvetenheten om djurhem eller försöker få en lagändring i ditt län, är Petition-temat perfekt för att sprida ordet och böta supportrar. Samla underskrifter, dela på sociala medier och visa supporternas kommentarer för att hjälpa till att koppla de som blir involverade.

5. Militär och veteraner

militär wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Öka medvetenheten för dina lokala militärer och veteraner med detta fantastiska WordPress-tema. Temat Military & Veterans är bra för att organisera din militära klubb, veteranförening eller rekryteringscenter. Temat kommer med PO-kompositörens plugin, viktigt rutnät-plugin, Revolution-reglaget plugin och mer!

6. Fudge

fudge-single-page-events-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Fudge är en härlig händelse på WordPress-tema på en sida perfekt för att dela din insamlings-, konferens-, seminarium- eller andra medvetenhetshändelse. Temat kommer med lättanvända alternativ för att lägga till dina högtalare, ett konferensspår och sponsorer. Plus integration av sociala medier gör det enkelt för läsarna att dela ditt evenemang, och med den populära integreringen av biljettplugin (Eventbrite, EventEspresso och Xing) kan du till och med sälja biljetter.

7. Beröm

beröm-kyrka-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du planerar ett community-evenemang, eller till och med en organisation som kommer att vara värd för flera under året, är beröm ett bra alternativ. Med anpassade mallar för ledare, evenemang, en volontärform, ger sida, besökarform och mer finns det massor av inbyggda för att göra det enkelt att skapa din välgörenhetswebbplats.

8. Kandidat

kandidat-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Passionerad om en sak, samhällsledare eller social rörelse? Hjälp med att marknadsföra din plattform eller ditt uppdrag med Candidate WordPress-temat. Använd alternativen för nyhetsbrevregistrering, online-möten, gallerier och mer för att dela det du handlar om och för att involvera andra. Åh, och de medföljande kortkoderna gör att skapa en anpassad snygg webbplats en bris.

9. Charitiz

charitiz-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Charitiz är en härlig NGO, välgörenhet och ideell stil WordPress-tema perfekt för många ändamål. En av de bästa funktionerna är Donations anpassade inläggstyp som gör det enkelt att lägga till och samla in för alla dina viktiga orsaker – det är till och med integrerat med PayPal så att du kan acceptera betalningar nu. Temat är också WooCommerce redo så att du kan sälja varor eller biljetter till evenemang för att samla in ännu mer support!

10. TownPress

townpress-kommun-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Städer och townships bör inte vara vinstdrivande och TownPress skapades specifikt för att kommuner skulle kunna skapa sina webbplatser. Lokala myndigheter har ett ansvar att dela goda syften med sina medborgare, och TownPress har stadsmeddelanden, forum och naturligtvis en nyhetsavdelning där ledare kan dela aktuella insamlingskampanjer eller nya välgörenhetsorganisationer.

11. Filantropi

filantropi-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Philanthropy är ett ideellt WordPress-tema som är fullt lyhörd och näthinneklar. Det finns många fantastiska funktioner som anpassade färgalternativ, 3 olika glidreglage för hemsidan och inbyggda sidlayouter. Men för din välgörenhet kommer du att älska den enkla händelsekalendern, rubrikdonationsknappen och en projektanpassad inläggstyp när du kan förklara vad det är du gör för att förändra världen.

12. Jorden

jordmiljö ideell-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Jorden är ett ideellt WordPress-tema i miljöstil designad för att öka medvetenheten om jordens och miljörelaterade orsaker. Dela din passion för att rädda isbjörnar, hitta frivilliga för en lokal strandrengöringsgrupp eller till och med skapa en webbplats för din zoo. Jorden kommer med anpassade sociala länkar, inbyggd donationsknapp, full händelsekalender och till och med en sidbyggning så att du kan skapa alla andra sidor du kanske behöver.

13. Välgörenhet

välgörenhet-plus-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Charity + är ett modernt WordPress-tema för filantropier. Temat kommer med massor av funktioner som bildgallerier, anpassade händelsekalender, senaste nyheterna och naturligtvis en orsakar anpassad inläggstyp. Dessutom kommer läsare och supportrar att älska hemsidan nyheter ticker för att hålla sig uppdaterad, och den djärva nyhetsbrevet kommer att få fler prenumeranter på nolltid.

14. Khore

khore-konferens-envents-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Khore är ett flersidig avancerat WordPress-tema. Detta trendiga tema är perfekt för att fånga människors uppmärksamhet och samla supportrar. En viktig funktion är integrationen av sociala medier, fullskärmsdesign och full mobilkompatibilitet. Plus Khore levereras med ShowThemes alla nya evenemangsbyggare, nedräkning av evenemang, enkel schemahanterare och WooCommerce-integration (för biljettevenemang).

15. Välgörenhet

välgörenhet-klicka-edit-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Charity-klicka & redigera temat är tänkt att vara en snabb och enkel lösning när du behöver din ideella webbplats så snart som möjligt. Ha en rolig körning nästa vecka? Eller kanske du bara har ett par veckor att samla in donation för att bygga en brunn? Använd bara Templatic’s kompositör på skärmen för att skapa din webbplats (innehåll och allt) och ladda sedan ner det färdiga temat för att ladda upp till din webbplats. Det här är ett utmärkt alternativ om du är knasig i tid!

Över till dig

Det här är bara några av de fantastiska välgörenhets- och ideella WordPress-teman som finns tillgängliga. Det kan vara tufft att hitta ett attraktivt och prisvärt tema för din filantropi, men förhoppningsvis gör ett av de premiumtema vi har nämnt tricket. Om du har använt ett av teman ovan, berätta för oss. Vi skulle gärna höra din personliga upplevelse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map