De bästa WordPress-pluginsna för att skapa en framgångsrik kundupplevelse

Online shopping lojal kund

Som ni alla vet är WordPress den föredragna webbdesign- och bloggplattformen på grund av hur flexibel den är. Med WordPress kan du enkelt göra din webbplats sökmotor vänlig, göra den ser snygg och vädja direkt till kunder.


Mycket av detta görs möjligt tack vare plugins. WordPress gör plugins tillgängliga så designers har ett oändligt antal möjligheter att anpassa, finjustera och fikla till sitt hjärts innehåll.

Men det viktigaste målet för varje person som utformar en webbplats eller blogg är att göra den så inbjudande och engagerande som möjligt så att besökare kommer att stanna kvar på webbplatsen så länge som möjligt. Hur länge de stannar indikerar hur förlovade de är. Ju längre de är engagerade, desto mer troligt är de att bli kund.

Plugins kan hjälpa till att göra webbplatsen funktionell och inbjudande så att bara besökare konverteras till kunder. Här tittar jag på några plugins som arbetar hårdast för att maximera upplevelsen på plats för dina kunder.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Bygga en konsumentvänlig webbplats

För att avgöra vilken typ av webbplats eller blogg som ska byggas och vilka plugins som ska användas i designprocessen är det viktigt att överväga vem kunden är. Titta på vad du erbjuder.

Om webbplatsen till exempel är avsedd för en återförsäljare av bildelar, måste webbplatsen vara en lätt att navigera online-butik som innehåller mycket information om de delar som säljs. Designen måste bestå av primärfärger eftersom de som arbetar med bilar främst är män. Men om webbplatsen är för en brudbutik, måste designen vara elegant och mer förfinad.

Båda dessa webbplatstyper måste vara enkla att förstå, attraktiva och funktionella. Plugins kan förbättra enkelheten för kunden. Några WordPress-plugins som kan förbättra användbarheten för webbplatser som säljer produkter online inkluderar:

Cart66 Lite

cart66-lite-plugin

Lätt, men ändå kraftfullt, Cart66 Lite WordPress Plugin gör det enkelt att sälja både fysiska och digitala produkter. Säljare av e-böcker kan dra mycket nytta av detta. Det möjliggör också försäljning av tjänster, skatt per stat och kampanjer.

eShop

eshop-plugin

EShop WordPress-plugin är lättillgängligt och är idealiskt för en kund som behöver flera handlare för betalningsportaler, flera shoppingalternativ och statistik för inköp som görs på webbplatsen. Det är ett annat bra sätt att ge dina kunder bekvämlighet.

PayPal betalningsterminal

betalning-betalning-terminal-plugin

För företag som gör mycket av sina finansiella onlineavtal via denna betalningssida är PayPal Payment Terminal WordPress Plugin användbart. Det kommer till en avgift på $ 15, men det är tillförlitligt med många rapporteringsalternativ, vilket gör det till en värdefull investering för stora och små företag.

Lägg till grafisk överklagande

Ett annat viktigt inslag i WordPress webbdesign som kan förbättra kundupplevelsen är att se till att webbplatsen är attraktiv grafiskt – utan att orsaka sensorisk överbelastning. När en besökare landar på en webbplats som har många videor och foton med knappast någon text som förklarar vad de handlar om, lämnar besökaren innan de kan klicka på någonting. Balans är mycket viktigt.

WP-Smush-It-plugin

Webbplatsens laddningstid är också viktig och bilder som inte är optimerade kan bromsa en webbplats avsevärt. Med hjälp av ett plugin som Smush kan bidra till att minska tiden det tar för bilder att ladda på din webbplats och därmed förbättra kundens upplevelse.

Lägg till social integration

digg digg plugin

Ökande socialt engagemang är ett bra sätt att öka den tid en besökare tillbringar på din webbplats också. Detta innebär att installera alla relevanta sociala medie-plugins för att göra det enkelt att dela webbplatsen. Några must-haves inkluderar Digg Digg eller Floating Social Bar, Facebook Like Box Widget och Publicera och Delning moduler i Jetpack. Du kan också leda till diskussioner i kommentarerna i varje inlägg för att öka engagemanget på webbplatsen. När en läsare kommer till slutet av ett inlägg eller en sida (på vissa typer av webbplatser), borde han eller hon känna sig tvungen att uttrycka sin åsikt om ämnet. Att ställa en fråga gör ofta susen.

Lägg till relevans

För att förbättra din kunds upplevelse ska du göra ditt bästa för att tillhandahålla relevant innehåll. Till exempel kanske du vill erbjuda besökarna en chans att se innehåll på din webbplats som är relaterad till ett specifikt inlägg. När så är fallet kan du lägga till ett relaterat inläggsplugin. Ett populärt alternativ är Ännu ett relaterat inlägg Plugin. Denna plugin visar relaterat innehåll för varje inlägg och även för sidor. Det finns en gratisversion och en proversion tillgänglig. Pro-versionen har fler anpassningsalternativ.

Några plugin-väsentligheter

Antalet plugins som finns där för att göra en webbplats eller blogg spännande är otroligt. Dessa små bekvämligheter ökar funktionaliteten och användbarheten på webbplatsen. Det kan dock vara frestande att använda dem alla. Det är väldigt enkelt att alla relevanta insticksprogram verkar vara en nödvändighet. Faktum är att att använda många plugins inte är idealiskt. Så här är:

 • För många plugins saktar ner bloggen eller webbplatsen. Var och en måste göra en separat HTML-begäran, så att vara selektiv är viktigt.
 • När plugins inte regelbundet underhålls av sina tillverkare kan säkerhetsproblem uppstå. Det är bäst att göra lite research för att hitta vilka plugins som är pålitliga och säkra.
 • Ett ökat antal konflikter kan uppstå när en ny WordPress- eller plugin-version kommer ut.

Med det sagt kommer en begränsning av dina val till de viktigaste pluginsna att säkerställa högsta funktionalitet på din webbplats. Utöver de som redan nämnts ovan, kanske du vill överväga följande tre. Dessa plugins effektiviserar webbplatsoperationer eller lägger till värdefull funktion för att förbättra slutanvändarnas (din kund) upplevelse:

W3 Total Cache

w3-totalt-cache

Laddningstiden för sidan påskyndas med W3 Total Cache. Detta är viktigt eftersom snabbare laddning innebär bättre användarupplevelse, bättre ranking och högre konverteringar. Den har också enkel integration av innehållsleveransnätverk som gör att bilder kan lagras i ett annat nätverk, vilket minskar serverbelastningen.

W3 Total Cache är kompatibel med dedikerade servrar, virtuella servrar och delad hosting. Den använder också HTTP-komprimering för att krympa sidorna, medan den minskar CSS-kod och Javascript. Med andra ord, en hel del av onödiga saker som bogserar en webbplats ner tas bort från ekvationen.

Ge support Live Chat

ge support live chat plugin

Chatt på plats ger besökarna direkt tillgång till kundservice. När du behöver hjälp eller svar på en enkel fråga, Live Chat WordPress Plugin är ett sätt att ge en unik kundupplevelse. Det är äkta kundsupport på sitt bästa. Plugin övervakar också hela webbplatsen, vilket innebär att den till och med håller ett öga på de sidor som inte har livechattknappen integrerad i dem.

WPtouch Mobile Plugin

WPtouch Mobile-plugin

Ett stort antal individer använder Internet på sina mobila enheter, varför det är viktigt att ha en mobilversion av din webbplats. Människor söker efter företag när de är på väg, så en mobilversion kan vara skillnaden mellan att säkra en ny kund och, ja, inte. WPtouch Mobile gör det enkelt att skapa en elegant mobilversion av din WordPress-webbplats. Det finns gratis och Pro-versioner tillgängliga.


Sammantaget är det viktigt att ha en webbplats som skapar en framgångsrik kundupplevelse för ett företags resultat. När cirka 80% av konsumenterna vänder sig till Internet för att hitta affärslösningar letar de efter information och användarvänliga webbplatser. Dessa två element ger en aura av trovärdighet runt en webbplats, vilket är vad som driver konverteringar. Genom att överväga vilken typ av kund du vill vädja till, integrera sociala element och se till att endast nödvändiga relevanta plugins används kan du skapa en kraftfull webbplats som får de resultat du behöver.

Vilka plugins har förbättrat kundupplevelsen på din WordPress-webbplats?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map