Det bästa WordPress Team Showcase-pluginprogrammet 2020

Bästa WordPress Team Showcase-plugins 2018

Ingen kund gillar att hantera ett automatiserat system. Chattlådor, automatiserade svar, svar som inte svarar – de tar bort den personliga handen helt. Även om det inte är lätt att undvika detta i en automatiserad miljö, kan vi försöka göra allt mindre opersonligt. Ett sätt att göra det är att profilera dina teammedlemmar på din webbplats med hjälp av WordPress-team showcase-plugins. På så sätt får användarna ett ansikte mot andra änden av telefonen eller e-postmeddelandet.


Dina anställda är din styrka i din organisation. Att låta användare veta om dina anställda kommer att ge dem förtroende att hantera dig och öka förtroendegraden.

Visst är din About-sida ett bra ställe att förklara för kunderna vad ditt företag kan göra. Men du kan ta ett hack längre och lägga till profilsidor som visar dina teammedlemmar. Detta låter kunder veta att du har människorna som ska göra jobbet gjort. Dessa dedikerade medlemssidor hjälper också till att kanalisera kommunikation till rätt person för en bättre användarupplevelse.

Det kan vara ganska enkelt att skapa en bio, men att lägga den helt och visa den attraktivt kräver mer ansträngning. Detta gäller särskilt för stora och mångfaldiga team. Plugins kan göra mycket när det gäller profilsidor – skapa och uppdatera bios, skapa team-sidor och lägga till medlemmar på team-sidor. De är bra för såväl små grupper som stora organisationer med flera lag. Dessutom är dessa plugins lyhörda och så användare kan se dem från vilken enhet som helst.

Låt oss kolla in några av våra favoritprogram för WordPress-team-showcase för din personal.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Creative Team Showcase för WordPress Premium Plugin

Creative Team Showcase är ett bra alternativ för att utforma en professionell och (du gissade det) kreativ visning av dina teammedlemmar. Plugin har 6 anpassningsbara och lyhörda layouter inklusive mosaik, fyrkantiga & cirkelnät, skjutreglage, våganimering, hexagon och inline-förhandsvisning (du kan kolla in dem på demosida).

Creative Team Showcase för WordPress Premium Plugin

Bäst av allt, anpassningar görs enkelt tack vare den medföljande kontrollpanelen. Välj färger för rader, rubriker, namn, titlar och mer med hjälp av de intuitiva färgväljarna. Dra och släpp teammedlemmar för att ordna dem igen. Lägg till ett obegränsat antal färdigheter för varje teammedlem, inklusive deras sociala länkar.

Creative Team Showcase är också helt kompatibelt med den populära WP Bakery Page Builder, så att du enkelt kan infoga en team-showcase på valfri sida när du skapar din webbplats. Andra funktioner som Font Awesome integration, RTL support och premium support gör detta showcase-plugin till ett utmärkt alternativ för alla professionella webbplatser.

2. AWSM Team Showcase Free & Premium WordPress Plugin

AWSM Team gör det enkelt att skapa och skapa ett team och visa upp det på din WordPress. När du installerar plugin-programmet visas AWSM Team-objektet på Admin-sidfältet.

AWSM Team Showcase Gratis WordPress-plugin

Till att börja med kommer du att skapa enskilda medlemsprofilsidor med information som namn, beskrivning och kontaktinformation. Dessa sidor fungerar också som en grundmall som kan användas av varje medlem för att skapa bios. När medlemssidorna är klara kan du börja skapa ett team eller lag genom att lägga till medlemsprofiler. Du kan också konfigurera utseendet och känslan på varje lagsida.

Tre förinställningar finns tillgängliga (kort, tabell, lista) och du kan välja vilken som helst för att visa teammedlemmar. Varje förinställning har några stylingalternativ samt alternativ för att anpassa med CSS. Plugin är responsiv och beröring aktiverad.

Uppgradera till PRO

AWSM Team Showcase Pro WordPress Plugin

Med WordPress-team showcase-plugins (som de flesta plugins) innebär uppgradering till en premiumversion av ett plugin fler funktioner och prioriterat stöd från utvecklaren. Pro-versionen av plugin-programmet erbjuder fler funktioner som hjälper dig att bättre visa upp ditt fantastiska team. 5 ytterligare förinställningar och flera stylingalternativ gör det lättare att designa din showcase. Det stöder också WPBakery Visual Page Builder, så att du enkelt kan lägga till eller infoga lag i vilket tema som helst.

3. Team Builder – Möt Team Premium WordPress Plugin

Team Builder kommer med en kraftfull adminbyggare, WPBakery Visual Page Builder-stöd och ett antal kortkoder som gör att du kan bygga en attraktiv display för ditt team på mycket kort tid. Plugin kan visa ditt team i ett rutnät, bord, skjutreglage eller widget.

Team Builder - Möt Team Premium WordPress Plugin

Skjutpaneler i 5 teman ger en behaglig bakgrund för din teamvisning. Den visuella byggaren, dra och släpp-funktionen och de många anpassningsalternativen gör att bygga dina team-sidor till en rolig övning. Färdiga layouter med olika stilinställningar ingår, tillsammans med sociala ikonfält med stylalternativ. Du kan anpassa teckensnitt, färger, avstånd och arrangemang av olika element. Du kan också lägga till snygga muspekareffekter samt en anpassad URL för varje medlem.

Medlemmar kan märkas så att tittarna kan filtrera personal efter avdelningar eller lag. Färdighetsstänger eller stjärnor hjälper till att betygsätta anställda och bygga kort med detaljer som e-post, telefon, Skype, webbplats, bio, tagline eller plats. Medarbetarinformation kan också lagras som kontakter, vilket är en fantastisk funktion att hitta i WordPress-teamets showcase-plugins.

4. Teammedlemmar Free & Pro WordPress Plugin

En annan av våra topp team showcase-plugins som heter Team Members finns i två versioner gratis och premium.

Teammedlemmar gratis WordPress-plugin

Börjar med Team-objektet på din WordPress-instrumentpanel, kan du lägga till medlemmar i ditt team med deras foto, position, bio och sociala profiler. Varje medlem kan ha tre sociala länkar och du kan visa upp till fyra medlemmar på en enda rad. Vilket antal teammedlemmar som helst kan visas.

Plugin är också fullt lyhörd, och tack vare den medföljande enkla att använda kortkoder som du bara kan kopiera och sida är det enkelt att visa teammedlemmar var som helst på din webbplats.

Uppgradera till PRO

Darko Team Members Pro WordPress Plugin

Team Members PRO-versionen lägger till fler funktioner och alternativ. Varje medlem kan ha en separat färg och upp till fem medlemmar kan hitta en plats i en rad. På muspekaren kan ett andra foto dyka upp eller en mer informationslänk kan visas. Du kan lägga till filter till dina foton och välja designalternativ som fyrkantiga eller runda foton, lägga till eller utelämna gränser. Du kan också välja färger som passar ditt märke.

5. Team Showcase Premium WordPress Plugin

Team Showcase WordPress-plugin är ett premium-plugin som kan användas för att visa alla typer av innehåll som innehåller bild och text. Med tanke på utbudet av funktioner som det erbjuder, passar det också bra att visa upp ditt team.

Team Showcase Premium WordPress Plugin

Förbyggda layoutalternativ är tillgängliga och du kan anpassa layouterna genom att välja alternativ. Dussintals layout- och layoutkombinationer är möjliga med hjälp av rutnät- eller tabellformat. Rutorna är lyhörda och kan innehålla information om varje medlem, eller informationen kan visas på muspekaren.

Tabellerna är också lyhörda, men det är miniatyrens personsökarlayout som är en framstående. I detta format är bilderna ganska små, men när du klickar kommer de att förstoras i ett angiven område. Detta arrangemang är perfekt för att visa ett stort antal teammedlemmar på ett mindre skärmutrymme. Samtidigt kan användare klicka på valfri medlem för att se mer information.

Plugin tillåter dig att kategorisera medlemmarna och tillämpa filter för att göra det möjligt för användare att se medlemmar i något specifikt team eller position. Det är kompatibelt med WPBakery Visual Page Builder och hjälper dig att bygga dina team-sidor visuellt med hjälp av dra och släpp för att placera medlemmar i valfri ordningsföljd. Varje medlem kan ha sin egen sida och standardbildstorlek kan ändras. Det är också widgetklart, lätt att använda och anpassa.

6. Modernt Team Showcase Premium WordPress Plugin

Moderna team Showcase ger dig ett val av tio responsiva förinställningar som du kan använda för att placera dina medlemsprofiler. Dessutom kan du redigera dessa förinställningar bekvämt med den visuella mallredigeraren i front-end. Den lätthet du kan redigera hjälper dig att skapa och skapa nya medlems- och teamprofiler och få dem upp på din webbplats på mycket kort tid.

Modernt Team Showcase Premium WordPress-plugin

Plugin har ett grundläggande formulär för att samla information om teammedlemmar. Det hjälper dig också skapa ditt eget formulär för att samla information. Du hittar också lite dummy-data för att komma igång med din profilering.

Den utmärkta funktionen i detta plugin är det metatangentbaserade logiksystem som det använder för att möjliggöra för cell att differentiera baserat på anpassade fält associerade med varje medlem. Om du t.ex. klickar på en knapp kan du markera medlemmar som ingår i något program eller som är kvalificerade att undervisa.

7. uSquare Universal Grid

uSquare är ett nätbaserat WordPress-plugin för galleri. Detta plugin gör att skapa unika gallerist-gallerier och portföljer till en lek. En av de bästa funktionerna i detta plugin är flexibiliteten. uSquare är perfekt för att skapa personalnät, produktgallerier, blogginlägg, bildportföljer och mer. Du är bara begränsad av din fantasi. Dessutom kan uSquare till och med skapa rutnät med hjälp av befintligt innehåll – allt du behöver göra är att ställa in det för att dra från en specifik post eller kategori.

uSquare Universal Grid

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Anpassning är en annan anmärkningsvärd funktion i detta fantastiska plugin. Det finns inbyggda alternativ för över 600 Google-teckensnitt, anpassade objektstorlekar (så att du kan skapa ett rutnät som passar din webbplatsproportion och bildskärning), anpassade färgalternativ och mer. Och eftersom du kan lägga till så många eller så få objekt till varje rutnät som du vill, kan du skapa en oändlig kombination av unika galleristformgallerier att lägga till på din webbplats.

uSquare innehåller också alternativ för att underlätta effekter, rullande innehåll, dra & släpp omläggning av inlägg, anpassade sociala ikoner och mer.

Dina tankar om våra bästa WordPress Team Showcase Plugins

WordPress-teamet visar ut plugins på den här listan är fantastiska alternativ för att presentera dina teammedlemmar på din webbplats. De kan ge din organisation ett mänskligt ansikte och uppmuntra besökare att interagera med dig online. Dessutom är det ett bra sätt att hålla ditt företag organiserat och ditt team anslutet när det är kopplat till projektledningsprogram.

Hur är det med dig? Har du en favorit-plugin för WordPress som hjälper till att profilera ditt team? Eller kanske du har provat ett av dessa WordPress-team-showcase-plugins tidigare? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map