Förbättra engagemang och förhindra borttappade potentiella kunder med WordPress Exit-popup-plugins

Förbättra engagemang och förhindra borttappade potentiella kunder med WordPress Exit-popup-plugins

Om du letar efter ett sätt att förbättra engagemanget på din webbplats och minska förlorade potentiella kunder så letar du inte längre. Idag kommer vi att titta på popup-popup-fönster och hur de kan hjälpa dig i den här avdelningen.


Exit-popup-fönster är ett enkelt att implementera och effektivt sätt att generera leads, driva försäljning och hjälpa din webbplats att konvertera mot sina andra mål.

Det har rapporterats att över 70% av besökarna som lämnar din webbplats kommer inte tillbaka. I den här artikeln kommer vi att titta på hur popup-popup-fönster kan bekämpa denna statistik. Vi kommer att diskutera exakt vad en exit-pop-up är, varför du behöver använda dem, och de olika typerna av popup-popup-popups och WordPress exit-popup-popup-program.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Vad är en Exit-popup?

LeadMagnet

En popup-popup är precis det. Det är en pop-up som visas på en webbsida, precis som en besökare håller på att lämna webbplatsen. Användarens musrörelser spåras så snart de visar avsikt att lämna en webbplats, visas ett popup-fönster. Innehållet i popup-popup-fönstret uppmuntrar sedan tittaren att slutföra en åtgärd som du väljer.

Utträdande popup-fönster kan visas på olika sätt. Det vanligaste är en lightbox-pop-up som visas mitt på skärmen. Emellertid kan popup-popup-fönster också visas som bildspel eller i det nedre högra hörnet på en tittares skärm. Några av de bästa popup-plugin-programmen för WordPress-utgångar ger dig även möjligheten att ta över hela webbläsarfönstret. Den stil du väljer ska återspegla målet för din exit-popup och din webbplats stil.

Hur utgångs popup-fönster kan hjälpa till att öka målkonverteringsgraden

Det finns många fördelar med att visa popup-popup-fönster, men i slutändan anledningen till att använda dem på en webbplats är att öka målkonverteringsgraden.

Skapa din e-postlista

För det första, och mycket vanligt, används en utgångs-pop-up som en ledningsgenerator. Avsluta popup-fönster kan hjälpa till att samla e-postmeddelanden för nyhetsbrev och e-postlistor eller följare för sociala medier. När du har samlat in besökarens e-postmeddelande eller uppmuntrat dem att följa dig på sociala medier, kan du hålla kontakten med dem, bygga en rapport, locka dem tillbaka till din webbplats eller lämna någon annan möjlighet för dem.

Öka försäljning

För det andra används exit-pop-ups som en populär metod för att driva försäljningen. Att erbjuda gratis frakt, rabattkuponger, pengar ut eller visa kampanjer i en popup-popup är alla effektiva sätt att förvandla en lämnande besökare till en betalande kund.

Samla feedback från användare

Exit-popup-fönster kan också användas för att få feedback på din webbplats eller dess processer, till exempel hur lätt det är att kolla in. Genom att förstå vad besökarna gillar eller har haft svårt kan du finjustera din webbplats för att göra den mer användarvänlig. Ju lättare din publik hittar din webbplats att navigera, desto mer troligt är de att stanna, vilket ökar konverteringsgraden.

Minska avvisningsgraden och öka sidvisningarna

Slutligen är exit-popup-fönster ett utmärkt sätt att åter engagera lämnar besökare och minska dina avvisningsfrekvenser. Avsluta popup-fönster kan hindra din publik från att lämna genom att visa länkar till en annan sida eller artikel på din webbplats. Om en besökare lämnar din webbplats utan att se ditt fantastiska innehåll och vad du har att erbjuda kan du förlora dem för alltid. Genom att omdirigera trafik med en utgångs popup-popup reducerar du denna risk.

Vilken typ av utgångs popup-innehåll ska din webbplats använda?

Vilken typ av webbplats du hanterar och vilka mål det är kommer att diktera vilken typ av popup-popup som du ska använda och vilken typ av innehåll dina popup-fönster kommer att visa. Nyckeln är att visa popup-innehåll som är relevant för vad du vill att din webbplats ska uppnå.

Visa ett e-postformulär

LeadMagnet WordPress Exit Pop-up Plugins

Om du vill växa din e-postlista eller generera potentiella kunder, vill du visa en popup-popup för e-postregistrering. Det här kan helt enkelt vara att be folk att prenumerera på din e-postlista eller ett månatligt nyhetsbrev. Men det är också en nyckelplats att visa en blymagnet, som går den extra milen för att uppmuntra människor att avbryta sin e-postadress.

Bjud in människor att följa dig på sociala medier

Sociala medier WordPress Exit Pop-up

För att undvika att chansen att återvända besökare kan din popup-popup uppmana människor att följa dig på sociala medier. Användare är ofta försiktiga med att lämna en e-postadress men är mer öppna för en följd eller liknande. Om du kan förvandla en lämnande tittare till ett fan i sociala medier har du fortfarande en koppling till dem och ett sätt att direkt marknadsföra din webbplats och erbjudanden i framtiden.

Erbjud gratis frakt eller en rabattkupong

Pop-up med rabattutgång

Om du driver en eCommerce-butik är en av de bästa typerna för popup-innehåll som du kan visa antingen en rabattkupong eller ett gratis frakterbjudande. Det faktum att dina besökare surfar i din butik betyder att de mer än troligt är intresserade av de produkter du säljer.

Gratis frakt

Om de lämnar din webbplats kommer de förmodligen att gå direkt till dina konkurrenter. Så gör dem till ett erbjudande de inte kan avslå, med rabatt på en produkt eller en gratis fraktkampanj.

Marknadsför bästa erbjudanden eller specialerbjudanden

Inte alla är glada att sälja föremål i sin e-handel butik till ett reducerat pris eller ge gratis frakt. Om så är fallet kan du fortfarande använda en exit-pop-up för att locka dina potentiella kunder att gå av med sina pengar.

Marknadsför dina bästa erbjudanden i popup-fönstret eller visa dina specialerbjudanden. Detta kan inte bara uppmuntra människor att stanna längre på din webbplats utan har möjlighet att resultera i försäljning.

Undvik borttagning av kundvagn

Övergiven kundvagn

Kundvagnens övergivningsgrad för e-handelsbutiker är hög och att använda en popup-popup är ett utmärkt sätt att hjälpa till att hantera detta problem. När en tittare går för att lämna, kan en utgångs-pop-up blinka upp ett meddelande om produkter i sin kundvagn. Detta kommer att hjälpa dem att påminna om vad de ville köpa och förhoppningsvis hjälpa dig att stänga försäljningen.

Samla feedback om webbplatsen

Feedback Exit Pop-up

Pop-ups för återkoppling av feedback hittas ofta längst ner till höger på sidan. De varierar i stil från en fråga om varför kunden inte köper idag, eller vad webbplatsen kan förbättra, till att be tittaren att betygsätta webbplatsen eller kundtjänsten.

Detta kan hjälpa dig att känna hur användarupplevelsen på din webbplats är och varför dina potentiella kunder kanske inte slutför sina transaktioner.

Annonsera en tävling

Om du kör en tävling på din webbplats, som du borde vara eftersom fördelarna är oändliga, då är en popup-popup ett bra ställe att marknadsföra den. Beroende på var din tittare har tittat på din webbplats kan de mycket väl ha missat tävlingen tillsammans. Att lägga nyheter om det i en popup-pop-up bör fånga människors uppmärksamhet och kan vara tillräckligt för att uppmuntra dem att delta.

Vilka är de bästa popup-plugin-programmen för WordPress Exit?

Det finns många WordPress exit pop-up-plugins där ute som kan hjälpa dig att skapa och ställa in popup-popup-popups på din webbplats.

Optimonk

Avsluta popup-fönster & Retargeting på plats av OptiMonk

Optimonk är ett popup-popup- och retargeting-plugin för WordPress. Medan plugin-programmet är gratis, kommer du att behöva ett premium Optimonk-prenumeration (även om de erbjuder en gratis provperiod på 1 dag – så kan du vara säker på att du älskar tjänsten innan du loggar in på en plan).

Optimonk innehåller 5 olika typer av meddelanden du kan använda för att fånga dina besökares uppmärksamhet innan de lämnar. Lägg till en traditionell popup, interstitial, sidofältmeddelande, diskret nanobar eller till och med ett lyckligt hjul med en del (plus det finns 50+ mallar att välja mellan). Ställ bara in din utlösare – till exempel exit-avsikt eller inaktivitet – och börja fånga leads. Det bästa av allt är att Optimonk är till och med integrerad med Facebook Messenger-recart – vilket konverterar mycket bättre än e-post.

Andra plugin-funktioner inkluderar A / B-test för popups, besöksinriktning och en pop-up-anpassning för dra och släpp. Du kan lära dig mer om Optimonk popups på deras webbplats och registrera dig för en kostnadsfri testversion för att prova på din egen webbplats.

OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin Forms

Info & nedladdning Visa demonstrationen

OptinMonster levereras med kraftfull exit-intention-teknik som gör att du kan visa en exit-pop-up i det ögonblick som en besökare väljer att lämna din webbplats. Genom att upptäcka användarnas beteende som detta och exponera dem för en riktad kampanj, precis som de håller på att lämna, är det mer troligt att du håller besökare på din webbplats, samlar e-postmeddelanden och gör försäljning.

OptinMonster är en premiumprodukt och dess många funktioner återspeglar detta. Det låter dig bland annat visa personliga popup-fönster baserat på användarens plats och interaktion med din webbplats.

Detta WordPress exit-popup-plugin gör det möjligt för dig att dela upp dina popup-fönster för att ta reda på vad som tilltalar din publik. Det erbjuder också analys så att du kan mäta dina resultat. En verkligt mångsidig lösning, OptinMonster är en imponerande plugin för de som ser allvarligt med att uppnå sina mål.

MailOptin

MailOptin - Popups, e-postoptinformulär och nyhetsbrev

Info & nedladdningVisa demonstrationen

De MailOptin lead generation plugin är ett utmärkt alternativ för att bygga popups och optinformulär på din webbplats. Plugin erbjuder enkla alternativ via en formulärbyggare och mallbyggare (välj från lightbox, meddelandefält, skjut in, inbäddat, före / efter inlägg eller widget) så att styling är enkelt. Med det kan du snabbt bygga anpassade uppmaningar som ska användas på specifika sidor, i sidfältet eller sidfoten eller till och med när användare går för att lämna din webbplats.

MailOptin Pro innehåller kraftfull teknik för exit-avsikt att upptäcka när en användare håller på att lämna. Förhindra borttagning av webbplatser genom att aktivera den här funktionen i en anpassad optin för att fånga användarens uppmärksamhet, visa ett erbjudande och / eller få dem att prenumerera innan de lämnar.

Pro-versionen av plugin innehåller också användbara funktionsgenererande funktioner som A / B-delningstestning, tid på webbplatsutlösare, avancerad inriktning, ytterligare optinmallar, inbyggd auto-responder och till och med Elementor-integration. MailOptin är också kompatibel med nästan alla större e-postmarknadsföringsplattformar där ute – som MailChimp, Constant Contact, ConvertKit, Drip, AWeber och många fler.

Trivas leder

Trivas leder

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Thrive Leads WordPress-plugin erbjuder ett helt urval av popup-formulär. För att fånga besökare innan de lämnar din webbplats använder detta populära popup-plugin-program från WordPress SmartExit och SmartExit +.

Denna omfattande teknik gör det möjligt att visa popup-fönster baserat på användarens beteende. Detta innebär att besökare inte kommer att missa popup-fönster, inte avbryts av dem och inte kommer att se samma popup-meddelanden upprepade om de väljer att stanna på webbplatsen.

Thrive Leads popup-fönster är lätta att skapa och mycket anpassningsbara. Thrive Leads, som erbjuds till ett mycket mer överkomligt pris jämfört med OptinMonster, är ett fantastiskt pop-up-plugin för WordPress-exit för mindre företag eller den ödmjuka bloggaren.

Yeloni lämnar popup-fönster

Yeloni lämnar popup-fönster

Yeloni Exit Pop-ups är ett gratis WordPress-plugin som är specialiserat på exit-popup-fönster. Detta lätta plugin kan bland annat visa erbjudanden, sociala knappar, omdirigeringar och e-postregistreringsformulär.

Detta gratis pop-up-plugin för WordPress-utgång är snabbt att installera och enkelt att anpassa. Plugins beteende kan också konfigureras så att de passar bättre på din webbplats. Detta gör det till ett mycket populärt gratisalternativ och ett särskilt värdefullt plugin för dem som just börjar i världen med popup-pop-ups.

Slutgiltiga tankar

Det är viktigt att du väljer rätt typ av popup-popup för din webbplats. Tänk noga över webbplatsens mål och vad du vill att en popup-popup ska uppnå och gå därifrån.

Du kan också prova att köra olika exit-popup-fönster, övervaka din analys noggrant för att se vilka alternativ som ger bäst resultat. Vilken typ av popup-pop-up fungerar bäst på din webbplats? Vänligen dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map