Gratis & festliga resurser för din WordPress-blogg

Det är söndagens roliga dag (liksom den första natten av Hanukkah för några av er) och vi har några fantastiska godisar till dig! För att fira WordPress-hurrarop ville vi dela några av våra GRATIS semesterresurser som du kan använda för att göra din webbplats mer festlig. Kolla in freebies nedan och ta några få för att få dina läsare och följare till semestern!


Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow!

Ingenting säger “semestersäsong” som fallande snö på din WordPress-blogg! Det finns många sätt att lägga till snö på din webbplats, men jag gillar att hålla saker enkla så här är de enklaste sätten att lägga till snö på din webbplats med plugins (naturligtvis)!

Jetpack Holiday Snow

semester-cheer-freebies

Ja, den megaplugin Jetpack har faktiskt redan inbyggd snö. Om du redan har Jetpack installerat, logga bara in på din WordPress-installation, klicka på Inställningar> Allmänt och kryssa i rutan “Visa fallande snö på min blogg till 4 januari.” Det är allt! Och det har den extra bonusen att ta bort sig själv efter en rimlig tid.

jetpack-semester-snow

Du kan också stapla Jetpack Holiday Snow med gratis Snow Opt-in plugin. Den här lilla plugin lägger till en liten snöflingaikon som användare måste klicka på för att “välja in” för semestersnö (eftersom vi är ärliga, vissa människor grinar och vill inte se snö på varje sida i din blogg).

Skaffa JetPack

WP Super Snow

WP Super Snow Free WordPress Plugin

Vill du att anpassad snö ska driva ner dina inlägg? Prova det gratis WP Super Snow WordPress-plugin. Vad gör detta plugin bättre än resten? Alla fantastiska alternativ! Du kan använda den medföljande virtuella snöblåsaren för att ställa in anpassade variabler för din snöbehållare (du kan rikta in hela kroppen, eller bara din rubrik, eller något annat sidelement), z-index (z-indexet kan användas för att ha snöflingor faller framför eller bakom vilket sidelement som helst – det högsta z-indexet visas på toppen) och till och med bilder (yup – du kan lägga till valfri bild för dina snöflingor). Och med avsnittet Prognoser / villkor kan du ange vilka sidor som visar din snö och om du vill att den ska visas på mobila enheter.

Skaffa WP Super Snow

3… 2… 1… Semester!

Ett sätt att hålla din spänning i schack är att hålla reda på de kvarvarande dagarna fram till den stora dagen! Och dessa handfria plugins är enkla sätt att lägga till nedräkningsspårare för semestrar, fester eller något annat. Ta en titt!

POWr Holiday Countdown

Holiday Countdown Gratis WordPress-plugin

Använd POWr Holiday Countdown för att skapa anpassad nedräkningstimer på din webbplats. Det bästa med det här insticksprogrammet? Det levereras med inbyggt stöd för översättningar! Dessutom kommer nedräkningen med ytterligare alternativ för bakgrunder, färger och teckensnitt.

Skaffa POWr semester nedräkning

Christmas Countdown Widget

Santa Countdown Gratis WordPress-plugin

Christmas Countdown Widget är en söt liten plugin som lägger till en jultomten nedräkningswidget till din webbplats. Allt du behöver göra är att lägga till det i ett widgetområde. Räknaren återställs automatiskt efter jul och börjar räkna ner igen varje år.

Få jul nedräkning widget

Dela kärlek

Låt dina läsare veta hur mycket du uppskattar dem med ett kort! Följande gratis plugins gör det enkelt att lägga till popup-meddelanden för dina läsare. Lägg till färger, text och jämna bilder!

DW PopUp-kort

DW-popup-kort

DW PopUp-plugin gör det enkelt att lägga till ett anpassat kort för dina läsare. Aktivera bara plugin, lägg till din korttext och välj dina inställningar. Detta plugin innehåller alternativ för en snöeffekt, teckenstorlek, färger och mer. Det är ett roligt och enkelt sätt att säga tack eller dela en semesterrabatt.

Skaffa DW PopUp-kort

Semestermeddelande

Semestermeddelande Gratis WordPress-plugin

Om du vill lägga till ett popup-meddelande till din webbplats för semestern kan du också prova det gratis plugin-programmet för Holiday Message. Detta coola plugin har alternativ för att lägga till ett grafik, räknare, anpassat meddelande och färger. Detta är ett roligt sätt att dela nyheter och heja på hela vintern!

Få semestermeddelande

Andra roliga julplugins för din webbplats

Vill du verkligen gå den extra milen? Kolla in dessa roliga julplugins som tar din semesterlycka till nästa nivå.

Julmusik

christmas-musik

Dela din glada stämning genom att lägga till festliga låtar på din webbplats. Den gratis julmusik-plugin kommer att spela Jingle Bells på din webbplats. Du har möjlighet att spela musiken på hela sidan eller bara på en specifik sida, inlägg eller anpassad inläggstyp.

Skaffa julmusik

Slumpmässig julfakta-widget

Slumpmässig julfakta-widget

Las-plugin som vi ville dela är Random Christmas Fact Widget. Det tjänar verkligen inget annat syfte än att dela glädje med dina läsare. Widgeten visar slumpmässigt en av 40 julfakta till dina läsare (visste du till exempel att “Rudolf” skapades av varuhuset Montgomery Ward för en kampanj från 1930-talet – nu gör du det).

Få en slumpmässig julfakta-widget

Avslutar

Det är det för idag! Förhoppningsvis försöker du en av våra semesterfavoriter för att lägga till något extra till din webbplats denna semestersäsong. Och om du har andra gratis semesterverktyg eller resurser för WordPress, dela dem med oss ​​i kommentarerna nedan! Vi skulle gärna höra om dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map