Maps Marker Pro Plugin för WordPress Review

Maps Marker Pro

Med inte mindre än 72 kraftfulla funktioner är Maps Marker Pro (enligt utvecklarens ord) ”den mest omfattande och användarvänliga kartläggningslösningen för WordPress”. Oavsett om du organiserar en communitycykeltur, vill öka fottrafiken till din thailändska restaurang eller planerar lanseringen av en boutiquebutik, är Maps Marker Pro en WordPress-mappningslösning som du väljer.


I den här artikeln kommer vi att titta närmare på Maps Marker Pro och avslöja hur många av dess kraftfullaste funktioner som kan utnyttjas för din WordPress-webbplats.

Primära funktioner i Maps Marker Pro-plugin

mapsmarkerpro-wordpress-plugin
Med Maps Marker Pro: s mest grundläggande funktionalitet kan du skapa en markör för den geografiska plats du har i åtanke, använda en av över tusen ikoner för att representera den platsen och skapa en länk för vägbeskrivning. Ytterligare text kan läggas till i ett popup-fönster.

Du kan också skapa kluster av markörer. Säg till exempel att du är en ekologisk tillverkare och distribuerar hundmat. Dina kunder kanske vill veta var de ska köpa din produkt lokalt. Du kan använda kluster för att identifiera varje region i staden där din hundmat kan hittas, och konsumenterna kan hitta enskilda butiksplatser i varje region.

Anmärkningsvärda ytterligare funktioner i Maps Marker Pro

 • Använd kortkoder för att bädda in kartor på dina sidor, inlägg, mallar och widgets.
 • Displayikoner kan anpassas.
 • Välj dina egna baskartor, inklusive Google Maps, Open Street Map, Bing, Mapbox och anpassade WMTS-kartor.
 • Helt lyhörda.
 • Lägg till QR-koder på dina kartor i förpackningar osv.
 • Skapa en kartlegend.

Alla dessa funktioner och mer finns tillgängliga mot en engångslicensavgift.

Standardstöd för en domän finns på Personlig plan för $ 31. Fem domäner stöds på Plus plan för 87 dollar och Professionell plan erbjuder support för 25 domäner till en kostnad av $ 164. Även om varje licens är en engångsavgift, uppdateras och fortsätter support en årlig avgift.

Du kan testa de här funktionerna innan du fullständigt förbinder dig med aktivera en 30-dagars rättegång. Testversionen övergår sömlöst till den betalade versionen om eller när du är redo att uppgradera till Pro-versionen.

Bestäm vilka funktioner som är bäst för dig

Med så många funktioner att välja mellan undrar du kanske vilka som verkligen skulle kunna gynna dig och dina affärsmål. Låt oss utforska några verkliga fallstudier.

Ewetopia använder Maps Marker Pro för att ange var kunderna kan hitta sina produkter. På bilden nedan använder de kluster, lager och ikoner för att peka på marknader och restauranger som bär sina produkter.

Maps Marker Pro Exempel Företagskarta

Exempel på gruppering och olika markörikoner

Niagra Cycling Tourism Center skapade också flera kartor. Vissa anger cyklisternas rutter, och andra anger var cyklister kan stanna för reparationer och ytterligare tjänster längs cykelvägarna. Den tredje bilden är från en Maps Marker Pro-legende.

Maps Maker Pro Exempel på rutter

Skärmdump av GPX-spåren för Niagara vinrutt

Maps Marker Pro Exempel på servicestopp

Skärmdump av cykeluthyrning och reparationsmarkörer

Exempel på Map Marker Pro Map Legend

Skärmdump av en kartlegend

Kartografiutbildning behövs inte för att skapa dina egna kartor som ser lika exakta och professionella ut som dessa.

Att föra världen till din (virtuella eller fysiska) dörr

Hur exakt görs allt detta? Låt oss säga att du är ägare till Mindi’s Moochi Delights & Cafe – där du säljer moochi-desserter, drycker och menyobjekt med kort kock. Du har både en webbplats och en tegelbutik, men ditt primära marknadsföringsmål är att få fottrafik in i din butik. Vad skulle vara ditt nästa steg?

Steg 1

Efter installationen klickar du på Maps Marker Pro i din administrationspanel inom WordPress, följt av Lägg till ny markör. Du bör ledas till en sida som liknar den här:

Maps Marker Pro Lägg till ny markör

“Lägg till ny markör” Skärmdump

Steg 2

Fyll i alla nödvändiga fält. Du vill namnge markören, ange dess plats, välja kartstorlek och zoomnivå, tilldela ett lager (om så önskas), bestäm typ av kontrollbox och visningspanel, välj en ikon, bestäm om du vill pop-up text, och i så fall anger du den texten och klickar sedan på Publicera.

Du kan bli ombedd att ange longitud- och latitudkoordinater för din önskade plats. Här är det enklaste sättet jag hittat. När alla fält har fyllts i bör de se ut så här:

Maps Marker Pro Skapa markörer

Fyll i “lägg till ny markör” -fält

Steg 3

Kopiera kortkoden för din nya markör från toppen av sidan:

Maps Marker Pro_Grab Shortcode

Det är här du tar tag på kortets kortkod

Alternativt kan du klicka på Lägg till karta -knappen längst upp i textredigeringsmenyn på din nya sida eller inlägg.

Exempel på Maps Marker Pro Infoga från sidan

Alternativt kan du infoga kortnummer på en ny sida eller inlägg genom att klicka på länken “Lägg till karta”

Om du inte har ett befintligt inlägg eller en sida för att visa din nya karta ska du skapa en och lägga till kortkoden i rätt område. Formatera din sida eller inlägg efter önskemål och testa sedan ut din nya karta. Här är slutresultatet:

Avslutat Map_Map Marker Pro-plugin

Så ser din färdiga karta ut

Denna grundläggande karta har en tydlig bild med exakta koordinater. Det är säkert att hjälpa kunder att få en visuell förståelse av företagets plats. Information som läggs till i popup-rutan förbättrar kundupplevelsen ytterligare eftersom de inte behöver söka efter grundläggande information, t.ex. öppettider eller tillgänglighet för parkering.

Använda Maps Marker Pro med ett växande företag

Maps Marker Pro Exempel på lager

När du skapar lager,
angränsande platser blir kluster

När ditt företag eller den organiserade händelsen växer, kan det djupet av information som du tillhandahåller besökare med ditt WordPress Maps Marker Pro-plugin också.

I genomsnitt kräver webbplatsbesökare som gör en kartans begäran – som för att be om en geografisk plats på din webbplats – hundratals kartresurser bakom kulisserna. När en webbserver måste komma ihåg att mycket information kan sidor laddas långsammare, vilket ger en dålig användarupplevelse.

Besökare på webbplatsen söker vanligtvis efter en annan webbplats istället för att vänta på att en sida laddas. Men Bra nyheter är att klusteralternativ som erbjuds av Maps Marker Pro-pluginet minskar laddningstiden för sidorna.

På bilden ovan är den gröna cirkeln ett exempel på kluster. Det finns två caféplatser i närheten, så de är grupperade ihop. När du klickat kan tittarna se de olika platserna för var och en.

För att skapa kluster skulle du skapa lager som liknar markörerna som vi gick över ovan. Istället för “Lägg till ny markör” skulle du välja “Lägg till nytt lager”. När du har fyllt i alla fält och sparat det nya lagret kan du sedan tilldela dina markörer att visas på det lager du skapade. Detta resulterar i bilden direkt ovan – en karta med flera grupperade platser.

Har du provat Maps Marker Pro?

Maps Marker Pro-plugin är ett snyggt verktyg som positionerar dig att erbjuda ett extra lager information till besökare och potentiella kunder. Det kan skryta med dussintals funktioner och översättningsalternativ och har en grund inlärningskurva, så att du inte behöver tappa mycket tid från ditt upptagna schema för att aktivera och visa dina kartor.

Skaffa Maps Marker Pro

Tror du att Maps Marker-plugin kommer att vara en livskraftig lösning för ditt företag? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map