Rekommenderade WordPress-teman för frilansare

Det finns inget mer spännande än att slå det vårt på egen hand som frilansare. Att vara din egen chef, medan full av risker och ansvar, är en av de mest uppfyllande yrken du kan välja. Och ett av dessa nämnda ansvarsområden inkluderar att skapa och hantera din egen webbplats. Om du inte är frilansande webbdesigner kan det tyckas vara en skrämmande uppgift, men det behöver inte vara det. Det finns massor av fantastiska premium WordPress-teman som du kan använda för att bygga din webbplats på nolltid alls. Ta en titt på några av våra val för de bästa WordPress-teman för frilansare.


Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Alona

alona-wp-tema

Alona är ett härligt portföljtema som innehåller fyra fantastiska portföljer, flera bildutställningar (rutnät, skjutreglage eller video), FontAwesome ikonintegration, anpassade Google-teckensnitt och mer. Detta tema är ett bra alternativ för att skapa en professionell och imponerande onlineportfölj för att fängsla kunder och övertyga temat att anställa dig!

2. Flatiron

Flatiron-minimal-business-tema

Flatiron är ett mycket enkelt och rent WordPress-tema som skapats av WPExplorer. Temat är tillgängligt för försäljning på Creative Market till ett mycket bekväma pris och inkluderar allt du behöver för att skapa en mycket ren och minimal företags- / affärssida som är perfekt för frilansare att visa upp sitt arbete och färdigheter.

3. Diamond

diamant-wp-tema

Diamond är ett mångsidigt WordPress-tema som du kan använda för att bygga en webbplats för ditt företag på kort tid. Temat är helt integrerat med WooCommerce om du vill sälja några produkter på din webbplats, innehåller flera hemsidor för att göra installationen en bris, och det finns massor av extra funktioner som gör att din webbplats verkligen visar upp det arbete du gör (som parallax reglage, anpassad katalog och mer).

4. Totalt

total-wp-tema

Totalt är ett annat bra alternativ för din frilansare eller byråwebbplats. Vårt totala ramverk innehåller en super enkel drag-and-drop-byggare som du kan använda för att skapa anpassade hemsidor, om oss-sidan, portföljobjekt, en unik blogg, servicesidor eller något annat utan att behöva känna någon kod. Alternativ för teckensnittsikoner, anpassade färger, hel eller inramad layout och mer gör detta till ett verkligt obegränsat tema när du bygger din egen webbplats.

5. Avsnitt

avsnitt-wp-tema

Avsnitt är ett fantastiskt murportföljtema av Themes Kingdom som praktiskt taget byggdes för frilansare. Murverksportföljen, anpassad blogg, responsiv design, enkla att använda sidmallar och andra fantastiska funktioner gör detta till ett fantastiskt tema för frilans bloggare, designers, fotografer eller någon annan.

6. Oswald

oswald-wp-tema

Oswald är ett annat fantastiskt tema för att skapa ditt eget företag eller återuppta webbplats. Alternativ för obegränsade färger, Google-teckensnitt, FontAwesome-ikoner, anpassade kortkoder, parallaxbilder och videor, en filtrerbar portfölj och till och med en temalternativspanel bakas alla i detta härliga minimala tema.

7. Centrisk

centric-wp-tema

Vi har talat om Genesis Framework tidigare, och Centric är ett Genesis-barntema som är perfekt för att skapa målsidor för små företag eller produkter. Detta barntema lägger till 7 färgskal, anpassade bakgrunder, anpassade rubriker och mer så att du kan designa en uppmärksamhetssida på några minuter.

8. SinglePage

en sida-wp-tema

Behöver du en webbplats för målsidestil för dina produkter eller tjänster? Inga problem – En sida är ett fantastiskt alternativ för att bygga en egen responsiv webbplats på en sida. Installera bara temat och använd alternativen för en anpassad logotyp, anpassade färger, lyhörda skjutreglage och anpassade teckensnitt för att skapa din egen unika webbplats.

9. Frilansare

frilansare-wp-tema

Vi pratar om teman för frilansare, så vi kunde inte missa Freelancer-temat av ThemeFuse. Detta tema byggdes bokstavligen för frilansare med en sida design, portfölj, tjänster, om mig avsnitt, en härlig blogg och naturligtvis ett kontaktformulär. Detta härliga tema på näthinnan är ett bra sätt att marknadsföra dig själv och ditt företag.

10. Tråd

tråd-wp-tema

Tråd är ett djärvt och elegant tema perfekt för en frilansande webbplats. Installera temat och använd byggmästaren för att skapa anpassade sidor. Ajaxed-projektsidor, bildeffekter av parallax och ett eller flera sidlayoutalternativ är bara några av de unika alternativen som ingår i temat som du kan använda för din fantastiska anpassade webbplats.

11. Kollektiv

kollektiv-wp-tema

Collective by ThemeFuse är ett annat fantastiskt alternativ för att skapa din egen frilansande eller byrå webbplats. Temat har alla funktioner du behöver utan att vara uppblåst. Alternativ för annonsbannrar, sidofält, färger, bakgrunder, en mega-meny och layouter är helt enkla sätt att anpassa temat för ditt företag.

12. CleanPort

cleanport-wp-tema

Detta snygga tema är ett utmärkt sätt att visa hur bra du gör vad du gör. CleanBold innehåller inbyggda alternativ i Live WordPress Theme-anpassningen så att du snabbt och enkelt kan ändra färger, logotyp, reglage, teckensnitt och mer med några klick på en knapp. Det finns också social integration så att dina kunder enkelt kan följa dig på Twitter, Facebook osv.

13. Startup

startingup-wp-tema

StartUp-temat är en bra mall att använda på en webbplats, särskilt om du precis börjar. Detta tema gör det enkelt för nya eller små företag att bygga en imponerande webbplats utan att behöva anställa en webbdesigner. StartUp innehåller alternativ för en portfölj, support för e-handel (så att du kan sälja dina egna varor), flera temaskinn, enkla alternativ för färg och teckensnitt och mer.

14. MER

MER-wp-tema

MER är ett härligt WordPress-tema perfekt för kreativa yrkesverksamma. Detta tema har fantastiska funktioner som frilansare eller byrå skulle vilja bygga sin webbplats. Funktioner som bildspel, klientkaruseller, parallaxreglage, obegränsade färger och mer är fantastiska för att skapa en anpassad sajt för att imponera på din kundkrets.

15. Divi

divi-wp-tema

Divi måste vara på den här listan. Divi är full av funktioner och är ett flexibelt tema som du kan använda för att bygga många typer av webbplatser. Du kan använda de förberedda layouterna, anpassade Divi-byggare, anpassade inläggstyper och mer för att skapa en perfekt pixelwebbplats.

16. CleanBold

cleanbold-wp-tema

CleanBold är ett enkelt och (du gissade det) djärvt WordPress-tema med massor av vitt utrymme som du kan använda för att visa upp ditt arbete eller ditt företag. Temat inkluderar en fantastisk hemsida, en härlig portfölj och naturligtvis en underbar blogg som du kan använda för att dela dina senaste nyheter med dina läsare och klienter.

17. Företag

corporate-wp-tema

Gå ner till företag och kassa Företag, ett rent mångsidig tema av Themify som du kan använda för att bygga alla typer av professionella webbplatser. Themify Builder gör det enkelt att skapa anpassade layouter, och de inkluderade alternativen för teckensnitt, menyer, färger, anpassade widgetar, bakgrundsbilder och video gör allt så mycket lättare.

18. Macho

macho-wp-tema

Macho är ännu ett bra tema som du kan använda för att bygga en elegant webbplats för att imponera på dina kunder. Funktioner inkluderar Googles typsnitt, lättanvända sidmallar, inbyggda SEO-alternativ, lightboxportföljer, 7 gratis plugins och mycket mer. Dessutom innehåller detta tema stöd för Easy Digital Downloads så att du kan sälja alla bilder, e-böcker, videor eller andra digitala varor du vill ha.

Avslutar

Naturligtvis finns det tusentals teman att välja mellan, men det här är bara några av våra favoriter. Vi hoppas att du hittar något du gillar! Och om du tycker att vi missade ett riktigt fantastiskt tema perfekt för frilansare eller småföretag, lämna oss en kommentar i kommentarfältet nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map