Sociala medier WordPress-plugins för att öka trafiken

Trafiken är verkligen livsnerven på varje webbplats på internet. Utan adekvat trafik är allt du bara kod och innehåll. Du har inget företag och om du inte registrerar ett stort antal träffar regelbundet har du inte ens ett marknadsföringsverktyg. Men hur får du fler att besöka din webbplats? Med dessa sociala medier WordPress-plugins naturligtvis!


För det första måste du se till att din WordPress SEO är helt topp eftersom vi inte kan ignorera sökmotorer som den största källan till trafik på webben. För det andra måste du dela (eller ge dina användare chansen att dela) ditt innehåll via sociala nätverk, vilket är en annan stor källa till webbtrafik bara för andra sökmotorer.

Under det senaste förflutet avslöjade vi de bästa sociala medie plugins för WordPress. Denna andra lista försöker bygga vidare på det inlägget genom att ge dig ytterligare tjugo (20) plugins för att sprida ditt innehåll som en eldbränd över sociala medier och öka din trafik.

Som ur vägen, här är tjugo kraftfulla sociala medier WordPress plugins för att öka trafiken till din webbplats eller nästa projekt. Njut av!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. VIVO Live Tweets WordPress Plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-vivo-live-tweets-wpexplorer

Öka engagemanget på din webbplats med hjälp av Vivo Live Tweets WordPress Plugin som låter dig bädda in tweets på din webbplats baserat på plats, hashtaggar (söktermer) och användart tweets. Detta plugin kan vara praktiskt, särskilt om du har en nyhetssajt som kan dra stor nytta av trender och kanaliserade tweets.

Funktioner på ett ögonblick är lätt att anpassa, fullt svar, inställt antal tweets att visa, kompatibelt med stora webbläsare, kortkodsfunktioner och det är lätt att använda. Vivo Live Tweets har ett bra köparrangemang på 4,75 / 5,00 och går tillbaka till endast $ 16 dollar.

2. jQuery Facebook Wall WordPress Plugin

20-häftigt-sociala-media-plugins-for-wordpress-jquery-facebook-vägg-wordpress-wpexplorer

Denna plugin är Facebook-motsvarigheten till Vivo Live Tweets endast med några fler funktioner. Till exempel kan jQuery Facebook Wall WordPress-plugin enkelt lägga till album, foton, feeds och evenemang på din WordPress-webbplats..

Detta WordPress-plugin för sociala medier levereras med fantastiska funktioner som vackra CSS-animationer, responsiv design, flera sidflödesstöd, Facebook-ljuslåda för foton, kommentarer och liknande knappar samt över fyrtio (40) andra alternativ. jQuery Facebook Wall WordPress-plugin säljer till $ 17 och har ett imponerande köparrangemang på 5,00 / 5,00.

3. Easy Social Metrics Pro WordPress Plugin

20-awesome-socialmedia plugins-for-wordpress-lättsocial metrics-Pro-for-wordpress-wpexplorer

När din sociala mediestrategi börjar betala sig, behöver du en lösning för sociala mätningar för att övervaka hur ditt innehåll presterar på sociala nätverk. Det är här Easy Social Metrics Pro för WordPress kommer in.

Denna sociala mediaplugin är enkel att installera och använda, kommer med en fantastisk instrumentpanel, samlar in data automatiskt och ger sedan detaljerade rapporter som låter dig spåra ditt innehåll på upp till tolv (12) stora sociala nätverk. Easy Social Metrics Pro för WordPress-plugin kommer med andra funktioner inklusive en widget för att visa dina bästa sociala inlägg. Plugin är relativt ny (publicerad 2 september 2014), så det är inte betygsatt än. Kunder säger dock bra saker om plugin. Det här insticksprogrammet sätter dig bara tillbaka $ 28.

4. Sossy – Social profil och räknare för WordPress

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-sossy sociala-profiler-and-counter-for-wordpress-wpexplorer

Visste du att visa socialt bevis kan öka användarnas engagemang och social aktivitet på din webbplats? Efter att ha genererat trafik från sökmotorer, sociala medier eller någon annanstans bör du skjuta för engagemang, och Sossy ger dig precis vad du behöver.

Sossy är bäst känd för följande funktioner: helt lyhörd vilket innebär att dina sociala räknare kommer att se bra ut på alla enheter, obegränsade sociala profiler, dra och släpp, kortkodsfunktioner, obegränsade visningsalternativ (dvs. du kan visa Facebook-gillar, Twitter-följare etc), cache funktionalitet för att minska sidans belastningstid och mycket mer. Sossy social media plugin för WordPress skapades av Phpbits, har ett bra betyg på 4,80 / 5,00 och säljer endast till $ 14 dollar. Stor investering för din WordPress-webbplats.

5. Sociala nätverksflikar för WordPress

20-häftigt-sociala-media-plugins-för-wordpress-sociala-network-flikar-for-wordpress-wpexplorer

Från Design Chemical, elitförfattaren till WordPress Social Stream, kommer ännu en kraftfull WordPress-plugin för sociala medier som hjälper dig att “… kombinera alla dina favoritprofiler och sociala nätverksprofiler i slick slide-ut eller statiska flikar.” Och du har gott om utrymme för att skapa fantastiska flikar eftersom det här pluginet stöder sexton (16) sociala nätverk och upp till sextio-nio (69) matningstyper.

Andra funktioner inkluderar AJAX snabb laddning, kortkodsfunktioner, flexibel positionering, lätt att anpassa, dra och släpp gränssnitt och fullständig dokumentation för att bara nämna några. Med cirka 4 000 försäljningar och en rating på 4,53 / 5,00 kan vi dra slutsatsen att Design Chemical är engagerad i kvalitet och kvalitet. Sociala nätverksflikar för WordPress kostar $ 14 dollar men plugin är värt vartenda öre.

6. Enkel social inkorg WordPress-plugin för Facebook, Twitter och Google+

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-simple-social-inbox-facebook-twitter-google-plus-wpexplorer

Ta din WordPress sociala mediemarknadsföring till nästa nivå med Simple Social Inbox, ett WordPress-plugin för sociala medier som ingen annan. Simple Social Inbox, utvecklad av dtbaker, en elitförfattare, kostar bara $ 18 dollar och med ett bra köpbetyg på 4,33 / 5,00. Simple Social Inbox ger dig möjligheten att dela blogginlägg till Facebook, Twitter och Google+ med ett enda klick direkt från din WordPress adminområde.

Dessutom kan du spåra prestandan för dina sociala länkar och svara på sociala meddelanden (kommentarer, tweets osv) från din WordPress-instrumentpanel! Hur coolt. dtbaker hällde kreativitet och geni i detta sociala mediaplugin!

Enligt författaren är Simple Social Inbox ett bra alternativ till Hootsuite. Det faktum att du kan njuta av hootsuite-liknande funktioner direkt i din WordPress-instrumentbräda gör detta plugin mer spännande. Ropa ut till dtbaker för att skapa en verkligt unik plugin för sociala medier för WordPress även om den bara stöder tre (3) sociala nätverk i skrivande stund.

7. Pinterest Automatisk pin WordPress-plugin

20-häftigt-sociala-media-plugins-för-wordpress-pinteautomatisk-pin-plugin-wpexplorer

Sedan lanseringen 2010 har Pinterest vuxit så mycket som ett styrelsebaserat socialt nätverk samt en källa till trafik. Faktum är att Pinterest tävlar positivt med sådana som Google+, LinkedIn och YouTube när det gäller att driva trafik. Du måste utnyttja denna enorma källa till trafik och Pinterest Automatic Pin plugin är exakt vad du behöver.

Detta sociala medie WordPress-plugin ger dig kraften att fästa obegränsade bilder automatiskt till dina Pinterest-tavlor. Du kan till och med fästa dina presenterade bilder (eller den första bilden i varje inlägg), skruva fast flera bilder och länka stift till dina inlägg. Automatiskt. Installera bara plugin och ditt arbete är klart.

Pinterest Automatisk pin-plugin stöder WooCommerce (fäst dina produktbilder automatiskt), anpassade inläggstyper, kategoribaserade stift och anpassade taxonomier bland andra. Plugin levereras med andra funktioner som inte nämns ovan såväl som gratis support. Pinterest Automatisk stift WordPress-plugin har över 1 200 försäljningar, ett bra betyg på 4,30 / 5,00 och säljer endast till $ 15 dollar.

8. DITTY Twitter Ticker WordPress Plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-ditty-twitter-ticker-wpexplorer

Detta är mer ett tillägg eftersom det kräver Ditty News Ticker (gratis) att arbeta. Dessutom kan du använda Ditty Twitter Ticker för att skapa flera Twitter-flöden för din WordPress-webbplats. Med en mängd alternativ tillåter detta plugin dig att visa dina flöden i en lista, rotator, rullning eller widget. Du kan skapa ett flöde av tweets från flera Twitter-konton och produktnamn. Ditty Twitter Ticker har ett utmärkt betyg på 4,33 / 5,00, har köpts över åttahundra (800) gånger och kostar bara $ 7 dollar.

9. Sociala betalningar WordPress Plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-social betalningar-wpexplorer

Många utvecklare har byggt WordPress plugins för sociala medier som gör det möjligt för användare att “betala” med liknande, tweet eller +1 för att se begränsat innehåll. Men bara ett fåtal av dessa plugins kan matcha elegansen och användarvänligheten som kommer med Social Payments WordPress-plugin av Butterfly Media.

Sociala betalningar är kompatibla med stora webbläsare, WordPress 3.9 och möjliggör total anpassning. Dessutom stöder plugin kortkoder så att du kan lägga till dina sociala betalningsikoner var som helst. Det är fantastiskt, du måste se plugin i handling för att tro. Denna relativt nya plugin säljer endast $ 18 dollar.

10. Instagram Theatre WordPress Plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-instagram-teater-wpexplorer

Är du aktiv på Instagram? Om du hittar dig själv som lägger upp bilder på Instagram flera gånger varje dag kan du dra och visa dem på din WordPress-webbplats enkelt och med stil med hjälp av insticksprogrammet Instagram Theatre. Vad mer? Plugin hjälper dig att uppgradera ditt Instagram-spel om du släpar efter.

Med Instagram Theatre kan du skapa vackra Instagramgallerier / portfolio på din WordPress-webbplats utan mycket ansträngning. Flera layouter är tillgängliga för dig inklusive lista, rutnät och helskärm. Plugin är fullt lyhörd, har en köpare på 4,3 / 5,00 och säljer till $ 14 dollar.

11. Social Locker WordPress Plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-social-skåp-for-wordpress-wpexplorer

Ibland, oavsett hur bra ditt innehåll är, klickar folk bara inte på sociala knappar så ofta du vill. Vad sägs om att få människor att “betala” med liknande, tweet eller Google +1 för att få tillgång till ditt mest värdefulla innehåll? Social Locker för WordPress är ett vackert designat socialt media plugin som hjälper dig att öka din sociala prestanda på din webbplats, få exponering och bygga en community av följare enkelt och snabbt. Social Locker för WordPress har köpts över 3600 gånger, har ett imponerande betyg på 4,68 / 5,00 och går tillbaka till 24 USD.

12. Rolig Facebook Popup WordPress-plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-rolig-facebook-pop-up-wpexplorer

Vem skulle inte använda en chuckle då och då? Skratt är den bästa medicinen, säger de, och om du vill få dina besökare att skratta och öka din sociala poäng på samma gång, behöver du denna roliga Facebook-pop-up.

Till att börja med har popup-fönstret den typiska Like-knappen och, för komisk lättnad, en Dislike-knapp som det är omöjligt att klicka på. Ja, det rör sig på muspekaren. Det räcker med att säga att du bara kan gilla sidan eller stänga popup-fönstret. Hursomhelst kommer du ha skrattat. Den roliga Facebook-pop-up har ett köparrangemang på 4,00 / 5,00 och kostar endast $ 5 dollar.

13. ULTIMATE WP Social Deux WordPress Plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-ultimate-social-deux-wpexplorer

Med ett fantastiskt betyg på 4,68 / 5,00, över 1 700 försäljning och en mängd fantastiska funktioner är Ultimate Social Deux det sociala mediaplugin du vill driva social aktivitet på din webbplats. Ultimate Social Deux fungerar ut ur lådan och spelar bra med andra WordPress-plugins. Huvudfunktioner är att plugin-programmet är supersnabbt, fullt svar, inkluderar anpassade färger, automatiska uppdateringar, stöd för flera språk, etc. Ultimate Social Deux går för bara $ 14 dollar.

14. Socialslider Universal Social Sidebar WordPress Plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-socialsider-wpexplorer

SocialSider-plugin för sociala medier är minst sagt vacker. Med över sextio (60) sociala ikoner, sex (6) färgstilar och elegant design bland andra unika funktioner, kommer SocialSider att hjälpa dig att skapa en vacker social sidofält på några minuter. Denna WordPress-plugin för sociala medier har ett utmärkt betyg på 4,9 / 5,00 och går tillbaka till $ 13 dollar, vilket ger dig bra stöd också.

15. ShareIt – Sharable Content Snippets WordPress Plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-ShareIt-wpexplorer

Jag har gjort det till en vana att lovorda kreativitet när jag ser det. Elliot valde en idé och lade till en fördel för delbara innehållsutdrag med sin unika plugin, ShareIt. Plugin är mest känd för några fantastiska funktioner som dess förmåga att dela till olika sociala nätverk som Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn och Tumblr bland andra, fullt responsiv design, flera justeringsalternativ (dvs. placera utdragen till vänster, till till höger eller i mitten), integration i WYSIWYG visuell redigerare, anpassad CSS, FontAwesome ikonintegration, bra support och mer. ShareIt har ett fantastiskt betyg på 4,62 / 5,00 och kostar endast $ 14 dollar.

16. Jetpack Sharing av WordPress.com

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-jetpack-sharing-wpexplorer

Du måste ha hört talas om Jetpack nu. Denna plugin kommer med ett antal coola moduler inklusive delning, som gör att du kan lägga till vackra sociala delningsknappar till ditt innehåll. Jetpack Sharing stöder ett par sociala nätverk inklusive Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit, Digg, StumbleUpon och Pinterest bland andra. Det är enkelt att installera, aktivera och använda. Dessutom låter Jetpack Sharing-modulen dig dra och släpp sociala knappar för att ordna dem som du önskar. Jetpack har över tolv (12) miljoner nedladdningar och en rating på 3,9 / 5,00. Du kommer att älska denna delningsmodul om du uppskattar enkel och ren design.

17. Mashshare-knappar för social delning Gratis WordPress-plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-share-button-mashshare-wpexplorer

Mashable.com fick social delning rätt med sitt unika sociala delningssystem som sammanfattar och visar det totala antalet aktier högst upp i varje inlägg. Share Button MashShare ger dig chansen att replikera Mashables sociala knappar på din webbplats. Plugin laddar inga externa skript och använder cachning vilket innebär att det är uber-snabbt. Dessutom är den kompatibel med alla WordPress-teman och har kortkodsfunktioner, så att du kan placera de sociala knapparna var du än vill.

18. FLARE Gratis WordPress-plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-flare-wpexplorer

När du har registrerat dig för ett Filament-konto (enkelt och gratis) får du snabbt veta att Flare har många flexibla alternativ. För det första är de sociala knapparna lätta att konfigurera och anpassa. Dessutom. Flare kommer med ett fantastiskt användargränssnitt som gör att du kan skapa den sociala upplevelse du önskar. Du är verkligen ansvarig för den sociala marknadsföringen på din WordPress-webbplats eftersom Flare kommer att få människor som delar ditt innehåll och följer dig på kort tid. Denna plugin är byggd med jQuery, stöder också stora webbläsare.

19. Social Toolbar Gratis WordPress-plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-social-verktygsfältet-wpexplorer

Organisera alla dina sociala knappar i ett visuellt tilltalande verktygsfält med den fantastiska sociala verktygsfältet plugin. Med andra ord, sociala verktygsfältet sociala plugin tillåter dig att lägga till ett lättanpassat verktygsfält i sidfoten på din webbplats. Du kan anpassa verktygsfältet med dina egna färger (t.ex. märkesfärger). Plugin är fullt lyhörd och hjälper dig att driva engagemang på din webbplats utan att komma i vägen för läsarna.

20. Social Sharing av Danny Gratis WordPress Plugin

20-awesome-socialmedia plugins-för-wordpress-social-sharing-by-danny-wpexplorer

Detta WordPress-plugin för sociala medier kommer till dig av Danny van Kooten, killen som utvecklade den populära MailChimp WordPress-plugin bland andra fantastiska WordPress-plugins. Denna plugin är snabb, flexibel och enkel. Med över femton tusen (15K) nedladdningar, ett enastående betyg på 5.0 / 5.0 och en mängd fantastiska funktioner kommer Social Sharing av Danny att hjälpa dig att ta ditt sociala delningsspel till en helt ny nivå. Sedan fungerar plugin med WordPress 3.5 eller högre och stöder flera språk samt kortkodsfunktioner.

Dina tankar om sociala medier WordPress Plugins

Nu när du har tjugo fler fantastiska sociala medier WordPress-plugins finns det ingen anledning till att din WordPress-webbplats ska fungera dåligt så långt som sociala medier marknadsföring går. Samtidigt kommer du ihåg att kvalitet och värde får fler personer som delar ditt innehåll. Vilka sociala medier WordPress-plugins använder du på din WordPress-webbplats? Vänligen dela och bidra till detta inlägg via kommentaravsnittet nedan. Med vänliga hälsningar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map