Topnotch Facebook WordPress Plugins för din webbplats

24 augusti 2015 var en röd brevdag för Facebook. För första gången, 1 miljard människor loggade in på sina Facebook-konton på en enda dag. Tidigare i år kalkade Facebook upp totalt 1,59 miljarder användare. Det är siffror som inga företag, stora eller små, har råd att ignorera. Ett stort antal Facebook-användare utgör också en del av målgruppen för de flesta företag. Visst är det bra för alla företag att nå ut till dessa användare via en plattform som är bekant för dem.


Att hålla kontakten med Facebook är enkelt med WordPress. Så lätt att det i många länder är den primära formen för att kommentera och kommunicera på webben. Du kan integrera Facebook med din WordPress-webbplats från din profil eller sida, eller genom att placera en widget på din webbplats som besökare helt enkelt kan klicka och ansluta till dig. Det finns många olika element på Facebook som enkelt kan läggas till WordPress.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Facebook Plugins för WordPress

Ett stort antal plugins kan hjälpa dig att ansluta en Facebook-sida till WordPress-webbplatsen. Facebook-användare kan ansluta till dig från din webbplats utan att behöva komma åt deras Facebook-konto.

Från att dela Facebook-uppdateringar, fans, evenemang och bilder på din webbplats till att automatisera uppdateringar och lägga till en praktisk bilddelningsfunktion gör WordPress-plugins allt möjligt. De flesta av plugin-programmen behöver en Facebook-app-id och en hemlig nyckel för appen. Dessa nummer behövs så att Facebook säkerställs din identitet medan du får åtkomst till din Facebook-information.

Jag har blandat igenom många av plugins och här är mitt bästa val av Facebook-plugins för WordPress.

Facebook-sida-plugin

De Facebook-sida plugin bäddar in en Facebook-beskrivning på din webbplats. Det gör att användare kan gilla eller dela din sida genom att klicka på knapparna. Om användare är inloggade kan de också se vilken av sina vänner som redan gillade sidan.

Facebook-sida plugin

Besök Facebook-plugin-sidan för att lägga till beskrivningen på din webbplats. Kopiera webbadressen till din webbplats Facebook-sida och klistra sedan in den i det medföljande utrymmet. Du kan anpassa Facebook-inbäddningen för din webbplats genom att justera höjd och bredd.

När du har fått storleken på inbäddningen precis som du vill, generera en kod genom att klicka på knappen Hämta kod. Två kodavsnitt kommer att genereras. Kopiera / klistra in det första utdraget i ditt tema eller underordnatema enligt beskrivningen i koden. Klistra in det andra utdraget var du vill att beskrivningen ska visas. Den vanligaste platsen där du hittar lösningen är i sidofältet. Du kan placera den andra koden i en textwidget och dra den till sidofältet. Nu kan användare enkelt gilla eller dela på din webbplats.

Ultimate Facebook

Ultimate Facebook av WPMU DEV integrerar Facebook-sidor med WordPress sömlöst. Många uppgifter som utförs av flera plugins samlas alla i det här kraftpaketade plugin-programmet. Det har kraftfulla integrationsverktyg som säkerställer en flytande upplevelse för besökare att ansluta sin identitet till din webbplats.

Facebook-användare behöver inte skapa ett konto på din webbplats. De kan enkelt registrera eller logga in på WordPress-webbplatser med hjälp av sina Facebook-detaljer. WordPress-medlemsprofilen skapas automatiskt med profilinformation från Facebook.

Ultimate Facebook

Användare kan hitta din sida på Facebook enkelt och kan kommentera med det välkända Facebook-kommentargränssnittet. Kommentarer publicerade på Facebook kan slås samman med din kommentartråd. Så om en vän lägger ut en kommentar på användarens Facebook-vägg, importeras den kommentaren automatiskt till avsnittet Kommentarer på din webbplats. Många Facebook-användare känner sig mer bekväma att kommentera inom Facebook, och detta plugin gör det enkelt för dem att dela kommentarer på både Facebook och din webbplats.

En aktivitetsflödeswidget kan läggas till som kan introducera en användare till annat personligt innehåll på din webbplats. Användare kan dela album och skriva automatiskt på väggen, sidan, händelser eller anteckningar.

Plugin kan köpas som en del av ett medlemspaket med WPMU DEV, och en 14-dagars gratis provperiod erbjuds. Den är flersidig redo och kompatibel med de flesta standardteman.

Anpassad Facebook-flöde

Anpassad Facebook-flöde är ett högt rankat, mycket nedladdat plugin (200 000+ aktiva installationer). Det hjälper dig att visa ett anpassningsbart Facebook-flöde på din webbplats. Andra Facebook-plugins bäddar in flödet i iframes och detta kan inte genomsökas av sökmotorer. Men anpassat Facebook-flöde lägger till innehåll som kan genomsökas av sökmotorerna – ett riktigt boost för SEO.

Anpassad Facebook-flöde

Flödet kan dras från en enda sida eller från många sidor eller grupper. Kortkoder hjälper dig att bädda in flödet i valfri sida, inlägg eller widget. Det är enkelt att installera. En del av inläggen kan vara dolda och cachning säkerställer att inläggen laddas med stor hastighet. Om du bokar regelbundet kan du justera inställningarna för att kontrollera dina Facebook-sidor varje dag för färskt foder. Eller så kan det kontrolleras med några minuter eller några dagar, beroende på hur ofta du publicerar. Hashtag i inlägg kopplas automatiskt till Facebook-hashtags.

Inställningarna kan anpassas i detalj för att justera typografi, innehåll, färger och mycket mer. Plugin är bra för visning av textflöde, men för att visa foton, videor och antalet likes, delningar och kommentarer för varje inlägg måste du uppgradera till premiumversion.

Facebook Kommentarer

De Facebook Kommentarer plugin gör det enkelt att lägga till Facebook Kommentarsystemet på din WordPress-webbplats. Det kan sedan anpassas och administreras från din webbplats.

Facebook_comments

När du har laddat ner och aktiverat plugin måste du komma åt din Facebook-sida via plugin-inställningarna. Registrera din webbplats inom Facebook, skapa en app och generera en app-id. Kopiera ID: n och klistra in den i det utrymme som anges för det på din webbplats. Gå sedan in på att anpassa skärmen och andra inställningar. Vi har förklarat installationen i detalj i en tidigare artikel.

Facebook har en bred användarbas och att få Facebook-kommentarer till din webbplats kommer att innebära ökat besökares engagemang. Det kommer att uppmuntra besökare att fortsätta återvända till webbplatsen och minska negativa och kränkande kommentarer. Kom ihåg att Facebook-kommentarer inte kan vara anonyma och avslöjande identiteter kan skära ned på skräppost och troll.

Facebook omedelbara artiklar för WordPress

Facebook-artiklar omedelbart är ett nyligen släppt gratis plugin som har utvecklats gemensamt av Automattic och Facebook. Den är öppen källkod och tillgänglig för vidareutveckling github. Du kanske har sett Lightning Bolt-ikonen på vissa artiklar i ditt Facebook-flöde. Den här ikonen indikerar att du läser en omedelbar artikel.

FB Instant artiklar

Med detta plugin kan du skapa din artikel på WordPress och sedan publicera den direkt på Facebook. Innan de publiceras måste proverna godkännas av Facebook. Artiklarna använder samma teknik som används för att visa bilder och videor och laddas tio gånger snabbare än vanliga artiklar.

Den snabba och interaktiva visningen av artiklar kommer säkert att uppmuntra till fler aktier och öka läsarnas publik. Nackdelen är att Facebook är strikt med formatering och sidofält och tullfält kanske inte är tillåtna. Endast begränsade bilder och videor är tillåtna. Annonsering och intäktsgenerering måste ske enligt Facebook: s policy, så det kan bli en minskning av intäkterna för detta antal.

En mer etablerad plugin som kan göra samma sak Facebook Auto Publicering. Med detta plugin kan du publicera inlägg på Facebook direkt från din blogg. Inläggen kan filtreras efter kategori eller anpassade inläggstyper och kan vara i enkelt textformat, med eller utan bilder.

Facebook Traffic Pop för WordPress

Facebook Traffic Pop för WordPress, ett premium-plugin, genererar en popup på din blogg som blockerar tillgängligheten till den sida som besökaren tittar på. Endast genom att klicka på Gilla eller Dela återställs åtkomsten.

Facebook Traffic Pop

Plugin följer musen ner på sidan och förblir centrerad. När en besökare har klickat på popupen kommer han inte att bry sig igen.

Facebook Viral Content Locker för WordPress

Facebook Viral Content Locker för WordPress är ett annat premium-plugin som finns tillgängligt på CodeCanyon som är utmärkt för att låsa upp innehåll. Besökare kan låsa upp innehåll endast efter att ha anslutit sig till sitt Facebook-konto.

fb-innehålls locker-wordpress

När de gör det lagras besökarens e-postinformation i din databas. Det kan senare exporteras i CSV-format. En bra plugin för att begränsa åtkomst till premiuminnehåll och för att samla in användarinformation.

Några mer populära plugins

Du kanske vill titta på några fler plugins innan du väljer en som är bäst för dig. Så jag lägger till några som är populära eller som kan göra en viss uppgift bra.

 • Facebook-sidor Integration för WordPress passar bra om du vill integrera någon Facebook-sida på din WordPress-webbplats. De sista få inläggen från din sidovägg kan visas och du kan lägga till en More-knapp för att ladda fler inlägg. Sidorna är optimerade för sökmotorer och kommentarer kopplade till inlägget kan också visas.
 • Om du vill visa Facebook-beskrivningen i en Lightbox som kan tidsinställas för att ladda, kolla in Facebook-sida Promoter Lightbox.
 • Flytande sociala bar lägger till en lätt horisontell social bar till ditt inlägg och sidor. Det stöder endast de stora sociala medieplattformarna (inkluderar Facebook). Knapparna laddas inte tillsammans med sidan, så det går inte att dra på webbplatsens hastighet. Först när en besökare svävar över baren laddas knapparna.
 • Ett pålitligt plugin för att hålla dina inlägg i omlopp genom att dela gamla inlägg på sociala medier är Återuppliva gamla posten.
 • Dessa plugins lägger till ett anpassat Facebook-flöde: Mata dem sociala lägger till anpassade flöden för sociala medier, inklusive Facebook-sidor. Enkel Facebook-plugin lägger till ett enkelt flöde av innehåll från en Facebook-sida till din webbplats, som läsarna kan gilla och dela. De kan också läsa senaste inlägg från sidan
 • Facebook-insticksprogram, kommentarer och dialoger för WordPress kan användas för att integrera Facebook-plugins, kommentarer och dialogrutor i alla inlägg eller sidor i din blogg med hjälp av kortkoder.
 • Sidor registrerade som fansidor eller företag och organisationer kan använda jQuery Facebook Gallery för att visa Facebook-album i ditt WordPress. Denna plugin fungerar inte för personliga sidor eller gruppsidor.

Att sluta

Det är ett stort antal plugins att nå Facebook-användare från WordPress. Lägg till dem i din blogg och se Likes and Shares multiplicera.

Om något av dessa plugins eller något annat plugin som inte finns på min lista har fungerat bra för dig, låt mig veta i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map