Topp 10 WordPress profanfilter och pluginprogram för spamblockering

Spam och banning är ett stort problem för alla med en WordPress-webbplats. Oavsett om din är en enkel webbplats med några sidor eller en plattform för flera användare som är värd för massor av användargenererat innehåll, måste du vara försiktig med banning och spammare av två huvudsakliga skäl:


 1. Blödsel kommer att skrämma bort utsikterna, vilket ger dig en tunnare bankbalans.
 2. Spammare kommer omedelbart att skada din SEO-ranking i Google och andra sökmotorer

Beroende på vilken typ av webbplats (eller community) du driver kan banning vara eller inte vara ett problem. Men överdriven användning av kuriv och språk för vuxna kommer att minska din onlineförsäljning och din potential att locka livskraftiga partners. Det är rätt; företag kommer att tänka två gånger på att samarbeta med dig om din webbplats är alltför profan.

Spam å andra sidan kommer att skada din trovärdighet med sökmotorer och mänskliga webbbesökare. Trovärdighet är din online valuta – tappa den och du tappar affärer. Den här guiden kommer att avslöja fem profanitetsfilter och fem spam-plugins som hjälper dig att förbättra din ranking i Google och ge en bättre användarupplevelse med din WordPress-webbplats.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Topp fem profanity filter plugins för WordPress

Nedan visas mina fem bästa WordPress-profanityfilter och plugin-blockerings-plugins. Jag säger inte att du måste eller borde använda alla plugins, men de är alla definitivt jobbiga att kolla in eftersom de verkligen är helt topp.

WebPurify Profanity Filter

webpurify-filter-wordpress-plugin

WebPurify är förmodligen ett av de bästa ljudfilterna där ute. För det första behöver du inte skapa en lista med profane ord / fraser för att filtrera bort eftersom plugin-enheten har en omfattande lista, inte bara på engelska utan också på flera andra språk, inklusive spanska, franska, arabiska, italienska, portugisiska och till och med kinesiska.

När en användare lägger ut profaninnehåll, låt oss säga via kommentarsektionen, pluginet använder WebPurify Profanity Filter API för att ersätta de profane orden med asterisker omedelbart.

Om du är villig att använda vår premiumtjänst kan WebPurify göra mycket mer än textfiltrering. Att sortera igenom innehåll är en uppåtgående uppgift, men att sortera igenom bilder och videoklipp kan bryta baksidan av även den mest motståndskraftiga webbmästaren. WebPurify-premium innehåller användbar videomoderering för att spara lite värdefull tid.

Ladda ner WebPurify

Word Replacer

Detta gratis plugin fungerar som magi som ersätter profane ord med ditt eget val av ord. Om diskussionen på din WordPress-webbplats är blandad med speciella profane ord eller fraser, kan du välja att vända den med hjälp av Word Replacer-plugin.

Den enda nackdelen är att du måste spendera en relativt lång period på att ställa in dina ordersättare. Du betalar det priset men när ersättningarna är på plats gör plugin-programmet resten automatiskt.

Word Replacer låter dig också specificera vilka områden på din webbplats som ska övervaka innebörden du kan filtrera ord i vissa delar av din webbplats samtidigt som du ignorerar andra områden helt.

Ladda ner Word Replacer

Word Filter Plus

wordfilterplus-wordpress-plugin

Word-filter plus fungerar på samma sätt som Word Replacer. Det skulle vara rättvist att säga att Word Filter Plus är mer än ett flödesfilter eftersom du kan ersätta uttryckliga ord och fraser med dina egna ord..

När du har laddat ner och installerat Word Filter Plus kan du komma åt plugin genom att klicka på “Verktyg” och sedan “Word Filter Plus” i din WordPress Dashboard.

Om du väljer detta alternativ kommer du till en ny skärm där du kan ställa in dina filter. Word Filter Plus är ett utmärkt blantringsfilter, och så snart du är klar med att konfigurera dina ordfilter skannar plugin-programmet hela din webbplats för banning. Det kammar hela din WordPress-webbplats, vilket innebär att den ersätter alla blöda ord som lämnades djupt in i det förflutna eller nyligen.

Den här plugin hjälper dig att hantera bana och så att du snabbt kan göra ändringar i ditt innehåll. Till exempel kan du använda plugin-programmet för att ändra ditt telefonnummer på flera sidor utan att behöva redigera varje sida manuellt.

Ladda ner Word Filter Plus

WP-innehållsfilter

WP-innehållsfiltret har blivit gammalt och blivit smartare med varje uppdatering. Detta blödesfilter har nu flexibla men strikta filteralternativ. Om till exempel dina markerade ord / nyckelord visas i mitten av ett helt ord kommer det (hela ordet) att ignoreras.

Här menar jag:

Låt oss säga att du flaggade “potten”. Om en användare går in i “potbelly” ignoreras hela ordet till skillnad från tidigare där det skulle ha verkat som “*** mag”.

En annan cool funktion är förmågan att ersätta alla bokstäver med jokertecken efter eget val, eller behålla den första eller sista bokstaven i det ersatta ordet. Till exempel skulle “pothead” filtreras så att det visas som “*******” eller “p ******” eller p ***** d “.

Dessutom kan du välja att filtrera olika delar av din webbplats från inlägg till kommentarer till taggar och posttitlar etc. WP Content Filter är ett särskilt användbart verktyg för att blockera alla former av banning, inklusive uttryckligt språk, missbrukande kommentarer och svär.

Ladda ner WP-innehållsfilter

Defensio Antispam

Det stämmer; detta plugin passar räkningen som både ett profanfilter och som spamblockerare. Defensio Anti-Spam hjälper dig att runda upp och straffa alla falska användare på din WordPress-webbplats.

Plugin-programmet är en av de få profanity-plugins som kan hantera spammare såväl som skräp eller profaninnehåll. Plugin designades för att erbjuda URL-kategorisering, profanfiltrering, skriptdetektering och skadligt innehållsdetektering bland andra coola funktioner.

Enligt utvecklarna, Websense Inc., “Defensio Anti-Spam” lär sig och anpassar sig till ditt beteende och ditt användares över tid … “

Den enda nackdelen är att du inte kan använda Defensio Anti-spam med andra anti-spam plugins som Akismet eftersom detta bara leder till kompatibilitetsproblem. Detta betyder att du måste inaktivera Akismet och andra sådana plugins även för att prova Defensio Anti-spam.

Ladda ner Defensio Anti-spam

På tal om spam-plugins, ska vi nu titta på toppen fem anti-spam plugins som hjälper dig att ge spammare start?

Topp fem anti-SPAM plugins för WordPress

Akismet

Akismet-wordpress-plugin

Du hatar skräppost, jag hatar skräppost och vi hatar alla spammare eftersom de är desperata om än mycket beslutsamma. De längtar efter uppmärksamhet och vi vet alla hur skarven är lika avvisande som en apa i en negligé. Men det är de många länkar och obegripliga kommentarer som är ur sammanhang som irk nästan alla WordPress webbplatsägare jag har pratat med.

Vissa spammare är dock otroligt roliga, men samtliga avskyvärda. Jag vet detta från första hand eftersom jag brukade slåss en förlorande strid med alla typer av spammare tills jag hittade Akismet. Egentligen hittade det mig rätt i min instrumentpanel och allt jag behövde göra var att konfigurera en API-nyckel.

Akismet är en mycket populär anti-spam plugin som hjälper även den nybörjare WP-användaren att eliminera skräppost.

Även om antalet nedladdningar inte nödvändigtvis behöver betyda något så långt effektiviteten går, har jag använt och älskat Akismet väldigt mycket. Jag känner att miljontals användare som laddade ner plugin känner på samma sätt.

Akismet är gratis för små WordPress-bloggar, men du måste dela med en avgift på 5 dollar per månad för stora kommersiella webbplatser.

Akismet, som lanserades 2005, har en komplex filtreringsmotor som håller reda på alla kommentarer, trackbacks och pingbacks på din blogg. Med hjälp av dessa data utförs det rigorösa tester för att filtrera bort skräp. Plugin trycker sedan alla skräppkommentarer i din skräppostmapp om du behöver motkontrollera.

Akismet kan vara överentusiastisk ibland och blockera till och med kommentarer från äkta läsare. Men plugin-programmet har blivit ganska intelligent eftersom det lär sig när du fortsätter att använda det.

Ladda ner Akismet

WP-reCAPTCHA

Facebook, Twitter och Google är enorma fans av reCAPTCHA. Men vad har det att göra med WordPress? WP-reCAPTCHA – WordPress-versionen av reCAPTCHA – ger dig kraften mot spammare av Google och Facebook..

Plugin har ett ständigt växande antal supportrar såväl som kritiker som sjunger beröm för dess effektivitet.

WP-reCAPTCHA använder ett unikt system som använder arkaiska ordkombinationer för dess CAPTCHA i motsats till en majoritet av antispam-plugins som använder samma felaktiga verifieringssystem. Det är förmodligen anledningen till att människor, läser Google, Facebook och Twitter, älskar det så mycket.

Även smarta spambots som använder OCR (Optical Character Recognition) för att dechiffrera CAPTCHAS kan inte gå förbi WP-reCAPTCHA eftersom plugin snedvrider formuleringarna för att skapa nya bilder som eliminerar alla spammare.

Ladda ner WP-reCAPTCHA

Skräppost

Denna plugin-titel kunde inte bli mer suggestiv. “Jippie! Vi stoppar skräppost och saker med vår skräppost. ” Det är så uppenbart, eller hur? Gå vidare.

Spam Stopper Plugin lever upp till sin titel. Den använder en CAPTCHA-verifieringsprocess (precis som WP-reCAPTCHA) för att kontrollera och validera alla kommentarer som lämnas av dina användare. Sedan, om den upptäcker en spam-kommentar, STOPAR den den döda den dess spår.

Spam Stopper är lätt att installera och använda. Generellt riktar plugin in sig mot spambots som attackerar bloggar med oändliga skräpsträngar. Spam Stopper-pluginet körs automatiskt och kontrollerar till och med för att säkerställa att användare fyller i alla obligatoriska fält innan de publicerar kommentarer.

När du installerar plugin är du bra att gå och du ser den bara om du är utloggad. Det är lysande, eller hur? En nackdel att ha i åtanke är dock att plugin-programmet inte har uppdaterats på två år (bara en fyi).

Ladda ner skräppost

Growmap

growmap-antispambot-wordpress-plugin

Om den hade så många nedladdningar som Akismet, skulle detta anti-spam-plugin rivalisera (och förmodligen avlägsna) Akismet som den ledande spamblockeraren. Med ett hisnande WordPress-betyg på 4.9 / 5 är det lätt att se varför Growmap skulle vara ett hot mot Akismet.

Det är ett effektivt anti-spam-verktyg som hjälper dig att bli av med automatiserad skräppost – skräppost som skickas av spambots. Det är felfritt när det gäller bekämpning av spambots, men allvarligt handikappade när det gäller riktiga mänskliga spammare och pingbacks. Egentligen är killarna på Growmap inte alls upptagna med pingbacks eller trackbacks – deras verksamhet börjar och slutar med automatiserad skräppost.

Det skulle förklara varför Growmap använder en kryssruta där mänskliga läsare måste kryssa för att bekräfta att de verkligen är varmblodiga. Men gissa vad, mänskliga spammare kan kryssa i rutan också.

Samtidigt är Growmap en dödlig anti-spam-plugin som tar kampen mot spambots med en av de smartaste anti-spam-teknologierna.

Ladda ner Growmap

SPAM Gratis WordPress

Spamfria WordPress är ännu en dödlig anti-spam-plugin som nästan garanterat kommer att hålla din webbplats fri från skräppost.

SPAM Free WordPress är en av de bästa anti-spam plugins enligt utvecklarna som hävdar att det kan blockera alla fall av automatiserad skräppost utan falska positiva alls. Hej Akismet?

För vad det är värt, SPAM Free WordPress-plugin har fantastiska funktioner inklusive noll-beroende av CAPTCHA, låg databasbelastning särskilt under tung servertrafik och IP-adress svartlistning. Låter ganska coolt om du frågar mig.

Plugin gör det möjligt för användare att välja om de vill ta bort skräppost automatiskt, vilket är ett bra sätt att spara tid.

Ladda ner SPAM Gratis WordPress

Recap

Där har du det. Tio fantastiska plugins för att hålla din WordPress fri från skräppost och banning. Jag vet att den här artikeln var ganska lång, så här är en snabb sammanfattning.

Topp fem bandenfilter

 1. WebPurify Profanity Filter
 2. Word Filter Plus
 3. Word Replacer
 4. WP-innehållsfilter
 5. Defensio Anti-spam

Topp anti-spam plugins

 1. Akismet
 2. Growmap
 3. WP-reCAPTCHA
 4. Skräppost
 5. SPAM Gratis WordPress

Känner du till andra anti-spam och profanity filter plugins som inte nämndes i artikeln? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map