WordPress-plugins för att lägga till vackra bilder på din webbplats

Innehållet är kung. Jag är säker på att du har hört så många gånger tidigare. Och det är sant: innehåll är en riktigt stor pusselbit för att bygga en framgångsrik webbplats. Men det är inte det endast bit.


Till att börja med att ha en vacker, väl utformad webbplats för att hälsa besökare kommer att ge bästa möjliga första intryck. Det är detta första intryck som uppmuntrar dem att stanna längre på webbplatsen, för att faktiskt läsa det lysande innehållet som du har lagt timmar på att perfektionera.

Nu är jag säker på att vi alla vill ha den visuellt fantastiska webbplatsen och vi har förmodligen alla olika åsikter om vad som gör en webbplats fantastisk. Det är dock en sak som jag är säker på att vi alla är överens om: bilder får en webbplats att se bra ut. Och djärva, vackra, väl valda bilder får en webbplats att se ut verkligen Bra. Om en besökare anländer till din webbplats bara för att se ett stort block av text, är deras första tanke “Jag kan inte bry mig om att läsa det här.” Innan de ens har haft tid att prova ditt utestående innehåll har de redan tryckt på tillbaka-knappen och en annan potentiell kund går förlorad.

Idag vill jag hjälpa dina besökare att hålla sig längre genom att introducera dig till sju WordPress-plugins för att lägga till vackra bilder på din webbplats. Kom ihåg: ju längre de stannar, desto mer läser de och desto mer sannolikt är de att konvertera. Med tanke på detta är dessa plugins ett måste!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

GridFX-responsiva bildrutor

GridFX Responsive Image Grids WordPress Plugin

Info & nedladdning

Att lägga till snygga bildgallerier är ett bra sätt att sprida upp ditt innehåll och göra det mer visuellt tilltalande. Ett av mina favoritplugin för bildgallerier är plugin GridFX gallery, tillgängligt för $ 17.

Med GridFX kan du lägga till vackra, lyhörda bildrutor i dina inlägg – det finns också ett fantastiskt rutnät för murstil. Du kan dra bilder från ditt WordPress-mediebibliotek i dina rutnät, eller bädda in videor, WooCommerce-produkter och WordPress-inlägg / sidor. Det finns över 80 olika anpassningsalternativ för dig att välja mellan, inklusive ljuslådor, färger och titelanimationer. Min personliga favorit är det tjocka nätet i full bredd, som visas på skärmdumpen nedan.

GridFX Skärmbild i full bredd

Enkla bilder med hiss

Bildhiss Lättbilder för WordPress

Info & nedladdning

WordPress har alltid gjort det enkelt att lägga till bilder till ditt innehåll – det är lika enkelt som att dra och släppa en bild i WordPress mediagalleri för att ladda upp den och sedan klicka för att infoga den i ett inlägg. Imidlertid gör Image Elevator Plugin denna process ännu effektivare!

Med Image Elevator kan du klistra in bilder direkt i WordPress-redigeraren – det finns inget behov att ens öppna mediagalleriet. Denna funktionalitet sträcker sig också till skärmdumpar du tar själv: tryck helt enkelt Skärmdump och du kan klistra in direkt i redigeraren. Personligen tycker jag att beskärning av bilder är den största olägenheten av alla, och Image Elevator löser detta problem perfekt. Med hjälp av din favoritbildredigeringsprogramvara behöver du bara markera den del av bilden du vill, klicka för att kopiera den och sedan klistra in den i redigeraren. Utan att behöva manuellt beskära, är detta plugin en realtidsparare.

Bildhiss Skärmdump

Canva Design-knapp

Canva Design-knapp Gratis WordPress-plugin

Ditt inläggs presenterade bilder är ett av de mest visade elementen på din webbplats – trots allt visas de på din bloggs hemsida och visas ofta högst upp i inlägg. Om du kan göra dina presenterade bilder mer lockande får du fler klick till ditt innehåll. Enkelt, rätt?

Personligen är jag ett stort fan av freemium Canva Design Button-plugin för att bygga presenterade bilder – alternativt kan du bygga presenterade bilder direkt från Canva webbplats. Med hjälp av dra-och-släpp-gränssnittet låter Canva dig överlägga en mängd lagerfotografier, teckensnitt och grafik för att skapa vackra, märkesbaserade bilder. För ett exempel på vilken typ av bild Canva kan producera, se skärmdumpen nedan.

Canva Exempel

Canva har över en miljon lagerfoton tillgängliga och många grafiska element också. Några av dessa är gratis, men de flesta har en rimlig prislapp bifogad. När du är klar med att skapa din skiktade bild kan du bara betala för premiumelementen du har använt, så kan du använda den på din webbplats.

Aesop Story Engine

Aesop Story Engine Gratis WordPress-plugin

Om du vill ha en fantastisk, gratis plugin för att ditt innehåll ska se vackert rekommenderar jag den massivt under uppskattade Aesop Story Engine. Plugin är faktiskt en svit med olika “moduler” för publicering av engagerande, långformat innehåll. En del av den här funktionen är inriktad på att organisera ditt innehåll, till exempel tidslinjer och kapitelrubriker. Men Aesop Story Engine kan också göra mycket coola saker för dina bilder.

Till att börja med kan du lägga till vackra helsidesbilder högst upp i ett inlägg. Detta är en funktion som stöds av vissa WordPress-teman, men detta är ett bra alternativ för alla som vill lägga till detta på sin webbplats. Du kan också använda plugin för att lägga till enkla bildgallerier till din bild, eller bilder i full bredd i ditt innehåll – du kan till och med använda en parallaxeffekt med dina bilder i full bredd, som ser fantastisk ut.

Om du vill få ditt meddelande över i storslagen, spektakulär stil, kan Aesop Story Engine vara precis det du letar efter.

Allground: Helskärmbakgrunder

Allground: Helskärmbakgrunder för WordPress

Info & nedladdning

Flytta bort från att placera vackra bilder inom ditt innehåll, Allground Fullscreen Background hjälper dig att lägga till ett vackert designelement på hela webbplatsen. Allground låter dig lägga till dina egna helskärmsbilder som sedan visas som bakgrund för din webbplats. Detta är ett bra sätt att skapa ett engagerande första intryck för besökare. Du kan också bädda in YouTube-videor eller visa självhostade videor som bakgrunder.

Du kan ställa in din bakgrund så att den ska visas på hela webbplatsen, eller så kan du konfigurera den för att visas på en specifik post / sida. Bakgrunderna är inte fixerade heller, och du kan konfigurera en serie bilder att rotera med några sekunder.

WP Smush.it

WP Smush.it Gratis WordPress-plugin

Utan tvekan den minst glamorösa plugin som finns i dagens lista, men kanske en av de viktigaste. Med WP Smush.it-bildoptimering kan du hålla din WordPress-webbplats igång snabbt genom att kondensera dina bilder till mindre filstorlekar utan att förlora kvaliteten. Och som vi alla vet är webbplatsens hastighet en del av Googles rankingalgoritm, så allt du kan göra för att förbättra belastningstiderna kan se dig klättra upp SERP: erna.

WP Smush.it komprimerar en bilds filstorlek genom att ta bort onödiga metadata – en form av förlustfri komprimering. Du kan ställa in plugin för att automatiskt “smush” nya bilder när de laddas upp till ditt mediebibliotek, eller så kan du gå tillbaka och komprimera befintliga filer. Om du vill ha en premiumversion av Smush.it-plugin har WPMU släppt WP Smush PRO.

Final Tiles Grid Gallery

Final Tiles Grid Gallery för WordPress

Info & nedladdning

Det sista insticksprogrammet i dagens lista är Final Tiles Grid Gallery. Plugin gör att du kan skapa enkla, eleganta, lyhörda gallerier för din webbplats.

Min favoritgalleristil som stöds av Final Tiles är det vackra ”smarta” rutnätet. Smarta rutnät ger dig möjlighet att bygga rutnät utan att begränsa kolumner och rader – bilderna du väljer helt enkelt slår ihop och skapar vackra, distinkta gallerier. Visa skärmdumpen nedan för att se detta i aktion.

Skärmbild av Final Tiles

Utöver detta stöder plugin också social delning med ett klick, fem lightbox-stilar och sväveffekter. Du kan också lägga till bildtexter till varje bild, och besökare kan sortera och filtrera dina gallerier. Beroende på besökarens webbläsare stöder Final Tiles fantastiska CSS3-animationer också för att göra dina gallerier ännu mer iögonfallande.

ImageLinks

ImageLinks

ImageLinks är ett premium WordPress-plugin som ger en interaktiv lösning för din webbplats. Kartinfo är tillgänglig för alla som besöker din webbplats, oavsett enhet eller funktioner. Använd den för att skapa infografik, kartor, nyhetsfotografering, produktmarknadsföring och e-handelssidor, köpbara produktkataloger och otaliga andra saker. Ta vilken bild som helst, placera hotspots, länka popover-verktygstips med innehåll med rika medier och publicera det på din webbplats. Plugin har en egen funktionsrik drag & drop webbapplikation, så att användaren snabbt och enkelt kan skapa sin fantastiska interaktiva bildkarta och omedelbart bädda in dem på en webbplats.

Det stöder också wordpresss inbyggda innehållsredigerare för popover-verktygstips som låter dig lägga till rikt innehåll till verktygstipsarna på din interaktiva bildkarta. Lägg till text med stilar, medieinnehåll, bädda in innehåll från YouTube, vimeo, soundcloud och från andra webbtjänster. Dessutom kan du använda wordpress-kortkoder från dina installerade plugins. Plugin kommer att vara utmärkt på alla typer av enheter, fungerar bra på pekskärmar också.

Välj mellan ett av tre fördefinierade teman eller använd dina egna. Vi kan anpassa det aktuella temat med anpassade css-regler eller skapa ett nytt, köra din egen JavaScript-kod när en användare klickar på en hotspot eller utlöser en annan åtgärd för att göra något speciellt på din webbsida. Gå nötter, du är välkommen.


Att lägga till fantastiska bilder på din webbplats skapar ett solid första intryck som håller dina besökare på webbplatsen längre. Ju längre de stannar, desto mer läser de, och desto mer sannolikt är de att bli lojala fans – och att ha en lojal publik är grundläggande viktigt när man försöker bygga ett hållbart varumärke och en sund bottenlinje.

Om du vill lägga till vackra bilder på din webbplats kommer alla dessa plugins att hjälpa. Mitt råd: titta på vad var och en kan göra och fundera över hur plugin-funktionen kan passa med ditt innehåll och webbplatsen du bygger. Om du tror att det kommer att vara en bra match, ge den en go – bara se till att spåra din avvisningsfrekvens och tid på plats mätningar före och efter installationen av plugin-programmet för att se hur din publik svarar på de extra bilderna!

Vad är din favorit WordPress-plugin för att lägga till bilder? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map