WordPress-plugins för att öka publikens interaktion och engagemang

De flesta bloggare besatt av att växa sin publik när de borde fokusera på att förbättra engagemangsnivåerna. Kom ihåg att en engagerad publik är en köpande publik, och det är bra nyheter för den enda siffran som verkligen räknas: din nedersta rad.


Att förbättra detta engagemang är en gradvis process. Stort innehåll är grundläggande viktigt, som alltid, men det är också hur du interagerar och ansluter till din publik – ju mer du ansluter till din publik, desto starkare blir relationen mellan bloggare och läsare.

Varför skulle du vård om styrkan i detta förhållande? Tja, för att bygga relationer är ett utmärkt sätt att skapa det lojala läsarskapet du behöver för hållbar framgång – har du hört talas om principen om 1 000 lojala fans, eller hur? Det är dessa lojala läsare som omedelbart kommer att läsa det nya materialet du publicerar, dela dina artiklar mer entusiastiskt och öppna sina plånböcker för att köpa de saker du säljer.

Idag vill jag hjälpa dig att öka dina publikers engagemangsnivåer genom att visa dig fem sätt att interagera med din publik, samt ett plugin som hjälper dig att implementera varje strategi. Låt oss dyka rakt in, ska vi?

Avsnitt om aktiv kommentering: Disqus (GRATIS)

Disqus

Ett bra ställe att börja interagera med din publik är genom dina kommentarer avsnitt nedan artiklar. WordPress innehåller ett kommentarsystem som standard, som fungerar tillräckligt bra men är ganska begränsat jämfört med de många funktionsrika kommenteringsplugins som finns tillgängliga – som ett resultat kommer de flesta bloggägare att installera ett kommenteringsplugin.

Detta kommer till personliga preferenser, men jag är ett stort fan av Disqus Kommentarsystem-plugin, som hittills har över 1,5 miljoner nedladdningar. Varför är jag ett så stort fan av Disqus? Tja, det ser inte bara bra ut med en enkel men snygg layout, utan det gör det otroligt enkelt för besökare att lämna en kommentar – de kan logga in med Facebook, Twitter, Google+ eller ett Disqus-konto. Minimera friktion, maximera antalet kommentarer kvar.

Disqus stöder också gängade kommentarer, vilket gör det möjligt att svara direkt på kommentarerna kvar. Kasta i ett upp / ner röstningssystem som uppmuntrar människor att lämna förnuftiga kommentarer – ingen gillar en nedröstning, eller hur? – och du har den perfekta kommenteringsplattformen för att främja en meningsfull diskussion.

Uppmuntra till diskussioner med undersökningar: Responsive Poll ($ 14)

Responsive Poll

Du kan använda enkäter på flera sätt för att uppmuntra interaktion med din publik. Till att börja med kan du använda dem för att få direkt feedback från besökare: du kan köra en enkät för att se vilka ämnen din publik skulle vilja läsa mer om, till exempel. Det är också ett utmärkt sätt att lägga till interaktivitet i dina inlägg: fundera på att ställa en aktuell fråga, låta besökare avgöra sin åsikt och sedan se en upphettad debatt som följer i kommentarutrymmet – om du vill skapa ett snabbt inlägg som kommer att uppmuntra till debatt, är en bra lösning.

En av de bättre polling-plugins som jag har stött på är den Responsive Poll-plugin, som kostar 14 dollar på CodeCanyon. Resultaten från din enkät visas i lyhörda, animerade grafer, av vilka det finns sju stilar att välja mellan: stapeldiagram, cirkeldiagram, munkarta, linjediagram, radarkart, polardiagram och startrems framstegsfält – alla stilar ser bra ut . Undersökningar är helt anpassningsbara och du kan välja så många svar som behövs.

Du kan infoga en enkät i mitten av ditt innehåll med en enkel kortkod, plus att du kan använda samma kortkod för att lägga till omröstningar i vilket widgetområde som helst – i skrivande stund finns det ingen dedicerad widget, men det arbetar med utvecklare.

Generera Buzz med tävlingar: ContestHopper (GRATIS)

ContestHopper

Folk älskar att få saker gratis, så använd detta till din fördel: att köra en tävling med ett fantastiskt pris kan generera mycket surr för din webbplats. Men om du inte har tävlat tidigare, kan det vara skrämmande att veta hur man ska komma igång. Jag rekommenderar att du installerar gratis ContestHopper plugin på din webbplats.

ContestHopper låter dig lägga till ett snyggt tävlingsformulär till din webbplats. Du kan visa detta var som helst på din webbplats med en kortkod eller med en dedicerad widget. Din tävlingsform är helt anpassningsbar: du kan ställa in rubrik och rubriktekst, inklusive bakgrundsfärg och teckensnitt – från över 600 Google-teckensnitt – och även tidsramen för tävlingen. Du kan också ange inmatningskraven – vilka detaljer som måste finnas kvar, inresegränser per person och om en dubbel opt-in krävs för att bekräfta inträde.

Efter att ha angett kommer plugin att låta användaren dela tävlingen på en av de stora sociala kanalerna – du kan belöna dem med fler poster för att göra det. Slutligen, när tävlingsramen har gått ut, kommer plugin att välja en vinnare slumpmässigt.

Direkt kommunikation: Kontaktformulärgenerator ($ 15)

Kontaktformulärgenerator

Ibland vill en besökare kontakta dig, men känner sig inte bekväm att lämna sin fråga i en offentlig miljö som kommentarsektionen. Det enklaste sättet att ta emot meddelanden från besökare är att installera ett plugin för kontaktformulär. De flesta av oss kommer redan att känna till ett antal kontaktformulär-plugins – framför allt gratis Kontaktformulär 7, och premium-pluginprogrammet Gravity Form – men idag vill jag erbjuda något annat: Kontaktformulär-pluginet, tillgängligt för bara $ 15.

Contact Form Generator är ett kraftfullt formulärbyggnadsprogram som låter dig skapa snygga kontaktformer med ett intuitivt drag-and-drop-gränssnitt. Alla former är fullt lyhörda och har ett nästan obegränsat antal anpassningsalternativ. Du kan snabbt och enkelt utforma dina formulär – du kan välja önskat teckensnitt från ett urval av över 600 Googles webbteckensnitt, samt ha full kontroll över teckensnitt, bakgrund, kant och knappfärg.

Du kan konfigurera ditt formulär enkelt, helt enkelt genom att dra och släppa element som du vill – du kan lägga till kryssrutor, radioknappar och rullgardinslistor i formuläret. Det finns en reglage för att bestämma bredden på varje element också. Det finns också avancerade element som tid, datum, URL och captcha, med plugin som validerar formatet för varje post innan du accepterar en inlämning. Slutligen kan du integrera alla stora autosvarstjänster, inklusive MailChimp och AWeber.

Extra kommunikationskanaler: HelloBar (GRATIS)

HelloBar

Sedan de första dagarna på Internet har webbansvariga förstått vikten av att växa en e-postlista – det finns få bättre sätt att främja din interaktion med din publik. En e-postlista låter dig kommunicera med prenumeranter direkt genom deras inkorg, vilket utökar din räckvidd utöver gränserna för din webbplats och det innehåll du publicerar.

Det finns ett antal insticksprogram för e-postlistor, med många som tappar en fin linje mellan att vara för påträngande och inte ta tillräckligt med uppmärksamhet för att locka abonnenter. HelloBar är en fantastisk lösning på detta problem, som lockar tillräckligt med uppmärksamhet utan att känna överträdande.

HelloBar är en enkel opt-in-form som tappar ner från toppen av sidan. Det kan integreras med nio autosvarstjänster – inklusive de stora, AWeber och MailChimp. Om du ännu inte har ett autosvarabonnemang lagrar HelloBar dina fångade e-postadresser åt dig.

HelloBar själv är helt anpassningsbar – du kan redigera ditt meddelande, typsnitt, typsnittsfärg och knappfärg för att maximera konverteringarna. En demoversion av din bar visas så att du kan leka med dessa anpassningsalternativ i realtid. Stängerna själva ser fantastiska ut, och med alla tillgängliga färger kan du skapa något slående medan du fortfarande passar in på din webbplats färgschema. Du kan till och med skapa flera HelloBars och köra a / b-test för att se vilken som presterar bäst – HelloBar-instrumentpanelen låter dig ställa in hur ofta alla visas och spåra resultat.

När du är nöjd med din design kan du lägga till HelloBar på din webbplats genom att använda en enkel HTML-kod, tillagd strax innan din stängningstagg. Du har också möjlighet att ladda ner ditt eget förkonfigurerade WordPress-plugin, laddas ner från HelloBar-instrumentpanelen – ladda ner och aktivera det här pluginet så blir HelloBar direkt aktiv.

Slutgiltiga tankar

Så där har du det: fem enkla plugins för att förbättra din interaktion med din publik. Om du ser allvar med att bygga en lojal gemenskap för att hålla besökarna översvämmade, är det alla fantastiska strategier du kan använda – de kan till och med erbjuda ett visst skydd mot den allra värsta inverkan som en Google-algoritmuppdatering kan ha på din webbplats.

Och glöm inte: att interagera med din publik är det roligt – kanske det bästa skälet av alla att få kontakt med din publik oftare!

Kan du rekommendera andra interaktionshöjande WordPress-plugins? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map