WordPress Återställ plugins för att rensa din webbplats

WordPress Återställ plugins för att rensa din webbplats

Har du gjort tester och behöver du en ren skiffer? Bara lära sig WordPress och skapade en röra? Använd en av dessa plugins för att återställa din webbplats.


Vi vet alla det – den mystiska röra som långsamt staplar upp i våra liv. Det borde inte vara någon överraskning att detsamma kan hända med WordPress-webbplatser. Du kan säga att detta är sant varje gång du ser din databas snabbt.

Tänk på att WordPress automatiskt skapar poster i din databas. Om du inte uppmärksammar, kan det förvandlas till ett lavin och krossa webbplatsens hastighet under onödiga data. WordPress kommer inte heller med en återställningsknapp, så många tenderar att ignorera den här frågan helt.

Eller så kan du vara en utvecklare och skapa WordPress-teman och plugins. Testa dem är tråkigt, särskilt om du måste installera WordPress igen om igen varje gång du vill prova det nya plugin eller temat. Det är de som känner bristen på återställningsknappen mest.

Varför återställer?

Även om dessa båda är en god anledning att återställa din WordPress då och då, kan det finnas en annan, mer populär. WordPress-krafter 34% av alla webbplatser och är redo att driva lite mer. Det är fortfarande den valda plattformen för bloggare, e-handelswebbplatser och DIY-webbplatser.

Den senare växer i popularitet, och med dessa, behovet av återställning av plugins. Sanningen är att det finns många bloggar som erbjuder råd om webbdesign, tillgängliga plugins eller till och med säkerhetsåtgärder för WordPress.

Även om dessa är oerhört användbara när du vet vad du gör, är det bästa sättet att lära sig fortfarande en praktisk metod. Att dyka direkt in och se vad som händer är förmodligen det snabbaste sättet att ta reda på din webbplats. Det är också massor av kul också!

När DIY-försöket är klar kan det dock se ut som en tredje klassens hantverksprojekt, förhoppningsvis utan glitter. Och det är här människor tenderar att ge upp. Om det bara fanns ett sätt de kunde återställa sin webbplats, börja om och göra det ordentligt.

WordPress kommer inte med enkla alternativ att återställa ur rutan. Men det finns gott om praktiska plugins. Var och en av följande plugins kommer dig dit. Låt oss se var och hur.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

WP Återställ

WP Återställ WordPress-plugin

WP Återställ var ursprungligen avsedd för utvecklare – som skulle behöva återställa webbplatsen flera gånger om dagen. Tack vare sin användarvänlighet gick det dock mainstream. Många människor som behöver börja färska, antingen för att ge sin webbplats en makeover eller för att rensa upp en oavsiktlig röra, började lita på detta plugin.

Den återställer inte bara webbplatsens databas till sitt ursprungliga läge på nolltid, utan den kan också hjälpa dig att rensa ut riktade segment på din webbplats. Har du för många plugins eller teman på din webbplats? Allt som krävs är ett klick på en knapp för att rensa dem.

Pluginet har flera misslyckade säkerhetsmekanismer för att säkerställa att du aldrig tar bort det du inte vill. Viktigast av allt är att med WP Reset väljer du din inställning efter återställning. Så du behöver inte installera om allt igen. Denna plugin, som många andra på den här listan, kommer inte att röra dina data, så det finns ingen anledning att oroa dig. det kommer att ta bort alla användare, men användaren som återställer webbplatsen kan logga in igen.

En annan viktig funktion i detta plugin som du förmodligen inte hittar med andra är möjligheten att skapa databasbilder. Varför är det viktigt? När du skapat en ögonblicksbild av databasen kan du använda det här insticksprogrammet för att återgå till den aktuella ögonblicksbilden. Vilket innebär att du får återställa webbplatsen till en viss punkt, vilket utvecklarna kommer att hitta ganska praktiskt.

Förmodligen den mest berömda funktionen i detta plugin är det exceptionella stödet. Inhouse WP Reset-teamet är tillgängligt för att hjälpa användare med alla problem som de kan ha.

Detta är ganska viktigt, eftersom WP Reset ursprungligen var designat för utvecklare så kan alla använda det. Det är en perfekt lösning för både att rensa upp ett röran, upptäcka och fixa mindre problem och påskynda utvecklingen, eftersom det ger ett snabbt sätt att testa igen kod.

WP Reset Webhook Integration

WP Webhooks WP Återställ WordPress Plugin

WPWH – WP Reset Webhook Integration-plugin kan inte göra mycket av sig själv, men det är värt att nämna eftersom det lägger till ytterligare ett lager till WP Reset. Vad betyder det? Denna plugin integreras med WP Reset för att lägga till webhook-funktionalitet.

Om du har en annan tjänst som du använder krokar för att arbeta på din webbplats är detta plugin ett måste. Det gör att du kan göra allt du normalt gör med WP Reset plugin via admin-instrumentpanelen.

Från att återställa hela webbplatsen till rengöring av uppladdningsmappen, med denna integration kan du göra det genom din föredragna programvara.

Hur återställer du din webbplats med WP Reset?

Steg 1: Bestäm vad du vill behålla. Markera de kryssrutor som behövs för att se till att din webbplats kommer tillbaka med de alternativ som finns kvar.

Återställ åtgärder för WP

Steg 2: Välj vad du vill återställa. Behöver du återställa hela webbplatsen, eller behöver du städa upp, till exempel mappen transienter?

WP Återställningsalternativ

Steg 3: Klicka på radera! Och om du vill återställa hela webbplatsen skriver du bara “återställ” och trycker på knappen.

WP Återställ bekräftelse

WP-databasåterställning

WP-databas återställer plugin

WP Database Reset är en liknande lösning som den första nämnda plugin. Ibland finns det delar av din webbplats som du vill behålla medan du tar bort andra.

Vi talar nämligen om databas- och databastabeller. Med detta plugin är det nästan enkelt att ta bort hela databasen och gå tillbaka till början. Det är också nästan ingenting att rensa upp ett specifikt bord. Behöver du bli av med alla dina inlägg? Du kan göra det på nolltid med ett enda klick.

Precis som i föregående plugin är det nästan omöjligt att radera någonting av misstag. Det har ett skudfast system som liknar captcha så att du verkligen måste tänka två gånger innan du tar bort något. Om du är säker på att du vill radera en tabell eller en databas kommer det att göra det åt dig på kort tid.

Det finns inte massor av funktioner, men det har allt en utvecklare behöver för att påskynda utvecklingsprocessen. Gå tillbaka till den första för de som behöver fler alternativ eller läs vidare.

Hur återställer du en databas med WP-databasåterställning?

Steg 1: Välj databasen du vill återställa.

Alternativ för återställning av WP-databas

Steg 2: Skriv in den medföljande säkerhetskoden och tryck på återställning.

Avancerad återställning av WordPress

Avancerat plugin för återställning av WordPress

Advanced WordPress Reset plugin är en annan lösning för att återställa din webbplats. Det tillåter dig att bli av med en röra på en testplats på nolltid utan att behöva gå igenom installationsprocessen igen. Återigen – det är perfekt för alla som behöver en ren skiffer i WordPress då och då.

Med detta plugin, precis som med de tidigare, får du behålla alla dina filer. Men det kommer att ta bort alla databasanpassningar som de plugins och teman har skapat för dig. Det kan också ta bort alla inlägg, vilket är perfekt för de vårrengöringsstunder du kan ha under hela året.

Du har också möjlighet att radera alla användare, men plugin-programmet kommer automatiskt att upptäcka Admin-användaren. Vid återställning tillåter plugin-programmet användaren att logga in igen med samma lösenord, vilket sparar en massa tid.

Det raderar dock inga plugins och teman. Så om du letar efter hjälp inom det området kanske du vill titta på andra plugins på vår lista. Detsamma gäller för flera sidor, som inte stöds. Fortfarande kommer utvecklare att uppskatta hur lätt det går att börja från början, eftersom bekvämlighet och tidsbesparing alltid är av yttersta vikt.

Så här återställer du webbplatsen med Advanced WordPress Reset?

Steg 1: Skriv “återställning” i textrutan.

Avancerade alternativ för återställning av WordPress

Steg 2: Klicka på återställning!

Customizer Återställ

Customizer Reset av WPZoom

Customizer Reset är det första plugin som du bör installera om du bara kommer igång med WordPress. Varför? Som tidigare nämnts – många tycker om att lära sig nya saker genom att dyka direkt in i det. Och live-kundanpassningen är inte annorlunda. Tja, att få tag på Customizer kan tyckas som ingen liten prestation förrän du provar det. “Intuitiv, dra och släpp byggare” verkar som en bit kaka. Men resultatet kan bli mindre än öga tilltalande.

Skulle det inte vara fantastiskt om du bara hade en återställningsknapp? Det är exakt vad Customizer Reset är avsedd för. Det låter dig ta en praktisk inställning till lärande, utan att gå den extra milen genom att behöva ta bort allt manuellt. Kommer du ihåg till och med vad du vridit och tweaked i första hand?

Det sägs att det här pluginet fungerar med alla teman och plugins som använder inställningstypen “tema_mod” för att lagra dessa ändringar. I huvudsak, om det är sant för temat som du väljer, finns det inget lättare sätt att komma till den tomma skiffer och försöka igen.

Så återställer du anpassningen?

Steg 1: Installera och aktivera plugin för återställning av Customizer.

Customizer Reset-knapp

Steg 2: “Återställ” -knappen visas i din anpassare. Om du behöver det, använd det!

För att summera

Medan WordPress inte har en inbyggd återställningsknapp, är det enkelt att lägga till den nödvändiga funktionaliteten med en av dessa kraftfulla plugins. Funktionerna kan ändras något per plugin – men användarvänligheten förblir densamma. Allt du behöver göra är att installera, välja vad som ska tas bort, skriva in säkerhetskoden och klicka på en knapp.

Eftersom alla dessa ger dig en ren skiffer på ett eller annat sätt är det frågan om det som är bäst. Det beror på vad du vill ta bort eller återställa på din webbplats.

Vilken kommer du använda? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map