Bootstrap Tutorial


bootstrap 4 tutorial


Støvelhempe er et grensesnitt som hjelper deg med å bygge mobil responsive nettsteder raskere og enklere. Bootstrap ble først utviklet av Twitter, og brukes nå til alt fra å utvikle webapplikasjoner til WordPress-temaer. Det er også helt gratis, allsidig og intuitivt.

Med Bootstrap kan du trylle frem komplekse websider fra standard HTML og tilpasse dem etter dine behov. Bootstrap kommer også med en rekke jQuery-plugins som kan gi ekstra funksjonalitet som karuseller, knapper, verktøytips og mer.

Sist, men ikke minst, gir det deg mange snarveier for å lage websider som vil spare deg for tid og energi. Alt du trenger er en grunnleggende forståelse av HTML og CSS for å lage som er responsive, mobile-first og kompatible med alle moderne nettlesere.

PS!. Bootstrap er ikke et perfekt alternativ for komplette nybegynnere. Noen HTML- og CSS-kunnskaper ville være nyttige. Alternativt kan du bruke nettstedbyggere eller WordPress for å opprette et nettsted.

Slik lager du et nettsted ved hjelp av Bootstrap (innholdsfortegnelse):

 1. Trinn 1: Oppsett og oversikt
  1. Lag en HTML-side
  2. Last opp bootstrap via CDN eller vert den lokalt
  3. Inkluder jQuery
  4. Last inn Bootstrap JavaScript
  5. Sett det hele sammen
 2. Steg 2: Design destinasjonssiden
  1. Legg til en navigasjonslinje
  2. Inkluder tilpasset CSS
  3. Lag en sideinnholdsbeholder
  4. Legg til bakgrunnsbilde og tilpasset JavaScript
  5. Legg til et overlegg
  6. Ta med en sidetittel og brødtekst
  7. Opprett en CTA-knapp
  8. Sett opp en tresøyleseksjon
  9. Legg til et kontaktskjema
  10. Opprett en bunntekst med to kolonner
  11. Legg til mediesøk
  12. Få nettstedet ditt live

Total tid for å lage et nettsted ved hjelp av Bootstrap: 3-4 timer.
Ferdighetsnivå: Nybegynner til middels

Trinn 1: Oppsett og oversikt


For å bruke Bootstrap, må du først integrere den i utviklingsmiljøet, også kalt websiden. For det har du to forskjellige muligheter: last det eksternt eller last ned og bruk Bootstrap lokalt. For begge trenger du imidlertid først noe å laste det inn i.,

1. Lag en HTML-side

Som et første trinn lager vi en enkel HTML-mal som base der vi vil bruke Bootstrap. For det første er du å lage en mappe på datamaskinen eller serveren for prosjektfilene. I dette tilfellet vil jeg ganske enkelt kalle det Støvelhempe. Her lager du en ny tekstfil og kaller den index.html. Åpne den med en tekstredigerer du ønsker (f.eks. Notisblokk++) og lim deretter koden nedenfor inn i den.

Bootstrap veiledning prøveside
Ikke glem å lagre filen før du går videre!

2a. Last opp bootstrap via CDN

Som allerede forklart, består Bootstrap hovedsakelig av stilark og manus. Som sådan kan de lastes i topptekst og bunntekst på websiden din som andre eiendeler som tilpassede skrifter. Rammeverket tilbyr en CDN (innholdsleveringsnettverk) tilgangsbane for det. Du finner den på Bootstrap nedlastingsside, videre nedenfor.

For å få Bootstrap inn på siden din, lim bare koden nedenfor på delen av malen.

Når du nå lagrer filen, vil alle nettlesere som åpner den, automatisk laste Bootstrap-eiendelene.

Det er en god ide å bruke den eksterne metoden, ettersom mange brukere allerede vil ha rammen i hurtigbufferen til nettleseren. Hvis det er tilfelle, trenger de ikke å laste det på nytt når de kommer til nettstedet ditt, noe som fører til raskere lastingstid for side. Som en konsekvens er dette den anbefalte metoden for live nettsteder.

For eksperimentering og utvikling, eller hvis du vil være uavhengig av en Internett-tilkobling, kan du imidlertid også få din egen kopi av Bootstrap. Dette er hva jeg gjør for denne opplæringen fordi det også resulterer i mindre kode å legge ut.

2b. Vert Bootstrap lokalt

En alternativ måte å sette opp Bootstrap på er å laste den ned til harddisken din og bruke filene lokalt. Du finner nedlastingsalternativer på samme sted som koblingene til den eksterne versjonen. Her må du sørge for å få samlet CSS- og JS-filene. Du trenger ikke kildefilene.

Når du har gjort det, pakker du ut filen og kopierer innholdet i den samme katalogen som index.html. Etter det kan du laste Bootstrap CSS inn i prosjektet ditt slik:

Du vil merke at dette inkluderer filstien som du kan finne Bootstrap-filen til. Forsikre deg i så fall om at banen din tilsvarer ditt faktiske oppsett. Navnene på katalogene kan for eksempel variere hvis du lastet ned en annen versjon av Bootstrap.

3. Ta med jQuery

For å få full funksjonalitet til Bootstrap, må du også laste inn jQuery-biblioteket. Også her må du muligheten til å laste den eksternt eller være vert for den lokalt.

I det første tilfellet finner du lenken til den siste versjonen av jQuery her. Du kan bruke den til å laste inn biblioteket på siden din ved å sette kodelinjen nedenfor rett før der den står på siden din.

Alternativt, last ned jQuery (høyreklikk> Lagre lenke som…), pakk ut og legg den i prosjektmappen. Deretter inkluderer du den på samme sted som filen din på denne måten:

Forsikre deg om at banen stemmer med oppsettet ditt.

4. Last inn Bootstrap JavaScript

Det siste trinnet i å sette opp Bootstrap er å laste inn Bootstrap JavaScript-biblioteket. Disse er inkludert i den nedlastede versjonen av rammeverket, og du finner også lenker til eksterne kilder på samme sted som før. Vi vil imidlertid laste den inn på et annet sted enn stilarket. I stedet for overskriften går den inn i sidefoten, rett etter oppfordringen om jQuery.

Du kan kalle det eksternt slik:

Eller lokalt slik:

5. Sett det hele sammen

Hvis du har fulgt trinnene ovenfor riktig, bør du ende opp med en fil som ser slik ut for den eksterne løsningen:

  Bootstrap veiledning prøveside     

Alternativt, hvis du er vert for lokalt, bør sidemalen din ligne koden nedenfor:

  Bootstrap veiledning prøveside     

Hvis det er det du har, og du lagret arbeidet ditt, er du nå klar til å gå videre til neste trinn.

Trinn 2: Design destinasjonssiden


OK, det var riktignok mye forberedelsesarbeid. Imidlertid var det ikke veldig vanskelig, ikke sant? Pluss at nå begynner moroa.

For øyeblikket, når du navigerer til eksempelsiden, bør du ganske enkelt se en tom side. På tide å endre det.

1. Legg til en navigasjonslinje

Det første vi vil gjøre er å legge til en navigasjonslinje øverst på siden. Dette gjør at besøkende kan komme seg rundt på nettstedet ditt og oppdage resten av sidene dine.

For det vil vi bruke navbar klasse. Dette er en av standardelementer av Bootstrap. Det oppretter et navigasjonselement som er responsivt som standard og vil automatisk kollapse på mindre skjermer. Det tilbyr også innebygd støtte for å legge til merkevarebygging, fargevalg, mellomrom og andre komponenter.

Vi vil bruke den som nedenfor og legge den rett under stikkord:

 logo  

Noen forklaring på koden:

 • navbar-ekspandere-md – Dette indikerer på hvilket tidspunkt navigasjonsfeltet utvides fra vertikalt eller hamburgerikon til en horisontal linje i full størrelse. I dette tilfellet har vi satt det til mellomstore skjermer, som i Bootstrap er noe større enn 768px.
 • navbar-brand – Dette brukes til merkevarebygging på nettstedet ditt. Du kan også inkludere en logo-fil her.
 • navbar-toggler – Betegner vippeknappen for den kollapsede menyen. Delen data-vippe = "kollaps" definerer at dette vil slå til en hamburgermeny, ikke til rullegardin, som er det andre alternativet. Det er viktig at du definerer en data-target med en CSS-id (definert av #) og pakk a div med samme navn rundt selve navbar element.
 • navbar-toggler-ikonet – Som du antagelig kan gjette, skaper dette ikonet brukerne klikker på for å åpne menyen på mindre skjermer.
 • navbar-nav – Klassen for
   listeelement som inneholder menypunktene. Sistnevnte er betegnet med nav-element og nav-link.

  Hvorfor forklarer jeg dette så mye?

  For det er poenget med Bootstrap. Du har alle disse standardene som lar deg lage elementer med noen HTML- og CSS-klasser raskt. Du trenger ikke å skrive noe CSS for å gi styling, alt er allerede satt opp i Bootstrap. I tillegg er alt mobil responsivt ut av boksen! Begynner du å se hvor nyttig dette er?

  Ovennevnte er nok til å legge til en navigasjonslinje på nettstedet ditt. For øyeblikket ser det fremdeles ut som veldig lite.

  bootstrap tutorial legge til navigasjonslinje

  Det er fordi det ikke har mye styling knyttet til seg. Mens du kan legge til standardfarger (for eksempel ved å gi navlen en klasse som bg-mørk navbar-mørk), ønsker vi i stedet å legge til våre egne.

  2. Inkluder tilpasset CSS

  Heldigvis, hvis du vil endre standard styling, trenger du ikke å vade gjennom et stort bibliotek med stilark og gjøre endringene for hånd. I stedet, akkurat som med et WordPress-barnetema, kan du legge til dine egne CSS-filer som du kan bruke til å overskrive eksisterende styling..

  For det kan du bare lage en tom fil med tekstredigereren og ringe den main.css. Lagre den, og legg den deretter til hovedseksjonen på Bootstrap-siden din slik:

  Dette er koden for et stilark som ligger i hovedkatalogen. Hvis du bestemmer deg for å plassere din i css mappen, sørg for å inkludere riktig sti i lenken.

  Herfra kan du legge til tilpasset CSS på nettstedet ditt. For å style navigeringslinjen og dens elementer, kan du for eksempel bruke markering slik:

  kropp { polstring: 0; margin: 0; bakgrunn: # f2f6e9; } / * --- navigasjonsfelt --- * / .navbar { bakgrunn: # 6ab446; } .nav-link, .navbar-merke { farge: #fff; markør: peker; } .nav-link { margin-right: 1em! viktig; } .nav-link: hover { farge: # 000; } .navbar-kollaps { rettferdiggjøre-innhold: flex-end; }

  Og her er resultatet:

  bootstrap veiledning stil navigeringslinje

  Ser bedre ut enn før, gjør det ikke?

  3. Opprett en sideinnholdsbeholder

  Etter navigeringslinjen er det neste du vil ha en beholder for sideinnholdet. Dette er veldig enkelt i Bootstrap, ettersom alt du trenger for det, er dette under navbar-taggen:

  Legg merke til container-fluidum klasse. Dette er en av de standard Bootstrap-klassene. Bruke den på div element bruker automatisk en haug CSS på den.

  De -væske del sørger for at beholderen strekker seg over hele bredden på skjermen. Det er også bare en container, som har faste bredder påført, så det vil alltid være plass på begge sider av skjermen.

  Imidlertid, hvis du nå laster inn siden på nytt, ser du fortsatt ingenting (med mindre du bruker utviklerverktøyene). Det er fordi du bare opprettet et tomt HTML-element. Dette vil begynne å endre seg nå.

  4. Legg til et bakgrunnsbilde og tilpasset JavaScript

  Som neste trinn i denne Bootstrap-opplæringen, ønsker vi å ta med et fullskjerms bakgrunnsbilde for landingssidehodet vårt. For det må vi bruke noen jQuery for å få bildet til å strekke seg hele skjermen.

  Du gjør det på samme måte som du inkluderer tilpasset CSS. Lag først en tekstfil med navnet main.js og plasser den i nettstedsmappen din. Så ring det før avslutningen tag inni index.html.

  Etter det kan du kopiere og lime inn dette stykke koden for å lage

  element strekker seg over hele skjermen:
  $ (Document) .ready (function () { $ ( 'Header') høyde ($ (vindu) .height ()).; })

  Da er det eneste som er igjen å angi et bakgrunnsbilde. Du kan gjøre dette sånn inni main.css:

  .Overskrift { bakgrunnsbilde: url ('bilder / header-bakgrunn.jpg'); bakgrunnsstørrelse: dekke; bakgrunnsposisjon: sentrum; stilling: relativ; }

  Hvis du plasserer et bilde av tilstrekkelig størrelse på stedet som er spesifisert av banen ovenfor, vil du oppnå et resultat som ligner på dette:

  opplæring i bootstrap inkluderer bakgrunnsbilde fra topptekst

  5. Legg til et overlegg

  For å gjøre bakgrunnsbildet ekstra stilig, vil vi også legge til et overlegg. For det vil du opprette et nytt div-element i det du nettopp inkluderte tidligere.

  Deretter kan du legge til følgende i den tilpassede CSS-filen:

  .overlegg { stilling: absolutt; min-høyde: 100%; min-bredde: 100%; venstre: 0; topp: 0; bakgrunn: rgba (0, 0, 0, 0,6); }

  Dette vil skape dette fine overlegget for bildet du la inn tidligere:

  bootstrap tutorial legge til overlay

  6. Ta med en sidetittel og brødtekst

  Nå vil du sannsynligvis legge til en sidetittel i form av en overskrift pluss litt brødtekst. På den måten vil de besøkende umiddelbart vite hvilket nettsted de er på, og hva de kan forvente av det.

  For å opprette disse, bare legg til dette utdraget i beholderen du satte opp i det siste trinnet, under overlegget:

  Velkommen til destinasjonssiden!

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque interdum quam odio, quis placerat ante luctus eu. Sed aliquet dolor id sapien rutrum, id vulputate quam iaculis. Suspendisse consectetur mi id libero fringilla, i pharetra sem ullamcorper.

  Legg til følgende markering etter main.css.

  .beskrivelse { venstre: 50%; stilling: absolutt; topp: 45%; transform: oversette (-50%, -55%); tekstjustering: sentrum; } .beskrivelse h1 { farge: # 6ab446; } .beskrivelse p { farge: #fff; skriftstørrelse: 1.3rem; linjehøyde: 1,5; }

  Når du gjør det, ser nå landingssiden slik ut:

  bootstrap tutorial legge til sidetittel og beskrivelse

  Det begynner virkelig å komme sammen, er det ikke?

  7. Opprett en CTA-knapp

  Ingen destinasjonsside er komplett uten en oppfordring til handling, oftest i form av en knapp. Av den grunn vil vi være amiss å ikke ta med hvordan vi oppretter en i denne Bootstrap-opplæringen.

  Rammen tilbyr mange verktøy for å lage knapper raskt og enkelt. Du kan finne mange eksempler her. I mitt tilfelle legger jeg til følgende markering rett under sideinnholdet i container:

  I tillegg til dette legger jeg denne CSS til main.css:

  .beskrivelse knapp { kant: 1px solid # 6ab446; bakgrunn: # 6ab446; grense-radius: 0; farge: #fff; } .beskrivelsesknapp: svev { grense: 1px solid #fff; bakgrunn: #fff; color: # 000; }

  Etter å ha lagret og lastet på nytt ser det slik ut:

  bootstrap tutorial legge til samtale til handlingsknappen

  8. Sett opp et tresøylesnitt

  Jeg er allerede ganske fornøyd med hvordan ting former seg. Vi er imidlertid ikke ferdige med siden ennå. Neste opp, vil vi lage tre kolonner under hovedinnholdet for ytterligere informasjon. Dette er en spesialitet med Bootstrap siden den spiller til sin styrke: lage et rutenett. Slik gjør du det i dette tilfellet:

  Lorem ipsum

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque interdum quam odio, quis placerat ante luctus eu. Sed aliquet dolor id sapien rutrum, id vulputate quam iaculis.

  Lorem ipsum

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque interdum quam odio, quis placerat ante luctus eu. Sed aliquet dolor id sapien rutrum, id vulputate quam iaculis.

  Det første du vil merke er rad element. Du trenger dette når du oppretter kolonner for å fungere som en beholder for rutenettet.

  Når det gjelder kolonnene, har de alle flere klasser: col-lg-4, col-md-4 og col-sm-12. Disse betegner at vi har å gjøre med kolonner og størrelsen de vil ha på forskjellige skjermer.

  For å forstå dette, må du vite at i et Bootstrap-rutenett legger alle kolonnene i en rad alltid opp til tallet 12. Så å gi dem klassene over betyr at de vil ta opp en tredjedel av skjermen på store og mellomstore skjermer (12 delt på 3 er 4), men hele skjermen på små enheter (12 av 12 kolonner).

  Det er fornuftig, ikke sant?

  Du vil også legge merke til at jeg inkluderte bilder og la til .bilde-fluid klasse til dem. Dette for å gjøre dem lydhøre slik at de skalerer sammen med en skjerm som siden blir sett på.

  I tillegg til dette har du følgende styling inkludert på det vanlige stedet:

  .funksjoner { margin: 4em auto; polstring: 1em; stilling: relativ; } .funksjonstittel { farge: # 333; skriftstørrelse: 1.3rem; fontvekt: 700; margin-bunn: 20px; tekst-transform: store bokstaver; } .funksjoner img { -webkit-box-skygge: 1px 1px 4px rgba (0, 0, 0, 0.4); -moz-box-skygge: 1px 1px 4px rgba (0, 0, 0, 0,4); boksskygge: 1px 1px 4px rgba (0, 0, 0, 0,4); margin-bunn: 16px; }

  Når det legges til under hovedinnholdet og lagres, ser det slik ut:

  bootstrap tutorial legge til tre kolonneseksjon

  9. Legg til et kontaktskjema

  Du vil merke at et av de nye feltene fremdeles er tomt. Dette var med vilje fordi vi ønsker å legge til et kontaktskjema til det. Dette er en veldig normal praksis for destinasjonssider slik at besøkende kan komme i kontakt.

  Det er ganske enkelt å opprette et kontaktskjema i Bootstrap:

  Ta kontakt!

  Nå skal jeg ikke behøve å forklare markeringen for å lage kolonner lenger. Dette er hva resten av markeringen betyr:

  • skjema-gruppe – Brukes til å vikle rundt skjemafelt for formatering.
  • formkontroll – Betegner skjemafelt som innspill, tekstområder osv.

  Det er mye mer du kan gjøre med skjemaer, som du kan finne ut i dokumentasjon. For demonstrasjonsformål er imidlertid ovennevnte nok. Plasser den inne i den gjenværende tomme kolonnen, og legg deretter denne stylingen inn main.css:

  .funksjoner .form-kontroll, .funksjoner input { grense-radius: 0; } .funksjoner .btn { bakgrunnsfarge: # 589b37; kant: 1px solid # 589b37; farge: #fff; margin-top: 20px; } .funksjoner .btn: hover { bakgrunnsfarge: # 333; grense: 1px solid # 333; }

  Når du gjør det, får du et skjema som dette:

  opplæring i bootstrap inkluderer kontaktskjema

  10. Lag en bunntekst med to kolonner

  OK, nå kommer vi mot slutten av opplæringen til Bootstrap. Det siste du vil legge til landingssiden din er en bunntekstdel med to kolonner. Nå skal dette ikke utgjøre mye av problemet for deg lenger.

  Tilleggsinformasjon

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque interdum quam odio, quis placerat ante luctus eu. Sed aliquet dolor id sapien rutrum, id vulputate quam iaculis.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque interdum quam odio, quis placerat ante luctus eu. Sed aliquet dolor id sapien rutrum, id vulputate quam iaculis.

  Kontakt

  1640 Riverside Drive, Hill Valley, California
  [Email protected]
  + 01 234 567 88
  + 01 234 567 89

  Foruten den vanlige rutenettmarkeringen, belyser denne delen noen muligheter for å endre typografi med Bootstrap:

  • tekst-store bokstaver
  • font-vekt-bold
  • tekst-senter

  Det skal være ganske tydelig fra navnene på klassene de gjør. Du kan finne mer informasjon om Bootstrap og typografi her.

  I tillegg til det ovennevnte, kan du bruke styling som dette:

  .side-bunntekst { bakgrunnsfarge: # 222; farge: #ccc; polstring: 60px 0 30px; } .footer-copyright { farge: # 666; polstring: 40px 0; }

  Dette resulterer i en vakker bunntekst som ser slik ut:

  bootstrap-opplæringen inkluderer sidefoten

  11. Legg til mediesøk

  Siden er i utgangspunktet klar nå. Det er også fullt ansvarlig. I mobilvisningen til nettleseren kommer den øvre delen imidlertid ikke helt riktig ennå.

  bootstrap veiledningsfeil ved mobildesign

  Ingen bekymringer, men du kan rette det ganske enkelt med et enkelt mediesøk. Med mindre du bruker SASS for å kompilere Bootstrap-nettstedet ditt, fungerer disse på samme måte som i andre tilfeller. Du trenger bare å huske på forhåndsinnstilte bruddpunkter inkludert i Bootstrap.

  For å rette opp problemet ovenfor, kan du ganske enkelt inkludere et stykke kode som dette:

  @media (maks-bredde: 575,98px) { .beskrivelse { venstre: 0; polstring: 0 15px; stilling: absolutt; topp 10%; transform: ingen; tekstjustering: sentrum; } .beskrivelse h1 { skriftstørrelse: 2em; } .beskrivelse p { skriftstørrelse: 1.2rem; } .funksjoner { margin: 0; } }

  Etter det er alt som det skal være:

  bootstrap tutorial legge til mediesøk

  12. Last opp nettstedet til en webvert

  Hvis du har fulgt med, bør du nå få et ferdig nettsted som også er på mobil og er helt lydhør.

  Imidlertid så langt er det ingen andre enn deg som kan se det. For å endre det, trenger du en webhotell og et domene. På den måten kan folk legge inn nettadressen din i nettleserlinjen og deretter få tilgang til det nylig myntede Bootstrap-nettstedet på nettet.

  For å tillate dem å gjøre det, må du laste opp nettstedet til serveren din. Du kan gjøre det med en FTP-klient som FileZilla. Samle din FTP-vertsadresse, brukernavn og passord fra hostingleverandøren din for å koble deg til serveren din eksternt. Når du gjør det, bør du kunne se filene og katalogene som er der.

  laste opp bootstrap nettsted til server via ftp

  Naviger til katalogen som ditt domene er pekt til (vanligvis rotkatalogen). Når du har gjort det, finner du ganske enkelt mappen med Bootstrap-filene på harddisken, merker alle filene inni og drar dem over til serveren for å starte opplastingen. Prosessen vil ta en stund å fullføre, avhengig av tilkoblingshastigheten din, så vel som antall og størrelse på filer.

  Når du har åpnet domenet ditt, skal du imidlertid kunne se det ferdige nettstedet i nettleservinduet når det er gjort.

  oppstartopplæringen er ferdig landingsside

  Ikke verst for noen få kodelinjer, ikke sant?

  Apropos hvorav, hvis du vil ha hele koden for siden inkludert tilpasset CSS og JavaScript, kan du laste ned dem alle her. Med dette har du alt du trenger for å lage en destinasjonsside med Bootstrap.

  Konklusjon

  Bootstrap er en åpen kildekode, front-end utviklingsramme alle kan bruke gratis. Det lar deg raskt prototype design, lage websider og generelt slå bakken.

  Som du har sett i denne Bootstrap-opplæringen for nybegynnere, trenger den bare grunnleggende kunnskap om HTML, CSS, og noe valgfritt jQuery. Selv om Bootstrap ikke er så behagelig som å bruke WordPress, er det fremdeles et gyldig alternativ å opprette et nettsted.

  Nå vet du hvordan du konfigurerer og installerer Bootstrap og dens komponenter, lager en enkel destinasjonsside, inkluderer grunnleggende innhold og utformer den. Du kan lage navigasjonsmenyer, angi bakgrunnsbilder, inkludere knapper, kolonner og kontaktskjemaer.

  Selvfølgelig er det mer å lære.

  Takket være denne grunnleggende opplæringen for Bootstrap, vet du nå nok til å komme videre selv. Hvis du vil dykke dypere inn i rammen, er et godt utgangspunkt W3Schools. Bortsett fra det, håper vi at du likte denne nybegynneropplæringen og vil høre tankene og opplevelsene dine om det.

  Oppdatering: Vi opprettet også et bootstrap-jukseark for nybegynnere i .pdf- og .png-versjoner.

  Har du noen tanker om Bootstrap-opplæringen ovenfor? Spørsmål, kommentarer, forespørsler? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map