40 bra WordPress-handledning

Oavsett om du är en rutinerad webbutvecklare eller bara en nyfiken åskådare som vill lära dig mer om det lyckosamma projektet som är WordPress, kommer handledning hjälpa dig att skärpa dina färdigheter för att inte tala omvandla dig från en WordPress nybörjare till Sensei på nolltid.


Om din önskan är att öka din kunskap om WordPress kommer det här inlägget att lysa på fyrtio (40) fantastiska tutorials på WordPress. Det finns tusentals WordPress-utbildningar där ute, men vi har gjort vårt bästa för att ge dig fyrtio (40) av de bästa. Alla lektioner i dagens inlägg är långt ovanför veckan; de spricker med WordPress-tips och skapades av respektabla författare och utvecklare.

Så ta dig själv en kaffe kaffe (eller vad som helst som flyter din båt) och gör dig redo att lära dig och ha kul!


1WordPress Tutorial – Komma igång
Den här videotutorialen av Jesse Boyer från Udemy presenterar dig grunderna i WordPress. Handledningen hjälper dig att installera, konfigurera och använda WordPress på din webbplats enkelt och snabbt. Du kan också kolla in vår egen nybörjarguide till WordPress-videor här på WPExplorer.


2Hur man lär sig WordPress på en vecka (gratis!)
Hur skulle du vilja lära dig WordPress och starta ett onlineföretag om en vecka? Om detta låter som något du gärna skulle prova, har Raelene Wilson, en prisbelönad journalist och författare på WPMU DEV, precis handledning för dig. De Hur man lär sig WordPress på en vecka handledning är indelad i sju delar, en för varje veckodag. En dag som idag nästa vecka är du redo att starta ditt eget företag ��


3Hur man ställer in en gratis minikurs i WordPress
Vem skulle inte vilja ge sina besökare extra värde? Att erbjuda en gratis minikurs är ett bra sätt att ge extra värde och växa din adresslista. Denna handledning av Joe Foley visar exakt vad du ska göra för att skapa en framgångsrik minikurs.


4Hur du tar bort trasiga länkar från din WordPress-webbplats för alltid
Trasiga länkar är en smärta i nacken. De kommer att skicka dina webbbesökare bort och skada dina SEO-ranking. Det finns inget bra som kan komma från trasiga länkar, oavsett hur attraktiv din 404-sida är. Det bästa och enda sättet att hantera trasiga länkar är att bli av med dem en gång för alla. Tom Ewer visar dig hur du tar bort trasiga länkar från din WordPress-webbplats – evigt.


5WordPress-kortkoder: En komplett guide
Visste du:

  • WordPress-kortkoder introducerades i version 2.5? (Åh ja, de har funnits ett tag.)
  • Den genomsnittliga redigeraren utan programmeringsfärdigheter kan enkelt publicera dynamiskt innehåll med hjälp av kortkoder?

WordPress Shortcodes guide av Konstantinos Kouratoras från Smashing Magazine förklarar allt du behöver veta om WP-kortkoder. Om du har kortnummer (och vem inte) kommer du att sjunga beröm för Konstantinos i slutet av lektionen.


6Hur man kan bli av med / wordpress / från din WordPress-webbadress
Denna fantastiska handledning av de goda killarna på WPBeginner är din räddningsgrad om du “… av misstag installerade WordPress i en underkatalog och nu vill flytta den till rotkatalogen.” Handledningen hjälper dig att bli av med ditt domännamn för / wordpress / tillägg och ger dig en mer lättillgänglig och minnesvärd URL.


7WordPress Tutorial: Hur man skapar ett WordPress-tema från HTML
Om du vill lära dig att skapa WordPress-teman från statisk HTML är detta den självstudie du behöver. Denna tutorial är skriven av Freddy (åh, det är jag) och hjälper dig att konvertera dina HTML-mallar till fullt fungerande WordPress-teman.


wordpress-dashicons

8Använda teckensnittsikoner (dashikoner) för anpassade inläggstyper i WordPress 3.8
AJ Clarke f * cking älskar den nya WordPress 3.8 admin design. En funktion som vinkar honom är teckensnittsikonerna (eller Dashicons), som minst sagt var fantastiska tillägg. Om du vill veta varför AJ går över Dashicons, läs hans handledning om att använda teckensnittsikoner för anpassade inläggstyper. Handledningen är kort och bra levererad, vilket gör det roligt.


9WordPress-säkerhet: Är din WordPress-webbplats verkligen säker?
Om du vill ta kriget till hackare, kommer denna handledning att hjälpa dig på två viktiga sätt. Den första delen av tutorialen kommer att visa dig hur du säkra din WordPress-webbplats och den andra delen kommer att avslöja tio (10) av de bästa WordPress-säkerhetsplugins, vilket ger dig det dubbelkantiga svärdet du behöver för att döda hackare och den andra avskräcken från internet. Vänta inte runt soldaten, läs självstudien, din fiende är hårt på jobbet!


10En steg för steg-guide för att migrera din WordPress-webbplats till en ny webbhotell
Tom Ewer visar dig exakt hur du enkelt och säkert flyttar din WordPress-webbplats från en webbhotell till en annan. Det behöver verkligen inte vara skrämmande eller stressande att flytta din webbplats, och Tom är här för att leda dig genom processen.


11Hur man delar upp WordPress-inlägg i flera sidor
Om du älskar långa blogginlägg men inte vill utsätta dina läsare för bläddring kommer denna tutorial från WPMU DEV att vara praktiskt. Att dela inlägg är ändå till ditt eget bästa. Det kommer att öka sidvisningarna på din webbplats och göra det lättare för läsarna att konsumera innehåll.


12WordPress SEO – Nybörjarguiden
Joost de Valk från Yoast.com kommer att lära dig allt du behöver veta om WordPress SEO i denna nybörjarguide. Du lär dig ett par saker som att förbättra dina titlar, meta, permalänkstruktur, brödsmulor och andra funktioner. För en månad sedan publicerade han ett megapost med titeln Den definitiva guiden till högre rankningar för WordPress-webbplatser. Du bör kolla in det också ��


13Hur man gör en utvald postkarusell för WordPress
Utvalda inlägg ökar användarnas engagemang och uppmärksammar dina andra inlägg. Denna handledning av James Lao från Tuts + guidar dig genom processen att skapa en presenterad postkarusell. Njut av!


14Komplett guide till anpassade inläggstyper
Med anpassade inläggstyper kan du skapa en mängd olika innehåll. Denna handledning av Daniel Pataki från Smashing Magazine visar dig hur du kan anpassa inläggstyper så att du kan dra full nytta av denna mekanism.


15Hur man kan skydda framåt mot din responsiva WordPress-webbplats
Responsiva webbplatser är vägen för idag och imorgon. En stel webbplats har ingen plats i framtiden att se att mobila enheter tar över snabbt. Framtiden älskar flytande. För att förhindra att din lyhörda WordPress-webbplats bryts måste du läsa denna handledning av Jesse Friedman.


16Hur man lägger till delningsknappar som överlägg på YouTube-videor i WordPress
Videor lockar användaraktivitet och kan därför sprida liv på en tråkig webbplats när de används väl. Om du kopplar ihop video med sociala mediedelningar kan du öka användarnas engagemang på din webbplats avsevärt. Den här handledningen visar hur du lägger till delningsknappar som överlägg på videor för enklare delning.


woocommerce för-anteckningar-in-e-post

17Hur man bygger en onlinebutik och säljer dina produkter med WordPress och WooCommerce
En onlinebutik kan vara ett bra hembaserat företag. Tänk på den frihet som följer med ett sådant företag, de låga omkostnaderna, en global räckvidd, automatisering och de många andra fördelarna. Om du vill starta en onlinebutik kommer denna tutorial från Tom Ewer definitivt att peka dig i rätt riktning.


18Återställa WordPress-administratörslösenord
Glömska är en sucker. Jag glömmer mina lösenord flera gånger än jag kommer ihåg. Du glömmer också; vi glömmer alla – det är oundvikligt. Att återställa ditt WordPress-administratörslösenord är enkelt att arbeta om du kommer ihåg ditt användarnamn eller din e-postadress. Men om du inte kan komma ihåg heller, kommer den här handboken att hjälpa dig att återställa ditt administratörslösenord.


19Hur du inaktiverar automatiska uppdateringar i WordPress
Sedan WordPress 3.7 förvärvade plattformen möjligheten att automatiskt uppdatera sig själv utan mänsklig input. Om du har varit angelägen måste du ha noterat att WP 3.8 uppdaterade sig till WP 3.8.1. Även om detta är bra när det gäller säkerhet, kan dessa uppdateringar orsaka problem med plugin-kompatibilitet. Om du vill inaktivera automatiska uppdateringar hjälper den här handledningen dig.


20Hur man automatiskt följer externa länkar i WordPress
Vill du inte dela länkjuice? Tja och bra, denna tutorial av Sourav K. kommer att visa dig hur du kan stoppa sökmotorspindlar från att följa (oönskade) externa länkar.


21Hur man kodar ett WordPress-tema från Scratch
Denna handledning av Keenan Payne hjälper dig att koda ett WordPress-tema från början. Även om självstudien gick live för tre (3) år sedan på onextrapixel.com (OXP), är den full av tips och klumpar av visdom som passar den blivande WordPress-utvecklaren.


22Så här lägger du till författarens bilder till din WordPress-blogg
Om du vill visa författarens avatarer på ett unikt sätt, vill du läsa den här handledning av Joe Foley, han från WPMU DEV. Om din webbplats matas med innehåll av olika författare, hjälper den här tutorialen dig att visa sina foton var du än vill utan att bryta svett.


23Kraftfulla WordPress-tips och tricks
Denna handledning är en samling av tjugo (21) smarta tips som kommer att vara praktiska när du använder WordPress. Skrivet av Daniel Pataki, the Kraftfulla WordPress-tips och tricks handledning är något du vill ha i din WordPress Resource Toolkit.


Skapa ett WordPress-plugin

24Hur man skapar en anpassad WordPress-widget
Om du har varit i WordPress någon gång har du förmodligen önskat att du kunde bygga din egen plugin eller widget. Men gör det inte tvinnat, plugins och widgets är inte desamma. Medan plugins lägger till extra funktionalitet, gör widgets det enkelt att lägga till olika element på din webbplats. Denna handledning visar hur du skapar anpassade widgetar. Du bör också titta på Remis tvådelarserie om hur du skapar en widget-plugin för WordPress.


25Tips och tricks för att testa WordPress-teman
Som WordPress-utvecklare bör testning av teman vara ett kritiskt steg i temautvecklingen. Testning kan hjälpa dig att fånga buggar och säkerhetshål som annars skulle ha förstört ditt rykte bland annat. Daniel Pataki avslöjar några tips och tricks som hjälper dig att testa dina WordPress-teman innan du släpper dem till allmänheten.


26Visual Composer: En guide för att dra och släppa sidbyggning
De som har provat Visual Composer måste veta en sak eller två om glädjen med att använda just denna sidbyggare. Plugin erbjuder en upplevelse som ingen annan; Det är lätt att använda och kräver inte programmeringsfärdigheter. I denna handledning ger Kyla dig en steg-för-steg-guide om hur du använder sidbyggaren.


27Hur du kan förbättra och förfina din WordPress temautvecklingsprocess
Oavsett om du just började utveckla WordPress-teman eller om du har varit på det i flera år finns det alltid utrymme för förbättringar. I denna mycket detaljerade handledning erbjuder Siobhan McKeown tips som gör att du kan förbättra ditt spel när det gäller temautveckling.


28Hur man blir en WordPress Professional
I den här tutorialen sätter Siobhan några saker rakt och visar dig hur du blir den bästa WordPress-utvecklaren du någonsin kan bli. Denna handledning går bra med Hur man blir en WordPress-utvecklare handledning av Jonathan Wold.


29Hur man skapar ett dagligt och veckovis nyhetsbrev i WordPress
E-postmarknadsföring är den ledande formen för onlinemarknadsföring. Ditt meddelande skickas direkt till din avsedda publik, som är mer benägna att få det och svara i enlighet därmed (positivt). Med andra ord, marknadsföringsmeddelandet är inte utspädd och budgeten hålls låg jämfört med andra former av onlinemarknadsföring. Denna självstudie från redaktionstjänsten på WPBeginner hjälper dig att skapa nyhetsbrev via e-post i WordPress.


3040 måste-ha WordPress-plugins för 2014
Internet är fullt av fantastiska och användbara WordPress-plugins. Att välja det bästa är därför en uppåtgående uppgift. I denna handledning introducerar Freddy dig för fyrtio (40) måste-ha WordPress-plugins för 2014.


31Hemligheter med högtrafik WordPress-bloggar
Vill du veta hur de stora killarna på WordPress gör vad de gör? Hur genererar de miljoner träffar och driver WordPress-bloggar med tiotals miljoner visningar? Vill du höra vad WordPress Core-utvecklare har att säga om dessa monströsa WordPress-bloggar? Denna handledning svarar på dessa och andra frågor.


32WordPress-barntema: En vad du måste veta
Vad eller hur mycket vet du om barnens teman? Underordnade teman låter dig anpassa din webbplats utan att redigera föräldertema. På detta sätt kan du uppdatera överordnade teman närhelst utan att oroa dig för att tappa anpassningen. En sak till, barntema är enkla att säkerhetskopiera. Denna handledning kommer att lysa på WordPress-barntema för att ge dig en bättre förståelse.


336 tips för att få mer trafik till din WordPress-webbplats
Att dra trafik till din webbplats är ingen enkel uppgift. Detta är ganska nedslående med tanke på att du behöver trafik för att bygga en hållbar online-verksamhet. Denna WordPress SEO-tutorial visar hur du får mer trafik till din WordPress-webbplats.


34Hur tillåter användare att skicka inlägg till din WordPress-webbplats
Om du vill ge dina användare möjlighet att bidra till din webbplats kommer denna tutorial från WPBeginner att visa dig hur du gör det.


förbättra-wordpress-user-upplevelse

354 tips om användarupplevelsen för att förbättra din WordPress-webbplats
Tom visar dig hur du optimerar din WordPress-webbplats för att erbjuda en bättre användarupplevelse. Om du inte hade någon aning är användarengagemang allt om du försöker skapa en lönsam online-verksamhet.


36Använda väljfråga för responsiva kolumndrivna layouter
Benjamin Intal från Tuts + förklarar hur man använder mediefrågor. Mediefrågor är användbara för att skapa lyhörd webbplatser, och om du inte bor under en sten, vet du redan att responsiv design är framtidens väg. Det är här för att stanna.


37Hur man väljer ett bra färgschema för din webbplats
Färgerna du använder på din WordPress-webbplats påverkar användarnas engagemang. Lämna det till Timothy Bowers för att visa dig hur du kan hitta rätt balans. Han vet vad som fungerar och vad som inte gör det.


38Hur du anpassar WordPress Admin enkelt
Även känt som backend är WordPress admin-området inte en av de vackra sidorna av WordPress. Det är dock lätt att anpassa med php fungerar som visas i denna handledning av Aurelien Denis.


39Hur man skapar en separat sida för blogginlägg i WordPress
Blogginlägg är konfigurerade för att visas på hemsidan som standard. Detta ger ett problem om och när du vill skapa en anpassad hemsida. Denna handledning hjälper dig att skapa en separat sida för dina vackra blogginlägg.


40Hur man gör A / B-delningstest i WordPress med Google Analytics
Google Analytics hjälper dig att hålla dig uppdaterad vad gäller din statistik. Delad testning hjälper dig att avgöra vilken design och sidelement som påverkar webbplatsens prestanda och hur mycket. Denna handledning hjälper dig att göra A / B-delningstest för att förstå vad du behöver ändra för att förbättra prestandan på din WordPress-webbplats.


Över till dig…

Här är vi, fyrtio (40) självstudier. Vi har behandlat ett antal olika självstudier, allt från temautveckling till plugins och SEO för att bara nämna några. Bollen är nu på din domstol. Sätt dessa tutorials på testet och bliv den bästa WordPress-utvecklaren du var avsett att vara. Ser dig runt ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map