Den bästa Lead Generation-programvaran för WordPress – OptinMonster Review & Guide

OptinMonster gransknings- och installationsguide

När du driver en framgångsrik blogg eller onlineverksamhet med WordPress (eller med någon webbplattform för den delen) behöver du en regelbunden läsarbas samt ett jämnt flöde av nya läsare för att växa. SEO går långt för att hitta din webbplats i sökmotorer, men när du väl har fått en ny besökare på din webbplats vill du hålla dem tillbaka. Ett av de mest populära och effektivaste sätten att hålla fast vid nya läsare är genom att implementera blygenereringsprogramvara för WordPress. Idag täcker vi syftet med blygenereringsprogramvara och tittar på vår favorit – OptinMonster.


Vad är Lead Generation Software?

EN leda är en potentiell ny abonnent eller kund. Lead generation är processen för att vinna kundens intresse för vad du har att erbjuda. Och blygenereringsprogramvara är programmet eller plugin som hjälper dig att odla och fånga dessa leads.

För WordPress används specifikt blygenereringsprogramvara för att skapa popup-filer, flytande staplar och in-line optins för att växa abonnemangslistor för nyhetsbrev. Dessa listor kan sedan utnyttjas för att öka din bloggläsare eller för att marknadsföra varor eller tjänster du erbjuder via din webbplats. I sin tur hjälper detta dig att förvandla en gång besökare på din WordPress-webbplats till återvändande besökare.

När det gäller alternativ för blygenerering finns det en ganska tydlig linje på vad användare tycker – antingen älskar du dem eller du hatar dem. Men oavsett hur du känner för optins kan du inte ignorera det faktum att de är mycket effektiva och har dokumenterats att dubbla och tredubbla prenumerationsnivåer (och i vissa fall ännu mer – som hur Nikki, In Stitches använde tillval för att öka abonnenterna med 1375%).

Den bästa Lead Generation-programvaran för WordPress: OptinMonster

OptinMonster Lead Generation-programvara för WordPress

Vi har testat många opt-in plugins och lösningar för WordPress och vi är mycket imponerade av OptinMonster och tror att det är den bästa Lead Generation-programvaran som finns tillgänglig idag. Med anpassningsalternativ, inbyggd rapportering och avancerad teknik för att spåra exit-avsikter och split-testning skulle du vara hårt pressad för att hitta en lika matchad opt-in skapare. Vi ger det 5 stjärnor för enkelhet, effektivitet och tydlighet.

Först av allt är OptinMonster otroligt lätt att använda. Utvecklarna har tydligt lagt mycket tanke och ansträngning i att skapa ett intuitivt gränssnitt för att skapa optins. Den skapande av liveopt-in har enkla att använda färgväljare, textformat, rullgardinsmenyer för handlingsval och mer. På detta sätt även om du inte själv är en utvecklare kan du fortfarande skapa anpassade och funktionsrika opt-in-formulär utan att skriva en enda kodrader.

OptinMonster är också supereffektivt. Syftet med opt-in-formulär är att växa dina listor, och med de olika opt-in-stilarna, format och alternativ kan du skapa ett formulär som konverteras till din läsare. Det finns tillagda funktioner för att rulla utlösande, avsluta avsikt, låst innehåll, överge vagn och mer. Med så många inställningar tillgängliga kan du skapa opt-ins för varje scenario för att fånga det största antalet potentiella potentiella kunder.

Tydlig rapportering är en annan viktig funktion som gör OptinMonster så kraftfull. Du kan se och jämföra hur dina opt-ins klarar sig (antal besökare, omvandlingar och klickfrekvens) från din OptinMonster-instrumentbräda. Dessutom kan du integrera dina opt-ins med Google Analytics-spårning för att få ännu mer inblick i vem, vad, när och var människor klickar.

OptinMonster-medlemskap

Även om du inte vill spendera kontanter direkt, kan du ändå komma igång med OptinMonster för $ 0. Här är en snabb introduktionsvideo om du fortfarande inte är såld:

OptinMonster erbjuder för närvarande en 14-dagars återbetalningsgaranti så att du kan prova utan att vara helt engagerad. Så om du vill ge det en gång, fortsätt att läsa och följ med vår enkla steg-för-steg-guide för att komma igång.

Hur du installerar OptinMonster för första gången

OptinMonster är mycket lätt att använda och förvånansvärt snabb att installera. Det finns bara några steg och det borde inte ta dig längre tid än en lunchpaus att få din första opt-in skapad och redo att gå.

Skapa ett OptinMonster-konto

Första saker först – du måste registrera dig för en plan. Den här delen ska bara ta några minuter. Så gå vidare till OptinMonster-webbplatsen, kolla in de tre planalternativen och välj det som passar dig (även om vi rekommenderar att du väljer den årliga prissättningen, eftersom du omedelbart sparar 40%).

OptinMonster Prising 2016

Om du är en bloggare så kommer Grundläggande planen är förmodligen tillräcklig för dina behov. Kanske till och med Plus plan skulle fungera också om du vill ha några fler alternativ. Men om du vill använda alla OptinMonsters fantastiska funktioner eller om du vill använda dem på ett antal webbplatser rekommenderar vi starkt Proffs planen. Det är den dyraste, men egentligen är det $ 29 per månad för att ha tillgång till kraftfulla funktioner som mobilspecifik opt-in-optimering, anpassade popup-popups för e-handel, tillagda CSS-effekter, exit-avsiktsteknologi, automatisering av realtidsbeteende och mycket mer.

Med ditt planval har du bara följt med resten av anmälningsprocessen (e-post, namn, lösenord, betalning osv.).

Skapa och anpassa din opt-in

OptinMonster-kontoinloggning

När du har skapat ett konto kan du logga in på ditt konto. Du bör se en liknande skärm som den ovan. Klicka på den stora gröna knappen “Skapa ny optin”.

OptinMonster-kampanjnamn

Nästa steg är att ge din kampanj ett namn och sedan lägga till webbadressen till webbplatsen där du använder ditt opt-in-formulär.

OptinMonster Lägg till webbplats

Klicka på den blå länken “Lägg till en ny webbplats” för att öppna modalfönstret, lägg till din webbplatsens smeknamn och domän och spara sedan.

OptinMonster Optin Form Selection

Nu kan du komma igång med att skapa din faktiska opt-in-form. Grundläggande planer har bara åtkomst till popup-fönster med ljuslådor, och Plus-planer inkluderar ljuslådor, flytande staplar, sidofält och alternativ efter post / in-line. Men om du vill ha alternativ som ögonblicksbilden ovan måste du gå med Pro-plan. Detta lägger till extra alternativ för bild-in, mobil och fullskärm opt-in stilar samt anpassade e-handel, sociala medier och intelligenta Canvas popups. Välj bara en layout och mall du vill använda (Obs: för CSS-animeringsalternativ måste du välja Canvas-templattan). För den här guiden valde vi alternativet ”Entré” på fullskärm.

OptinMonster-alternativ Anpassningar

När du har valt en stil kommer du till en live-redigerare där du kan börja anpassa din optin. Grundläggande och Plus-planer erbjuder liknande designfunktioner, som inkluderar den lättanvända OptinMonster peka och klicka på mallbyggare, beställnings- typsnitt alternativ, anpassat CSS-stöd och alternativet att lägga till ditt eget framgångsmeddelande och bekräftelsessida. Med en Pro-plan har du också tillgång till Ja / Nej mallar så väl som MonsterEffects som du kan använda för att lägga till iögonfallande CSS-animationer till olika delar av ditt alternativ.

Redaktörens allra första inställningsflik inkluderar grundläggande alternativ för din kampanj, inklusive din standard och cookie-varaktighet. Dessa används för att avgöra när dina läsare kommer att se din opt-in igen efter att ha sett den eller slutfört opt-in-processen. Om du vill att din opt-in alltid ska ses ska du ställa in dina cookies till 0.

OptinMonster Optin Styling Anpassningar

Nästa flik märkt Optin är där du hittar anpassningsalternativ för färg och typsnitt, alternativet att inkludera en länk till din integritetspolicy och en anpassad CSS-redigerare. För att ändra den visade texten, peka och klicka bara på. När du börjar redigera texten ser du också en minitekstredigerare med grundläggande alternativ för textdekoration och länkar samt alternativ för att lägga till uttryckssymboler och anpassade styckestilar.

OptinMonster Ja / Nej Optin

Om du bestämmer dig för en Pro-plan från OptinMonster ser du också en flik för att lägga till Ja / Nej-knappar. Det ingår alternativ för att stylera varje knapp och lägga till åtgärder för när läsarna klickar.

OptinMonster framgångsmeddelande

När du går vidare till avsnittet Framgång kan du anpassa vad som händer när en läsare väljer in. Om du väljer att visa ett framgångstema finns det tre som ingår i Pro-planen.

OptinMonster Displayregler

Med din opt-in helt utformad och redo att gå måste du ställa in dina visningsregler. Dessa avgör om och när din opt-in visas för dina läsare. Det finns många standardregler för kampanjer, men du kan också lägga till din egen anpassade regleruppsättning om du vill.

Avsluta avsikt är en effektiv opt-in-inställning exklusiv för Pro-medlemmar. Med den här kampanjens reglering aktiveras din opt-in när OptinMonster känner att en läsare kommer att lämna din webbplats. Denna funktion är oerhört användbar för att fånga skulle vara en gång besökare och ansluta dem att komma tillbaka.

OptinMonster Lägg till e-postleverantör

Fliken Integrationer är en viktig – härifrån ansluter du ditt opt-in-formulär till din e-postlista. OptinMonster integreras för närvarande med 24 olika e-postleverantörer (från ActiveCampaign till Webhook). Välj bara din leverantör och följ de instruktioner som krävs för att registrera ditt konto. Vi har valt MailChimp, som kräver en API-nyckel.

MailChimp Hämta API-nyckel

För att skapa en ny MailChimp API-nyckel, logga bara in på ditt MailChimp-konto och gå till din profil. Härifrån håller du muspekaren på Extra menypost och klicka sedan på API-nycklar.

MailChimp Generera API-nyckel

Klicka bara på knappen “Skapa en nyckel” för att omedelbart generera din nya API-nyckel. Kopiera din API-nyckel och gå tillbaka till OptinMonster opt-in editor.

OptinMonster Lägg till MailChimp API-nyckel

Klistra in din API-nyckel och lägg till en kontotikett (detta är bara för dig, så du behöver inte tänka på det för mycket). När ditt konto har verifierat ser du ytterligare en rullgardinsmeny, välj din lista, ett alternativ för ett välkomstmeddelande för nya prenumeranter och möjligheten att aktivera bekräftelse av dubbelregistrering.

OptinMonster Google Analytics

Det sista avsnittet i opt-in-redigeraren är att aktivera Analytics för din opt-in-form. Härifrån kan du lägga till spårning för att se hur ditt formulär konverterar såväl som all annan fantastisk information som Google kan ge (som beteende, förvärv osv.).

När du är klar med alla opt-in-alternativ sparar du ditt formulär.

Aktivera och bädda in din opt-in

Med ditt opt-in-formulär redo att gå är allt som återstår att aktivera din kampanj och bädda in din opt-in på din webbplats.

OptinMonster CV-kampanj

Aktivera din kampanjpekare på menyposten “Kampanj (pausad)” högst upp på sidan. Klicka för att återuppta kampanjen.

OptinMonster Bädda in kampanj

För HTML och andra webbplatser tillhandahåller OptinMonster inbäddningskoder som kan kopieras och klistras in, men för WordPress behövs ingen inbäddningskod. Istället måste du installera OptinMonster WordPress-plugin.

Installera OptinMonster WordPress Plugin

För att lägga till din opt-in med plugin loggar du först in i WordPress adminpanelen för den webbplats du vill lägga till din opt-in på (detta bör vara samma webbadress som du ursprungligen lägger till när du skapade din opt-in). Gå sedan till Plugins> Lägg till nytt och bläddra efter “OptinMonster.”

Installera Plugin för OptinMonster

Det första resultatet bör ha ett litet grönt monster. Klicka på knappen för att “Installera nu” och klicka sedan på “Aktivera.”

OptinMonster Connect-konto

Du bör se en välkomstskärm när du har aktiverat plugin-programmet. Nästa steg är att “Anslut” till ditt OptinMonster-konto. Efter att ha klickat bör du föras till en skärm för att ange din OptinMonster API-information. För att få detta måste du gå tillbaka till ditt OptinMonster-konto.

OptinMonster Generera API-nyckel

Gå till din instrumentpanel i OptinMonster och klicka sedan på alternativet “API”. Klicka bara på den gröna knappen för att skapa ditt API-användarnamn och nyckel. Kopiera dessa och gå tillbaka till din pluginanslutningsskärm.

OptinMonster Save API

Klistra in din API-information och spara. När du har sparat bör du se ett alternativ för dina optins.

OptinMonster Visa optins

Klicka på fliken Optins för att se de opt-in-formulär du skapade på OptinMonster-webbplatsen. Du ser att din opt-in är “Inaktiverad” som standard. För att aktivera den med musen på opt-in och klicka på alternativet “Edit Output Settings”.

OptinMonster-utgångsinställningar

Markera rutan för det allra första alternativet “Aktivera optin på webbplatsen.” Du kan också gå igenom och göra andra inställningsval för att ladda opt-in på specifika sidor, kategorier eller taggar. När du är klar klicka på Spara och din opt-in bör vara aktiverad och lätt synlig på framsidan av din webbplats – det är det!

Nu kan du gå tillbaka och skapa fler opt-ins för split-testning, skapa olika stilar som kan användas på olika inlägg eller målsidor och prova att skapa opt-ins med olika incitament (gratis e-böcker, exklusiva erbjudanden osv.). Så gå kreativ och börja växa dina listor!

Avslutar

Som du kan se är OptinMonster inte bara en enkel popup-plugin – det är komplett leadgenereringsprogram som du kan använda för att växa din blogg och ditt företag. Vi visar hur lätt det är att komma igång så att allt som återstår om du tar en chans och försöker. Vi tvivlar starkt på att du kommer att bli besviken, och OptinMonster är tillräckligt säkra i sin produkt att de erbjuder 14 pengar-tillbaka-garanti utan risk.

Skaffa OptinMonster

Om du har några frågor om vår erfarenhet av OptinMonster, eller om du har några egna tips eller rekommendationer, känn dig fri att lämna oss ett kommentarslag. Vi skulle särskilt gärna höra om du framgångsrikt har använt OptinMonster för att växa dina kunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map