Enkla WordPress Twitter-kort med TCWP-plugin

Hej grabbar! Idag ska jag ta dig igenom hur du använder TCWP-plugin för att snabbt och enkelt utnyttja hela omfattningen av Twitter: s “kortsystem”.


TCWP är ett premium WordPress-plugin dedikerat till effektiv skapande och hantering av Twitter-kort på webbplatsens inlägg och sidor. TCWP har utformats både för att köra helt oberoende av användarinmatning (helautomatiskt) och / eller för att erbjuda hela mängden Twitters utvecklarfunktioner, beroende på hur praktiskt du vill anpassa dem. TCWP ger användare möjlighet att skapa ALLT nuvarande korttyper som erbjuds av Twitter (se infografin nedan) och kommer med många tidsbesparande funktioner som att använda posttitel / innehåll / presenterad bild för att automatiskt fylla dina korts fält – du kan också ange dina egna värden om du så önskar!

Innehåll

 • Twitterkort – Vad de är och varför du behöver dem.
 • Hur man använder TCWP – Funktioner och arbetsflöde förklaras.
 • Fyll i alternativen – Behöver du hjälp med att ställa in alternativpanelen? Ta en titt.

Twitter-kort

För dig som ännu inte har blivit introducerad för glädjen av Twitter-kort, låt mig upplysa dig. Som du kan se på bilden nedan är ett twitterkort ett sätt att lägga till anrikat innehåll till dina tweets. Om du inte använder dem själv, kommer du säkert att ha sett dem någonstans på Twitter.

Photo

Det finns för närvarande sju typer av Twitter-kort (och förhoppningsvis fler kommer inom en snar framtid!). Dessa är;

 • Sammanfattningskort
 • Sammanfattningskort med en stor bild
 • Fotokort
 • Gallerikort
 • App-kort
 • Spelarkort
 • Produktkort

Kolla in infografin nedan för att se hur varje kort ser ut.

TypesofTwitterCard900 @ 50

Om du vill veta mer om vad Twitter-kort är kan du läsa den officiella dokumentationen här på Twitter-utvecklarwebbplatsen. Nu ska vi titta på hur DU kan använda TCWP för att beväpna din WordPress-blogg med dessa bitar av social marknadsföring guld.

Hur man använder TCWP

Vi kommer att använda en ny installation av WordPress 3.9 för denna demonstration. Om du vill spela med en live-demonstration av TCWP, kan du göra det här på demosidan.

TCWPDEMO

Snabb demonstrationsvideo

Nedan kan du titta på en snabb (2 minuter) video som visar TCWPs funktion “auto generation” för kort. Njut av!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xxaKQodZhuU&w=853&h=480]

Praktisk

Så snart du har aktiverat TCWP på din WordPress-blogg ser du att det finns ett nytt menyalternativ under inställningarna; detta länkar till TCWP-alternativspanelen. Här ställer du in globala inställningar som är viktiga för generell kortgenerering och kortet för webbplatsens startsida.

TCWP1

När du ställer in TCWP för första gången finns det ett par alternativ som måste fyllas i (jag talar om detta i detalj senare). På alternativpanelen ser du att det finns 3 separata flikar;

 1. Allmän – På den här fliken finns de fyra inställningarna (plus en huvudströmbrytare) som reglerar skapandet av kort på alla inlägg / sidor förutom hemsidan / framsidan.
 2. Hem – Den här fliken innehåller inställningarna som styr kortet för din hemsida / framsida.
 3. Aktivera – Endast ett alternativ här; det är här du anger din Envato-licensnyckel för att aktivera automatiska uppdateringar, precis som om TCWP var värd i WordPress Repository (mer om detta senare).

Det fantastiska med TCWP är att om du vill måste du bara fylla i de få värdena på den här instrumentpanelen och TCWP kommer att ta hand om resten!


Kortautomation

Så vad menar jag när jag säger “Automation”?

TCWP var utformad för att köra i bakgrunden som kräver så lite input som möjligt. För att göra denna verklighet har stora längder gjorts för att helt och fullständigt integrera TCWP med infödda WordPress.

Det finns bara fyra standardvärden du måste fylla i, och efter det kommer TCWP att använda WordPress ‘inlägg som redan har angetts för att automatiskt fylla de relevanta metataggarna i dina inlägg. bra om du har ett stort antal inlägg – detta kommer nästan att vara en ett klick installera!

Om du till exempel har fyllt i de fyra standardvärdena i TCWP: s inställningar, behöver du inte röra TCWP-metrutan på inläggsredigeringssidan för att få ett giltigt Twitter-kort genererat. Så länge inlägget fylls i helt (har en titel, har innehåll och har en bild) kommer TCWP att generera det inläggets kort från själva inläggsdata och de globala TCWP-inställningarna.

Lätt, är det inte?


Automatiska uppdateringar

Bekvämlighet är nyckeln.

TCWP6

TCWP har fått sitt eget uppdateringssystem! När du aktiverar din kopia av TCWP med din Envato-köpkod kan TCWP kommunicera med sin dedikerade uppdateringsserver och servera uppdateringar direkt till din blogg, precis som om den var värd i WordPress-förvaret! Häftigt!


Individuell postkonfiguration

Hur man använder TCWP-metabox för “dagliga” kortjusteringar.

Okej, så som vi nu har skapat de allmänna TCWP-alternativen kommer kortdata att börja genereras. Vad händer om jag ändå vill redigera kortet? Eller använda på andra korttyper? För detta kommer vi att göra ändringar av metaboxen för de enskilda inläggen.

Det använder denna metabox som du kan utnyttja TCWP: s och Twitter-kortens fulla kraft.

TCWPMetaboxExample

På varje enskilt inlägg och sida (även anpassade inläggstyper!) Ser du den nya blå metabox som du kan se i skärmdumpen ovan. Med det här gränssnittet kan du konfigurera alla aspekter av ditt inläggs kort.

Du kan spela med metaboxen på demonstrationssidan: ta mig dit nu!

Lägga märke till att genom att ändra inläggstyp ändrar du också tillgängliga alternativ – detta är bara en av funktionerna som ingår för att göra att använda TCWP så snabbt och enkelt som möjligt.

För mer information om vad som går i TCWP: s metabox, se TCWP: s dokumentation eller lämna en kommentar!

TCWPCC

Fyll i alternativen

Behöver du hjälp med att ställa in saker? Följande kan hjälpa dig om du är lite förvirrad.

Låt oss titta på vad som går dit på TCWP-instrumentpanelen.


Allmän

Den här fliken är dedicerad till de generiska inställningarna som används som standardvärden när du skapar Twitter-kort för alla inlägg / sida utom hemsidan.

TCWP2

 1. Inaktivera Twitter-kort globalt: Det här är huvudströmbrytaren som styr kort skapandet på alla inlägg och sidor. Markera bara det här alternativet för att stoppa kortmetadata som genereras.
 2. Twitter-konto kopplat till blogg: Det finns två twitter-användarnamn som vanligtvis tillskrivs ett kort. Det ena är själva webbplatsens konto (det här alternativet) och det andra är författarens användarnamn. Författarnamn kan anges på enskilda inlägg, men webbplatsens användarnamn kan bara ställas in här.
 3. Standardförfattare Twitter Användarnamn: Detta är standardvärdet som kommer att användas för författarkontot OM detta har inte specificerats i postalternativen.
 4. Standard Twitter-kortbeskrivning: Detta gör exakt vad som sägs. Detta används som kortets beskrivning om och endast om, inlägget / sidan har inget innehåll och du har inte angett en anpassad beskrivning i TCWP-metabox.
 5. Standardkorttyp: Du kan välja antingen från Sammanfattning, Sammanfattning med stor bild eller Fotokort som standard (den som används när du inte har angett en typ på inlägget själv). Det finns bara 3 alternativ här eftersom de är de enda som automatiskt kan genereras utan användarinmatning.

Hem

Du kan skapa ditt främre / hemsida Twitter-kort från den här menyn. På första sidan kommer dessa inställningar att åsidosätta alla angivna i TCWP-metabox.

TCWP3

 1. Aktivera generiska Twitter-kort?: Det här alternativet sätter och slår helt enkelt på hemsidakortet. Detta bör vara aktiverat (markerat) som standard.
 2. Kort typ: Välj valfri korttyp för din hemsida. Observera att när du ändrar detta värde kommer inställningarna längre ner på sidan att ändras (visas / försvinna) för att matcha de alternativ som krävs för din korttyp. Smart, va?
 3. Generic Card Creator: Kontot som ska ackrediteras som författare. Observera att webbplatsens konto fortfarande kommer från alternativet på fliken Allmänt.
 4. Generisk kortbeskrivning: Ganska enkelt – Observera att vissa kort inte kommer att använda detta värde.
 5. Standardkortbild: Du kan ladda upp en bild direkt från alternativpanelen här. Detta kommer att användas som kortets bild (med undantag för galleri och appkort).
 6. Andra alternativ: Det finns 23 andra kortspecifika alternativ du kan konfigurera. För mer information om dessa kan du kolla in TCWPs dokumentation.

Aktivera

Aktivera TCWP med din Envato-köpkod.
TCWP4

 1. Envato köpkod: När du köper TCWP från CodeCanyon får du en köpkod. Genom att aktivera din kopia av TCWP aktiverar du automatiska uppdateringar för den på din blogg! (hoppa tillbaka till “Automatiska uppdateringar”)

TCWPCC

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map