Envato WordPress Toolkit Guide för automatiska temauppdateringar

LÄGGA MÄRKE TILL: Envato Toolkit har ersatts av Envato Market-insticksprogrammet. Se vår helt nya Envato Market Auto-Updates guide för detaljer om hur du installerar och konfigurerar det nya plugin.


Miljontals människor använder WordPress-teman, och många användare och utvecklare väljer att köpa premiumtema från Themeforest. Det är ett välrenommerat temabutik de kan lita på som är känt för WordPress-teman av hög kvalitet och fantastiska temaförfattare (som WPExplorer, naturligtvis). En annan stor egenskap hos Themeforest är deras Envato WordPress Toolkit-plugin för automatiska WordPress-temauppdateringar. Envato skapade detta plugin så att Themeforest-författare kan ge köpare snabba, effektiva uppdateringar för att hålla sina teman felfria och kompatibla med den senaste versionen av WordPress. Den här snabbguiden visar dig hur du laddar ner, installerar och konfigurerar Envato WordPress Toolkit-plugin (vi har också gjort en Envato WordPress Toolkit Video Guide om du föredrar att titta på istället för att läsa).

Skaffa din Envato API-nyckel

Innan du installerar plugin-programmet bör du begära din Envato API-nyckel eftersom det kan ta allt från några minuter till några timmar innan nyckeln identifieras. Allt du behöver göra är att logga in på Themeforest och besöka din användarprofilsida. Klicka på inställningar. Du borde se en API-nycklar nedan. Klicka bara på knappen för att generera din API-nyckel.

generera-Envato-api-nyckel

Envato skapar en slumpmässig API-nyckel med 32 tecken som du kan använda. Du kan skapa flera nycklar om du behöver (vissa användare föredrar att göra det om de installerar varje temaköp på en annan domän).

Envato-api-nyckel

Ladda ner, installera och aktivera Envato WordPress ToolKit Plugin

Nu när du har din API-nyckel måste du hämta plugin. Besök Envato WordPress Toolkit Github-sida för att ladda ner zip-filens plugin.

download-toolkit-zip

Du installerar Envato WordPress Toolkit precis som alla andra insticksprogram. Logga in på din WordPress-instrumentpanel och navigera till avsnittet om plugins. Klick Lägg till ny, välj sedan Ladda upp metod. Bläddra efter plugin-filen som du laddade ner från Github (den ska ha namnet “envato-wordpress-toolkit-master.zip” eller något liknande). Klick Installera nu, sedan Aktivera plugin.

install-Envato-toolkit-plugin

När du är installerad och aktiv bör du se en menyalternativ Envato Toolkit i instrumentpanelen.

Ställa in Envato WordPress Toolkit

Att installera plugin är superlätt eftersom du redan har din Envato API-nyckel. Klicka bara på Envato Toolkit menyalternativ i din instrumentpanel och ange ditt Envato-användarnamn och API-nyckel. Sedan Spara dina inställningar.

add-your-api-nyckel

När den har sparats bör verktygssatsen känna igen din API-nyckel och visa alla dina Themeforest-köp. Om plugin inte känner igen din API-nyckel är det möjligt att din nyckel fortfarande är för ny. Kom ihåg att jag nämnde att det kan ta några minuter eller några timmar? Försök rensa din cache eller uppdatera webbläsaren, och om det inte fungerar, vänta på det genom att läsa vår WordPress-blogg i en timme och försök igen om en timme.

se-all-inköp

Så när du har en lista över inköp visas kan du installera och uppdatera dina Themeforest-teman direkt från din instrumentbräda. Det betyder att du inte behöver logga in på Themeforest för att leta efter temainformationer – du kan snabbt, enkelt och automatiskt uppdatera dina teman istället.

Uppdatera automatiskt dina teman

Allt du behöver göra för att uppdatera ett tema är att klicka på Uppdatera automatiskt länk för det temat i din verktygssats. Plugin uppmanar dig att bekräfta din uppdatering. Detta är för att påminna dig om att om du har redigerat ditt stilark eller andra kärnfiler utan att använda ett underordnatema kommer du att förlora dina ändringar. Oroa dig inte för de stilalternativ du har angett i WordPress Theme Customizer eller i temalternativpanelen – dessa alternativ kommer inte att genomföras genom att uppdatera ditt tema.

confirm-uppdatering

Eftersom du alltid följer bästa praxis och du har använt ett barntema för eventuella ändringar av tematets kod, klicka OK för att uppdatera ditt tema. Därefter ser du en uppdateringsskärm som du brukade.

update-tema

När uppdateringen är klar, om du går tillbaka till fliken Envato Toolkit, ser du att ditt tema nu är uppdaterat.

toolkit-up-to-date

Det är allt. Lätt rätt? Bara kolla Envato WordPress Toolkit Github-sida då och då för att se om det finns en plugin-uppdatering. För närvarande har den inte någon automatisk uppdaterare så att du inte ser ett uppdateringsmeddelande i din WordPress-instrumentbräda.

Det är alltid en bra idé att helt uppdatera dina teman eftersom författare ofta fixar buggar, uppdaterar för den senaste versionen av WordPress och lägger till nya funktioner. Förhoppningsvis kommer denna snabba tutorial att hjälpa till att göra uppdateringen av dina Themeforest-teman ännu enklare!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map