Hur man begränsar innehåll av medlem i WordPress

Vill du begränsa / begränsa åtkomsten till vissa delar av din WordPress-webbplats? I den här artikeln visar vi dig hur du kan begränsa webbplatsens innehåll baserat på vem som är inloggad på din webbplats med populära WordPress-plugins. Med andra ord hur man ställer in en medlemskap stil webbplats med WordPress.


Det finns många skäl till att skapa en webbplats för medlemskap. De inkluderar men är inte begränsade till,

  • Utveckla en stark gemenskap.
  • Öka engagemanget och konversationen på din webbplats.
  • Begränsa åtkomst till ditt innehåll efter medlemsnivå.

Jag måste erkänna att det finns mycket mer att skapa en webbplats för medlemskap än att bara begränsa åtkomsten till ditt innehåll, baserat på medlemskap. Men det finns många många webbplatser som verkar på ett medlems- eller prenumerationsmodell. Wall Street Journal är ett bra exempel på en webbplats som fungerar på en prenumerationsmodell. När du prenumererar på deras webbplats exklusiva innehåll, anses du vara medlem och tillgång till premiuminnehåll.

En medlemswebbplats hjälper inte bara att skapa en känsla av samhälle bland läsarna utan den hjälper dig också att sälja och tjäna pengar på en del av eller allt ditt innehåll. Du måste bestämma hur mycket av ditt innehåll du vill göra exklusivt för endast betalda medlemmar. Detta måste ses över från fall till fall. Det beror också mycket på den bransch som din webbplats är specialiserad på.

Den potentiella vinsten för dina läsare från prenumerationen måste vara ekonomiskt kvantifierbar och tillräckligt betydande för att göra det köpbart. Folk kommer aldrig att köpa ditt innehåll om de inte anser att det är absolut nödvändigt. Några svåra frågor du behöver svara på,

  • Kan jag hitta en kopia av mitt innehåll eller liknande innehåll gratis någon annanstans på webben ?
  • Överväger den potentiella vinsten för användaren kostnaden för köp ?

Att prissätta det för högt kommer inte bara att resultera i mindre prenumerationer utan du kommer att vara i mycket varmt vatten om du inte kan leverera verkligt värde till dina prenumeranter. Om du kanske känner att du sannolikt inte kommer att tjäna mycket genom att införa en prenumerationsbaserad medlemsmodell på din webbplats kan du handla ditt innehålls tillgänglighet för sociala aktier.

Begränsa innehållet med medlem med hjälp av kod (se pluginrekommendationer nedan)

Innan du går in på olika plugins som kan hjälpa dig att begränsa innehåll på din webbplats kan vi först titta på någon kod du kan använda om du är en utvecklare för att kontrollera om den aktuella användartypen och begränsa detta (eftersom det är mycket enkelt!). Ta en titt på de två utdragen nedan som du kan använda för inspiration

// Exempel för att begränsa hela sidor för endast inloggade användare
funktion wpex_restrict_page_to_logged_in_user () {

// Få global post
global $ post;

// Förhindra åtkomst till sida med ID för 2 och alla barn på denna sida
$ page_id = 170;
if (is_page () && ($ post-> post_parent == $ page_id || is_page ($ page_id))) {

// Ställ omdirigering till true som standard
$ omdirigering = sant;

// Om du är inloggad eller omdirigera
// Du kan / bör placera ytterligare kontroller här baserat på användarroller eller användarmetat
if (is_user_logged_in ()) {
$ omdirigering = falsk;
}


// Omdirigera personer utan åtkomst till hemsidan
if ($ omdirigering) {
wp_redirect (esc_url (home_url ('/')), 307);
}

}

}
add_action ('template_redirect', 'wpex_restrict_page_to_logged_in_user');
// Exempel för att begränsa specifikt innehåll efter användarroll
$ current_user = wp_get_current_user ();
$ user_role = $ user-> roller? $ user-> roller [0]: falsk;

if ('prenumerant' == $ user_role) {
echo 'Visa något här';
}

Okej, nu när vi har tagit det ur vägen, låt oss titta på några plugins som hjälper till att begränsa åtkomst till ditt innehåll.

Begränsa Content Pro för WordPress

Ganska kanske den bästa plugin när det gäller att begränsa tillgången till innehåll. Anledningen till att jag rekommenderar detta plugin över ganska möjligen mer funktionsrika plugins är enkelhet. Du kan välja vilka av dina inlägg / sidor eller delar av dina sidor / inlägg som är tillgängliga för olika nivåer av medlemmar.

Pippin001

När det gäller prenumerationsnivåer kan du ställa in valfritt antal abonnemangsnivåer och tilldela dem olika nivåer av innehållsåtkomst. Detta tillåter dig att arbeta med olika priser för olika åtkomstnivåer. När du skapar olika prenumerationsnivåer och tillåter offentlig prenumeration kommer betalningsmekanismen in. Och plugin fungerar med Paypal, Stripe och Braintree.

DiscountsPip

Dessutom möjliggör plugin skapandet av rabatter och rapporterar dina inkomster effektivt. När det gäller rabatter producerar plugin-kortet en kortkod som aktiverar rabatterna, vilket gör det enkelt för andra webbplatser att dela dina rabatter specifikt talande kupongsajter. Du kan också ställa in en specifik rabattprocent och ställa in utgångsdatumet på rabatterna också. Om du vill kan du ställa in en gräns för antalet gånger rabattkoden kan användas.

Data är en mycket användbar tillgång för alla företag, särskilt en webbaserad tjänst eller blogg. Du kan exportera all information som genereras av plugin via en CSV-fil för varje medlem eller varje betalning eller båda. Alternativt kan du importera informationen till populära nyhetsbrevplugins som aWeber eller MailChimp. Registreringsformuläret är ganska lätt att använda och mycket rakt fram.

RegFormPip

Få innehållsbegränsning Pro

Privat innehåll WordPress Plugin

Du kan skydda i stort sett alla typer av innehåll på din webbplats, inklusive krukor, sidor, menyer och hela kategorier. Det finns till och med en webbsidellås med ett klick som förhindrar åtkomst till innehåll på din webbplats.

PC

Plugin hjälper till att organisera dina användare och sortera dem med interna sökningar och kategorifilter. En integrerad kortkodguide gör ditt jobb att dölja innehållet mycket lättare.

PC-inställningar

Begränsningsfunktionen på detta plugin är tillämpligt på alla delar av din WordPress-webbplats inklusive menyer. Du kan blockera anpassade inläggstyper och taxonomier. Du har några förinställda mallar men den anpassade hudbyggaren hjälper till med anpassningsbarheten för den blockerade innehållsmallen.

Registreringsformuläret med två layoutalternativ har härdats för att skydda mot skräppost. Det här pluginet har skapats som innehållet Restrict Pro-plugin, för det primära syftet att begränsa åtkomst till innehåll på WordPress-webbplatser.

Ladda ner privat innehåll här

Om du letar efter ett mer funktionsrikt medlemskapsplugin med innehållsbegränsning som en del av dess arsenal, finns det två plugins som jag skulle rekommendera.

MemberMouse WordPress Service

MemberMouse är ett kraftfullt medlemshanteringssystem för WordPress-webbplatser. Detta medlemshanteringssystem hjälper till att sälja digitala produkter, programvara som en tjänst, fungera som en portal för en onlinebutik och fungerar också bra när man säljer prenumerationsinnehåll.

MemberMouse

Det har skapats för att hjälpa dig bli av med tidskrävande processer som inte tillför värde. Även om det ger supportautomation, kundhantering och rapportering och analys för ditt företag, är vi intresserade av dess förmåga att skydda innehåll.

Du kan enkelt skapa medlemmar endast områden på din webbplats, lösenordsskydda sidor och annat innehåll. Plugin rymmer också skapandet av proverbjudanden, rabatter och kuponger. Det fungerar med 8 betalningsnätverk, vilket innebär att nästan alla potentiella kunder täcks.

MemberMouse kan vara lite dyr på $ 19,95 / mo för deras mest grundläggande plan, men det är fortfarande ett bra alternativ om du vill bygga en dedicerad webbplats för medlemskap på WordPress-plattformen.

Kolla in MemberMouse här!

MemberPress WordPress Plugin

MemberPress är en ännu en kraftfull plugin för Membership Management för WordPress-webbplatser. Enkelt att installera och komma igång. MemberPress har konstruerats för att ge fin kontroll över åtkomst till innehåll baserat på medlemsnivå. Med MemberPress kan du begränsa åtkomsten till sidor, inlägg, barnsidor, anpassade inlägg, taggar, kategorier och alla andra filer eller innehåll som finns på din webbplats.

MemberPress

Du kan skapa kuponger och ett premiumforum för dina medlemmar i samhället. Det är betydligt billigare än MemberMouse till 99 dollar per år för affärsplanen.

Få medlemPress som körs på din webbplats

Betalda medlemsabonnemang

Ladda ner medlemskap och begränsning av innehåll - prenumerationer på betalda medlemmar

Lägg till betalda, återkommande medlemskap snabbt med betalda medlemsabonnemang. Detta plugin innehåller enkla alternativ för att ställa in din registreringssida, prenumerationsplaner, anpassad inloggning, begränsat innehåll och mer. Det integreras till och med WooCommerce för att erbjuda dina medlemmar exklusiva produkter eller rabatter.

Få betalda medlemsabonnemang

Begränsad webbplatsåtkomst Gratis WordPress-plugin

RestrictedSiteAccess

En enkel plugin som begränsar åtkomst till din webbplats för besökare som är inloggade eller som kommer åt webbplatsinnehåll från ett specificerat IP-adressintervall. Besökare som saknar åtkomst kan omdirigeras till en annan sida inklusive en inloggningssida eller alternativt kan du visa ett meddelande.

Ladda ner Begränsad webbplatsåtkomst

Ultimate Member Free WordPress Plugin

UltMember

Ultimate Member är ett enkelt och ändå effektivt plugin som gör det möjligt att skapa ett enkelt registreringsformulär och bygga nya gemenskaper online. Du kan skapa anpassade användarroller och även delta i innehållsbegränsningar i global skala och per post / sida. Det skiljer mellan tre kategorier – inloggade användare, utloggade användare och alla.

Ladda ner Ultimate Member

Användare Ultra Member Free WordPress Plugin

Användare Ultra-medlemskap

Återigen, ett mycket användbart verktyg för att bygga avancerade onlinemiljöer, det här pluginet har mycket mer i vägen för sociala integrationsfunktioner. Plugin stöder delvis innehållsbegränsning och skiljer mellan inloggade användare och användare med specifika medlemskapspaket.

Ladda ner användare Ultra Member

Slutsats

Jag hoppas att artikeln var till hjälp och att du hittade ett medlemskapsdrivet plugin för innehållsbegränsning som fungerar bäst för din WordPress-webbplats.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me