Hur man blir en framgångsrik blogggenerator och tjänar pengar med WordPress

Att bli bloggare är inte bara något att göra på helgen längre. Det är en livsstil, och fler och fler bloggare blir bloggprenörer genom att utnyttja sina populära inlägg för att bygga online-företag. Så vad är en bloggprenör? Detta kan variera beroende på vem du frågar, men detta är inofficiellt vår officiella definition av WPExplorer Dictionary:


Blogpreneur
/ Bläɡprənər /

substantiv; en person som driver en blogg som företag och förvandlar sina intressen och passion i en heltidskarriär, ofta tar en ekonomisk risk för att göra det

Bloggprenörer finns över hela webben, och det är mycket troligt att du besöker ett antal av deras webbplatser varje dag antingen när du undersöker affärstips eller under avslappnad webbsökning. Och alla har hittat ett sätt att tjäna pengar med WordPress.

Exempel på bloggprenörer

Om du fortfarande är lite otydlig med vad en bloggprenör är, här är några exempel för att illustrera. Först är WPExplorer – det är rätt. Vi började som en enkel blogg som delar WordPress-tips och nyheter. Sedan dess har vi vuxit till ett fullblåst märke med våra egna WordPress-produkter.

Ett annat bra exempel (som vi bara kan sträva efter) är Entreprenör i brand. Först ett passionprojekt av John Lee Dumas, har EOF gått från en liten daglig podcast till ett humongöst nätverk av högst rankade podcast, webbseminarier, workshops och mer. Det är fantastiskt vad du kan göra med en blogg och lite fokus!

Hur du kan bli bloggprenör

Jag kan inte garantera framgång men jag kan ge dig de grundläggande stegen för att komma igång. Det finns tre huvudsakliga steg som inkluderar att få din egen blogg från marken, kultivera trafiken och naturligtvis hitta sätt att generera ett kassaflöde från din blogg. Låt oss gräva in!

Steg 1: Skapa din blogg

Vi har talat många gånger om att bygga en blogg, men här är den kondenserade versionen. Först få dig lite bra WordPress-värd. Vi använder och rekommenderar starkt WPEngine, eftersom de tillhandahåller hanterad hosting de hanterar din server för dig så att du aldrig behöver oroa dig för det. Dessutom erbjuder de fantastiska extrafunktioner som säkerhetskopiering av webbplatser, iscensättningssidor och riktigt fantastiskt stöd allt för $ 29 per månad. Om du har en budget är Flywheel en annan stor förvaltad WordPress-värd som erbjuder liknande förmåner för $ 15 per månad. Och om du verkligen är på en skoring har Bluehost en bra kampanj för det första året till bara $ 3,49 per månad.

noir-tema

Vänta åt sidan, du behöver en bra bloggtema med fantastiska funktioner. Vi rekommenderar Noir Responsive WordPress Blog & Shop Theme. Noir kommer fullpakad med funktioner som sidlayoutalternativ, anpassade widgets (ungefär, social, Instagram, Facebook-sida, nyhetsbrev, etc.), utformade format för video och ljudblogg, 700+ anpassade alternativ för Google-teckensnitt, anpassade färgväljare för massor av tema element för att skapa ett anpassat färgschema, WooCommerce-kompatibilitet, stöd för RTL-språk, anpassade författarlådor med sociala länkar och massor mer. Det har allt en blivande bloggprenör behöver.

När du har ditt tema börjar du blogga. Skapa massor av unikt, kvalitetsinnehåll. Skriv recensioner. Skapa hur du guider. Dela skönhetstips. Kommentera nyheterna. Men snälla, vad du än gör, skriv om vad du vet och vad som intresserar dig. Om du försöker starta en blogg om något som du inte brinner för kommer du förmodligen att tappa fart snabbt.

Steg 2: Bygg ett följande

Det här är kanske den svåraste delen av att bli bloggprenör. Du behöver trafik, och du kommer att behöva lägga tid och ansträngning för att få den (såvida inte din BFF är Kim Kardashian, i vilket fall har hon bara tweetat en länk till din blogg … och en till vår också okej?). Förutsatt att du inte arbetar i nätverk med A-listare på helgerna, finns det några saker du kan göra för att bygga upp följande.

social-sharing

Var social
Du måste få ditt innehåll på webbplatser på sociala medier, genom dina egna konton och genom att ha organiska besökare på din webbplats som delar ditt innehåll. Noir har inbyggd social dela på inlägg, så allt du behöver göra är att se till att du har skapat iögonfallande inläggstitlar som kommer att intressera andra på Twitter, Facebook eller Google+.

nyhetsbrev-widget

Starta ett nyhetsbrev
Ju tidigare du konfigurerar ditt nyhetsbrev desto bättre. Folk kommer att prenumerera, och de flesta användare avslutar sig aldrig (bara titta på din egen inkorg, har jag rätt?). Vi rekommenderar MailChimp eftersom det är vad vi använder och älskar, plus att vi har en fantastisk nybörjarguide för MailChimp för att komma igång. Att komma igång är gratis, vilket är bra för en ny bloggare med låg budget, och om du använder Noir-temat finns det en inbyggd nyhetsbrevwidget för MailChimp. Klistra in i ditt nyhetsbrev API så att läsarna kan börja prenumerera!

Steg 3: Sälj något

Med “blogg” -delen som behandlas i steg ett, måste du nu ta itu med “preneuren.” För att vara ett företag måste du skapa ett kassaflöde från din blogg. Det finns två sätt att närma sig den sista biten.

annonser

Reklam
Om du använder ett tema som Noir kan du sälja och sedan lägga till  annonser till din webbplats med den inbyggda hemsidan, blogginlägg och widgetområden. Gå bara till tematilpassaren (från WordPress-instrumentpanelen klicka på Utseende> Anpassa> Allmänna temainställningar> Annonser) och klistra in din bankkod från ditt affiliate, Adsense eller skapa din egen bild med en länk.

Affiliate-försäljning
Du kan också marknadsföra andra produkter och tjänster på webben för att generera en inkomst. Så här lever majoriteten av YouTubers, skönhetsbloggar och till och med WordPress-guruer. Gå med i ett filialprogram och lägg sedan till dig unikt anslutna länkar när du gör rekommendationer. Du kan också använda gratis plugin Ganska länk för att skapa anpassade länkar med din egen url.

woocommerce-butiken

Produkt- och tjänsteförsäljning
Det enda bättre än att marknadsföra andra människors produkter är att marknadsföra dina egna genom att skapa en webbutik. Skapa din egen e-bok, digitala varor, t-shirts, webbinaripaket eller något annat. Skapa något som du vet att dina läsare vill ha. Om du är en livsstilsblogger kan du skapa en träningsplan eller en receptbok att sälja. Om du skriver om aktiemarknaden, sätta ihop en premiumsamling av dina bästa investeringstips. Oavsett vad du vill sälja kommer Noir WordPress-tema med fullt stöd och anpassad styling för WooCommerce så du kan få våra där och sälja, sälja, sälja!

Avslutar

Det är våra rekommendationer för att komma igång! Välj din WordPress-värdplan, få ett fantastiskt tema som Noir WordPress Theme, marknadsföra din webbplats och skapa eller dela produkter med andra. Naturligtvis finns det kontinuerliga ansträngningar för att bli bloggprenör. Du måste regelbundet skapa nytt innehåll, ändra dina produkterbjudanden, skapa säsongsreklam, nätverk med andra bloggprenörer på din marknad osv. Men om du börjar med dessa tre steg lägger du en solid grund och rubriken i rätt riktning för framgång!

Är du bloggprenör också? Har du några användbara tips för våra andra läsare? Vi vill gärna höra dina tips eller erfarenheter i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map