Hur man bygger en webbplats med Crowdfunding med WordPress

Crowdfunding-webbplatser som Kickstarter, RocketHub och Indiegogo har hjälpt till att få några bra projekt från marken inklusive Pebble-klockan, Ouya-videospelkonsolen och en konsument 3D-skrivare.


Men om du har ett projekt som du vill hitta ekonomiska stödmottagare för eller vill skapa din egen insamlingssamhälle finns det nu ingen anledning till att du inte kan skapa din egen crowdfunding-webbplats. Allt du behöver är WordPress, en crowdfunding-plugin och ett lämpligt tema och du kan vara igång på nolltid alls.

I den här artikeln kommer vi att titta på de bästa alternativen som finns tillgängliga för att bygga en egen crowdfunding-webbplats, vare sig det är för att säkra finansiering för dina egna projekt, eller för att hjälpa till att få stödmottagare i kontakt med uppfinnare och designers.

IgnitionDeck Crowdfunding WordPress Plugin

IgnitionDeck Crowdfunding-plugin

När det gäller att skapa en crowdfunding-webbplats med WordPress är plugin-alternativen ganska tunna på marken. I vår tidigare guide till detta ämne, var App Themaer Crowdfunding-plugin från Astoundify det verktyg du valde. Men sedan dess har IgnitionDeck, som har en egen WordPress crowdfunding-lösning förvärvade Astoundify-plugin och deras populära Fundify-tema.

Så idag kommer vi att titta på crowdfunding-lösningarna från IgnitionDeck. Det finns en gratis version av pluginet IgnitionDeck tillgängligt vilket skulle ge dig en bra överblick över gränssnittet som du kan använda för att skapa ett obegränsat antal crowdfunding-, per-order- eller insamlingsprojekt på din WordPress-webbplats. Men de mer avancerade funktionerna finns i premiumversion, och inkluderar:

 • PayPal- och Stripe-integration
 • 500 Framework Crowdfunding Theme
 • En eller flera IgnitionDeck-tillägg
 • Kickstarter-importplugin
 • IgnitionDeck-plugin för e-handel
 • Medlemskapsregistrering och instrumentpaneler
 • Återkommande pantsättningar eller donationer
 • Främre projektinlämningar

Som du kan se av alternativen kommer en uppgradering till en av de tre premiumversionerna av IgnitionDeck att ge dig möjlighet att bygga en fullt fungerande crowdfunding-webbplats med WordPress som bas. Beroende på vilken licens du väljer kan du ha allt igång så att besökare kan registrera sig och börja lägga till sina egna produkter i hopp om att hitta ekonomiska stödmän, med flera alternativ för att bearbeta och samla in betalningar.

När det gäller att ställa in din crowdfunding-webbplats erbjuder IgnitionDeck-teamet en premiumbetjäningstjänst där de tar hand om allt från att installera WordPress, till att skapa ditt första projekt, med slutresultatet att du kommer att ha en fungerande IgnitionDeck-installation. Om tiden är pengar kan den här tjänsten hjälpa dig att spara mycket av båda.

Oavsett om du vill vara värd för dina egna crowdfunding-projekt i sökandet efter stödjare eller låta andra vara värd för sina egna projekt, är IgnitionDeck för närvarande den starkaste kandidaten för WordPress-användare. Även om IgnitionDeck inte är ett gratis alternativ, jämförs engångsavgiften gynnsamt med det procentuella belopp som debiteras av värd crowdfundingtjänster som Kickstarter, Indiegogo och RocketHub.

IgnitionDeck-tillägg

En annan försäljningsplats för IgnitionDeck är de tillägg som finns tillgängliga för det. Beroende på vilken licens du väljer när du köper plugin-enheten får du åtkomst till minst en av dessa tillägg, med de andra tillgängliga mot en extra kostnad. Några av höjdpunkterna från biblioteket med tillägg för IgnitionDeck inkluderar:

 • Amazon-betalningar: använd Amazons kraftfulla betalnings-API
 • Sträckmål: lägg till och upprätthåll dynamiska stretchmål
 • Konstant kontakt: vidarebefordra supportrar till din e-postlista

Du kan se hela listan med alternativ på deras tilläggssida.

Skaffa IgnitionDeck 

Crowdfunding WordPress-teman

Medan ovanstående IgnitionDeck-plugin i teorin fungerar med vilket tema som helst, har utvecklarna skapat ett urval av teman byggda speciellt för att skapa en crowdfundingswebbplats med WordPress.

500 ramverk

500 ramverk

Det responsiva 500 Framework är ett gratis tema som kommer med IgnitionDeck och inkluderar nu WooCommerce-stöd för hantering av kassaprocessen. Ramverket ger dig möjlighet att anpassa färgerna på din webbplats genom en visuell uppsättning kontroller, utan att behöva redigera någon kod. Det finns ett antal underordnade teman för ramverket som ger en helt ny look till den underliggande uppsättningen funktioner.

Förhandsgranska 500 Få 500

Hjälpare

Backer Crowdfunding Theme

Den rena och minimalistiska designen av Backer kommer att tilltala alla som letar efter en elegant och modern look för deras crowdfunding-webbplats. När detta tredje parts tema har installerats på din webbplats gör Backer det enkelt att anpassa färgerna som används för många av elementen i temat, så att du kan skapa ett personligt utseende med ett massmarknadstema. Oavsett om du är värd för dina egna projekt eller hoppas kunna skapa en community med användare som marknadsför sina egna projekt. Backer täcker båda vinklarna.

Förhandsgranska Backer Get Backer

Fundify

Fundify Crowdfunding Theme

Nu under ägande av IgnitionDeck-teamet fortsätter Fundify att vara ett populärt val bland dem som skapar WordPress-drivna crowdfunding-webbplatser. Fundify-temat är idealiskt för att skapa en webbplats för att marknadsföra ett personligt projekt, eller bygga en webbplats med flera författare och flera projekt. Precis som de bästa crowdfundingwebbplatserna, visar de enskilda projektsidorna på Fundify all viktig information inklusive det sökta beloppet, det totala mottagna hittills och fördelarna för stödmän som pantsätter vissa belopp.

Investerare och stödjare kan enkelt hitta sin väg genom det obegränsade antalet projekt som detta tema- och plugin-kombination stöder. Användning av projektkategorier och andra filtreringsmekanismer bör öka chansen för en villig stödmästare att presentera ett projekt som de inte kan vägra. Priset på detta premium crowdfunding-tema inkluderar ett års support och uppdateringar, som kan förnyas efter det första användningsåret..

Förhandsgranska Fundify Få Fundify

Slutsats

Återigen WordPress och poäng av utvecklare som arbetar i dess ekosystem har gjort det mycket enkelt att bygga en specifik typ av webbplats, som annars skulle kräva en stor tid eller finansiella investeringar. I det här fallet kommer premiumalternativen att ge de bästa resultaten, men hur mycket pengar som krävs för att få en professionell och fungerande crowdfundingswebbplats på nätet är mycket rimlig.

Oavsett om du vill starta ditt eget insamlingssamhälle, eller helt enkelt få ekonomiskt stöd för din senaste fantastiska idé, har WordPress det täckt. Har du använt IgnitionDeck-plugin och svit med kompatibla teman eller har du erfarenhet av att använda andra crowdfunding-verktyg för WordPress? Vänligen dela dina erfarenheter i kommentaren nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map