Hur man får dokument som är signerade med WordPress

Hur man skriver under dokument med WordPress

Vi har alla skickat e-post fram och tillbaka för att få ett dokument avstängt vid mer än ett tillfälle – och det slutar vanligtvis med att någon måste skriva ut, signera och skanna dokumentet innan det skickas tillbaka. Trots de tydliga fördelarna med den elektroniska metoden verkar papper fortfarande vara en väsentlig del av vår värld.


Lyckligtvis finns det ett antal WordPress-plugins som kan hjälpa kunder att skriva under ett dokument elektroniskt, utan utskrift krävs. Med några få justeringar kan du skicka din klient ett professionellt formulär eller ett dokument och ta deras signatur direkt från din WordPress-webbplats. Välkommen till framtiden! Men om du inte känner till konceptet kanske du vill lära dig mer om e-signatur innan du dyker in i vår WordPress-lista över e-signaturverktyg.

Den här artikeln kommer att titta på sju användbara plugins för att hjälpa dig få signerade dokument, vilket sparar dig och dina kunder enorma mängder tid. Låt oss börja!

1. WP-e-signatur från ApproveMe

WP E-Signature-plugin från Approveme
Om du vill skriva under dokument online med WordPress, ApproveMes WP-e-signatur är frontrunner. Detta premium-plugin är utformat så att du lagligt kan signera dokument med din egen WordPress-webbplats.

I likhet med e-signaturtjänster som DocuSign och HelloSign, gör WP E-Signature dig möjlighet att ladda upp dokument och skicka dem till dina klienter för signatur. Du kan ha obegränsade dokument och obegränsade signatörer som alla hanteras via din egen webbplats. WP E-signatur är UETA och esign kompatibla, så att signaturerna är juridiskt bindande och kan verkställas i domstol.

Om du behöver en juridiskt bindande lösning för att signera dokument i WordPress, är WP E-Signature det självklara valet. Även om det är dyrt, är den sparade tiden och sinnesfrid utan tvekan väl värt kostnaden.

2. WP Online-kontrakt

WP Online Contract plugin

WP Online Contract är ett fullständigt plugin för kontraktshantering. Med över 1 000 försäljningar och en 4,4-stjärnklassificering tar den ut en nisch för sig själv. Med detta plugin kan du skapa, hantera och spara kontrakt online och låta dina klienter signera från vilken enhet som helst.

Gör det möjligt för dig att skapa dina egna kontraktsmallar med hjälp av den inbyggda WordPress-redigeraren. WP Online Contract lagrar IP-adressen och tidsstämplarna när ett kontrakt undertecknas, vilket ger dig en revisionsspår. Plugin integreras också med flera betalningsportaler genom tillägg.

WP Online Contract är en utmärkt lösning om du letar efter en allt-i-ett kontraktshanteringsplattform inom WordPress. Det kan dock hända att du vill undersöka ett annat alternativ om du behöver domstolskraftiga kontrakt.

3. Kontaktformulär 7 Signatur Addon (gratis)

Kontaktformulär 7 Signatur Addon
Kontaktformulär 7 är ett av de mest kända och mest populära plugin-tilläggarna för gratis form, med över 1 000 000 aktiva installationer. Även om det ursprungligen skapades för kontaktformulär, har det expanderat utöver det, särskilt med hjälp av tillägg som detta gratis signatur tillägg, som har 1 000 aktiva installationer och en 4,2-stjärnig nöjdhetsgradering.

Signaturfältet läggs till i ditt formulär genom kortkodstaggar som alla andra fält och kan anpassas med CSS.

Om du redan använder kontaktformulär 7 och är bekväm med dess gränssnitt är detta tillägg perfekt för dig att lägga till signaturer till dina onlineformulär. Detta är inte en juridiskt bindande lösning, men kan fungera för mindre strikta tillämpningar.

4. Formidabla formulärsignatur

Formidabla formulär Signatur Addon

Du kan lägga till ett anpassningsbart signaturfält till dina formulär med detta Formidable Forms-tillägg.

I världen av byggare av fri form, Formidabla formulär är en stark utmanare med över 300 000 aktiva installationer. Användbarheten för formulärbyggaren utvidgas genom premiumtillägg, till exempel deras tillägg för signatur. Det börjar på $ 19 för en enda webbplats och kan också paketeras med deras högre premium-licenser.

Signaturfältet läggs till i ett formulär som alla andra fält och har några alternativ för anpassning. När signaturen har skickats konverteras den till en bild och lagras med formulärdata.

Om du är ett fan av Formidable Forms kommer detta tillägg att göra det enkelt att samla in signaturer. Det är emellertid inte en särskilt säker lösning, och den är inte riktigt utformad för juridiskt bindande situationer.

5. Superforms signatur

Superforms signatur tillägg

Super Forms är en relativt ny drag-and-drop-formbyggare som har fått höga betyg på några månader sedan lanseringen. Skaparna av Super Forms har tillhandahållit ett tillägg för premiumsignatur som gör att du kan lägga till ett signaturfält till dina formulär.

När du lägger till signaturfältet kan du anpassa inställningarna för linjetjocklek och bakgrund. Inga webbläsarplugins krävs för att dina användare ska lägga till sin signatur, som konverteras till en bild och sparas med formulärinlämningsdata.

Om du redan är en Super Forms-användare och vill ha ett enkelt sätt att samla in signaturer på nätet kan det här tillägget vara värt att överväga, men observera att det inte är en rättsligt bindande lösning.

6. Signatur Addon för ARForms WordPress Plugin

Arforms Signatur Addon

Om du inte redan är bekant med det, är ARForms en välklassad plugin för premiumformulärbyggare med över 3 000 försäljningar. De har skapat ett tillägg för premiumsignatur som gör att du kan fånga underskrifter online genom att helt enkelt lägga till ett fält i ditt formulär.

Det lättanvända dra-och-släpp-gränssnittet gör det enkelt att lägga till signaturfältet i dina formulär. Din webbplatsanvändare kommer inte att behöva några speciella webbläsarplugins för att lägga till sin signatur, som kommer att konverteras och lagras som en PNG-fil med formen.

Om du behöver en juridiskt bindande lösning kanske detta inte är metoden för dig. Men om du redan är en ARForms-användare och vill ha ett enkelt sätt att samla in signaturer, kolla detta.

7. Swift Signature Free WordPress Plugin

Snabb signatur-plugin
Snabb signatur är en framtida deltagare i online-signaturvärlden. Detta gratis plugin är en del av SwiftCloud affärsservicetjänster och är utformat för att göra alla WordPress-sidor signerbara. Du måste skapa ett gratis SwiftCloud-konto för att använda plugin, och ett premiumalternativ kommer i framtiden – så prova det gratis nu, medan du kan.

Swift Signature kan användas på enstaka sidor eller som en del av ett flerstegsflöde – och det integreras med alla befintliga SwiftCloud-tjänster. Alla signerade dokument arkiveras och lagras med juridiskt bindande tidsstämplar för en revisionsspår. Detta kan vara en användbar lösning om du letar efter en integrerad uppsättning tjänster.


Att få signerade dokument kan ofta vara en smärtsam och tidskrävande process, särskilt om du inte kan sitta ner med din klient personligen. E-postmeddelanden som skickas fram och tillbaka slutar med behovet av att skriva ut, underteckna och skanna ett dokument innan det skickas tillbaka för att slutföra processen.

WordPress erbjuder flera lösningar som hjälper dig att få dokumenten signerade elektroniskt, så låt oss sammanfatta de sju plugins som finns i den här artikeln:

 1. WP E-signatur från ApproveMe
 2. WP Online-kontrakt
 3. Kontaktformulär 7 Signatur Addon
 4. Formidabla formulärsignatur
 5. Superforms signatur
 6. Signatur Addon för ARForms
 7. Snabb signatur

Vi är säkra på att en av dessa kommer att tillgodose dina behov, men vi rekommenderar definitivt WP E-Signature som en allround solid lösning.

Är elektronisk dokumentunderskrift avgörande för ditt företag, och om inte, kan du anta praxis i framtiden? Dela dina insikter i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map