Hur man hanterar WordPress-innehåll med admin kolumner Pro

Om du vill skapa en tydlig och organiserad redigeringsmiljö att arbeta i, då Admin Column Pro är för dig. Att driva en WordPress-webbplats innebär att du ständigt hanterar stora mängder innehåll, oavsett om det är blogginlägg, sidor eller andra inläggstyper. Detta kan bli svårt att hantera och redigera enkelt.


Admin Column Pro visar kraftfulla kolumner som gör att du snabbt kan sortera, filtrera och redigera innehåll. Detta hjälper dig att spara tid, hålla ditt innehåll välorganiserat och gör att du enkelt får tillgång till viktig information.

I denna Admin Column Pro-granskning kommer vi att diskutera funktionerna och funktionerna som detta WordPress-plugin erbjuder. Vi kommer sedan att titta på hur du sätter igång plugin och hur du använder några av dess viktigaste verktyg.

Admin Column Pro-funktioner

Lägg till kolumner

Admin Columns Pro är ett funktionsrikt plugin som är snabbt och enkelt att sätta upp och i slutändan kommer att förbättra din WordPress-adminupplevelse. Du kan välja mellan över 160 kolumner, för alla innehållstyper, för att hjälpa dig skapa en perfekt översikt. En dra och släpp-byggare ger dig också möjlighet att organisera kolumnlayouter som passar dina behov, utan att du behöver röra en kodrad.

När innehållet har skapats kan innehållet sorteras och filtreras efter kriterierna du väljer. Inline redigering gör att du kan redigera data direkt från en översiktssida utan att behöva öppna enskilda innehåll. Detta gör det till en idealisk lösning för oss som vill effektivisera processen att göra ändringar av innehållet.

Så nu vet vi lite om vad Admin Column Pro erbjuder, låt oss titta på den här WordPress-plugin-funktionen mer i detalj …

Lägg till kolumner som passar dina behov

kolumner

Med administratörskolumner kan du enkelt och snabbt lägga till kolumner på dina översiktssidor. Detta innebär att du kan se viss information som finns i inlägget eller sidan. Och allt utan att behöva öppna dem. Över 160 kolumntyper tillhandahålls, som Admin Column Pro kan skryta med omfattar alla innehållstyper. Lägg till en visad bildkolumn, visa alla inläggstaggar i en kolumn eller författarens namnkolonn bland mer.

Dra och släpp Builder

Dra och släpp

Denna plugins användarvänlighet är definitivt en av dess överlägsna funktioner. Admin Column Pro har ett dra och släpp-gränssnitt, vilket gör det enkelt att ordna dina kolumner. Du kan skapa kolumnlayouter som är organisatoriska för dig genom att helt enkelt klicka och dra kolumner runt. Utan kodning behövs kan även en ödmjuk nybörjare få tag på denna programvara inom några minuter.

Sortera och filtrera snabbt för att hitta rätt innehåll

Sortera

Admin Column Pro gör att data är snabba att sortera, vilket hjälper dig att enkelt organisera ditt innehåll på ett sätt som passar dina behov. Sortera efter inläggslängd, media, kommentarer eller användare bland många andra alternativ. När du har sorterat dina kolumner sparas resultaten automatiskt som du föredrar tills du sorterar igen.

Filtrera

Filtrera kolumndata är lika enkelt som sortering. En rullgardinsmeny låter dig söka igenom och filtrera ditt innehåll. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du vill titta på en grupp produkter, inlägg från en viss månad eller artiklar skriven av en specifik författare.

Lätt att redigera direkt på översiktssidan

Redigera

Enkelheten att redigera kolumndata är där Admin Column Pro kommer in i sitt element. Som nämnts tidigare låter plugins inline-redigeringsfunktion redigera inlägg utan att ens öppna dem. Kolla in dina kolumner för att leta efter avvikelser i ditt innehåll och redigera sedan något av fälten i översikten. Detta kommer inte bara att spara tid utan också säkerställa hög kvalitet och konsekvent innehåll på din WordPress-webbplats.

Integration med andra WordPress-plugins

Admin Column Pro Plugin Integrations

Admin Column Pro integreras med några andra populära plugins inklusive WooCommerce, bbPress och Yoast SEO, bland andra. Detta innebär att du kan organisera och hantera data från dessa stöds plugins.

Om du till exempel driver en WooCommerce-butik kan du visa kolumner som visar produktpriser, dimensioner för varje artikel, om de finns i lager och mer. Inte bara kommer du att kunna snabbt visa nyckelinformation om alla dina produkter på ett ställe, du kan också redigera den här informationen, vilket hjälper dig att enkelt hantera och uppdatera dina WooCommerce-data.

Dessutom Verktygsetstyper integreringstillägg innebär att du enkelt kan lägga till kolumner för anpassade fält och taxonomier skapade med typer. Administratörs kolumner identifierar automatiskt din inställning från typer så att du kan lägga till de anpassade fälten med bara några klick. På liknande sätt med Pods Du kan skapa och redigera anpassade inläggstyper och sedan använda Admin Column Pro för att ändra dina inläggstyper för att visa alla inläggstypfält som en kolumn (som färger, platser, prissättning osv.).

Andra funktioner i Admins Column Pro

Som du kan se har Admins Column Pro mycket att erbjuda. Även om vi har täckt de flesta av höjdpunkterna är här några viktigare, men kanske mindre spännande, funktioner …

 • Flera kolumnuppsättningar – Skapa anpassade skärmvyer och sammanställa anpassade kolumnuppsättningar baserade på användarroll för att effektivt hantera inlägg, sidor osv..
 • Horisontell rullning – Oroa dig inte för små skärmar, aktivera helt enkelt horisontell rullning från menyn “Skärmalternativ” för att göra navigering enkel.
 • Taxonomi-kolumner – Lägg till en kolumn i din taxonomiöversikt för att se mer innehåll utan att behöva öppna den en efter en.
 • Importera och exportera – migrera enkelt dina kolumninställningar till en annan webbplats eller använd dem som säkerhetskopior.
 • Multisite kolumner – Om du har en Multisite kan alla användarkolumner användas för nätverksanvändare.
 • Support – Admin Column Pro kommer med omfattande dokumentation och ett dedikerat utvecklarteam ger direkt e-poststöd.

Som du ser är Admin Column Pro full av imponerande och kraftfulla funktioner. Så låt oss nu titta på hur du sätter igång detta plugin på din WordPress-webbplats …

Kom igång med admin kolumner Pro

Admin Column Pro är extremt enkelt att konfigurera och använda. Fortsätt läsa för en snabb genomgång när du kommer igång och använder det här plugins mest populära funktionerna.

Installera plugin

Lägg till nytt plugin

Till att börja med, köp plugin från Admin Column Pro och ladda ner den från din Kontosida. Logga sedan in på din WordPress-webbplats och välj ‘Plugins> Add New’.

Klicka på “Ladda upp plugin> Välj fil”. Välj zip-fil för Admin Column Pro och välj ‘Installera nu’.

Administratörs kolumner Pro-meny

När du har aktiverat plugin hittar du en administratörskolumn-meny under “Inställningar”.

Aktivera din licens

Inställningsfliken

För att se till att plugin automatiskt får uppdateringar måste du aktivera din Admin Column Pro-licens. Välj “Inställningar> Administrationskolumner”. Skärmen Inställningar för administratörskolumner visas nu. Välj fliken “Inställningar”.

Aktivera licens

Ange din licenskod under ‘Uppdateringar’ och klicka på ‘Uppdatera licens’. Om du är osäker kan din licens hittas på din kontosida.

Lägg till, ta bort och hantera kolumner

När din plugin är installerad och licensen aktiverad är du redo att börja skapa kolumner. Admin Column Pro har ett mycket intuitivt gränssnitt som gör det extremt enkelt att lägga till, ta bort och hantera dina kolumner. På skärmen Inställningar för kolumner för inställningar väljer du fliken “Administratörskolumner”.

Administratörskolumner

I rullgardinsmenyn väljer du vilken innehållsöverläggssida du vill lägga till kolumner till. För den här artikeln har jag valt ‘Inlägg’, vilket gör att jag kan lägga till kolumner på min inläggs överläggssida.

+ Kolumn

Klicka sedan på “+ Kolumn” längst ner på sidan. Du kan nu välja vilken kolumntyp du vill visa och ändra dess inställningar, inklusive märkning av den nya kolumnen och bestämning av dess bredd. Det är viktigt att här måste du aktivera Inline-redigering, sortering och filtrering. Kom ihåg att inte alla kolumntyper stödja alla dessa tre funktionaliteter, så du kanske inte erbjuds möjligheten att aktivera dem alla.

Ta bort redigera

För att ta bort eller redigera en kolumn, håll bara muspekaren över kolumnraden och välj sedan ‘ta bort’ eller ‘redigera’.

Dra och släpp

Om du vill ändra ordningen att kolumnerna ska visas drar du och släpper kolumnerna till dina önskade positioner.

Visa inläggets skärm

När du har lagt till och organiserat alla kolumner som passar dina behov klickar du på ‘Spara’. Välj nu “Visa inläggskärm” för att se dina nya kolumner i aktion.

Filtrera och sortera kolumner

När du har skapat de kolumner du behöver kan du börja använda dem för att hjälpa dig att organisera och hantera ditt innehåll. Som diskuterats tidigare kan sökning i ditt innehåll med hjälp av sorterings- eller filtreringsverktygen vara särskilt användbart om du vill hitta, visa eller redigera specifika data.

Aktivera sortering

Om du vill sortera en kolumn ska du först kontrollera att sortering är tillgänglig för den kolumntypen och att du har aktiverat ‘Sortering’ när du ställer in kolumnen. Öppna sedan översiktssidan som innehåller de kolumner du vill sortera. Här har jag öppnat min inläggssida.

Word Count Sort

Genom att flytta över titeln på kolumnen du vill sortera visas pilen för sorteringsalternativ. Klicka bara på pilen så kolumnen sorteras automatiskt. Här kan du se att jag har sorterat blogginlägg från största till minsta ordräkning.

Bildfilter

Filtreringsalternativen för varje kolumntyp visas högst upp på sidan i listrutorna. Om du vill filtrera en kolumn väljer du bland tillgängliga filtreringsalternativ och klickar sedan på ‘Filter’. Här har jag filtrerat blogginlägg för att visa de som ännu inte har visat en bild. När du filtrerar igen ska du först kontrollera att kolumntypen stöder filtrering och har aktiverats.

Redigera kolumner

Inline Edit

Att redigera kolumner är lika enkelt som sortering och filtrering. Välj ‘Inline Edit’ högst upp på inläggssidan, så får du nu redigera innehållet som visas i de redigerbara kolumnerna.

Lägg till FI

Här redigerar jag ett blogginlägg som behöver en bild som läggs till. Klicka på redigeringsikonen i den visade bildkolumnen och jag kan välja och bifoga en bild till inlägget utan att behöva öppna inlägget alls.

FI Edit

Prissättningsalternativ

Admin Column Pro är tillgängligt från bara $ 49. Denna personliga plan låter dig använda Admin Column Pro på en webbplats och innehåller ett års uppdateringar och support. Affärs- och utvecklingsplaner finns också tillgängliga för större onlineföretag och proffs. De största fördelarna med att uppgradera till en av dessa från en personlig plan är användning på flera webbplatser såväl som alla tidigare nämnda premium-tredjeparts-tillägg (Pods, Advanced custom Fields, WooCommerce etc)

Det är viktigt att Admin Column Pro erbjuder 60 pengar tillbaka-garanti så om du inte är nöjd med plugin får du full återbetalning. Detta visar bara hur säker Admin Column Pro är i sin produkt.

Slutgiltiga tankar

Som du kan se att använda Admin Columns Pro för att hantera ditt WordPress-innehåll är extremt enkelt och effektivt. Detta plugin erbjuder möjligheten att spara tid, samt att du kan eliminera fel i skolpojken, skapa en professionell, organiserad och konsekvent blogg.

Ta reda på mer om Admin Column Pro i dag. Och som alltid, om du har några frågor eller något att lägga till lämnar du en kommentar nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map