Hur man publicerar vittnesmål i WordPress för förbättrade konverteringsfrekvenser

Det är det perfekta sättet att publicera klient- eller kundtester på din webbplats bygg förtroende och auktoritet med din målgrupp. Det är också ett bra sätt att visa upp din upplevelse och några av de kunder du har arbetat med.


Vissa metoder för att publicera kundåterkoppling är dock mer effektiva än andra, och genom att göra det på rätt sätt kan du dramatiskt öka antalet besökare som blir kunder eller kunder. Tidigare visade jag mina kunders vittnesmål på ett visst sätt, men efter att ha gjort en del undersökningar visar det sig att jag inte gjorde dem mest av dem.

För att ta reda på hur du väljer bästa WordPress testimonial plugin eller tema, och presentera dem på rätt sätt för maximal effekt, läs vidare för vår guide till publicering av vittnesmål i WordPress.

Exempel på effektiv användning av vittnesmål

Bara så att du är medveten om hur en vittnesmål kan se ut när den publiceras på din webbplats, och för att ge dig några idéer om hur du kan integrera dem på din webbplats, här är några exempel på andra webbplatser som använder dem effektivt för att få nya kunder och kunder.

Testimonials StudioPress

StudioPress-webbplatsen gör ett bra jobb med att anpassa flera vittnesmål i ett begränsat utrymme på deras hemsida.

Kirsti Hines

Kristi Hines använder vittnesmål från högprofilerade kunder på henne frilans bloggportföljs hemsida att snabbt förmedla hennes trovärdighet till nya besökare.

Hur man får vittnesmål

När jag söker återkoppling från kunder för min utvärderingssida försöker jag göra det så enkelt som möjligt för dem. Genom att inkludera exempel på annan positiv feedback som har givits i förfrågan gör det enklare att ge dem en mall att följa.

Du kan till och med gå så långt som att lägga till ett dedikerat formulär på din webbplats, med relevanta frågor och fält som gör det ännu enklare för dina kunder att skicka in sin bedömning. Vissa testimonial plugins inkluderar den här funktionen.

Att kontakta dina kunder via sociala medier kan göra det enklare för dem att skicka ett vittnesmål som du kan publicera på din webbplats och ansluta det till deras profil för extra socialt bevis.

Tips för att visa kundrecensioner

Nu när du vet hur du samlar in vittnesmål från dina kunder och kunder, här är några tips för att visa dem på din webbplats för maximal effekt, med några länkar till relevanta fallstudier och rapporter:

 • Prioritera vittnesmål från högprofilerade klienter över vanliga
 • Publicera dem över hela din webbplats, inte bara på en dedikerad sida
 • Inkludera en logotyp eller helst ett foto av klienten
 • Videouttalningar kan orsaka en 25% konverteringslyft
 • Lägg till en länk till källan så att besökare kan verifiera den
 • Inkludera länkar till profiler på sociala medier för demonstration Socialt bevis
 • Om det är lämpligt länkar du till en fallstudie-sida med ytterligare detaljer om projektet

Medan vissa vittnesmål är bättre än ingen, kan justera dem för att få dem att verka mer giltiga, samtidigt som de inkluderar konverteringsförstärkande innehåll som foton och videoklipp, kan de göra dem ännu effektivare.

WordPress Testimonial Plugins

Tack och lov finns det några bra testimonial plugins för WordPress som gör det mycket enkelt att publicera dem på din webbplats på ett sätt som kommer att hjälpa till att övertyga besökare att bli kunder och kunder.

Viavi WP Testimonials

Viavi Testimonials Plugin

Av de gratis alternativen har denna plugin mest attraktivt presenterade vittnesmål. Viavi WP Testimonials har nyligen släppts så har bara lyckats uppnå 30 nedladdningar hittills. Det verkar dock vara fullt funktionellt och fungerat utan problem under testningen. Den platt designen är helt lyhörd, och vittnesmålen kan antingen listas tillsammans eller visas med en reglage. Det finns också tre stilar och åtta färgskal att välja mellan för att presentera feedback.

Få Viavi WP-vittnesmål

Vittnesmål från WooThemes

WooThemes Testimonials Plugin

Detta gratis testimonial plugin kommer från WooThemes, men fungerar gärna med alla teman. När du har skrivit in recensionerna från tidigare klienter som anpassade inläggstyper kan du sedan visa dem på din webbplats via kortkoder, widgetar eller direkt i tematets mallfiler. Detta är ett bra alternativ för dig som vill ha en ren och ostylerad design som kommer att få utseendet på deras tema snarare än en som har sin egen formatering.

Få vittnesmål från WooThemes

Vittnesmål Showcase

Showcase-plugin

Detta premiumkostnad med låg kostnad är fullpaket med funktioner för att visa vittnesmål, fallstudier och recensioner på din WordPress-webbplats. Detta plugin gör det enkelt att visa flera vittnesmål i en begränsad mängd utrymme tack vare sin inbyggda skjutreglage, alternativt kan du visa dem med en rutnätlayout. Det finns också fler än 15 layout- och anpassningsalternativ att välja mellan för att se till att ditt innehåll matchar stilen på din webbplats. Plugin gör att du kan visa vittnesmål i ett fast rutnät eller inuti en rullande skjutreglage.

Vittnesmålen själva ser bra ut, med ett val av fem tillgängliga skinn. Varje hud ger dig möjlighet att lägga till en miniatyrbild av vittnesbäraren (bevisad att ytterligare förbättra vittnesmålets trovärdighet) och en stjärnbetyg av fem. I skinnen ingår citatmärkning, vittnesmål om talmärken och, min personliga favorit, vittnesmål om kartellådor.

Testimonials Showcase låter dig ställa in måladressen för dina vittnesmål, så när en användare klickar på en av dem kan de föras till önskad plats – bra för att länka till mer djupgående fallstudier för specifika kunder. Du kan infoga vittnesmål på valfri sida med en kortkod eller placera dem i valfritt widgetområde med den dedikerade widgeten. Som en sista fördel läggs schemametadata automatiskt till vittnesmålen – koden som ger rika utdrag – så stjärnbetyg från dina vittnesmål kan också visas i SERP: er, vilket är bra för att öka din CTR.

Få vittnesmål

WP-kundbedömningar

WP Customer Testimonials Plugin

Detta plugin är tillgängligt som en gratis bonus med det kraftfulla Rich Snippets-plugin (använd bara koden ”GRATIS” under fliken Lägg till / förnya prenumerationer för att få den), en plugin som har skapats för att du ska kunna publicera professionella recensioner på din WordPress-webbplats.

WP Customer Testimonials-plugin innehåller en kortkod för att infoga ett formulär i ett av dina inlägg eller sidor för att tillåta kunder och kunder att lämna in sitt yttrande. Med detta plugin får du några alternativ för att visa dina vittnesmål på olika sätt, inklusive publicering av dem som widgets.

Detta är ett ganska flexibelt alternativ och om du är intresserad av att köpa ett plugin som gör att du kan publicera recensioner på din webbplats kan du få WP Customer Testimonials plugin gratis.

Få WP-kundbedömningar

Teman med testimonial support

Glöm inte att kolla ditt nuvarande WordPress-tema, eller det du har sett på, och se om det innehåller stöd för dem när du arbetar med hur du presenterar dina vittnesmål..

Totalt tema

Vissa moderna WordPress-teman inkluderar stöd för att lagra vittnesmål från klienter och kunder och sedan presentera dem på det mest effektiva sättet för dina besökare. Ett sådant exempel är vårt egna Total responsive mångsidiga WordPress-tema. Detta tema inkluderar en anpassad inläggstyp som är specialbyggd för att publicera recensioner och bedömningar från klienter och kunder. Den här metoden tar bort behovet av att söka efter ett lämpligt plugin och låter dig lägga till vittnesmål på din webbplats så snart den är igång..

Läs mer om totalt


Att publicera vittnesmål på din webbplats är ett kraftfullt sätt att göra öka konverteringsgraden, oavsett om ditt mål är att sälja fler produkter, registrera fler kunder eller boka mer arbete. Genom att presentera dem på ett professionellt sätt och sedan visa dem på hela din webbplats, särskilt på dina landnings- och produktsidor, kan du öka dina konverteringsfrekvenser genom att ta kredit för ditt arbete. Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan om du någonsin har använt någon av ovanstående plugins eller om du har några andra rekommendationer som vi kanske har missat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map