Hur man skapar e-post-droppkampanjer för WordPress

Hur man skapar e-post-droppkampanjer för WordPress

E-mail-droppkampanjer är en viktig komponent i din övergripande e-postmarknadsföringsstrategi som resulterar i bättre e-postpriser, klickomslag och engagemang. De är en av de beprövade e-marknadsföringsteknikerna helt enkelt arbete.


E-postmarknadsföringskampanjer kan tillämpas på olika former av e-postmarknadsföringsaktiviteter inklusive nyhetsbrev, uppdateringar av produkter / tjänster, övergivna kundvagnsmeddelanden, festliga kampanjer och många fler.

I den här artikeln kommer vi att prata om de olika typerna av droppkampanjer via e-post och hur man bygger dem med MailChimp. Slutligen kommer vi att skapa vår helt egen e-post-droppkampanj för WPExplorer-kunder, för att illustrera hur du kan använda droppmarknadsföring för att marknadsföra och öka konverteringar för dina egna WordPress-produkter.

Introduktion till e-mail-droppkampanjer

Har du någonsin undrat varför vi använder ordet ‘dropp’ i droppkampanjer via e-post? (Jag har alltid undrat om det.) Det är inspirerat av droppbevattning – en vattenavverkningsteknik inom jordbruket, där vatten samlas in och leds in i jorden, väldigt långsamt. Vattnet samlas bokstavligen dropp för droppe och görs för att nå direkt vid växten.

Droppkampanjer är inte bara begränsade till e-post – termen gäller också direktreklam och telefonbaserad marknadsföring. Men låt oss fokusera på e-post droppkampanjer, ska vi?

Utmaningen med enkla nyhetsbrev via e-post

När det gäller nyhetsbrev via e-post har marknadsförare ett vanligt problem. När någon prenumererar på nyhetsbrevet ser de bara ny e-postmeddelanden och inte de som skickades tidigare. Detta problem förstärks i e-postmarknadsföringskampanjer för olika produkter och tjänster. Utan en e-mail-droppkampanj missar prenumeranter ibland viktig information som hur man kommer igång, viktiga meddelanden, produktuppdateringar och många fler.

En e-mail-droppkampanj gör det möjligt för en marknadsförare att konfigurera och anpassa e-postmeddelandena som skickas till varje ny abonnent. De är kända av många andra namn – droppmarknadsföring, automatiserad e-postkampanj, livscykelmeddelanden, autosvar och automatisering av marknadsföring osv. Konceptet är detsamma – e-postdripkampanjer är en uppsättning marknadsföringsmeddelanden som kommer att skickas ut automatiskt enligt ett schema.

Segmentering och personalisering

Det här är de två stora pelarna i en bra e-droppkampanj. Segmentering gör att vi kan dela abonnenterna i olika grupper, och personalisering gör att vi kan skicka mer relevanta e-postmeddelanden till var och en av de segmenterade grupperna, vilket ökar chanserna för konvertering.

Låt oss ta ett exempel. Vi har alla använt Dropbox. Dropbox har två grundtyper av kunder – gratis och betald. Det är deras första segmenteringsnivå. Målet med dessa två grupper (eller segment) är helt annorlunda.

 1. E-mail-droppkampanjen som skickades till den första gruppen skulle utbilda kunden till de olika funktionerna och fördelarna med Dropbox och övertala personen att uppgradera till en betald version.
 2. Människor i den andra gruppen betalar redan kunder och därför skulle syftet med den andra gruppen vara att engagera och behålla de betalande kunderna.

Med anpassningen kan du skicka e-postmeddelanden som innehåller personens faktiska förnamn, produkter de har tittat på och många fler. Här är ett personligt e-postmeddelande som skickas av Airbnb när Jimmy tittade på en bed and breakfast urban treehouse i Portland.

Som Jimmy påpekar i hans blogginlägg, detta e-postmeddelande skickades faktiskt till honom inom en dag efter att ha tittat på fastigheten. Airbnb har anpassat namnet och innehållet i e-postmeddelandet med fastigheten som Jimmy tittade på häromdagen. De har också inkluderat några “rekommenderade egenskaper” som liknar de som Jimmy skickat tidigare och därmed har en större chans att klickas.

Vanliga e-droppkampanjstrategier

E-mail-droppkampanjer har ett gemensamt mål: konvertera testkunder och hålla dem engagerade. Varför hålla kunderna engagerade? Så att de fortsätter att använda din produkt. Din produkt åtnjuter uppmärksamhet i din kund, vilket hindrar dem från att springa till tävlingen när de kör en kampanj. Vi har delat upp e-postmarknadsföringskampanjer i olika användningsfall och delat ett exempel för varje kategori.

Välkommen e-postmeddelanden

Dessa e-postmeddelanden skickas när en kund registrerar sig för din produkt eller tjänst. De ska vara skarpa, engagerande och bör leda kunden till en CTA – som antingen är att öppna appen eller logga in på webbplatsen.

Välkomstmeddelanden bör innehålla följande:

 • Rensa CTA
 • Hur man kommer igång med produkten – inklusive länkar till kunskapsbasen, supportforum och sociala profiler.
 • Avsluta prenumerationsknappen – alla e-postmeddelanden bör ha detta!

Låt oss ta en titt på välkomstmeddelandet som skickats av Asana – en kick-ass samarbets-to-do-app byggd av grundarna av Facebook.

Det innehåller en tydlig CTA – lansering Asana. Den utbildar också användaren om hur man kommer igång i tre enkla steg och har ett gäng länkar under varje steg. Användaren kanske inte nödvändigtvis klickar på dem, men de är där de behöver det.

Om någon prenumererar på ditt nyhetsbrev kan du använda ett välkomstdrip för att automatiskt skicka användaren några av dina mest delade blogginlägg. Eller om du får en ny anmälan på provnivån för din tjänst kan du prova ett dropp med fallstudier om hur andra kunder använder din produkt.

Åtminstone är välkomstmeddelanden ett trevligt sätt att säga, “Hej där, trevligt att träffa dig!”

Experians vitbok på välkomstmeddelanden visar att välkomstmeddelanden i genomsnitt har en öppen hastighet på 58,7%, medan normala e-postmeddelanden ligger på cirka 14,6%. När det välkomstmeddelandet skickas omedelbart (dvs direkt efter att användaren registrerar sig) hoppar den öppna hastigheten till 88,3%.

Onboarding e-post

Syftet med välkomstmeddelandet är att få personen att använda eller öppna appen. Men det är inte det enda din ideala användare bör göra. För att få värde från din produkt eller tjänst måste din kund faktiskt använda sig av din produkt. Vilket innebär att de måste ta det första steget.

 • När det gäller Asana skapar det den första uppgiften.
 • I fallet med Dropbox, nedladdning och installation av Dropbox desktop-appen. (Nej, inte mobilappen utan den stationära).

Här är ett exempel på onboarding-e-postmeddelandet från Asana. Ta en titt på hur det innehåller två CTA: er som båda pekar på samma åtgärd!

Rekommendation E-post

Rekommendationsmeddelanden är ryggraden i att hålla användarna engagerade. Alla från Netflix, till Spotify, till Instagram, till Quora använder personliga rekommendationer för att hålla sina användare engagerade. Ju större grad av personalisering resulterar vanligtvis i bättre öppna priser.

Låt oss ta Quora till exempel. Jag följer vissa ämnen om Quora, som är intressanta för mig. Quora använder dessa data för att skicka mig dagliga rekommendationsmeddelanden, i hopp om att jag fortsätter att kontrollera dem varje dag. Om jag gillar något som får mitt öga kan jag klicka på det och det skulle ta mig direkt till appen.

Ämnesraden som används i det här e-postmeddelandet är faktiskt frågan som visas längst upp. Inte hur e-postmeddelandet öppnas med “Sourav’s digest”. Det är personaliseringen 101 just där!

Quoras algoritm beslutade att med utgångspunkt från min senaste aktivitet på Quora skulle det att troligtvis tjäna mitt klick att placera denna fråga högst upp i e-postmeddelandet Och gissa vad? Det gjorde!

Förnyelsemails

Uppgiften för en förnyelsemail är att locka användaren att förnya ditt tjänsteerbjudande. Du bör skicka förnyelsemails till dina kunder långt före utgångsdatum, så att de är medvetna om åtagandet.

Marketo har ett fantastiskt blogginlägg om hur man skapar förnyelsemails som faktiskt öppnas. Annat än de grundläggande och mellanliggande grejerna, var en viktig takeaway för mig det faktum att man kunde bygga en hel kampanj kring e-posten med förnyelse. Du kan börja med en påminnelse. När förnyelsedatumet närmar sig kan du öka din känsla av brådska. Det här kan vara cirka 2-3 e-postmeddelanden. Om ingenting fungerar kan du försöka skicka ett incitament – till exempel en rabattkupong. När förnyelsedatumet har gått, och kunden inte konverterade, kan du försöka skicka ett större incitament, uppmuntra den (potentiellt förlorade) användaren att återaktivera tjänsten.

iThemes skickade ett förnyelsemail med ett incitament, tillsammans med en känsla av brådskande. De erbjuder 60% rabatt på deras pro-prenumerationstid, till existerande kunder. Och om det inte räcker erbjuder de också en nedladdningslänk till en helt ny e-bok som de har lanserat!

Rädsla för att missa (FOMO) teknik:

I den här skärmdumpen ser vi hur e-postmeddelandet skapar en känsla av brådskande för läsaren genom att göra detta till ett begränsat tidserbjudande, som löper ut den 5 maj 2017. Det här e-postmeddelandet skickades den 27 april, vilket gör erbjudandeperioden 10 dagar.

Här är ett litet utrymme för förbättring – kopian kunde också ha nämnt att erbjudandet bara varar i tio dagar (eller mindre än två veckor). Detta skulle skapa en större känsla av brådskande i läsarens sinne, jämfört med att nämna ett senare datum. FOMO-tekniken är en beprövad marknadsföringsteknik som är känd för att förbättra öppna priser, klickomslag och konverteringar.

Bekräftelsemails

Bekräftelse-e-postmeddelanden är transaktionsmässiga och informerar användaren om sin senaste aktivitet. Dessa kan variera från allt från köp till reservationer. Vissa organisationer skickar bekräftelsemail från säkerhetsperspektivet. När du till exempel loggar in på ditt Google-konto från en ny enhet får du ett bekräftelsemail med “ny anmälan”.

Bekräftelsemails är mestadels transaktionsmässiga och överför information till användaren. Nyhetsbrev med dubbla opt-in skickar ett bekräftelsemeddelande för att verifiera att användaren faktiskt har registrerat sig på e-postlistan. Låt oss titta på några av bekräftelsemailen från min inkorg.

I det här e-postmeddelandet övervakar Jetpack driften av en WordPress-webbplats och skickar e-post till användaren omedelbart när en driftstopp upptäcks.

Här är ytterligare ett exempel på ett e-postmeddelande som skickats av Firefox.

Engagemang

Det finns olika typer av engagemangshändelser och kan vara reklam, feedbackorienterad eller informativ.

Uber gör ett bra jobb med att samarbeta med sina användare, baserat på lokalt innehåll. Uber ansluter sig till olika populära leverantörer i staden för att erbjuda sina produkter och tjänster till Uber-användare. Varför? Eftersom Uber vill leverera värde till sina användare och etablera högsta sinnet närvaro. Så att nästa gång du tänker ha en hytt, tänker du på Uber.

Kurser

När din blogg har funnits ett tag är det dags att diversifiera innehåll. Podcast, e-böcker och live (eller inspelade) kurser är några av de mest populära och allmänt antagna innehållsspridningsmedierna där ute. En e-mail-droppkampanj kan skapas runt en viss kurs eller podcast för att marknadsföra den och få användaren att registrera sig eller lyssna på den.

I det här e-postmeddelandet, Chris från RankXL delar sin nya WordPress Blogging Academy-kurs. Ett bra exempel på innehållsspridning och tankeledning.

Avsluta prenumerationer

Avsluta e-postmeddelanden är “adjö och farväl” från e-postmarknadsföring. Du har insett att du redan har tappat en kund när ett e-postmeddelande skickas. Det är dags att samla in feedback från användaren. Platser som “vi är ledsna att du går” är allmänning. Det som eventuellt kan göra en skillnad är att fråga vad som gick fel. Vad fick dem att avsluta prenumerationen på ditt nyhetsbrev? Du kan också dela en direkt e-postadress till en dedikerad kundlyckesoffisör för användaren att dela sina bekymmer.

Hur man skapar en e-postdripkampanj med MailChimp

MailChimp är min favoritplattform för e-postmarknadsföring och automatisering. För att hjälpa dig komma igång, här är min nybörjarguide till MailChimp för WordPress. Tack vare sin evigt gratis modell är MailChimp älskad av WordPress-gemenskapen. Det finns massor av gratis och premium WordPress-plugins för hur du kan växa din e-postlista med MailChimp.

Låt oss nu se hur vi kan bygga en enkel droppkampanj via e-post med MailChimp.

E-postmallar som erbjuds av MailChimp

Detta är några av e-postmallarna som erbjuds av MailChimp. De är optimerade för bildplaceringarna, mängden text och layouten för e-postmeddelandet för varje målåtgärd. Att välja rätt mall är ett viktigt steg i din e-droppkampanj.

Till exempel i deras Gör en tillkännagivande mall, MailChimp börjar e-postmeddelandet med en kort men fet fet rubrik och subheader för att kommunicera huvudpoängen. Detta följs av några bilder, text och slutligen CTA.

Låt oss kartlägga var och en av mallen till eventuella användningsfall för de e-post-droppkampanjer som vi har sett tidigare.

MallMöjliga användningsfall
Sälj produkterKampanj- eller förnyelsemails
Gör en tillkännagivandeProdukt / service Uppdatera e-postmeddelanden
Berätta en historiaVälkommen, onboarding och engagemang, e-postmeddelanden
UppföljningE-post med bekräftelse, förnyelse och rekommendation
UtbildaNya kurser och engagemails e-post

1. Skapa en ny kampanj

Först börjar du, logga in på din MailChimp-instrumentpanelen och skapa en ny kampanj.

Klicka sedan på Skapa ett e-postmeddelande.

Välj Automated och klicka sedan på Dela blogginlägg. MailChimp erbjuder olika typer av automatiserade e-postkampanjer, allt från nya anmälningar till massor av e-handelsrelaterade e-postmeddelanden. Vi skapar en enkel e-post med blogguppdatering som fungerar på RSS-flöden.

Ställ in kampanjnamnet och listan som du vill skicka ditt nyhetsbrev till. Om det är första gången du använder MailChimp rekommenderar jag att du skapar en dummy-lista som innehåller dina e-postadresser, så att fel kan upptäckas enkelt. Försök också att använda olika typer av e-postkonton, till exempel Gmail, Outlook osv.

2. Konfigurera RSS-flöde och timing

Nu är det dags att konfigurera RSS-flödet. Om du är ny med konceptet rekommenderar jag att du tittar på min artikel – Nybörjarhandbok för RSS i WordPress.

 1. Välj ut RSS-flödesadressen från din blogg och ange den i det första fältet.
 2. Du kan konfigurera leveransen av nyhetsbrevet varje dag, vecko eller månad. I den här handledningen har vi valt dagligen.
 3. Vid nyhetsbrev varje vecka eller månad är det bäst att välja veckodagarna som nyhetsbrevet skickas till. Du kan konfigurera e-postfrekvensen beroende på ditt e-postschema. Det är dock bäst att begränsa nyhetsbrevet till 2 e-postmeddelanden per vecka. Kom ihåg att för många e-postmeddelanden kan riskera att användaren klickar på avbokningsknappen!
 4. Storleksbildsalternativet säkerställer att bilderna som visas i blogginläggen ser bra ut på alla enheter, inklusive mobiler, skrivbord och surfplattor.

När du är redo fortsätter du till nästa steg.

3. Segmentera din lista (eller maila alla)

MailChimp ger dig alltid möjlighet att segmentera din lista. I själva verket uppmanar det dig att göra det. Eftersom detta är en självstudie och e-postlistan är en dummy-lista med mina e-postadresser, låt oss skicka den till hela listan.

4. Skapa din e-post

Kampanjinfo-sidan är där mycket av handlingen händer. Det är här vi konfigurerar ämnesraderna, förhandsgranskningstext och en massa andra parametrar. Automatiserade e-postmeddelanden från MailChimp kräver användning av RSS-sammanslagningstaggar. Jag skulle rekommendera att gå igenom RSS-kunskapsbasartikel, för att få bättre förståelse. När du är klar, gå vidare och välj en lämplig mall.

Du märker att två nya knappar visas i e-postdesignern – RSS Header och RSS-artiklar. Du kan dra och släppa dessa block till din e-postdesign och konfigurera dem i enlighet därmed.

Anpassningsbara RSS-block i MailChimp

För RSS Header- eller Items-block kan du välja att anpassa blockens innehåll eller använda det som är fördefinierat av MailChimp. I den här självstudien har jag valt utdrag alternativet och anpassade typsnittet för e-postmeddelanden. När du är klar kan du skicka e-postmeddelandet.

Detta är den slutliga produkten från e-postmeddelandet som skickas av MailChimp.

Exempel: Bygga en e-post-droppkampanj för WordPress-produkter

Så vad har droppmarknadsföring att göra med WordPress? Det är ett kraftfullt marknadsföringsverktyg som du kan utnyttja för att växa din webbplatspublik, öka konverteringarna för dina WordPress-produkter online (teman, plugins, tjänster etc) och engagera nya prenumeranter.

I början av den här artikeln har vi utforskat de olika kategorierna för e-droppkampanjer som välkomst, onboarding osv. Vår e-postdripkampanj kommer att innehålla ett e-postmeddelande från var och en av dessa kategorier. Eftersom vi i WPExplorer arbetar med att utveckla toppklassiga premiumtema kommer vi att använda vårt Total-tema för att illustrera hur du kan använda e-post-droppkampanjer i en verklig situation.

Segmentera e-postdripkampanjen

Innan vi börjar är det viktigt att komma ihåg att framgången för en e-mail-droppkampanj är beroende av segmentering och anpassning.

Hur segmenterar vi vår första droppkampanj via e-post? Enkel. Vi segmenterar det baserat på det faktum om den person som får e-postmeddelandet är kund hos WPExplorer eller en vanlig nyhetsbrevabonnent. Detta ger oss två grupper:

 1. Kunder som köper WPExplorer premiumtema från Envato (t.ex. Total)
 2. Personer som har prenumererat på nyhetsbrevet från webbplatsen.

Låt oss skapa en e-post-droppkampanj för personer som nyligen har köpt Total-temat från Envato.

Obs: Detta är bara ett exempel. Det här är inte faktiska e-postmeddelanden du får när du köper temat Total. Themeforest tillhandahåller inte denna privata information till säljare.

Del 1 – Välkomstmailen

Det här är det e-postmeddelande som en kund får omedelbart efter köp av Total-temat. I det här e-postmeddelandet påminner vi kunden om hans / hennes senaste köp.

Exempel på välkomstmeddelande som skickas till kunden omedelbart efter köp av Total-temat.

 1. Det är idealiskt att bara ha en CTA i e-postmeddelandet, men vi har lagt till några till för att inkludera ytterligare information. Huvudsakliga CTA är för kunden att besöka Total-temas webbplats, som är dedikerad till att förklara alla funktioner i temat.
 2. I det andra stycket har vi ökat antalet klickbara länkar till sidor som kunden kan hitta användbara, t.ex. värd, demonstrationer, temafunktioner osv..
 3. Du hittar också en tydligt synlig länk till prenumerationen i sista stycket. Detta säger kunden att vi respekterar hans inkorgsutrymme och inte vill lägga till bruset.

Vad vi inte inkluderade:

Välkomstmeddelanden som skickas direkt efter ett köp eller registrerar dig med en hög öppen ränta. De är oerhört viktiga eftersom de är den första kontaktpunkten mellan företaget och kunden. och därför måste vi utforma noggrant.

Vi vill inte ta med något som är marknadsföringsmässigt, till exempel ett paketbjudande webbhotell eller uppgradering till en utökad supportplan. Sådana e-postmeddelanden kan skickas till engagerade kunder, till exempel de som har öppnats eller bättre, klickade på CTA i e-postmeddelandet.

Del 2 – Onboarding-e-posten

Exempel på onboarding-e-post som skickas till kunderna av temat Total

Avsikten med e-postmeddelandet är att bekanta sig med produkten och hjälpa honom att uppnå sitt mål snabbt. Således kan vi i vår onboarding-e-post inkludera tips som:

 1. Hur man installerar Total-temat
 2. Hur du installerar de nödvändiga plugins
 3. Webbplatsdemonstrationer som byggdes med temat
 4. Länk till en supportkanal om något inte fungerar

Vissa kan kombinera ombordstegen med välkomstmeddelandet, vilket också skulle vara okej!

Del 3 – Uppdateringsmailen

Exempel på temauppdatering Tillgänglig e-post

Att informera kunder om produktuppdateringar spelar en viktig roll i kundens lycka och livscykel. När vi uppdaterar temat med nya funktioner, buggfixar eller prestandaförbättringar är det en bra idé att skicka ett e-postmeddelande till kunden med en påminnelse om att uppdatera temat.

Del 4 – E-post om lagring

Exempel på WPExplorer-förnyelse via e-post

Låt oss inse det – kundlycka och kvarhållning spelar en grundläggande roll i en produkts (eller organisationens framgång). Det största exemplet? Amazon. Så varför talar vi om e-postmeddelanden om lagring? Så här är:

Total WordPress-temat släpptes 2013 och har blommat i över fyra år nu. Envato erbjuder köpare med 6 månaders support och uppdateringar som standardköpsalternativ för Total-temat. Vad händer när en kund behöver support efter den förbetalda stödperioden? Det är där ett e-postmeddelande om supportförnyelse beror på. Det är inte alla kunder som behöver det. Men det skulle vara i en frilansares eller en byrås intresse att köpa ytterligare support om en klient har “snygga” krav.

E-post droppkampanjutlösare och tidslinje

Bra. Nu har vi e-postmeddelanden. Men när skickar vi dem? Finns det några triggers? Jag är glad att du frågade! Här är en tabell som markerar triggningar av e-postdripkampanjer och tidslinjer som skulle vara vettigt för de flesta WordPress-teman eller plugins.

Kampanj namntriggertidslinje
1 – Välkommen e-postNär en person köper tematOmedelbar
2 – Onboarding-e-postPersoner som har öppnat välkomstmeddelandet kan vara de första mottagarna. Andra kan få e-posten ombord efter ett tag.Två dagar för personer som har öppnat välkomstmeddelandet. Fyra dagar för alla andra.
3 – Uppdatera e-postNär en uppdatering är tillgängligOmedelbar
4 – Retention EmailNär kundens supportplan löper utFem månader och tjugo dagar efter köp. Detta ger kunden tio dagar att fatta ett beslut.

Ytterligare segmentering baserad på användaraktivitet

Hittills har vi skapat en e-mail-droppkampanj med MailChimp för personer som har köpt Total-temat från Themeforest.

Om vi ​​skulle ytterligare segmentera denna grupp skulle vi kunna dela in oss i aktiva och inaktiv kunder. Vem är de, frågar du? Här går det:

 • Vi skulle definiera en aktiva kund som person med bra e-postöppning och klickfrekvens. Med andra ord är en aktiv kund personer som öppnar, läser och klickar på länkarna i e-postmeddelandena som skickas till dem
 • Inaktiv kunder, å andra sidan, är människor med en mycket dålig öppen hastighet via e-post, dvs. de öppnar inte e-postmeddelandena som skickades till dem.

Det är troligt att en aktiv kund skulle ge feedback till vissa produktförbättringar eller feedbackfrågor. Vi kan skicka dem e-post som:

 • Om du skulle ändra en sak om Total, vad skulle det vara??
 • Vad är din största frustration med Total-temat?

intercom har ett utmärkt blogginlägg om feedback och engagemangsmeddelanden och hur Invision använde det i sina tidiga dagar för att skala till var det är idag. Där har du det. En grundläggande droppkampanj för e-post för personer som har köpt Total-temat!

Slutsats

E-mail-droppkampanjer är ett av de bästa sätten att hålla dina kunder engagerade med din WordPress-blogg, produkt eller tjänst. Det är en avgörande del av kundresan, vilket i slutändan påverkar ditt företag.

Allt detta ger upphov till frågan – fungerar faktiskt e-droppkampanjer? Japp, de gör det. Ganska bra, faktiskt. Enligt forskning samlas in av teamet bakom Emma-marknadsföringssviten Emma, ​​relevanta riktade e-postmeddelanden producerar 18 gånger mer intäkter än globalt utsända. De fann också att människor som läser dina droppmeddelanden är mycket mer benägna att klicka på länkarna i dem, med en 119% ökning av klickfrekvensen från droppmeddelanden.

Så vad tycker du? Skulle du börja genomföra droppkampanjer via e-post? Vad skulle du ändra om droppmeddelandena som vi har använt i WordPress-produktexemplet? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map