Hur man ställer in Cloudways Managed WordPress Cloud Hosting

Cloudways Managed WordPress Cloud Hosting Setup Guide

Det finns bokstavligen hundratals värdalternativ på webben, alla med massor av olika värdalternativ. Delad värd. Hanterad WordPress-värd. VPS. Dedikerad server. Och naturligtvis finns det molnvärd. När du söker efter hanterade molnhotell är Cloudways en av de första som dyker upp och med goda skäl. Sedan deras start 2011 Cloudways har tillhandahållit en av de topphanterade molntjänsttjänsterna och idag ville vi visa er vad de handlar om.


En översikt över Cloudways Hosting

Cloudways är en av de bästa leverantörerna av molnhotell. Vad är molnvärd? Det är ganska mycket exakt hur det låter – värd via “molnet.” I grund och botten fungerar ett stort antal verkliga servrar i världen som ett system för att tillhandahålla stabil och säker värd för virtuella servrar. Detta innebär högre prestanda med mindre driftsstopp till lägre kostnad och med ännu större webbhotellflexibilitet.

Vad som gör molnvägar annorlunda

Cloud hosting är tillgängligt från ett antal kända värdföretag, men Cloudways har tagit det till nästa nivå. De har förbättrats med det traditionella molnet för att ge dig flera hanterade molnhotellternativ med enastående funktioner.

Först använder de de senaste servrarna och systemen (Nginx, Redis, MySQL, Lack, Memcached och Apache för att vara specifika) som en del av deras prestationsstack. Dessutom förinstallerar de sina användbara Breeze Cache-plugin som inkluderar funktioner för uteslutning av filer, gruppering och minifiering samt Gzip-komprimering för optimerade filstorlekar. Denna otroliga kombination är det som gör Cloudways värd snabbt och pålitligt.

Den andra stora delen om Cloudways i motsats till några av sina konkurrenter är att de tillhandahåller hanterad serversidan säkerhet med alla sina planer. De använder flera skyddslager (t.ex. brandväggar, tvåfaktorsautentisering och IP-vitlistning) tillsammans med autouppdateringar för att hålla alla servrar på deras plattform uppdaterade.

Dessutom kommer du att bli hårt pressad för att hitta en annan värd som gör att du kan välja olika plattformsval (du väljer DigitalOcean, linode, VULTR, Amazon, Google), obegränsade installationer, teamsamarbete, enkel serverskalning och en otroligt lättanvänd kontokonsol (som du kommer att se många bilder av senare) och gratis SSL certifikat via Låt oss kryptera.

Cloudways hanterade Cloud Hosting-planer

Nu när du vet vad det är Cloudways bör du titta på deras planer. En av de bästa funktionerna i Cloudways är att de erbjuder en mängd olika värdalternativ för att anpassa webbplatsens budget- eller databehov.

Cloudways hanterade Cloud Hosting-planer

Du kan välja mellan molnservrar som börjar så lågt som $ 10 per månad, kontakta dem för en specialanpassad plan eller välja en av de andra serverplanerna i mitten. Alla deras många molnhotellplaner låter dig lägga till så många webbplatsinstallationer som du vill, så om du är en utvecklare kan du enkelt skapa ett antal scener för webbplatser utan problem. Och om du inte är en utvecklare och bara vill flytta din blogg till Cloudways kommer du gärna att veta att de till och med hjälper dig att migrera en webbplats till din nya server för fri.

Cloudways WordPress Hosting Guide

Om Cloudways låter som rätt värd för din webbplats (eller om du bara vill få en inblick på vad deras värd har att erbjuda) är vår installationsguide det perfekta nästa steget. kommer att leda dig genom stegen för att få din molnserverinställning med Cloudways. Är du redo?

Registrera dig för ett gratis Cloudways-konto

För att komma igång, gå till Cloudways hemsida klicka på länken för att komma igång gratis. Du kommer att gå till huvudsidan för Cloudways-registrering. Du kan välja att logga in med ditt LinkedIn- eller Github-konto men vi föredrar att logga in på gammaldags sätt med e-post.

Registrera dig för ett gratis Cloudways-konto

Ange bara din e-postadress och ett lösenord. Du bör sedan få ett aktiveringsmeddelande på några minuter.

E-post för verifiering av Cloudways-konto

När du har fått ditt aktiveringsmeddelande klickar du på den stora gröna knappen för att aktivera ditt konto nu.

Notera: Om du ser ett fel när du registrerar dig eller om du inte får verifieringsmeddelandet direkt, oroa dig inte. Öppna helt enkelt den 24/7 kundtjänstchattrutan i det nedre högra hörnet av någon Cloudways-sida. En Cloudways supporttekniker bör kunna hjälpa.

Ställ in din Cloudways Hosting Server

Nu är det dags att komma igång med att ställa in din server så att den är värd för din webbplats (eller webbplatser). När du har klickat på länken “Aktivera konto” i din e-post ska du se följande skärm.

Ställ in din Cloudways Hosting Server

Först väljer du din ansökan. Cloudways vet att WordPress är en av de mest populära webbplattformarna runt så de har bekvämt lagt det högst upp. Det finns fyra alternativ att välja mellan:

 • Standard WordPress
 • WordPress Plus WooCommerce
 • WordPress Multisite
 • Rena WordPress (inga Cloudways-optimeringar)

Välj det alternativ som passar dina behov. Om du inte är säker, gå bara med det första alternativet för standard WordPress. Det är tillräckligt enkelt att lägga till WooCommerce senare eller till och med aktivera multisite vid ett senare tillfälle (vi har en guide för att aktivera WordPress multisite om du behöver lite hjälp). Dessutom tycker vi att Cloudways-optimeringarna är ganska praktiska.

Lägg sedan till dina egna anpassade namn för appen, servern och ditt projekt. Detta är bara för dina ögon så välj något som hjälper dig att komma ihåg vilken webbplats du ställer in detta för.

Sedan efter att du har gjort ditt appval ser du tillgängliga alternativ för din molnleverantör, serverstorlek och datacenterplatser. Alla planer erbjuder en gratis provperiod på 3 dagar för att ge dig en chans att testa deras värd. För närvarande inkluderar de tillgängliga leverantörsalternativen:

 • Digital Ocean: SSD-baserat lagringsutrymme med 7 datacentra i 3 länder
 • Linode: molnleverantör med 8 datacentra i 3 regioner
 • VULTR: SSD-baserad lagring med 13 datacentra över hela världen
 • Amazon EC2: konfigurerbar diskstorlek, 8 datacentrar i 6 länder
 • Google Cloud: 4 platser i 3 kontinenter, designade specifikt för stora företag eller resurskrävande webbplatser

Alla Cloudways molnplattformar erbjuder liknande tjänster, med den största skillnaden är pris och tillförlitlighet. Digital Ocean och VULTR erbjuder nästan obegränsad bandbredd för dina webbplatser till en lägre kostnad, vilket gör dem till fantastiska alternativ för utvecklare med en budget. Amazon och Google å andra sidan tillhandahåller bandbredd på en betal-som-du-går-bas, vilket innebär att dina månatliga avgifter sannolikt kommer att vara högre men du får medvetenheten om att din webbplats aldrig kommer att stegras eftersom du betalar för varje resurs du använder.

När det gäller att välja en serverstorlek, gör ditt bästa för att välja den plan du uppskattar kommer att uppfylla dina behov. Om du inte är säker på vilken du vill välja går med en mindre plan – kan du alltid lägga till fler resurser till din server vid ett senare tillfälle vid behov. Cloudways gör det enkelt att uppgradera din serverplan när som helst direkt från din serverkonsol (som vi kommer att visa dig senare).

När du har ställt in din leverantör och serverstorlek är det sista steget att välja en serverplats. Vi rekommenderar att du väljer en server nära din huvudgrupp. Så om större delen av din trafik kommer från USA väljer du en serverplats i det landet.

CLoudways serverkonfigurering

Med det gjort är du redo att starta din server! Du bör föras till din konsol där du ser en uppskattad väntetid för att din server ska konfigureras (vår uppskattning var 7 minuter, och för oss tog installationen cirka 8 minuter – så ganska nära!). När du väntar kan du fylla i din kontoprofil med information om ditt företag.

När din serverinställning är klar kan du gå vidare till att hantera den. Klicka på din primade server för att öppna konsolen.

Hantera din Cloudways-server

Första gången du öppnar din Cloudways serverkonsol kommer det att gå en guide men öppna för att lära dig om din serveröversikt, navigeringsfält, tillgängliga åtgärder och detaljer.

Din Cloudways-server

Som standard är din konsol öppen för din Master Credentials. Härifrån kan du redigera ditt användarnamn och lösenord, hantera SSH-nycklar och visa din IP-adress.

Cloudways Server Monitoring

Nästa upp är Övervakning flik. Det finns massor av olika grafer och alternativ för övervakning av din server och applikationer, men det finns två viktiga serveralternativ att hålla ett öga på. Den första är din Tomgång CPU. Du kan se i vår graf att servern mestadels befinner sig inom 95-100% gratis CPU som innebär att det finns gott om utrymme för vår webbplats för närvarande. Om diagrammet vändes och det fanns ett betydande antal fall där vår gratis CPU var 0%, skulle det vara dags att skala upp till en större serverplan.

Den andra övervakningsgrafen som ska kontrolleras är din Ledigt minne. Små serverplaner kan fungera perfekt med bara 15-50 MB gratis minne, men om ditt företag har köpt en plan med 4 GB eller mer bör ditt lediga minne konsekvent vara över 100 MB. Om det inte är kan det vara ett annat tecken på att det är dags att uppskala din plan.

Cloudways Server Manager Services

Efter övervakning ser du en Hantera tjänster fliken där du kan se de olika kärnan Cloudways-tjänster som håller servern igång. Detta inkluderar Apache, caching, databas och valfri applikationsövervakning (via New Relic) tjänster. Härifrån kan du starta om dina olika tjänster samt rensa din cache.

Cloudways serverinställningar och paket

Eftersom du använder WordPress kan du behöva justera några av dina serverinställningar för att kunna ladda upp en specifik fil eller installera ett stort plugin eller ett tema. Alla dessa serverinställningar och mer finns i konsolen Inställning & paket flik. Se bara till att spara dina ändringar.

Cloudways Server Security

Säkerhet om det är av största vikt för en webbplats, och Cloudways hjälp gör det enkelt att servera säkerheten. Cloudways underhåller brandväggar och implementerar regelbundna servertappar för att hep skydda dina installationer. De övervakar också misstänkt aktivitet på din server. Så om du har flera misslyckade inloggningsförsök eftersom du har glömt ditt lösenord kan du bli låst ur ditt konto. Ett sätt att förhindra detta är att redigera säkerhet inställningar i din serverhanterare för att vitlista din egen IP-adress. Detta är helt valfritt och de flesta användare kan hoppa över det här avsnittet.

Cloudways Server vertikal skalning

Om du upptäcker att du behöver mer serverutrymme kan du enkelt öka din Cloudways-plan när som helst från Vertikal skalning sektion. Välj den ökade serverstorleken du behöver och klicka för att tillämpa dina ändringar (vilket kommer att återspeglas i din nästa månadsavgift).

Cloudways Server-säkerhetskopior

Säkerhetskopior är också inbyggda i Cloudways serveralternativ och tas dagligen som standard. Från den här fliken kan du aktivera säkerhetskopieringar så ofta som varje timme eller bara en gång i veckan. Du kan också aktivera Lokala säkerhetskopior vilket gör en kopia av din senaste säkerhetskopia tillgänglig för nedladdning via SFTP / SSH så att du kan lagra dina egna säkerhetskopior på din dator.

Även om de inkluderade säkerhetskopiorna är bra, rekommenderar vi fortfarande att du använder en tjänst som Vaultpress för att säkerställa att du alltid har en fullständig kopia av din webbplats på dina fingertips.

Cloudways Server SMTP

SMTP är det sista avsnittet under din serverhanterare. Detta är en inbyggd funktion som du kan använda en tredjeparts e-posttjänst som en gateway för att leverera e-post från din server. Klicka bara för att välja din egen SMTP och lägg sedan till och konfigurera din e-postleverantör, eller aktivera elastisk e-post från dina tillägg (som vi kommer till nästa).

Cloudways-tillägg

Cloudways erbjuder en handfull hjälpsam Add-ons som kan komma åt via serverhanteraren. För att aktivera tillägg klickar du bara på rutnätsikonen i huvudmenyn.

Cloudways-tillägg

Det finns sex tillägg för närvarande tillgängliga, med de tre sista alternativen som lägger till konfigurationsalternativ till din server efter aktivering:

 • DNS Made Easy: Cloudways erbjuder inte domännamnsystem (DNS) för att hantera dina domännamn som standard, i stället tillåter de dig att använda ditt eget tredjeparts DNS (som GoDaddy) eller så kan du prenumerera på deras DNS Made Easy-tjänst. Detta tillägg börjar kl $ 2.50 / month för upp till 5 domäner. Det här tillägget kräver manuell aktivering av Cloudways, så när det är aktiverat kommer tillägget att ställas in på väntan tills en supportmedlem kan godkänna din ändring.
 • Rackspace-e-post: För att lägga till en e-posttjänst till din webbplats har du möjligheten att aktivera Cloudways Rackspace-tillägget. Den här tjänsten är bara $ 1 / månad per e-post. Det här tillägget kräver också manuell aktivering av Cloudways tekniska supportteam, så när du aktiverar tillägget kommer det att vänta tills en supportmedlem kontaktar dig för att slutföra din mailbox-installation.
 • Elastisk e-post: För att skicka en hög volym månatliga e-postmeddelanden kanske du vill överväga tillägget Elastic Email eftersom det ger ett snabbt och enkelt sätt att kontakta din e-postlista. Planer börjar på $ 0,10 / månad för 1000 e-postmeddelanden (med rabatter som tillämpas för högre volymer), och allt du behöver göra är att aktivera tillägget och vänta på Cloudways supportteam för att bekräfta att ditt prenumeration har aktiverats. Detta tillägg hanteras också via avsnittet Serverhantering-tillägg.
 • Ansökningsmigrering: Om du vill flytta din WordPress-webbplats från en annan värd är detta tillägg det enklaste sättet att starta din migration till Cloudways. Den första migrationen är trots allt gratis, med eventuella ytterligare drag prissatta till $ 25 (eller $ 49 om flera platser)
 • Programuppgradering: Vill du ha en specifik version av WordPress installerad? Använd denna premiumtjänst (från $ 50) för att få en Cloudways pro att hantera din uppgradering åt dig.
 • CloudwayCDN: Om din plan innehåller CloudwaysCDN, är det här du kan kontrollera vilka av dina WordPress-installationer som är bundna till den. CDN: er är ett bra sätt att påskynda din WordPress-webbplats – så om du har CloudwaysCDN på din plan rekommenderar vi att du använder den.

När du noggrant har utforskat dina serverinställningar och tjänster kan du gå till dina applikationsinställningar!

Hantera dina WordPress-installationer

Om du klickar på Applications i huvudmenyn kommer du till din applikationshanterare. Härifrån kan du komma åt alla dina serverinstallationer (WordPress såväl som alla andra du kan ha).

Cloudways kontoapplikationer

Klicka bara på ett av dina installerade applikationer för att se relaterade detaljer och inställningar.

Cloudways ansökningsinformation

När du har klickat på en av dina installationer kommer du till skärmen Accessdetaljer. Detta ger all basinformation om din installation som din temp-URL, administratörs-inloggningsuppgifter för din webbplats och MySQL-information.

Cloudways Application Domain Management

När du först kommer igång med din Cloudways-server kommer dina installationer att konfigureras som scenerplatser på huvudsidan för cloudwaysapps. När du är redo att flytta till en live-webbplats måste du gå till Domänhantering för att lägga till din URL (kom bara ihåg att peka din domän över).

Cloudways-applikation SSL

SSL blir en nödvändig funktion för bloggar och webbplatser. Detta extra säkerhetslager berättar besökarna att tillgången till deras webbläsare till din server är krypterad så all information eller data som skickas mellan dem och du är säker. För att lägga till den här säkerheten på din Cloudways värdwebbplats går du bara till SSL-certifikat avsnittet i din applikationshanterare och använd det inbyggda verktyget för att skapa ett gratis SSL-certifikat med Låt oss kryptera. Lägg bara till den begärda informationen och följ instruktionerna på skärmen.

Alternativt kan du växla SSL-alternativet för att ladda upp ditt eget anpassade certifikat. För det här alternativet måste du skapa och ladda ner en certifikatsigneringsbegäran, skapa och köpa ett SSL-certifikat via en tredje parts tjänst och sedan installera det på din server.

Cloudways Application Restore

De andra två avsnitten som de flesta användare vill notera är de Migrationsverktyg och den Återställ flik. Båda dessa är ganska självförklarande. När du först börjar med Cloudways kan du använda deras gratis migrator-plugin för att flytta din webbplats från din gamla värd till din nya Cloudways-server (även om din första assisterade migrering är gratis, så om du bara flyttar en webbplats kan du också låt Cloudways hantera det). Senare på vägen, om något någonsin händer med din webbplats och du vill återställa den till det som den helt enkelt gå till fliken Återställ. Härifrån kan du välja en säkerhetskopia från rullgardinsmenyn och sedan klicka på knappen för att ladda upp.

Om du är en utvecklare kanske du också är intresserad av några fler av de inbyggda verktygen Cloudways har lagt till dina fingertoppar. De Cron Jobbchef gör det enkelt att lägga till schemalagda uppgifter (som att ta bort tempfiler eller skicka våra e-postmeddelanden) till din installation. Det finns också en flik för Distribution via Git som gör det enkelt att generera din SSH-nyckel som behövs för att ansluta till ditt arkiv och en Applikationsinställningar -fliken med alternativ för att stänga av cache-lagning under test / iscensättning.

Innan du går vidare till din WordPress-installation finns det bara några andra alternativ i huvudkonsolens huvudkonsol som vi vill dela med dig.

Lägga till teammedlemmar till en Cloudways-server

Lägga till teammedlemmar till en Cloudways-server

Om du arbetar med ett team och på flera projekt kommer du definitivt att vilja utnyttja alla alternativ som Team-modulen har att erbjuda. Härifrån kan du lägga till ditt team, redigera deras åtkomst till specifika servrar eller applikationer och begränsa operationerna med servrar som de har tillgång till (till exempel är det förmodligen bäst att bara huvudadministratören har åtkomst till skala eller radera servrar).

Hantera projekt med molnvägar

Hantera projekt med molnvägar

Det sista konsolavsnittet att titta på är Projects management-sidan. härifrån kan du se en snabb bild av alla dina live-projekt. Klicka bara på ett projekt för att se relaterade applikationer eller för att ändra projektnamnet. Den här funktionen är främst för att hjälpa dig att hålla alla dina installationer organiserade så att du snabbt kan se vad som hör till vilken klient, etc..

WordPress Snabbstartguide

Nu när du har sett de viktigaste alternativen inom din Cloudways-konsol är det dags att gå vidare till din faktiska WordPress-webbplats. Navigera tillbaka till din applikationshanterare, klicka på WordPress-installationen som du vill arbeta med och kopiera användarnamnet och lösenordet för administratörspanelen som du har fått. Klicka nu på länken för att gå till din WordPress-admin.

Cloudways: WordPress Dashboard

När du loggar in för första gången med dina referenser bör din instrumentpanel se ut som bilden ovan. Cloudways installerar den senaste versionen av WordPress samt deras Breeze Cache-plugin för dig (notera: om det finns ett annat cache-plugin skulle du hellre använda se till att inaktivera och ta bort Breeze för att förhindra eventuella plugin-konflikter).

Din första prioritet bör vara att rensa din installation och göra den redo för ett tema och ditt innehåll. Här är de första stegen vi rekommenderar.

 • Gå till din inlägg och sidor för att ta bort exempelposten och sidan som redan finns på din webbplats.
 • Navigera till inställningar att redigera din Allmän webbplatsens titel och tagline, liksom din permalänkar (vi rekommenderar att du använder postnamn alternativ).

Med din webbplats städad lite nu kan du installera ditt WordPress-tema och eventuella ytterligare plugins du kanske vill ha.

Hur man installerar ett WordPress-tema

Att installera ett tema är mycket enkelt med WordPress. Allt du behöver göra är att navigera till Utseende> Teman och klicka på knappen för att Lägg till ny. Härifrån kan du surfa gratis teman tillgängliga från WordPress.org eller klicka på Ladda upp tema för att lägga till ditt eget WordPress-tema.

Cloudways: Installera tema

Det finns massor av fantastiska WordPress-temalternativ på webben, och det kan vara lite överväldigande när du väljer ett WordPress-tema. För idéer om vilket tema du kanske vill börja med denna samling av några av de bästa WordPress-teman, eller prova några av våra gratis WordPress-teman.

När du hittat ett tema som passar din webbplats (till exempel älskar vi vårt totala WordPress-tema personligen) kan du installera det. När du laddar upp ditt tema bör den installerbara WordPress-filen vara i .zip-format.

Cloudways: Ladda upp WordPress Theme Zip File

Klicka bara på knappen till Välj FIL och webbläsare för dig tema zip, klicka sedan på Installera nu.

413 Begär fel

Beroende på hur stor din temafil är kan du se ett 413-fel som ovan. Oroa dig inte! Detta betyder helt enkelt att filen du försökte ladda upp är större än den maximala uppladdningsstorleken som din server för närvarande är inställd på.

Öka uppladdningsstorleken för Cloudways serverfil

För att fixa detta loggar du bara in på ditt Cloudways-konto, klicka på Servers-avsnittet, välj servern du använder och klicka på Inställningar & paket. Sluta bara upp din filuppladdningsstorlek till 20 MB och klicka på spara.

Cloudways: Bekräftelse av temainstallation

Gå nu tillbaka till din WordPress-installation, ladda upp teman zip-fil och klicka Installera nu. Allt ska gå smidigt och du bör se temat bekräftelsessidan som den ovan. Klicka bara på Aktivera temat! Med ett nytt tema på plats kan du börja lägga till innehåll eller så kan du installera några praktiska WordPress-plugins.

Hur man installerar WordPress-plugins

WordPress-plugins installeras ungefär som WordPress-teman och de kan lägga till massor av fantastiska funktioner och funktioner på din webbplats.

Cloudways: Installera WordPress Plugins

Gå till din instrumentpanel Plugins> Lägg till nytt för att bläddra i alla gratis plugins från WordPress.org. Precis som teman finns det många gratis plugins och premium-plugins tillgängliga på nätet. Här är några rekommendationer från våra författare som hjälper dig att komma igång:

 • 50+ av de bästa WordPress-plugins
 • 15 plugins för att ladda dina WordPress-kommentarer
 • Bästa översättningsprogram för att göra din WordPress-webbplats flerspråkig
 • Topp 9 bästa gratis WordPress Slider Plugins
 • 10+ Bästa Anti-Spam Plugins för WordPress
 • Bästa GDPR-överensstämmelse WordPress Plugins

Installera rekommenderade WordPress-plugins

Och naturligtvis, om ditt premiumtema kommer med premium-plugins (som hur Total innehåller den kraftfulla WPBakey-sidbyggaren), kommer du att följa alla instruktioner eller meddelanden på skärmen för att installera dessa plugins..

Bygg din WordPress-webbplats

Med ditt tema och plugins installerade och aktiverade kan du börja bygga din webbplats. Om ditt tema kom med exempeldata kanske du vill ladda upp det (gå bara till Verktyg> Importera> WordPress för att ladda upp exemplet .xml-fil som kom med ditt tema).

Totalt antal exemplar av demonstrationer

Eller om du använder ett tema som Total med över 40 provdemonstrationer tillgängliga via den inbyggda demoimportören kan du använda tematets alternativ för att importera din favoritdemo. Totalt är detta under temapanelen> Demoimportör.

Cloudways ökar den maximala körgränsen

När du laddar upp provdata kan din server avbrytas innan den är klar. För att undvika detta ökar du bara max exekveringstid för din server. För att göra den här loggen tillbaka till ditt Cloudways-konto, gå till din server och klicka på Inställningar & paket för att justera din körgräns till 300 sekunder (bara för att vara säker).

Du kanske också vill kolla in stylalternativen för ditt tema och plugins under Utseende> Anpassa liksom alla andra alternativ via en anpassad panel i instrumentpanelen. När din webbplats ser bra ut kan du börja lägga till ditt innehåll.

Bloggtips

Beroende på vad din webbplats handlar om finns det massor av bra tips på internet för att blogga, hitta din egen skrivstil, tjäna pengar på din blogg och mer. Här är några tips från våra författare för att komma igång – men en snabb Google-sökning kommer att visa tusentals andra fantastiska artiklar:

 • WordPress bloggtips för att göra din blogg till en framgång
 • 10+ tips för att öka förtroendet och trovärdigheten för din WordPress-blogg
 • Hur man tjänar pengar med en WordPress-blogg
 • Tips för innehållsmarknadsföring för småföretag med WordPress
 • Hur man blir en framgångsrik blogggenerator och tjänar pengar med WordPress

Avslutar

Förhoppningsvis efter att ha läst igenom all information ovan har du en bättre uppfattning om vad Cloudways har att erbjuda WordPress-användare och hur man faktiskt kommer igång med WordPress med hjälp av Cloudways hanterade molnhotell.

Jag var mycket imponerad av deras lättanvända serverkonsol och snabba WordPress-inställningar. Jag personligen ger jag dem en solid 5/5 som värd. Med massor av fantastiska inbyggda funktioner för skalskalning har SSL, team och fler Cloudways positionerat sig som ett utmärkt alternativ för helt nya användare eller småföretag, såväl som för erfarna designbyråer som kan hantera hundratals klientsajter..

Om du vill veta mer kan du gå till Cloudways webbplats. Du kan komma igång med din egen 3-dagarsperiod genom att registrera dig med ett e-postmeddelande (inget kreditkort krävs).

Cloudways Free Trial

Och om du har några frågor om Cloudways WordPress molnvärd, deras funktioner eller vår erfarenhet av att använda det, lämna oss bara en fråga i kommentarerna nedan. Eller dela med dig av din egen Cloudways-upplevelse – vi skulle gärna höra vad du tycker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map