Hur man ställer in en medlemsplats med WordPress & MemberPress

Hur man ställer in en medlemskapssida med MemberPress

MemberPress är ett imponerande verktyg som ger dig möjligheten att förvandla din WordPress-webbplats till en fullskalig medlemssida. Denna premium-plugin är ett idealiskt val för dig som vill skapa en framgångsrik online-medlemskap. Men är det rätt lösning för dig?


I den här artikeln kommer vi att ta hänsyn till de funktioner som MemberPress (en av de bästa WordPress-pluginprogrammen) erbjuder. Vi kommer sedan att titta på hur du ställer in grunderna för detta avancerade plugin och förvandlar din WordPress-webbplats till en användbar webbplats för medlemskap. Så låt oss komma igång …

Funktioner i MemberPress

MemberPress

MemberPress är ett premium WordPress-plugin som fungerar med alla WordPress-teman. Den främsta funktionen är att det låter dig konvertera din webbplats till en medlemskapssida. Genom att dölja innehåll och ställa in medlemsprenumerationer kan du betala besökare för att få åtkomst till dina inlägg och sidor.

Lätt att installera

MemberPress är intuitivt. Detta gör det snabbt och enkelt att installera och använda. Skapa snabbt medlemskapsplaner och prenumerationsformulär, integrera med betalningsgrindarna efter eget val, lägg till registrerings- och inloggningslänkar till din webbplats meny, skapa attraktiva jämförelsetabeller och mycket mer.

Idealisk för nybörjare och utvecklare

MemberPress fungerar rakt ut ur rutan, med en enkel inställning som gör den idealisk för nybörjare. MedlemPress innehåller dock också ett stort antal åtgärder och filter. Detta gör det till ett utmärkt val för de avancerade användare som vill anpassa sin medlemsplats till exakta specifikationer.

Medlemskapsplaner

MemberPress ger dig full kontroll över dina medlemsplaner. Välj pris för varje medlemskap, lägg till faktureringsinställningar och skapa en provperiod för att nämna några alternativ. Skapa sedan regler för att dölja innehåll och låta vissa delar av innehållet visas på vissa medlemsplaner.

Sömlös Payment Gateway-integration

MemberPress accepterar betalningar genom att integrera med alla stora leverantörer av betalningsportar. Välj mellan Paypal Standard, Pro eller Express Checkout, Stripe, Authorize.net eller offline-betalningar. Du kan också lägga till mer än en betalningsport om du vill.

Grundlig dokumentation

Dokumentationen som tillhandahålls med MemberPress är grundlig och använder en kombination av instruktionstext och video. Så om du fastnar kan du snabbt hitta ditt sätt igen.

Extra egenskaper

MemberPress kan skryta med en rad andra imponerande funktioner och funktioner. Dessa inkluderar:

 • Vackra prissättningsbord
 • E-postintegration med alla större marknadsförare
 • Integration med BuddyPress
 • Dryck av innehåll
 • Rabattkuponger
 • Medlemsledning
 • Analytics-rapportering

Som ni kan se erbjuder MemberPress en imponerande lista över funktioner. Vi ska nu titta på hur du kommer igång med Plugin för MemberPress, så att du kan förvandla din WordPress-webbplats till en framgångsrik medlemssida …

Hur du installerar MemberPress WordPress Plugin

För att komma igång ska du köpa MemberPress-plugin från MemberPress-webbplatsen. Sedan, ladda ner plugin-programmet till din dator inifrån ditt MemberPress-konto.

Skaffa MemberPress

Öppna din WordPress-webbplats och välj ‘Plugins> Add New’.

Lägg till nya plugins

Klicka på “Ladda upp plugin> Välj fil” och välj MemberPress-plugin från dina sparade filer. Klicka på “Installera plugin> Aktivera”. Nu hittar du “MemberPress” har lagts till i din WordPress-instrumentpanelsmeny.

MemberPress Menu

Välj “MemberPress> Activate”. Detta tar dig till ‘Aktiveringssida’ där du måste lägga till din aktiveringsnyckel. Välj sedan “Aktivera licensnyckel”.

MemberPress License

Din MemberPress-plugin är nu installerad och aktiverad.

Konfigurera MemberPress Plugin

Nästa steg är att konfigurera din MemberPress-plugin. Välj ‘MemberPress> Alternativ’ i din WordPress-meny. Här kan du konfigurera pluginprogrammet så att det passar din WordPress medlemswebbs behov.

Fliken Alternativ

Det finns många flikar på sidan “Alternativ”. Låt oss titta på några av de viktigaste …

sidor

Under ‘Sidor’ kan du anpassa dina grundläggande MemberPress-sidor. De ‘reserverade sidorna’ är viktiga sidor och måste ställas in. Dessa inkluderar sidan “tack”, “inloggning” och “konto”.

sidor

Du kan välja “Auto Create New Page” om du vill att MemberPress automatiskt ska skapa sidorna åt dig. Annars kan du designa och välja dina egna sidor för användning från rullgardinsmenyn.

Sidor 2

När du har gjort nödvändiga ändringar väljer du “Uppdateringsalternativ”.

konto

konto

Området ‘Konton’ låter dig anpassa medlemsinformation. Här kan du välja de alternativ du vill ha för dina användares konton. Du kan också lägga till ett välkomstmeddelande för medlemmar, som kommer att visas högst upp på deras kontosida.

Fields

Fields

På fliken “Fält” kan du skapa anpassade fält för din registreringsformulär och kontosida. Samla information om dina medlemmar inklusive deras namn, adress, e-post, födelsedag och mycket mer.

betalningar

betalningar

På fliken “Betalningar” kan du lägga till de betalningsgrindar du väljer. Som nämnts tidigare kan MemberPress integreras med många betalningsleverantörer. Klicka bara på ikonen ‘+’ och ange sedan de betalningsgrindar som du vill lägga till din medlemssida.

E-post

Det finns ett sortiment av e-posttyper du kan skicka ut till dina medlemmar. Välj fliken “E-post”. Välj sedan bara de e-posttyper som passar din WordPress-webbplats.

E-post

Klicka på “Redigera” för att anpassa varje e-postmeddelande. Skicka sedan ett testmeddelande för att kontrollera att varje e-posttyp är lämplig och av hög kvalitet. Här kan du också välja vilka e-posttyper du vill att admin ska få.

När du har konfigurerat ‘Alternativ’ är du redo att börja ställa in resten av din MemberPress-webbplats.

Ställ in medlemsplaner

Att ställa in medlemsplaner på din webbplats väljer du ‘MemberPress> Memberships’ från din WordPress-meny. Klicka på ‘Lägg till nytt’, som finns högst upp på sidan. Ge sedan ditt medlemsplan ett namn (här har jag kallat det Premium).

Lägg till nytt premiummedlemskap

Under “Medlemskapsvillkor”, till höger på sidan, kan du välja priset på planen, oavsett om du vill att det ska vara en engångsbetalning eller en återkommande betalning, lägga till ett testperiodalternativ och mycket mer.

Medlemskapsvillkor

Längre ner på sidan kan du anpassa avsnittet “Medlemskapalternativ”. Här kan du ändra texten på registreringsknappen, lägga till ett anpassat tackmeddelande, ställa regler för vem som har åtkomst till medlemsplanen och mycket mer.

Alternativ för medlemskap

När du är nöjd med dina inställningar, publicera sidan om medlemskap. Logga sedan ut från ditt WordPress-konto för att se sidan eller öppna inkognitosidan. Du kommer nu att se standardformuläret för medlemskap för medlemskap för den medlemsplan du just har skapat.

Registreringsformulär

Om du vill ändra dina medlemssidor kan du använda alla sidmallar som finns tillgängliga i ditt tema. Välj bara en “Anpassad sidmall”, som ligger till höger om din redaktör på medlemssidan som du arbetar med.

När du har skapat din första medlemsplan kan du fortsätta lägga till mer genom att helt enkelt klicka på ‘Lägg till nytt’. Använd kortkod, hittad under “Medlemskapalternativ”, för att lägga till registreringsformuläret på vilken sida eller post på din WordPress-webbplats.

Skapa regler för dina medlemsplaner

När du har skapat de olika planerna du behöver för din medlemssida måste du göra det ange reglerna för varje plan. Om du ställer in reglerna kan du dölja innehåll från icke-prenumeranter och välja vilka innehållstyper som ska finnas tillgängliga på varje plan.

För att komma igång väljer du ‘MemberPress> Regler’ från WordPress-menyn. Välj sedan ‘Lägg till nytt’. En sida “Lägg till ny regel” visas nu.

Ny regel

Under ‘Regelalternativ’ kan du välja vilket innehåll du vill skydda från icke-betalande medlemmar. Här kan du dölja allt innehåll, olika inlägg, sidor, innehållskategorier eller taggar eller välja bland många andra alternativ.

Regelalternativ

Du kan sedan ge åtkomst till detta innehåll till medlemmar som har köpt särskilda planer. Klicka på “Spara regel” och skapa sedan så många regler som behövs för att tillgodose dina olika plantyper.

Lägg till en registreringslänk till webbplatsens meny

När alla dina medlemsplaner är helt konfigurerade bör du lägga till en registreringslänk till webbplatsens meny för att göra det enkelt för dina besökare att bli prenumeranter.

Välj “Utseende> Menyer” i din WordPress-meny eller öppna “Anpassning> Menyer” i framsidan av din webbplats. Här kommer du att märka att det nu finns ett “Medlemskap” -alternativ. Välj dina planer och klicka sedan på ‘Lägg till i menyn’. Ändra ‘Navigationsetiketten’ om du vill, välj sedan ‘Spara meny’.

Meny

Din meny visar nu länkar till dina olika medlemsplaner.

Lägg till en inloggningslänk till din medlemskapswebbens meny

Inloggningslänk

För att lägga till en inloggningslänk till menyn på din medlemswebbplats rekommenderar MemberPress att du laddar ner gratis WordPress-plugin BAW Login-Logout.

LoginLogout-meny

Installera detta plugin på din WordPress-webbplats och öppna sedan ‘Utseende> Meny’. Du hittar nu “Inloggnings- / utloggningslänkar v1.3.3” tillagda till dina menyalternativ. Välj “inloggning / utloggning” och sedan “Lägg till meny> Spara meny”.

Logga in logga ut

Klicka på ‘MemberPress> Alternativ’ från WordPress-menyn. Klicka på fliken “Konto” och välj “Tvinga WordPress för att använda inloggningssidan för MemberPress” under “Logga in och logga ut”.

Tvinga WordPress

Detta säkerställer att WordPress öppnar inloggningssidan för medlemskap i BAW-plugin. Medlemmar kan nu logga in på sitt konto på din webbplats och få tillgång till premiuminnehållet de har köpt.

Sista tankar på MemberPress

Detta avancerade plugin erbjuder en (nästan) oändlig lista över funktioner, vilket gör den idealisk för alla typer av medlemssidor. I den här artikeln har vi bara täckt grunderna för att komma igång med MemberPress. Men genom att bara följa stegen ovan kommer du att kunna skapa en fungerande medlemskapssida som döljer innehåll från icke-prenumeranter, gör det möjligt för besökare att registrera sig för medlemsplaner och generera intäkter för din WordPress-webbplats.

När du har slutfört de första stegen för att få ditt medlemskap på webbplatsen kan du sedan skapa attraktiva jämförelsetabeller, lägga till kuponger, spåra transaktioner och prenumerationer, konfigurera ett filialprogram, övervaka analyser och mycket mycket mer. Så om du vill skapa en framgångsrik plugin för medlemskap, kan MemberPress mycket väl vara WordPress-plugin för ditt projekt.

Låter MemberPress som det bästa medlemskapspluginet för dig? Dela gärna dina tankar i kommentarerna nedan …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map