Hur man startar en nyhetsmagasinsida med WordPress i 10 enkla steg

Hur man startar en nyhetsmagasinsida med WordPress i 10 enkla steg

Vill du ställa in en nyhetsportal eller magasinswebbplats med WordPress-plattformen? Vill du vara din egen mediemogul? Bra! Vet du inte vilken väg du ska gå? Blir inte. Den här artikeln hjälper dig enkelt skapa en nyhetsmagasinsida på WordPress i 10 enkla steg. Du ser att du inte behöver koda eller anställa en webbutvecklare för att ha en snygg och fungerande webbplats. Nu kör vi.


Om du inte startar en nyhetssida väl, varför skulle folk komma tillbaka? Var annorlunda och unik för att ha ett starkt grepp i online-nyhetsbranschen. Med de otaliga nyhetswebbplatserna dyker upp varje dag är det inte så lätt att skilja sig från resten. För att bli en framstående nyhetssajt måste du få ett attraktivt och användarvänligt WordPress-tema. Här kommer det svåraste eftersom det finns tusentals vackra. Men inga bekymmer, vi är här för att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut. Bland många bra nyhetsmagasin WordPress teman, vi ber dig bara titta på tio av dem idag. Dessa tio nyhetsmagasiner WordPress-teman har redan hjälpt flera förlag att komma med sina nyhetswebbplatser. Varför inte du?

Låt oss börja från vikten av att välja rätt CMS-plattform för din nyhetsmagasinsida. Faktum är att det finns gott om webbplatsbyggare där ute att välja mellan. Men vinnaren är … WordPress! Det finns inget bättre sätt än att använda WordPress plattform. Varför? Varför väljer över 50% av alla webbplatsägare WordPress för sin online-närvaro? Varför litar de på WordPress? Sanningen är att allt är enkelt som det.

WordPress vinner händerna ner av flera orsaker. Oavsett vilken verksamhet du driver kan du använda WordPress gratis. Som regel behöver varje litet företag en professionell webbplats som inte kräver avsevärda investeringar för att skapa det och driva med lätthet. Det har gjort saker mycket lätt. Det är därför denna helt gratis CMS-plattform är exakt vad du behöver. Det ger dig en fantastisk möjlighet att skapa en underbar webbplats som är enkel att underhålla. Kort sagt, enkelhet är nyckelfaktorn varför människor väljer WordPress. Det är dags att prova det idag.

Så för att komma tillbaka till saken föreslår vi att du skapar en vacker webbplats för nyhetsmagasin i enkla 10 steg. Nu är det dags att göra din nyhetsmagasin ser professionell och fantastisk. Den här biten är så enkel och vi kommer att komma igång nästan snart.

1. Designa en actionpackad hemsida

King News WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Med så många nyhetsmagasinwebbplatser som publicerar stora mängder innehåll dagligen är det viktigt att utforma en layout på ett rikligt men lättillgängligt sätt. Att ge dina läsare massor av information att välja mellan kommer att hålla dem intresserade längre. Så när en besökare är engagerad kan du enkelt överbrygga honom / henne till mer intressanta ämnen som läggs djupare in på din nyhetsmagasinsida. KingNews Magazine News Portal WordPress Theme är ett bra val för att implementera en mängd olika nyhetslistor. Denna rena mall hjälper dig att skapa en iögonfallande design som gör din nyhetsmagasin unik. Kombinera flera widgetar för att enkelt skapa layouter.

Vad är ännu bättre, temat är 100% GPL-licensierat vilket ger dig full rätt att ändra och distribuera dess kod på flera webbprojekt du kan behöva. Byggt med Bootstrap 3-ramverk, justerar temat smidigt på alla sista generationens enheter och skärmstorlekar. Temat kommer med ett kontaktformulär, prenumeration på nyhetsbrev, SEO-optimering, ett kommenteringssystem och mer. Älskar du att lära dig mer? Klicka på live-demoknappen för att se temat i aktion.

2. A Never Ending User Journey

Status Nyheter WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Att attrahera mer naturlig trafik till din nyhetsmagasinsida är precis vad du behöver när du skapar en närvaro på nätet. Som regel tjänar pengar på webbplatser för tidskrifts- och nyhetsportaler genom att visa annonser eller kopplade länkar. En framgångsrik webbplats motiverar läsaren att klicka djupare och djupare in på webbplatsen. Med Status Responsive News & Magazine Blog WordPress Theme kan du starta en klibbig nyhetsmagasinsida för att maximera klick och skapa en aldrig slutande användarresa. Kom igång med Status just nu så att dina läsare kommer tillbaka dagligen.

Status är en ren och flerfaldig mall som är avsedd att hjälpa dig att få mer uppmärksamhet från världen. Med massor av avancerade funktioner ser temat bra ut och fungerar precis som du behöver. Gör alla ändringar du vill ha med hjälp av Live Customizer. Med ett klick på mycket få knappar kan du skapa unika layouter utan att behöva svettas för det. Dessutom är temat lyhörda, Yoast & WPML-kompatibla, stöder inbyggda WordPress-samlade medier och ett väl dokumenterat. För mer avancerade funktioner, kolla live demo.

Se till att dina läsare alltid har en annan berättelse eller artikel att läsa på din nyhetsmagasinsida. Skapa en aldrig slutande användarresa och vägleda dina läsare genom din webbplats i en så rak linje som möjligt.

3. Välj din medielogotyp och typsnitt med omsorg

Globera News WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Logotypen på din nyhetsmagasinsida säger mycket om kvaliteten på ditt innehåll. Både logotypen och teckensnittet för din hemsida påverkar starkt hur dina läsare känner för vårt varumärke. Utseende spelar ingen roll. Det kan ha en psykologisk effekt på dina framtidsutsikter och ge dem ett kristallklart uppdrag för din produkt eller tjänst. Globera News Portal och Magazine WordPress Theme kan hjälpa dig att uppnå konsistens och läsbarhet för din nyhetsmagasinsida. Om du vill att din nyhetsportal ska känna sig sammanhängande och enhetlig, är Globera precis uppe i din gränd. Även om du är ny inom webbdesign, gör denna flexibla och en funktionsrika mall saker enklare för dig.

Temat kommer med en mängd olika alternativ, kortkoder och anpassningsverktyg för att ge en snabb och enkel start på din nyhetsmagasinsida. Dessutom är det 100% GPLv.3 licensierat, så du kan installera dess kod för flera webbprojekt. Med WP Live Customizer kan du göra ändringar i realtidsläge. Med så många avancerade funktioner som ingår i mallen kan du designa en medielogotyp och teckensnitt som du är nöjd med från början. Det är viktigt att hålla dig själv medveten om vad som händer i din bransch för att hålla dig borta från resten.

4. Upprätta dina sociala mediekonton

Bazinga - Magazine & Viral Blog WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Gör din nyhetsmagasinsida SEO-vänlig räcker inte om du verkligen vill lyckas i din bransch. Över en fjärdedel av alla konsumenter samarbetar globalt direkt med företag på sociala mediesajter. Därför behöver du aktiva sociala mediekonton för att hjälpa din nyhetsmagasin att lyckas. Alla sociala medieplattformar är viktiga eftersom de arbetar hand i hand för att driva din publik till din nyhetsmagasinsida.

Denna flexibla mall kommer med massor av alternativ som inbyggda layouter, formulär Theme Customizer och mer. En mobilvänlig layout ser perfekt ut på alla sista generationens enheter och lockar besökare från de första sekunderna. Utnyttja denna moderna mall för att stärka din nyhetsmagasinsida på lång sikt. Njut av det.

5. Användarvänliga och flexibla layouter

Kustrix Fashion News WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Den lyhörda och användarvänliga designen är en måste-funktion i dessa dagar. Det är faktum att människor surfar och handlar på sina smartphones hela dagen. Så om du vill vara säker på att du får så mycket trafik som möjligt kan du göra din nyhetsmagasin lyhörd. Skapa en attraktiv och förstklassig nyhetsportal med den användarvänliga och flexibla layouten för att ge en fantastisk användarupplevelse möjligt. Kustrix Livsstilsblogg WordPress Theme kan ge ett ben som du behöver för att lyckas.

Denna eleganta, rena och en helt lyhörd mall hjälper dig att skapa en snygg och modern nyhetsmagasinsida på nolltid. Även om du är en nybörjare inom webbdesign kan Kustrix hjälpa din webbplats att sticker ut från tävlingen. Det är lätt att använda, redigera och hantera mallen utan att behöva hacka till någon kodning. Försök idag att utforma din egen webbplats för nyhetsmagasin som ser professionell ut. Dessutom är temat SEO-vänligt, flerspråkigt, kompatibelt med webbläsare, Ecwid redo och väl dokumenterat. Tryck på live-demoknappen och älska den.

6. Kategorier och avsnitt

City News WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Så du har din logotyp, design, sociala mediekonton, en mobilvänlig layout och nu är du redo att fylla din webbplats för nyhetsmagasin med innehåll. Där korrekt användning av kategorier och taggar kan hjälpa dig att organisera ditt unika innehåll på ett mer tilltalande sätt för dina läsare. Det är vettigt att använda kategorier för huvudämnen, underordnade ämnen för barn och taggar för ofta ämnen. BitNews News Portal Magazine WordPress Theme kan hjälpa dig att få det bästa av båda världarna. Det vore i ditt eget intresse att använda kategorier och taggar på ett sätt som leder dina läsare djupare och djupare på din webbplats.

En kortbaserad innehållspositionering garanterar ett välkomnande sätt som engagerar dina besökare. Byggd med en giltig semantisk kod gör mallen ditt liv enklare från början. Dessutom hjälper en stor kundsupport dygnet runt dig att vägleda dina ansträngningar. Även med en kompetensgap kan du anpassa temat för att passa dina specifika behov och dina läsares smak. Du kommer älska det.

7. Håll det rent

Powered Free Blogging WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

För att du vill att din nyhetsmagasinsida ska vara visuellt tilltalande och få dina besökare att hänga. Men kom ihåg, ibland kan mindre vara mycket mer på en webbplats. Rutter är förvirrande. Dina möjligheter kommer att överge din webbplats inom några sekunder om det finns en överdriven mängd widgets, popups eller call-to-action-knappar som kommer att distrahera och överväldiga dem. Powered är ett gratis WordPress-tema som kan hjälpa dig att göra webbplatsen för din nyhetsmagasin enkel och ren. Bygg en webbplats som är lätt att läsa och gör navigeringen till en bris.

Vi älskar alla rena, enkla och vackra gränssnitt. Powered är precis vad du behöver för att dela nyheter och information med världen. Rädsla för att inte använda vitt utrymme. På ett sådant sätt prioriterar du och bryter innehållet för att vägleda dina läsare djupare och djupare in på din nyhetsmagasinsida.

8. Innehållet är King

Weekly Journal News WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Människor använder Internet för att söka efter nytt, relevant innehåll som drar in och engagerar. Så kommer dina läsare att göra. Ett nytt och intressant innehåll är en nyckelbit för att bygga relationer med dina besökare. Regelbundna uppdateringar är det bästa sättet att inte göra din nyhetsmagasin ser trött och inaktuell ut. Weekly Journal News Magazine WordPress kan vara ett utmärkt val för ditt webbprojekt. Skapa en känsla av lust för dina läsare att besöka din nyhetsmagasinsida. Använd det till din fulla fördel för att göra ett övertygande fall.

Den har ett kontaktformulär, ett kommentarsystem och kalender för att hantera dina inlägg eller kommande evenemang. Dessutom har den responsiva och Retina-klara layout, rullgardinsmeny, videointegration och sociala medier. Folk kommer till din webbplats för att leta efter information. Så ge dem det övertygande innehållet som driver deras uppmärksamhet och genererar leads. Ge en fantastisk användarupplevelse. Älskar du att lära dig mer? Blir inte. Tryck på knappen och älska den nu.

9. Utnyttja moderna teknologier och trender

Digezine News WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Dinosaurier vandrar fortfarande på jorden. Vara annorlunda. Modern teknik och trender utvecklas dag för dag. Ingenting är konstant men förändring. Följer du med tiderna? Och vad är tiden? Tid är pengar. Se därför till att hålla din nyhetsmagasins webbplats uppdaterad med den senaste utvecklingen i teknikvärlden. Gilla det eller inte, men det är viktigt att noggrant välja verktyg och tjänster som hjälper ditt företag att fungera som en oljad maskin. Från den andra sidan bör du inte överbelasta din webbplats med överdriven animering, grafik eller bilder. Var försiktig med att använda teknik till din nyhetsmagasin.

Digezine News Magazine WordPress Theme är ett fantastiskt sätt att skapa en ren, tydlig och effektiv nyhetsmagasinsida som sticker ut från förpackningen i denna ständigt utvecklande bransch. Utrustad med en uppsättning anpassade widgetar kan mallen berika din webbplats funktionalitet för att skapa en starkare närvaro på webben. Med Digezine kan du tända en eld under din nyhetsmagasinsida. Klicka på live demo och njut av det.

10. Skapa en kundvinnande design

Viral nyheter WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Tja, när det svåraste arbetet är gjort, bör du tänka på sätt att driva trafik till din nyhetsmagasin. Du kan ställa in ett nyhetsbrev via e-post, sociala medier eller registrera dig för e-postuppdateringar för att hjälpa ditt företag att nå så mycket trafik som möjligt. Den vackraste webbplatsen för nyhetsmagasin är ingenting värd om du är den enda som klickar igenom sidorna. Viral News – Magazine WordPress Theme kan hjälpa dig att öka munnen på din nyhetsmagasinsida. Ge det ett försök.

Temat kommer med ett kontaktformulär, inloggningsformulär, prenumeration på nyhetsbrev, användarregistrering, sökformulär och sociala alternativ för att skapa en kundvinnande design för din webbplats. Hur som helst, det finns många andra avancerade funktioner som ingår i detta tema för att öka känslan av en goodwill mellan ditt märke och dina läsare.

Slutsats

Om du tror att du måste vara en superhjältekraft för att lansera en nyhetsmagasinsida har du fel. Definitivt fel. När du verkligen brinner för ditt nya projekt är det lätt att vara mer kreativ och impulsiv. Det beror på vad du behöver. Kom ihåg att WordPress gör en stor skillnad i din framgång. En snabbladdningssida ger dig lyckligare besökare säkert. Oavsett ditt mål, hitta något som gnistor din låga och bär dig fram till framgång.

Missade vi något? Du kan alltid dela dina tankar i kommentarerna nedan. Lycka till!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map